- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja dzisiaj caly dzien w łóżku. tylko rano wzielam dluższą kąpiel .. a tak poza tym to leniuchuje... ))
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Hej dziewuszki,ja właśnie wróciłam ze spaceru, a potem byłam u teściów i zjadłam chyba z tonę placków ziemniaczanych( uwielbiam je).co tam Dziewczyny robicie?
Ja dzisiaj caly dzien w łóżku. tylko rano wzielam dluższą kąpiel .. a tak poza tym to leniuchuje... ))
Coś na forum coraz mniej nas się udziela
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a lezycie czasem na brzuchu?
bo ja jak z mezem na skypie rozmawiam to na brzuchu leze.. ale troche mi ciezko tak. no i maly czasem troche kopie.. i boje sie,ze moge cos mu zrobic przez to
wiem,ze moze glupie pytanie...ale wole sie dowiedziec ;p
ja ogladam kardashianow na E . a jutro na 8 do pracy ;/
Dziewczyny a pytanie z innej beczki. jak sie poklocicie ze swoim partnerem;) to kto pierwszy wyciaga rękę? ja zawsze bylam uparciuchem ....ale chyba dojrzalam do związku.. i tez potrafię pierwsza wyciągnąć rękę. chociaz czasem przychodzi mi to z trudem ;P bo ta upartoś lwicy wciąż we mnie tkwi Ale staram ...bo zeby zwiazek byl udany to trzeba chodzic na kompromisy;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka, ja całę życie spałam na brzuszku, więc czasami zdarza mi się chwile poleżec, ale tak jak piszesz-wtedy zaczyna mnie bolec brzuch i zmieniam pozycję.To pewnie maluszek sie domaga "uwolnienia"Dziewczyny a lezycie czasem na brzuchu?
bo ja jak z mezem na skypie rozmawiam to na brzuchu leze.. ale troche mi ciezko tak. no i maly czasem troche kopie.. i boje sie,ze moge cos mu zrobic przez to
wiem,ze moze glupie pytanie...ale wole sie dowiedziec ;p
Dziewczyny a pytanie z innej beczki. jak sie poklocicie ze swoim partnerem;) to kto pierwszy wyciaga rękę? ja zawsze bylam uparciuchem ....ale chyba dojrzalam do związku.. i tez potrafię pierwsza wyciągnąć rękę. chociaz czasem przychodzi mi to z trudem ;P bo ta upartoś lwicy wciąż we mnie tkwi Ale staram ...bo zeby zwiazek byl udany to trzeba chodzic na kompromisy;)
Wiesz, ja też byłam uparta,ale teraz po kilku latach wiem,że szkoda czasu na dąsy,można ten czas spożytkować inaczej
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeju..dobrze,ze piszesz..juz wiecej nie bede.mam nadzieje,ze nic do tej pory mu nie zrobilam....
Kamyczka wlasnie tez jestem tego zdania. Lepiej pogodzic sie szybko ,niz uparcie czekac na druga osobe... zawsze sobie tlumaczę ''badz madrzejsza..wyciagnij piewsza dlon ''
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
"Czy w ciąży mogę spać na brzuchu?
Dopóki ciąża jest niewidoczna, nie ma powodu, aby rezygnować z tej pozycji. Ale gdy brzuszek się zaokrągla, lepiej układać się w innej pozycji. Spanie na brzuchu jest wówczas po prostu niewygodne, bo przypomina leżenie na piłce. Najlepsza jest pozycja na lewym boku, ponieważ macica nie uciska wówczas na naczynia krwionośne jamy brzusznej. Dzięki temu krew może swobodnie powracać do serca, nie wywołując obrzęku nóg, a także dopływać do macicy i maleństwa. Układając się na boku, warto dla wygody podeprzeć brzuszek poduszką, a drugą włożyć między kolana. Pomocna będzie także specjalna poduszka ortopedyczna dla ciężarnych w kształcie litery C."
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek, powinno się podobno tylko na lewym boku, na wznak też niem_m no z tego co kiedyś słyszałam nie powinno sie spac na brzuchu w ciazy.
Chłopek tak patrzę na twój suwaczek- Ty już w 25tyg ciąży......
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też na wznak nie mogę, a teraz powoli uczę się spać na lewym boku, na razie jeszcze brzuszek mi w spaniu nie przeszkadza, zastanawiam się jak to będzie później...kamyczka na wznak to ja nie spie zawsze na boku, cizeko mi jak spie na wznak
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio pewna dziewczyna napisala mi,ze poleca porod przez cesarke...bo ma tylu lekarzy w rodzinie,ze sie nasluchala co moze sie stac przy naturalnym porodzie i pisala,ze kzda zona ginekologa albo jesli kobieta jest ginekologiem to kazda ginekolog miala cesarke... bo wie co sie dzieje przez naturalny poród... troche mnie to zdziwilo..bo przeciez wszedzie piszą o tym,ze dla dziecka lepiej jak sie rodzi i przechodzi przez kanal rodny ... a nie przez cesarskie cięcie.