BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #398010 przez Daria23
Kamyczka napisał:
Daria tylko nie to,muszę w tym tyg urodzić :) a boli Cię krocze?[/quote]

Kochana bolało jak cholera całe spuchniete ale od wczoraj juz opuchlizna zeszła ale szwy ciagna mam nadzieje ze jak mi dzisiaj je sciagnie bedzie juz ok bo juz zaczynam dobrze siadać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #398011 przez mloda_mamuska
Daria wwiesz co .... psychicznie ciagle mam dola.bo maly w ogole nie spi.ciagle tylko je,robi kupe,siku,ulewa mu sie i znowu je...... i tak w kolko...zaczelam dawac mu tez sztuczne mleko ,to troche lepiej.moje pije i pije i pije i nie moze sie najesc chyba. jak go prystawiam do cyca to czasem 20 minut ladnie je a czasem po 3 minutach spi i nie moge go dobudzic.wloze do lozeczka.5 minut pospi i znowu je. zje 3 minuty pospi 5 minut..i to taka męczarnia.
Wczoraj sutki pogryzl mi do krwi..... :( :(
Mam nadzieje,ze dasz rade z tymi szwami. Ja na cale szczescie mam rozpuszczalne same.

12 lata 9 miesiąc temu #398012 przez chłopek
daria a nie masz rozpuszczalnyc szwow?
ja dzisiaj do gin jak mnie nie przyjmie to na IP jade

12 lata 9 miesiąc temu #398013 przez martadam23
KAMYCZKA - mmelduje się jeszcze :)
jejku jaka ja nie wyspana :( masakra od 4 na nogach wczoraj ni emogłam zasnąć przez ten ból głowy a dzisiaj znowu boli :(((
do tego mnie mdli nie dobrze mi jakoś;/
i krocze troche ciągnie...
ale dzisiaj lece do lekarza zobacze co mi powie a jak nie dziś to jutro bo musze sie zarejestrować do niego tyle ze ja prywatnie... nie mam sił dzis;/ normalnie wymiękam mam doła już jakiegoś chce mi się ryczeć i w dodatku dziś mnie obudzizł sen że JJ się rodzi a mi na dole jak leżę wychodzi jego rączka... no po prostu rewelacja! w strachu wstałam ledwo zyzje :P...

a jak u Ciebie ??:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 9 miesiąc temu #398014 przez Kamyczka
chłopek napisał:

daria a nie masz rozpuszczalnyc szwow?
ja dzisiaj do gin jak mnie nie przyjmie to na IP jade

jedź kochana,bo żartów nie ma

12 lata 9 miesiąc temu #398016 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

KAMYCZKA - mmelduje się jeszcze :)
jejku jaka ja nie wyspana :( masakra od 4 na nogach wczoraj ni emogłam zasnąć przez ten ból głowy a dzisiaj znowu boli :(((
do tego mnie mdli nie dobrze mi jakoś;/
i krocze troche ciągnie...
ale dzisiaj lece do lekarza zobacze co mi powie a jak nie dziś to jutro bo musze sie zarejestrować do niego tyle ze ja prywatnie... nie mam sił dzis;/ normalnie wymiękam mam doła już jakiegoś chce mi się ryczeć i w dodatku dziś mnie obudzizł sen że JJ się rodzi a mi na dole jak leżę wychodzi jego rączka... no po prostu rewelacja! w strachu wstałam ledwo zyzje :P...

a jak u Ciebie ??:)

wiesz...czuję,że to na dniach nastąpi,krocze z dnia na dzień mnie boli coraz bardziej,ja mam wizytę w czwartek,ale może urodzę do tego czasu :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #398018 przez martadam23
boziu i zostanę sama :P ale ja nie wiem czy nie dostanę skierowania na wywołanie ze wzgledu na ten moj cukier bo szaleje..;/
albo na cc ...
no nic zobaczymy GRUNT ZEBY MALUSZKI ZDROWE BYŁY ;)

oczekuje listonosza z iPadem :P masakra... mam nadzieję że dojdzie do 12 !:P zazwyczaj tak jest...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #398023 przez mloda_mamuska
chlopek a dlaczego na IP?

Olii :kiss:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #398029 przez Kamyczka
MM podpadam raz jeszcze :) z profilku Oli to twój mąż :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #398036 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Was! Z zacieciem czytam o Waszych pociechach!

M-M, Oli przesliczny!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: jak chcesz areom, daj znac, kupie I wysle poki jeszcze jestem na chodzie :)

Kamyczka! Oby to byl Twoj tydzien :kiss: :kiss: :kiss: bede trzymac kciuki!

U mnie juz wielkie odlicznanie....do porodu tylko 19 dni :woohoo: kopniaki Lucaska sa coraz mocniejsze, ale zadne bole i strzykanie mnie jeszcze nie dopadlo. Szaleje teraz na wyprzedazach, bo wszystko jak za darmo.
Niestety upaly wracaja :dry: ....wiec troszke bede sie meczyc!

Milego dnia!

12 lata 9 miesiąc temu #398044 przez saiko
Mm- to ja mam teaz inny problem. Zaczyna mi rozpychac cyca, leci mi a mlody niebardzo do jedzenia.

12 lata 9 miesiąc temu #398047 przez bidol
Hej kochane :kiss:

mam chwilkę bo Kamilka śpi :cheer:

Olga- Ignaś - słodziutki - i kawał chłopa :laugh: A porodu zazdroszczę - Ja też szybko urodziłam, ale skurcze miałam mega mocne aż sama położna była w szoku :ohmy:

Mi do wagi z przed ciąży brakuje 2 kg :lol: ale muszę się bardziej postarać i min 7 zrzucić ;) a brzuszki Wam jeszcze zostały?????

M_M - współczuję przejść :kiss: Ja też mam nie lekko - mam mało pokarmu w dodatku jestem już na diecie bezbiałkowej :( Niunia płacze bo brzuszek ją często boli i kupki nie może zrobić :( w dodatku mam wrażenie że się moim mlekiem nie najada :(

Anszka - gratuluję jeszcze raz :kiss: A gdzie zdjęcie Wojtusia?? :unsure: OOO biedulek :kiss: :kiss:

My też mamy żółtaczkę - niby fizjologiczną ale Kamilka wygląda jak chinka :silly:

Daria - zazdroszczę grzecznego Tymusia :cheer: a szwy ja mam już zdjęte i czuję się tragicznie bez nich :( strasznie boli - a wcześniej (jak je jeszcze miałam) czułam się cudownie - już biegać mogłam :)

mloda_mamuska napisał:

Daria wwiesz co .... psychicznie ciagle mam dola.bo maly w ogole nie spi.ciagle tylko je,robi kupe,siku,ulewa mu sie i znowu je...... i tak w kolko...zaczelam dawac mu tez sztuczne mleko ,to troche lepiej.moje pije i pije i pije i nie moze sie najesc chyba. jak go prystawiam do cyca to czasem 20 minut ladnie je a czasem po 3 minutach spi i nie moge go dobudzic.wloze do lozeczka.5 minut pospi i znowu je. zje 3 minuty pospi 5 minut..i to taka męczarnia.

M_M - mam identyczną sytuację :(
Oli śliczny - i jaki duży :ohmy: :kiss: :kiss:

Saiko - też mnie sutki bolą - a maść która mi pomagała nie jest sprowadzana już do Polski :( Wiem że pomaga smarowanie pokarmem i wietrzenie :kiss:

Kamyczka, Martadam - czekamy :lol: :kiss:

Kejtin- daj znaka :kiss:

Agnesssa - gdzie się podziewasz??

Majóweczka - to już tuż tuż :laugh:

Anulka - jak tam po cc - już biegasz??

12 lata 9 miesiąc temu #398059 przez anszka
Bidol - proszę bardzo :) a Ty uracz mnie zdjęciem Kamilki :)
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #398064 przez bidol
Anszka - nie mam nowego - wstawiam to co wcześniej :) A Wojtuś słodki - i tak dorośle wygląda :laugh:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #398068 przez Kamyczka
Anszka,Bidol-ale macie słodkie dzieciaczki :) ucałujcie od nas :kiss: :kiss: :kiss:
ja odkurzałam a teraz leżę :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka