BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #322005 przez Kamyczka
Olga napisał:

No to moj siostrzeniec bzl w takim samzm stanie,co Twoj Seba.
O 13 program na tvn style o dzieciach,ciekawe co bedzie ciekawego.Znowu cos mi sie dzieje tu na forum,litery mi nie dzialaja tak jak trzeba.

aUmnieNieDziałajaSpacja :( iNieWiemCoRobic

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322008 przez Kamyczka
chłopek napisał:

bidol ja miałam przenoszona ciąże ale nie duzo, lekarz powiedzial ze to dziecko wie kiedy wyjsc i nie zaszwsze to znaczy ze przenoszone moze popostu tak termin obliczony

Dziewczynki troszkę mnie przerażacie tym "przenoszeniem" ciąży :( a myślałam,że gorzej urodzić za wcześnie.

12 lata 10 miesiąc temu #322015 przez bidol
Kamyczka - na TLC jest o kobiecie co była w 8 miesiącu ciąży i miała mniejszy brzuszek od Ciebie - szok :ohmy: :ohmy:
a tym przenoszeniem się nie martw - to nie reguła :)

12 lata 10 miesiąc temu #322033 przez chłopek
właśnie Kamyczka nie przejmuj sie nie zawsze sie przenosi dzidziusia mozesz urodzić w terminie ,

12 lata 10 miesiąc temu #322041 przez Kamyczka
chłopek napisał:

właśnie Kamyczka nie przejmuj sie nie zawsze sie przenosi dzidziusia mozesz urodzić w terminie ,

Dzięki dziewczynki :) ja to taka jestem,że zawsze sobie zmartwienie znajdę...

12 lata 10 miesiąc temu #322042 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - na TLC jest o kobiecie co była w 8 miesiącu ciąży i miała mniejszy brzuszek od Ciebie - szok :ohmy: :ohmy:
a tym przenoszeniem się nie martw - to nie reguła :)

Bidol, czyli nie jest tak źle z moim brzuszkiem :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #322043 przez chłopek
Kamyczka ale ty przeżywasz :) moja szwagierka ma malutki bruszek a juz w 8 miesiacu jest a to jej 4 dziecko

12 lata 10 miesiąc temu #322046 przez Kamyczka
chłopek napisał:

Kamyczka ale ty przeżywasz :) moja szwagierka ma malutki bruszek a juz w 8 miesiacu jest a to jej 4 dziecko

Chłopek, bo wiesz jak to jest jak się porównuję z innymi ciężarnymi....

12 lata 10 miesiąc temu #322050 przez chłopek
to sie nie porównuj taki twój urok i tyle, po mojej siostrze też nie było widać a u mnie wczesnie ona miała brzuszek późno ale za to jaki duży :)

12 lata 10 miesiąc temu #322054 przez Kamyczka
chłopek napisał:

to sie nie porównuj taki twój urok i tyle, po mojej siostrze też nie było widać a u mnie wczesnie ona miała brzuszek późno ale za to jaki duży :)

Chłopek, zobaczymy za parę tygodni :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #322056 przez chłopek
kamyczka szukałąm gdie zdjecie twojego brzusia i znalazłam nie jest mały moja sisotra tez taki miała, zobaczysz niespodziewanie wyszczeli do przodu :)

12 lata 10 miesiąc temu #322084 przez mloda_mamuska
Kamyczka Ty taka sama szczupła jestes;))

bidol no mama chciala mnie zatrudnic,ale wyjechalam do niemiec,ale pozniej wrocilam do polski i juz za pozno bylo... a teraz planuje wyjechac do anglii do męża;ppp
ZA NAMI nie nadąży nikt ;P ... my co tydzien zmieniamy plany i decyzje ;) Taki Nasz urok ;)
A wyjechał poki co na jakies pol roku...a ja nie chce tutaj byc bez Niego. Niby mam cała rodzinę,która sie o mnie troszczy i w ogóle..ale to nei to samo co Mąż... mimo,ze jestesmy młodzi (ja 21 on 26) ... bardzo sie kochamy i potrzebujemy.... On od ładnych kilku lat marzył o dziecku ze mną ..a teraz jak to sie dzieje to nie moze byc przy mnie.. a On bardzo chcialby ..zawsze mowil,ze bd sie bardzo o mnie troszczył w ciąży a wyszło tak,ze musimy zyc na odległość chwilowo...no ale moze za miesiąc mnie ściągnie :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #322094 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka Ty taka sama szczupła jestes;))

bidol no mama chciala mnie zatrudnic,ale wyjechalam do niemiec,ale pozniej wrocilam do polski i juz za pozno bylo... a teraz planuje wyjechac do anglii do męża;ppp
ZA NAMI nie nadąży nikt ;P ... my co tydzien zmieniamy plany i decyzje ;) Taki Nasz urok ;)
A wyjechał poki co na jakies pol roku...a ja nie chce tutaj byc bez Niego. Niby mam cała rodzinę,która sie o mnie troszczy i w ogóle..ale to nei to samo co Mąż... mimo,ze jestesmy młodzi (ja 21 on 26) ... bardzo sie kochamy i potrzebujemy.... On od ładnych kilku lat marzył o dziecku ze mną ..a teraz jak to sie dzieje to nie moze byc przy mnie.. a On bardzo chcialby ..zawsze mowil,ze bd sie bardzo o mnie troszczył w ciąży a wyszło tak,ze musimy zyc na odległość chwilowo...no ale moze za miesiąc mnie ściągnie :kiss:

Młoda mamuśka, no gdzie mi do Ciebie :blink:
A ja to też na dłuższą metę bym nie chciała żyć bez męża,bo co to za związek?Więc Cię rozumiem,zwłaszcza,że jesteś w ciąży i potrzebujesz czułej opieki głównie od ukochanego( ale powiało romantyzmem).

12 lata 10 miesiąc temu #322095 przez Kamyczka
A jaki dziewuszki macie plan na wieczór?O 20 na tvn leci kac vegas :laugh: ten film mogę oglądac kilka razy i zawsze nie bawi :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #322099 przez mloda_mamuska
Kamyczka no wlasnie,dlatego chcemy byc razem :)

a ja caly wieczór bede rozmawiala z mężem na skypie ,podobno na promie jet internet :laugh:

a poza tym dluga reklasujaca kapiel ... dzisiaj jakos tak mi ciężko było cały dzien... mam nadzieje,ze tak nie bedzie do konca ciazy :P

Dzisiaj znajome mi opowiadaly o swoich porodach.. jakas masakra.... utwierdzam sie w przekonaniu,ze nie przezyje tego ! :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka