- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Młoda mamuśka, ja sama tego nie wiem ja też myślałam,że naturalnie to korzystniej nie tylko dla dziecka,ale i dla matkiostatnio pewna dziewczyna napisala mi,ze poleca porod przez cesarke...bo ma tylu lekarzy w rodzinie,ze sie nasluchala co moze sie stac przy naturalnym porodzie i pisala,ze kzda zona ginekologa albo jesli kobieta jest ginekologiem to kazda ginekolog miala cesarke... bo wie co sie dzieje przez naturalny poród... troche mnie to zdziwilo..bo przeciez wszedzie piszą o tym,ze dla dziecka lepiej jak sie rodzi i przechodzi przez kanal rodny ... a nie przez cesarskie cięcie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a laptopa na brzuszku mozna trzymac? bo ja leze na plecach i na brzuszku mam poduszke i na niej laptopa.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lepiej nie trzymaj lapka na brzuszku i w okolicach, ja albo siedzę przed laptopem albo mam go na kolanach.Kamyczka naturalnie ciezej niz cesarka.ale pozniej mozesz normalnie zajmowac się maleństwem..aa po cesarce dluzej sie dochodzi do siebie nistety.
Dziewczyny a laptopa na brzuszku mozna trzymac? bo ja leze na plecach i na brzuszku mam poduszke i na niej laptopa.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak kamyczka Twoj maluszek mocno kopie?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz co, mocno jeszcze nie, tak trochę "puka" głównie wieczorem, czasami po jedzeniu, głównie słodkości a jak jest u Ciebie?a jak kamyczka Twoj maluszek mocno kopie?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciesze sie jak jestem w pracy i sie nudze i nagle kopie... czuje,ze nie jestem sama ,ze mam jego.. ze juz zawsze będę miała dla kogo żyć i się starać
Jest moim celem w zyciu,to dla Niego będe starała się robic wszystko,zeby bylo jak najlepiej.
Jestem bardzo szczęśliwa,ze będę mamą mimo ze jestem młoda;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To raczej niespotykane w twoim wieku dziecko na pewno będzie szczęśliwe mając taką mamęMoj juz kopie rano,w dzien i wieczorem
ciesze sie jak jestem w pracy i sie nudze i nagle kopie... czuje,ze nie jestem sama ,ze mam jego.. ze juz zawsze będę miała dla kogo żyć i się starać
Jest moim celem w zyciu,to dla Niego będe starała się robic wszystko,zeby bylo jak najlepiej.
Jestem bardzo szczęśliwa,ze będę mamą mimo ze jestem młoda;)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To widocznie dojrzałe jesteście kobietkim m ja miałam 19 lat jak zostałam mamą i też tak myślałam jak ty,wcale mi mój wiek w niczym nie przeszkadzał.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w tym roku koncze 21 a mąż 26
Ale nie zamierzam liczyc na pomoc rodzicow ,bo jestem mloda i maja mi pomagac... mam nzajoma,ktora tak uwaza i jest to chore...
Wiem,ze beda pomagali,bo bardzo sie ciesza,ze beda dziadkami..ale nie zamierzam nic wymagac. To nie jest ich obowiązek. tylko Nasz-moj i męża.
Olga a ciezko bylo na poczatku?
Kamyczka mój mąż czasem się śmieje,ze jestem dojrzalsza od Niego
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dodam jeszcze,że mam z córkami super kontakt,starsza mi o wszystkim mówi,nie mamy żadych tematów,na które nie umiała bym z nią rozmawiać.Ja byłam trzecim dzieckiem mojej mamy,miała juz 30 lat,nie miałam nigdy takich kontaktów jak ja z córcią.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a moja mama miała 21 lat jak mnie urodziła ja tez zawsze chcialam miec w takim wieku dziecko no ale tak los chciał, i nie żałuje tego
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga moj tato jezdzil w trasy całe moje dziecinstwo ..w sumie cale moje zycie,bo dopiero rok temu skonczył. Wiec niczeo nam nie brakowalo..oprocz taty... raz na 2 tygodnie go widywalam i to tez nie za dlugo. i jakos teraz nie mam z nim super kontaktu,chociaz staramy sie nadrobic stracony czas.
Ja nie chcialabym,zeby moj maz jeździł w trasy ,bo to jest koszmar zycie na odleglosc..chociaz teraz właśnie tak zyjemy. Mąż w anglii ja w polsce.ale robimy wszystko,zeby szybko byc razem w jednym miejscu,bo bardzo sie kochamy i bardzo przezywamy rozłąkę..Tym bardziej,ze jestem w ciazy i chcialby sie Nami opiekowac.a nie tylko finansowo.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1