- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
No i super,bo ja nie teraz to kiedy????kamyczka bardzo zadowolone,one uwielbiaja podrózować,a ja sie staram,żeby jak najwięcej zwiedzały
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Olga, sliczna fotka, piekne masz cory!
M-M, gratuluje zakupu!!!!! Sliczny ten wozek!
My juz z plazy, dzis mialam maly dramat z sikaniem no ale juz wszystko ok tesknie juz za domkiem i za kontynuacja zakupow dzidziusiowych
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anna - zdjęcie zrobię na bank - dziś kupiliśmy jeszcze tapetę, ale Andrzej niecierpi kleić tapet więc jutro pewnie będzie dym przy klejeniu
Majówka - bo oksytocyna działa na skurcze - są częściej i mają działać na rozwarcie - ale z doświadczenia wiem że skurcze są i to bolesne iczęste jak cholera a rozwarcia brak
Olga - to koniecnie daj znać po wizycie ale masz śliczne duże córy
Maksiu - ja dla Sebka nianie miałam - była beznadziejna - jakaś taka nie za droga - i takiej nie polecam. Teraz kupię też na bank - już się nawet rozglądam- ale taką jakąś droższą bo sypialnie mamy na poddaszu, a salon i kuchnię na dole - więc niania musi być
Kamyczka - ale masz apetyt i dobrze
Majówka - brakuje Ci biegania po sklepach
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja właśnie czytam o sciaganiu pessara,bo już niedługo mnie to czeka,a są różne opinie na ten temat-jedne mamusie boli,inne nie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jutro dzwonię i umawiam się z moją położną zobaczymy co ustalimy obawiam się tylko że będziemy czekać aż niunia się przekręci a Ja mogła bym już rodzić za bity tydzień - i chciała bym
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Smiej sie, smiej ale taka prawda... Jak by nie bylo to bieganie po sklepach bylo jakas aktywnoscia, a teraz tylko leze i sie wyleguje, wszystko podane na tacy...na pewno sporo utylamMajówka - brakuje Ci biegania po sklepach
Wspolczuje Ci samopoczucia wierze, ze koncowka jest juz blisko, bede trzymac kciuki zeby Kamilka za dlugo nie zwlekala
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
ja dzis pierwsza, już od godziny nie śpię przez ta pogode -ciągle mnie budził wiatr i deszcz
mialam dzis po sklepach połazić a tak to tylko na usg polece
a tak to spędzę dzien przy desce do prasowania
Majówka - korzystaj z ostatnich dni wylegiwania
Bidol - ja jeszcze nie mam położnej jakoś nie mogę się wybrać do przychodni żeby się zapisać
Olga - fajne te Twoje córy
co do niani to ja mam jakąś - dostałą używaną Canpola. Jedyne co to sprawdziłąm czy działa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
wczoraj już się nie odezwałam, bo okazało się że Kuba dość porządnie zdarł sobie kolano na wyjeździe no i był baaaardzo narzekający. Samo odkażenie i założenia opatrunku było nie lada wyczynem. Dzisiaj został w domu, bo mówi że boli i chodzi non stop ze zgiętą nogą. Tragedia. Dzisiaj więc pójdzie z Mamusią do fryzjera i do sklepu.
Wczoraj u nas też padało (co było zresztą widać podczas wieczornego meczu), ale dzisiaj od rana przepiękna, słoneczna pogoda.
Olga świetne Dziewczyny, no a starsza to już niezła pannica
Bidol to jak sie nie obróci, to pewnie też cc, na tym etapie to pewnie niewielkie szanse że się obróci, bo w końcu mało miejsca. Oczywiście życzę Ci, żeby wszystko ułożyło się tak, jak CI bardziej odpowiada. Będziemy mogły wymieniać się wrażeniami Jutro pewnie poznam datę mojego porodu. A poza tym, to może odpoczywaj więcej, co?
Majówka o oksytocynie na wywołanie też nie mam dobrego zdania. Miałam podaną przed pierwszym porodem, bo niby miałam skurcze (których w ogóle nie czułam), oksytocyna leciała, ja zwijałam się z bólu, a rozwarcie nie postępowało. Choć pewnie u każdego jest inaczej.
A niani nie mam i kupować nie będę, bo na naszym metrażu do niczego się nie przyda.
Dobra, idę się troszkę podrasować i zbieram się do wyjścia.
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
a ja dzisiaj kropnie spać nie mogłam i strasznie się wierciłam ... nogi mnie tak rwą jakbym miała reumatyzm ( ale tylko d kolana do palców u stopy ) czy to normalne???
teraz mi głowa pęka... kurka nie wiem będzie padać czy jak ...
zmęczona już jestem tym chodzeniem do łazienki w nocy i mam dość... jednym słowem chciałabym już urodzić
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Idę się upiększać, do zobaczenia i miłego, słonecznego dzionka
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majóweczka - szprycha jesteś i tyle - nie martw się o wagę - po porodzie będziesz sucha jak patyczek powyleguj się i za Nas
Saiko - u Nas jakieś oberwanie chmury w nocy było miałam wrażenie że dziurę w dachy zrobi z takim impetem padał Co do położnej to ja się umawiam z taką do porodu
Ania - biedny ten Twój Kubuś - Seba też diś w domu ze mną bo kaszel ma straszny i idę z Nim do lekarza - boje się o jego płucka - bo miał już 4 zapalenia płuc - w tym 2 bezobjawowe Udanego wypadu do fryzjera
Martadam - to mi Kamilka się nie przekręciła - a raczej była już ułożona główkowo - jakiś miesiąc temu - a tydzień później znowu ułożyła się poprzecznie - i mi jakoś strasznie nie zależy na naturalnym porodzie więc - co będzie to będzie