BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #399930 przez chłopek
olga to nie w szpitalu tylko mój gin tak powiedział, no ale ja nie mam mu tego za złe.
mój mąż przy drugim porodzie nie był bo powiedzial ze jak mam sie tak męczyc jak z ksawciem to on tego nie wytrzyma bo mu sie serce krajało jak widzial ze tak cierpie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399931 przez Olga
saiko rozwarcia samemu się nie sprawdzi,bo niby jak :unsure: :unsure: :unsure:

Ja się cieszę,że przy każdym porodzie ktoś był ze mną.Nie wyobrażam sobie sama tam być w tych bólach,ale to oczywiście decyzja każdej z nas :) ja się tylko bałam,że tatuś nie zdązy,takie tempo miał mój poród ha ha :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399934 przez mloda_mamuska
Kamyczka tak,wszystko ;))) nie bylo zadnego parawanu. pokoj-sala prodowa byla mala,ze tak powiem przytulna. wygladala jak przytulny pokoj a nie okropna sala szpitalna ;)
i normalnie zagladal sobie tam ;P i mowil co sie dzieje i w ogole ....
po porodzie powiedzial,ze za to,ze tak sie wycierpialam do konca zycia bedzie mi mega wdziczny i bedzie mi stopy calowal,ze nigdy w zyciu mi tego nie zapomni. a i On czasem popalał sobie ... a po porodzie jak ktos mu proponuje papierosy to mowi,ze jego zona poradzila sobie z takim ogromnym bolem .a on nie umialby sobei z takim byle nawykiem poradzic i odmawia... :laugh: także.na dobre nam to wyszlo,ze byl przy porodzie :laugh:

mi sie nie zdazylo na szczescie nic.....tez sie balam ,ze sie wyproznie..

saiko polozna mogla sobie darowac ten tekst..
a jak mozna sobie rozwarcie sprawdzic??

12 lata 5 miesiąc temu #399943 przez Daria23
Kamyczka mój Michł też widział wszystko przy porodzie bo nie było parawanika i wspomina to dobrze nie mówił nic ze obleśne to było albo coś....
Ja naszczeście tez kupy nie zrobiłm mimo ze nie miała lewatywy:)

Mój Tymek dzis taki marudny a ja nie wyspana i załamana chyba moja pierwsza załamka nadeszla:(zastanawiam się czy czasem nie mam za mało treściwego pokarmu że w nocy nie śpimy itp:(może by trzeba było go dokarmiać juz sama nie wiem

12 lata 5 miesiąc temu #399944 przez Daria23
Olga ty masz takie doświadczenie powiedz mi kiedy powinno sie wszystko unormowac tzn kiedy dzidzia zaczyna dłuzej przesypiac noce????

12 lata 5 miesiąc temu #399945 przez mloda_mamuska
Daria ja pare razy dalam Malemu butelke z modyfikowanym i spal po nim ladnie 3 godzinki,a ostatnio najada sie moim.wlasnie spi juz ponad 2 godzinki ...ale np/ wczoraj caly dzien jadl jadl z cyca i nie chcialo mu sie spac. cos tam pojękiwał zasypial na chwile i budzil sie.... roznie to bywa;)

12 lata 5 miesiąc temu #399947 przez chłopek
mm to dla ciebie bo mówiłaś ze mały ma potówki a może to nie potóki jejdziecko.pl/krostki-u-noworodka

12 lata 5 miesiąc temu #399949 przez Daria23
M-m- ja juz jestem strasznie zmeczona nockami bo w dzien przesypa 2 godz zdarzyło mu sie nawet pare razy i 3 ale w nocy najgorzej 1,5godz to MAX:(

12 lata 5 miesiąc temu #399951 przez chłopek
daria mój ostatnio tez nie spi w nocy tylko na cycku wisi

12 lata 5 miesiąc temu #399952 przez Daria23
ale moj od początku tak....mowisz ze to normlne?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399953 przez mloda_mamuska
Daria to dopiero poczatek... unormuje sie... nie martw sie. U Nas tez roznie. zazwyczaj maly spi od 23 do 3 w nocy a pozniej albo po 1,5 godz albo po 2. ale śpi z Nami. ;) A wasze malenstwo jak w nocy? u siebie czy z Wami ?

chlopek dziekuje :) .juz wczoraj zauwazylam,ze to nie są jednak potówki. Tylko prosaki. on ma male biale krostki na twarzy. ale podobno znikaja same. ;)

12 lata 5 miesiąc temu #399954 przez Daria23
nasz spi w łózeczku ale o 5 rano juz zostawiam go u nas

12 lata 5 miesiąc temu #399957 przez mloda_mamuska
Daria ja o 23 klade go do lozeczka a o 2,3 jak sie budzi to mąż bierze go do nas i tak do rana. w ten sposob nie meczymy sie az tak. bo tylko wystarczy,ze wyjme cyca i mu dam nie musze wstawac z lozka i sie wybudzac tak ;) a w nocy z przebieraniem nie mam problemu,bo mąż to robi ;)

ale mnei dzisiaj zęby bolą :(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399960 przez chłopek
mm mój też ma na nosku, a potówki miał jak wyszlismy ze szpitala i miał te ropne krosty tez
jejdziecko.pl/karmienie-w-nocy

12 lata 5 miesiąc temu #399964 przez Daria23
moj M nie wstaje do małego tylko spi jak zabity ale nie chce go tym obarczac bo pracuje codziennie po 12h .....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka