- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
I chyba jednak nie wkleje, bo wykasowalam aukcje
Rozlozylo mnie calkowicie, goraczka, katar, kaszel
Zeby tylko Mały ode mnie nie złapał, niby od matki nie powinien, ale jak ja sie smarkam juz z tydzien, mój tak samo to i on w koncu nie wstrzyma
No i powtorze pytanie, bo tylko Masuska zauwazyla- co zrobic z tymi kupami Bartka? Wczoraj były, dzisiaj sie juz nie zanosi, herbatki mu probuje dawac ale on nie przepada za niczym poza mlekiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Tak się cieszę, wczoraj byliśmy u lekarza na takiej kontroli i gardełko już ma czyste i kazał odstawić leki a co do niejedzenia to kazał poczekać ze 2 dni bo to może przez leki nie chciała jeść dziś w nocy wypiła już 70 a rano 80 tak się cieszę... Dziś już od rana jest uśmiechnięta i radosna- nawet gaworzy Dziewczyny zdrowe dziecko to największy skarb jaki się ma. Wiem wiem pisze jak nienormalna ale moja radość nie zna granic w tym momencie.
Basba piękne zdjęcia z tego baseniku, też bym chciała chodzić z malutką, ale tu wsadzić ja do wody z tymi Hindusami to trochę się brzydzę...
Lucy współczuję Ci, że Twój M jest taki... kurde co za facet, jak można nie myśleć o rodzinie przecież zawsze ona jest na 1 miejscu, co nie? A i masz taki sam kombinezonik jak My ten z Disney'a z Myszką Micky Superowy jest, kupiłam go bardzo tanio na ebay.co.uk za 2 funty jest jak nowy...
Rika wow zrobił ciasto? Mój za ciasto by się nie złapał ale wczoraj na obiad zrobił dewolaje, mnniamm, jest kochany- dużo mi pomaga, nawet jak przychodzi z pracy padnięty, ale czasami też mnie potrafi wkurzyć na maxa- wtedy bym go zabiła... Ale się uśmiałam z tymi wynikami co pisałaś do Oposka
Aniaw bawiłam sie w spór z allegro ale nic nie zdziałałam, chodziło o odżywkę do włosów, zapłaciłam a odżywki nie było, allegro też mnie olało
Takajedna biedulko wracaj do zdrówka jak najszybciej!!!!
Wszystkie macie cudowne i przepiękne dzieci Kurde mam dylemat kogo wybrać z Naszych forumowych Przystojniaczków dla Melki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku a jak do fotelika w aucie włozyć dzidzie w tym kombinezonie? Bo wyglada słodko i jest bardzo ładny i sama sie zastanawiam bo jeszcze nie kupiłam...
Takajedna współczuje choroby, mam nadzieje,ze szybciutko dojdziesz do siebie, a moze do lekarza być poszła? Moze coś by zapisał?
Lucy modlitwa wymiata
Aniuw my mielismy taką sytuacje, ze wygraliśmy aukcje na pewna cześć samochodową i czekalismy az gosć przyśle w końcu jak juz się przedlużało to mąż zadzw. tam a gosć, ze sorry ale on juz to sprzedał Wkurzylismy się i mąz pisał tam do allegro jakies żale ale nic z tego nie wyszło.
Rika Twój ciasto upiekł a mój umył okna ile oni się produkują żeby pokazac nam, ze kochają. A najprostsze słowa "kocham Cie" tak trudno im przez gardło ida....
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku 28 lat i takie pstro w głowie? o mój boże
Aniaw a jak jak próbowałam z tym haslem to pyta o nazwisko panieńskie matki i wpisuje a tam, ze nieprawidłowe bez sensu...
Przyszła_mamo fajnie, ze się dogadujecie, ja mojemu dziś maila obszernego naskrobałam, moze odpisze i zaczniemy jakiś dialog....
z tym szczepieniem daj mi prosze czas do jutro, ok?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo czytałam tylko ta jedną narazie ale wlasnie chce kupić na allegro ten Język dwulatka i przeczytac sobie juz na zapas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Basba świetne zdjęcia z basenu.
AniuW mam podobną sytuację tydzień temu kupiłam matę FP na allegro, tego samego dnia też kupiłam fotelik. Fotelik przyszedł w piątek, a mata jeszcze nie, mimo że pisałam że potrzbujejej na chrzciny (prezent dla Piotra), dziś mi laska raczyła odpisać (po kilki mailach), że wyśle dopiero w następnym tygodniu... Kupiłam nową, było też kilka wystawionych. Normalnie wkurw mnie ogarną maksymalny. Postanowiłam poczekać, bo następne cenowo są o 20 zł droższe. AniuW pisz do Allegro, zgłoś spór, postrasz Policją i Rzecznikiem praw konsumenta. Działa. Kiedyś pracowałam w firmie która sprzedawała na Allegro, szef straszne wałki robił, ale jak ktś napisał maila o Policji, lub Rzeczniku to od razu się na wszystko zgadzał.
Rika jesteś BOSKA, dzięki za tą odżywkę, kupiłam, dziś użyłam i jestem zachwycona efektem:)
Hoborr ja bym brała 74:)
Lucy jaki sweet:) Podobawszy mi się ten kombinezonik. Jak ja chciałabym córeczkę, te wstążki, kokardki, RÓŻ!!!
Ale się uśmiałam z tego najsmutniejszego zwierzątka:)
Rika i taki obraz isi sobie w salonie Matki Boskiej z cycem na wieszchu, jaki wstyd? Normalnie przeciwnikom należałoby to pokazać. Ja tam się i tak chowam po kątach z cycem, ale już nie tak bardzo:P
Znalazłam Przyszła_mama na stronie 107 pisze że ma 3 książki Tracy Hogg:P
Oposku ciekawe te śiworki:)
Cholera może jak Tobie Przyszła_mamao pozwolił skoczyć, to mój może mi pozwoli poprawić/zrobić tatuaż...
Przyszła_mamo moja koleżanka też się przejechała na perfumach z Avonu kupowanych na Allegro.
Kamilko czieszę się razem z Tobą Buziaki dla Melki:)
Takajedna zdrówka życzę
No to ja się przyłączę,mój mi kupił ptasie mleczko... Ale wściekła byłam, bo to na prezent na rocznicę!!!! Niby mówiłam że nie będziemy nic robić z tej okazji, bo chrzciny, ale miałam cicha nadzieję na chociaż kwiatka, a ten mi wyskoczył z durnym ptasim mleczkiem kupionym w sklepie po drodze, a obok nas jest kwiaciarnia, ba w ogródku rosną białe róże!!!!
Różyczko jest jeszcze jedna książka Zaklinaczka dzieci, jak rozwiązywać problemy wychowawcze, czy jakoś tak
Od dziś walczę ze słodyczami, nie jem i koniec, więc o żadnych ciastach nie pisać, bo pogryzę!!! JAk mi się chce coś słodkiego...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka to kiedyś wstawiała, ale teraz to pasuje myślę idealnie:)
No to ja się zbieram w miacho. Buziolki. Chce któraś kod na sudokrem? z 20paru złotych na 17?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słuchajta a ja mam jeden kombinezon od kupelki na zime na 68 i ma takie długie łapki i nogi,ze hej więc teraz bede szukac takiego 62/68 no chyba,z e to taki egzemplarz akurat...
Hej dziewczyny co z Wami! Masuska to Twoje ciało wiec co mu do Twojego tatuazu?? Tak samo skok ze spadochronem PRzyszla_mamo? Ja mam tatuaz, teraz chce zrobic kolejny, na razie skakałam na bugee ale do spadochronu dojrzewam bo az mam ciary jak oglądam skoki w tv (ostatnio u Martyny Wojciechowskiej na tvn taka parka była co skacze nałogowo - widziałyscie?). ja rozumiem, ze sie bierze czyjes zdanie pod uwagę ale żeby nie obcinac np. włosów bo mąz sie nei zgadza??...tego nie kumam ale wiem, ze tak wiele babek robi
Nic o ciastach nie pisze...jedynie tylko tyle, ze kupiłam w Biedrze mase krówkowa i wcinam z DIETETYCZNYM chrupkim pieczywem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A za kod na sudokrem dziękuję bo mam kilka próbek a jeszcze ani razu nie uzyłam ...i nawet nie wiem do czego on słuzy tak naprawde
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek mam nadzieję że nie gniewasz się na mnie że tak namieszałam?
Masuska świetne zdjęcie Różyczkowej Bianki znalazłaś mnie jeszcze wtedy nie było chyba na forum bo go nie pamiętam...
Różyczka ja Zuzię ubierałam normalnie tzn wiadomo body, śpioszki i kaftanik lub pajacyk plus skarpetki plus buciki, dresy i kombinezon i oczywiście czapeczka plus koc na to.
Kombinezon miałam po najmłodszej siostrze. Później ok w marcu już był za mały to zakładałam rajstopki, skarpetki, spodenki, body, bluzkę, bluzę (lub dresy) i kurtkę.
Aniaw bo przecież ja siedzę całymi dniami w domu i nic nie robię...
Co do odzyskiwania swoich pieniędzy to skoro się gość nie odzywa wystaw negatywa i zgłoś sprawę do Allegro a później zwyczajnie na policję. moja siostra tak zrobiła. Zabranie czegoś powyżej 5 zł to już kradzież. Nie bez powodu powstał kawał "kiedyś za 5 zł mogłem kupić masło, chleb, bułki, batona i napój a dzisiaj są kamery..."
Hoborr już nie interesuję się tym. W każdym razie z tego co widzę to wózka nie widzę i pieniędzy też nie. Ja już to olałam totalnie. Do tej pory dawałam sobie radę więc dalej dam i nikogo prosić nie będę...
Lucy nie wygrałam ehh kończę z lotkiem a przerzucam się na mini lotka widocznie miliony nie są mi pisane ale chociaż kilka tysiaczków by się przydało... Żeby góra szybciej poszła a podobno ma być na wiosnę ale my nie mamy nawet pieniędzy żeby meble kupić, dywany itd. Dlatego będę grała aż wygram bo nie chcę mieszkać byle jak. Jak już mam mieszkać to tak jak ja chcę a nie tak jak muszę... A ponad 50 mln wygrały dwie osoby i mają po ponad 28 mln zł... takim to dobrze. Ja zagrałam na 4 zakłady. W jednym miałam 2, w drugim 2 i w 3 1 czyli razem 5 a podsumowując 0
Czas zejść na ziemię i przestać żyć marzeniami bo to nic nie daje.
Ha ha ha Lucy dobra ta modlitwa!!! A ten drugi kawał słyszałam już, też świetny
Później nadrobię resztę... przypomniało mi się lotto i straciłam wenę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja tak siedzę i usuwam stare fotki i wyszperałam parę perełek:)
A ja się tłumaczę, że nie śpię od 8mej, ale zanim się, młodego, pokój ogarnę, nadrobię co naskrobałyście, sprawdzę NK i FB to juz 12ta:) A i jeszcze gazetki promocyjne:P
Różyczko do włosów, makijażu, ubioru itp. to mojemu wara, ale tatuaż, to jednak myślę że może mieć jakieś zdanie, bo jest on w miejscu w którym tylko on i ginekolog zobaczy, no i ja jak to brzuszysko zgubie:P Więc może mu się spodobać. A znalazłam u mnie w mieście taki salon tatuażu fajny, a koleś który tatuuje.... mmmmmm Marzenie.... Może mnie całą.... wytatuować (ostatnio Małż sugerował że nie mogę sobie kupić różowego sweterka z kokardkami bo to dla nastolatki a nie dla matki - dziś sobie go kupuję)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio Małż sugerował że nie mogę sobie kupić różowego sweterka z kokardkami bo to dla nastolatki a nie dla matki - dziś sobie go kupuję)
heheheheheheh no i tak trzymać!
No własnie ja tak sie zastanawialam ostatnio nad tym jak kobieta ma tatuaż na brzuchu np. i potem zachodiz w ciąże-jak on musi wyglądac jak tak sie rozszerza i potem, po porodzie
A co do fot to ja bym chciała wykasować te wczesniejsze z forum ale nie chce mi się tych kilkuset stron wertować kurde może ja Ci dam hasło do swojego konta Masuska co?
A Ty Rika nie masz za co przepraszać i przykro mi z powodu lotto oczywiscie.
widzisz... ja zeby sobie tego smutku oszczędzić to nie gram wcale
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie już byłyście drogie koleżanki?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja tez nie trafiłam w totka:( nawet durnej 3ki.