- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
Przy pierwszym dziecku tatusiowie najwięcej szaleja,później im to mija niestety
mój w ogóle nie szaleje, to jak będzie przy drugim?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
wyobrazcie sobie ze jemu tylko pieniadze w glowie masakra jak ciocie udar wzial i pojechala do szpitala do ilawy to ja obca (bo znam ja 3 lata) to ja sie bardziej o nia martwilam ic o mam tak jak mam zalatwialam samochod kurde dalam 40 zl a ten zamist wypytaj lekarza co i jak z ciocia to on do mnie z rtyjem ze tyle pieniedzy a jak wrocilam to nawet sie nie przyszedl i nie zapytal jak ciocia ahh on jest bez serca normalnie
chlopek zaczynaj zaczynaj ja bede pewnie kolejna hiii (mam taka nadzieje)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
saiko mój też się za bardzo nie podnieca,tzn.on bardzo chciał dziecko,bo ja już bym się raczej nie zdecydował,ale żeby jakoś specjalnie latał nade mną z tego powodu,to raczej nie widzę.Oczywiście,jak mu powiem,co ma zrobić,to zrobi,ale sam na nic nie wpadnie.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
maksiu,a czemu wy z nimi mieszkacie? To jest rodzina Twojego męża tak? Niektórzy ludzie tacy już są
saiko mój też się za bardzo nie podnieca,tzn.on bardzo chciał dziecko,bo ja już bym się raczej nie zdecydował,ale żeby jakoś specjalnie latał nade mną z tego powodu,to raczej nie widzę.Oczywiście,jak mu powiem,co ma zrobić,to zrobi,ale sam na nic nie wpadnie.
Olga tak to jego rodzina a mieszkamy tu bo oni nie mieli dzieci wcale i domek przepisali na mojego
ok uciekam sie polozyc, jeszcze maksa wysadze na nocnik i go w pizame ubiore i m zrobi lozko i ide sie polozytc jak cos to piszcie na gg:) zapraszam
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Chłopek trzymaj się ciepło i pamiętaj - masz mój numer (play), jakbyście jechali - napisz o którejkolwiek godzinie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i nie mogę narzekać,bo codziennie sniadanka szykuje,owocki obiera,dba o mnie jak moze..codziennie do małego-do brzuszka mówi...czasem kolysanki Mu spiewa
mam nadzieje tylko,ze przy drugim tez bedzie sie tak cieszył.
Kamyczka dziękuję,jestem zadowolona,ze juz coraz mniej z wyprawki Nam zostało.
Dzisiaj mama dzwoniła,że kupiła 2 kocyki,2 ręczniki i znowu ciuszki . Normalnie tirem z Polski chyba bedzie musiala mi to wszystko przywieźć.
Najbardziej boje sie o ten cholerny wózek,ze nie bedzie go do polowy czerwca.chociaz obiecali,ze ma być... datego nie kupilismy tutaj fotelika żadnego,bo w tym komplecie ma byc STOKKE fotelik.ale czy bedzie..
Chyba zajrze do tych czerwcowek,zeby poogladac ich maluszki i poczytac o porodach
co do twardego brzuszka,,ja tez mam twardy,ale wydaje mi sie,ze to mały tak jest ułożony. czasem dotkne jakiegos miejsca ,w ktorym sie wypnie to szybko ucieka i w nastepnym miejscu brzusze wystaje:)
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
i od kilku dni (ok 5) mam mega skurcze w łydce prawej!
nie pomaga magnez i łydka a właściwie cały mięsień boli że szoook:(( chodzic prawie nie moge:/
no i podejrzewam że to przez tą cukrzycę;/ bo nie mogę jeść wszystkiego a co za tym idzie nie wszedzei jest magnez i żelazo ;( ... ech ..
na szczęście jutro wizyta u @ więc mam nadzieję że coś poradzi na to
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki,a czy żadna z was nie ma problemów z żylakami na nogach-żadnej nie wyskoczyły.Bo ja dwie ciąże mialam spokój,a teraz widzę,że na lewej nodze mi się zrobiły i noga też mnie pobolewa.U mnie w rodzinie to dziedziczne,moja mama miała 29 lat jak miała operacje,siostra 32,ja myślałam,że mam bardziej za tatą geny i do tej pory było super,ale jednak trzecia ciąż daje we znaki
martadam mnie o dziwo,mimo skrzywienia kręgosłupa w ogóle nie bolą plecy cieszę się z tego bardzo,bo wiem co to znaczy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Martadam,mnie nie boli kręgosłup(odpukać!)
Olga-ja żylaków nie mam póki co super masz sąsiadów,co w dzisiejszych czasach jest niespotykane
Maksiu,głowa do góry!!!!
Chłopek trzymaj się kochana
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do sąsiadów to są naprawdę super,zreszta nie tylko oni,bo przed nimi mieszkała taka fajna babcia,na którą też mogliśmy zawsze liczyć i na przeciw nas też mieszka super sąsiadka.Całe nasze piętro jest ok.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
przepraszam ale zupełnie nie mam pojęcia co pisałyście rzucił mi się tylko w oczy apel Saikoi to pewnie mnie się tyczy - ale ja niestety straszne błędy robię - staram się zwracać na to uwagę, ale w pośpiechu to już całkiem potrafię byków nastrzelać więc radzę przywyknąć
mam pytanie - czy Wy też macie na tyle nisko dzidzie że nie możecie usiąść bo Was dzidziuś gniecie??
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5