- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Lucy przybij zółwia ja wczoraj mojemu kazałam wyp..... znaczy się wyprowadzać. Wqur... mnie na maksa i juz trace cierpliwośc do niego. Wyrzygałam mu,z ę dom traktuje jak hotel, a mnie jak praczke, kucharke, sprzątaczke, bo nawet nie raczy sie zainteresowac jak mi minął dzień, wychodzi rano, wraca póxnym wieczorem a w jedyny dzien wolny idzie sobie na ryby (BO ON NIC DLA SIEBIE NIE ROBI!!!)a potem odsypia te cholerne ryby a jak mówię, ze to trzeba by zrobić, tamto, siamto to wielki wkurw go bierze jak to??? A dlaczego on? Dlaczego ja ciągle zrzedze! No bo samo sie nie zrobi no ale jak ktoś mieszka w hotelu to przeciez w HOTELU WSZYSTKO ROBIĄ I NIC NIE WYMAGAJĄ stad jego wielkie zdziwienie.
A i jeszcze głupie pytania - to co on ma w koncu robić sprząatć czy zajac się dzieckiem?? A jak mu mówię, ze ja w tyg. robię i to i to naraz i wiele innych rzeczy to potrafi bezczelnie powiedziec jeszcze -a dlaczego w takim razie okna sa brudne skoro tak wszystko niby robię!!!!
No to powiedziałam wyp..... Przynajmniej bede miała mniej roboty bo nikt tak nie swini jak klient hotelu, który nie oglada sie za siebie jak rzuca lumpy, czy jak skończy jesc bo przeciez służba wszystko posprząta.
A najgorsze jest to, ze on mi na to: ŻYCIE TO NIE KONCERT ZYCZEŃ
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska Bianka też spi na takiej całej poduszce, która włożyłam wzdłuż i narazie jest ok, ale już nogi sa na styk hehe
Boze jak sie najadłam i to świństw jakiś pomieszanych...i ciastka i paluszki rybne...i chińszczyzna...i lód smietankowy.... zupełnie jak przed okresem
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co za ćwoki
Kurde nie mam myszki i zepsułam klawisze, wiec nie moge zaznaczyć tekstu, ktory chciałabym ukryć hmmm...jedynie jak kliknę na wybrany wyraz to on się podświetli/zaznaczy np. czyjeś imie żeby pogrubić to tak.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jezuuu dziewczyny napiłabym się
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko śliczna Bianka dawaj więcej zdjęć
Aska27 moja Ola już od początku sierpnia grucha od 22 września śmieje się na głos
Basba Wikusia też piękna
Aniaw świetne zdjęcie moja nie chce na brzuszku leżeć a co dopiero spać.
Masuska co to za ciasto na talerzu na górze po lewej stronie? Z czarną polewą i po prawej to białe? dawaj przepis
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Różyczko - jak wyżej, może też powinnaś znaleźć i unicestwić jakąś rzecz Twojego małżonka, najlepiej jakąś jego ulubioną
Aska27 Bartek dość szybko zaczął głużyć
Aniaw, Basba, Różyczka, Rika - sliczne te Wasze pociechy
paulinka tak jak pisze rozyczka- zachowania mezczyzny dziecko nie zmieni, tak mi sie wydaje...
Hoborr 60 osób ??? ale bedzie balanga tez robie 16go, ale na 18
Co do oczek to mój miał zapalenie po wyjsciu ze szpitala i polozna kazala sama woda przegotowana przemywac, mowila ze wlasnie rumianek dosc czesto uczula... Mowila ze jak przez tydzien nie bedzie zadnej poprawy to wtedy do lekarza
przyszła_mamo trzymam mocno kciuki
masuska ale aniolek z Piotrka a z mamy anielica
Kamilka Bartek co 2,5- 3 h zjada 120-150, choc nieraz zjadłby wiecej, a nieraz zje 60
60 cały czas to troche malo, ale tez mi sie wydaje ze dlatego tyle teraz zjada Amelka bo jest chora, choroba przejdzie (duzo zdrowka) to i apetyt wroci
Co do picia to juz sie zalilam kiedys- mój niczego nie wypije chetnie... czasem wmusze w niego po 20 ml czegos, drugi dzien kupy brak tak w ogole
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wyglada na to, ze Bartek to maly Wrazliwiec a i mi brak nieraz konsekwencji, a raczej cierpliwosci
On prawie w ogole nie spi w dzien... Wczoraj i dzisiaj podrzemie troche na rekach, co go odloze i jakims cudem usnie to po 5-10 min placz teraz jest tata, ale jak bede sama to kompletnie nic nie zrobie caly dzien przez to ze nie spi jak usnie przy butelce to go ani nie wybudzam, wiec schemat jedzenie-aktywnosc- sen tez u nas nie działa...no i przez to ze nie spi jest marudny, ech nie wiem sama
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Jupi jupi ale super Normalnie już zakwasów dostałam od trzymania kciuków
Pozdrowionka dla dzielnego Areczka
Kobitki później podczytam i coś napiszę, bo dopiero wróciłam po całodniowym szopingu i padam na ryjek ale za to mam mnóstwo fajnych ciuszków za grosze
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super wieści od przyszłej_mamy!!! Arek wracaj do nas jak najprędzej!
ide już spać ale na dobranoc mam takie hasło:
WSZYSTKIE OFIARY DEFEKTU MÓZGU U FACETÓW ŁACZMY SIĘ!!!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do oczka to przeszło - nie wiem jakim cudem. JEst tylko zaczerwienione- nie ma ropki! W środę idziemy na szczepienie to lekarza się jeszcze spytam... jak będzie dalej czerwone.
Nie dziwcie się że u mnie tyle osób na chrzcinach! PIERWSZA WNUCZKA z odydwu stron. Zapraszamy człe rodzeństwo rodziców no i się uzbierało. ALe u mnie zawsze są duże imprezy.
Tez kiedys szukałam swojego pierwszego wpisu - ale nie znalazłam!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie przyszłe mamusie!
Postanowiłam dołączyć do waszej wesołej gromadki:)
Nazywam się Agnieszka i mam termin na 9 lipca:)
Pozdrawiam was wszystkie !
Kurcze to mój pierwszy post z 37 strony. TRochę puxno do was dołączyłam! Jako jedna z ostatnich