- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
poszperam na allegro zatem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Zęby jeszcze mam to znaczy że klej do protezy się sprawdził
Ale mój M nie chciał ze mną nawet jechać na to lotnisko bo stwierdził, że oszalałam i żebym napisała jak już będę po
Troszkę się wystrachałam tylko raz czyli w momencie jak miałam podpisać papierzyska o tym kogo powiadomić jakby coś mi się stało
A leciała ze mną tez moja siora ale tylko w samolocie jako lot widokowy sobie sprawiła bez wyskoku, ale spadochron też musiała założyć i instruktor do niej z tekstem, że jakby wszyscy wyskakiwali i poczułaby że coś nie tak z samolotem i jak pilot też będzie wyskakiwał to ona ma też skoczyć Jej mina BEZCENNA
A na pokładzie tylko sama została bo wszyscy wyskoczyli a samolotem tak rzucało i drzwi były otwarte to mówi że przeżycie niezapomniane i skok nawet nie był potrzebny
Masuska a ja jeździć autem się boję Ale już się oswajam pomału, i nawet dziś w biedronce byłam jako kierowca i nawet sama parkowałam i cofałam co dla mnie to miszczostwo świata
Kamilka super avatarek i córcia słodziachna No i kogo teraz mój Dominiś wybierze
Przyszła_mama pisz kochana pisz, ja też uwielbiam Twoje posty takie optymistyczne i zawsze cieplutkie nawet jak jesteś zdenerwowana
dzięki z góry za pdfki
Wiesz mój to w życiu nie zgodziłby się na wizytę u psychologa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z allegro będę kombinować i walczyć dzięki
Rika kobietko będziemy tęsknić Jak możemy jakoś pomóc to pisz.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu, ja parkować nie umiem:P
U mnie też młody śpi, stary się kąpie, a ja oglądam "Ciąże z zaskoczenia" A i mam nowe fotki z mojego przyszłego domku:) Jutro wam pokażę moją kuchnię i salony:)
Za te bungee i spadochrony to podziwiam was dziewuszki:)
A Różyczka co wyszperała a Allegro?
Laska od maty mi napisała, że dopiero w następnym tygodniu będzie wysyłka, a na drugiego maila, że wysyła przedmioty po 7-10 dniach, dziś jest 8my dzień od zakupu!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska a wiec kupiłam...3 szt. zegarków żelowych za 3,44 Olifff mnie zmolestowała z kolezanka podobno jakiś hit teraz te zagarki to niech ma dziewczyna.
No kombinezonu dalej nie ma moje młodsze dziecko, ani jesiennego ani zimowego bo sie zdecydowac nie moge, za duzo ich jest na allegro
A i ja tez nie umiem parkować ale tyłem (przodem jako tako) a prawko mam od ponad 10 lat i cały czas od odebrania prawka mam auto i cały czas jeżdże
no cóż...nie kazdy musi umiec wszystko, co nie? normlanie to bym napisała, ze umiem np. piec ciasta i ze upiekłam własnie makowiec bo mi sie do świąt nie chciało czekac ale nie moge tego pisać bo Masuska zakazała
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nawet jak byliśmy dziś w biedronce to nic mnie nie skusiło i nakupiłam sobie tylko wafli ryżowych do podgryzania
Więc obie bedziemy bić Różyczkę jak bedzie pisać o takich pyyyyysznościach
A propos gotowania mężów i niemężów to mój M uwielbia jeżdzić do siebie do domku na śląsk i przez całą drogę już nawija jak to on zje kluski śląśkie i roladki i modrą kapustę Jemu to chyba nigdy się nie znudzi I tam u niego w domku to te specyfiki zawsze jego tata przyrządza W ogóle jego tata jest gotujący wszystko i to genialnie
Ostatnio mój przyszły teść przyjechał do nas i oczywiście mój M namówił go, żeby zrobił nam to jego ulubione danie
No i słuchajcie ja przy obiadku zachwycam sie i delektuję żarełkiem i mówię do mojego, żeby nauczył się przyrządzać taki obiadek sam to będzie nam tak pysznie gotował
A wiecie on z tekstem, że przecież potrafi tylko mu się nigdy nie chce
No cyce opadają jakby to Rika powiedziała
Podobno na prawdę potrafi a ja się tak późno dowiaduję
Ale za to on rosołek robi najlepszy na świecie Mniam mniam
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
3majcie sie dziolchy
ps. Rika, odzywaj sie do nas...
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
leee...mialam umiescic wam zaproszenia Arusiowe na chrzest ale jakos za duza pojemnosc, nie da rady... jak dojda to zrobie zdjecia i zamieszcze
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo ja nie mam jej w co ubierac teraz a na zimowy jeszcze za ciepło
Aniuw - ZACZYNA mieć czy MA (problem)? (starałam sie napisac to dosyć enigmatycznie ale jutro kupie myszke i w koncu zaczne ukrywac tekst tak samo jak Wy bo narazie nie moge przez swojego głupiego lapka zaznaczac wiekszej ilosci treści niż 1 wyraz )
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty n-l ang., hoborr n-l matmy, oposek i aska przedszkolanki, ja - pedagog szkolny chyba nikogo nie pominęłam? OO jeszcze Rita, ta co bliżniaki urodziła też n-lka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takajedna jak Ty sie czujesz kobieto? Dalej smarkata?
Lucy a Ty jak?
Rika nie trzymaj nas w takim napieciu prosze.... martwie się
Ania ale ja bym sobie zjadła takie kluseczki z rolada czyli zraz po naszemu ...no moze bez kapuchy bo nie wiem jak Bianki brzuszek by to zniósł
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale mam ostatnio nocki zawalone...synuś budzi się co godzine,półtorej chce tylko cycusia,nie ma mowy o mm.
w ciągu dnia,to różnie bywa z tym karmieniem,dostaje to ,co chce,ale te nocki...,jestem wykończona... a mąż tego nie rozumie,bo twierdzi,że w tym tygodniu,to on pracuje na nocna zmianę i on ma prawo być zmęczony,wrrr
Dobija mnie jeszcze mój nadbagaż kg,ważę 57,a powrót do 50 jest chyba niemożliwy i lapię z tego powodu doła,o płaskim brzuchu muszę też juz chyba zapomnieć.... tak mi sie smutno zrobilo,...córcia tez wariuje,histeryzuje z byle powodu,ehhh,życie ....
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu dokładnie, robi nam smaki, jak my walczymy dzielnie z napadami na słodycze!
Ale za to u mnie jest już dziś mała poprawa na wadze:)
Hehe Piotr właśnie zasnął sam w moim łóżku:) Jupi:)
Przyszła_mamo idziemy na imprezkę, jak przestanę karmić. Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała iść gdzieś, wypić drinka, nie jednego, nawet może być piwo, wsio jedno byle %. I tańczyć do białego rana... Ech... (ja nie lubiłam alko wcześniej i znana jestem z tego że nie piję!)
Różyczko, a takie mam pytanie, czegoty uczysz w tej szkole?
Już znalazłam odpwiedz. PEDAGOG. SZOOOOK!!! JAk ja nie lubiłam nigdy pedagogów...
Rika pisz do nas, martwimy się!
Dorotas 57 kilo, ja nigdy tyle nie ważyłam. Zazdraszczam. A młody może ma gorsze dni, spokojnie i bez nerwów.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Masuska, jaka Ty laska jestes!!!!!! i jakie ladne wlosy masz!!!!!!!
a to zdjecie ostatnie, gdzie do gory podnosisz Piterka boskie!!
ale fajne laseczka z Ciebie
ja musze sie wziasc za siebie bo nadal jestem na plusie duzo, za duzo.. w zadne ubrania sie nie mieszcze... ale wiecie jaki moj blad>? nie jem regularnie i dietetycznie... czasami nie mam czasu ani sil, od rana nic nie zjem i zjadam o 14 dopiero obiad i to wszystko dlatego..
wybacz Dorota ale TYM razem nie pociesze, waze jakies kilkanascie kg wiecej od Ciebie wiec nie mozesz liczyc na moje wsparcie