- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
alez sie napatrzylam w szpitlau na chore dzieci, i kazdego mi bylo tak szkoda, serce mi sie krajalo..
opowiem wam tylko o jednym przypadku, bo nie chce was przygnebiac, po korytarzu szedl chlopczyk, taki sliczny, z 4 latka, szedl i byl caly orurkowany, rureczki mial w nosku z brzuszka szly i z plecow. szedl smutny, cos opowiadal mamie i tak chlipal.. taki mi go szkoda bylo, bo taki sliczniutki byl..
inny przypadek>? jak czekalismy na przyjecie, przyjeli 13 latke pijana, 2.5 promila alkoholu.. i tez bylo mi jej szkoda, kazdy tam odpowiednie komentarze w jej kierunku wysylal.. jakaas matka dziecka mowi z satysfakcja, pijana!! matka umarla, ojciec za granica a ta pijana!!
ja mysle kurwaaaaa kobieto walnij ty sie w lep!!!!!!!!!! czy ty wiesz ile to dziecko musialo przezyc??? a moze sie upila, nachlala bo zagubiona jest, bo juz sama ma dosc wszystkiego, 13 lat nie ma matki, ojca i wychowuje ja brat. jak mozna nie zrozumiec ze to dziecko, ze moze cierpi??
dziewczyny jaka ja jestem pierdolnieta ze tyle mysle.. wolalabym czasami byc glupia i tak nie rozkminiac i nie rozumiec ludzi..
jeszcze niebawem napisze o mezu, sytuacja powoli sie prostuje.. i u Ciebie RFozyczko tez sie wyprostuje, jestem pewna, za fajne z Was malzenstwo, zeby to sie mialo zepsuc.. wiem co mowie, znam sie na ludziach, stety ni niestety zawsze dobrze czuje co i jak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Przyszla_ mamusiu wykonczona ale dobrze sa piekne wiadomosci:)))),a co do chorych dzieciaczkow to mi serducho peka jak widze,a co do tej 13 letniej dziewczyny to ludzie sa naprawde podli jezeli dziewczyna jest sama ,brat ja wychowuje,to ciekawe czy jeszcze gorzej biedulka nie ma ,teraz tyle zboczen na tym swiecie
Dziewczynki powiedzcie mi co porabiacie ze swoimi mezczyznami jak juz uda wam siemiec wolne razem????? ja musze cos wymyslic fajnego bo nuda wieja hihhi
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
powiem wam co w sekrecie:) mielismy ostatio wpadke hihih,troche sie boje bo przeciez mialam odczekac troche po tabletkach,ale co bedzie to bedzie
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
teraz ciekawe jak u MELKI KAMILKI? czy dalejbiedulka choruje?
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dziewczynki powiedzcie mi co porabiacie ze swoimi mezczyznami jak juz uda wam siemiec wolne razem????? ja musze cos wymyslic fajnego bo nuda wieja hihhi
jakie WOLNE masz na mysli???? przeciez my mamy tu wszystkie 2,3 m-czne niemowlaki! niektóre z nas maja wiecej dzieci niz jedno wiec o jakim wolnym Ty "mówisz" Paulina?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Znalazłam wreszcie zdjęcie brzuszka Różyczki na 63 stronie:P
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj mam wolne,sprzatnelam mieskznko,zrobilam pranie, obiadek i nudze sie,wiec chba z nudow takie glupie pytania wam zadaje ))
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no rzeczywiscie jest brzuszek mój ojejkuu jak to było fajnieeee
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania w ja dostałam od Niej też kilka zaproszeń na forum i w końcu się wkurzyłam i napisałam, żeby mi nic więcej nie przesyłała, bo zniechęciła mnie swoją namolnością. podziałało:) Swoją drogą ja rozumiem raz wysłać, ale nie codziennie...
na basen i my się wybieramy, u nas zajęcia od 2 miesiąca, ale poczekamy do trzeciego. trochę się tylko martwię, że zima idzie, żeby się Mały nie przeziębił.
Filip śpi w pajacu i śpiworku. czasem zakładam jeszcze pod spód body.
Różyczka Ty czytałaś tą drugą ksiażkę Tracy? warto?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Cytomegalia przeciwciała klasy IgM (CMV IgM) nieobecne
Cytomegalia przeciwciała klasy IgG (CMV IgG) obcne 66,450 U/ml
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paulinka nudź się póki mozesz, i żeby to się tak dało wyspać na zapas
Przyszla_mamo masz rację - najłatwiej byłoby się niczym nie przejmować, bo człowiek ma dość własnych problemów, a jeszcze wobec problemów innych ciężko przejść obojętnie
Różyczko kota zazdroszczę musi być fajny z niego rudzielec
Masuska dzięki za mojego posta czyli chyba jednak zanim pytałam o cukrzycę to już tu zaglądałam, coś mi się pomieszało
Fajny ten kombinezon Pitera, słodko w nim wyglada Mój ma granatowy z uszkami, ale jeszcze nie miał okazji w nim chodzić, bo pogoda zwariowała i dzisiaj już myślałam zeby w krótkim rękawku go wziąć
Lucy tak to jest właśnie w związkach na odległość a nie planujecie w końcu razem zamieszkać, nie wiem, Ty tam albo on tutaj? Mnie to chyba też czeka i już się tego boję, ech
Basba no musisz przetrwać jakoś te poranne płacze Antka fajne zdjęcie rodzinki w komplecie
Aska ja bym chciała chodzić z Bartkiem na basen, ale najbliższy jest 70 km ode mnie
Aniuw chętnie dołączę do forum amazonek, a Ty jako założycielka bedziesz rozsyłać wszystkim zaproszenia (codziennie po kilka )
Hoborr ja ubieram body na krotki i pajaca i przykrywam ciepłym kocykiem, nie palimy jeszcze, a noce zimne, nie wydaje mi się żebyś za słabo ubierała Ade
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bartek dzisiaj grzeczny, udało sie zrobic kupe pierwszy raz od trzech dni, moze dlatego wczoraj tak marudził, jak mu moge pomoc co? Daje wode, chociaz wypija malo, masuje brzuszek, nie wiem...