BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 1 miesiąc temu #322823 przez daners
hej dziewczeta :)
u mnie z tesciami hm narazie jestem'świeżo po ślubie" więc tescie narazie sa ok.:) zobaczymy jak sie dzidzia urodzi ale z tego co widze,i znam Ich troszke to sie nie wtrącaja w nasze problemy jesli takowe wynikna,ale jesli pomoc potrzebna to zawsze sa. Wiec zlego slowa o nich nie moge powiedziec :)

Olga kurcze to tak dziwnie.mogłaby z kultury zapytac o samopoczucie itd sie jakos zainteresowac no ale chyba nie ubolewasz az tak :)
moze jej taka natura......

dziewczyny jestem dopiero początkujaca w roli żony jak i kucharki :)
dzis miałam debiut-mąz zapragnoł ogórkowej :) ciekawe czy mu zasmakuje.... :)hahaha

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #322831 przez Kamyczka
daners napisał:

hej dziewczeta :)
u mnie z tesciami hm narazie jestem'świeżo po ślubie" więc tescie narazie sa ok.:) zobaczymy jak sie dzidzia urodzi ale z tego co widze,i znam Ich troszke to sie nie wtrącaja w nasze problemy jesli takowe wynikna,ale jesli pomoc potrzebna to zawsze sa. Wiec zlego slowa o nich nie moge powiedziec :)

dziewczyny jestem dopiero początkujaca w roli żony jak i kucharki :)
dzis miałam debiut-mąz zapragnoł ogórkowej :) ciekawe czy mu zasmakuje.... :)hahaha

Ja mam teściów super,zawsze mogę na nich liczyć :) A teściowa martwi się o mnie teraz jak o własną córkę.
Daners, a ile jesteś po ślubie?

13 lata 1 miesiąc temu #322968 przez mloda_mamuska
Hey Dziewczyny ;)

ja właśnie wróciłam z pracy.

no wiem,ze dzien teściowej,bo moj maz skladał mojej mamuśce zyczenia ;P

ja za moja nie przepadam... moze dlatego,ze wiele razy mnie bardzo zdenerwowała. Ona lubi sie wtrącać i to zawsze na moją niekorzyść :angry:

Zawsze uwazala,ze jestem za mloda dla jej synusia i takie tam... ona jest taka strasznie 'koscielna' taki moherowy berecik ;p i dla niej slub cywilny to nie slub..bo ona uznaje tylko koscielny i na naszym cywilnym ,na imprezie powiedziala nam ,zepogadamy jak weźmiemy prawdziwy ślub a nie 'takie cos' .... i od tego czasu juz w ogóle jej nie lubie,bo zepsula mi cały dzien i to wazny dla mnie...

Olga zazdroszczę Ci,ze Twoj były mąż był sierotą ;P kilka problemów z teściami z głowy :P

Jedyne za co jestem teściówce wdzięczna to za to,ze urodziła mi wspaniałego męża :kiss:
...

Widze,ze u Was jak u mnie natchnienei sie wzielo na robienie roznych rzeczy.. to ta pogoda .. juz mogloby byc tak fajnie slonecznie i cieplo. az chce sie rano wstawac! :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #322972 przez chłopek
m_m ja też mialam cywilny ślub 2008 a w 2009 kościelny, ale moja teściowa nic przeciwko cywilnym nie miała

13 lata 1 miesiąc temu #322975 przez Olga
Ja już po odczulaniu,miesiąc odpoczynku.Teraz piję capucino.Co do tych teściowych,to ja byłam bardzo szczęśliwa,jak nie miałam ich wcale.Tylko żal było dzieci,jak np.na wszystkie imprezy dostawały prezent tylko od jednych dziadków,ale przyzwyczaiły się do tego,moi rodzice im to wynagradzają.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 1 miesiąc temu #322980 przez Kamyczka
Dziewczyki,mam pytanko:czy wasze piersi,a głównie brodawki bardzo się zmieniły?Ja mam takie ciemne i powiększyly się znacznie, a od dwóch dni zmieniła się jakby ich "faktura". Skóra jest taka dziwna jakaś :( Zastanawiam się czy to normalne, bo wizytę mam dopiero za 2 tyg :(

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322981 przez mloda_mamuska
Olga w summie racja..ale to ,ze mieliby drugich dziadków nie oznaczałoby ,ze mieliby od nich prezenty i miłość... ja od mojej jednej babci dostawalam zawsze prezenty i duzo babinej milosci,a druga tylko potrafila mowic mi o innych wnuczkach ,ze są super ..ona miala dwoch wnuków swoich ulubionych innych nie tolerowała... i nigdy nic od niej nie dostałam...ani prezentów ani miłości... wiec to nie zawsze idzie w parze .. ;)

ale mysle,ze i moi i meza rodzice beda kochac mojego synka...ale wiadomo,ze będę wolała pozostawiac małego-jesli bede musiala. pod opieka moich rodzicow a nie teściów... kiedys im psa zostawilam i nie posluchali o co ich poprosilam ;p ...wiec tym bardziej bede bala sie dziecko zostawic ;P tym bardziej,ze ja jestem przewrazliwiona... i na pewno bede nadopiekuncza i w ogole..chociaz wiadomo....bede sie starala zachowywac w miare normalnie. ;)

Kamyczka
to chyba normalne,ze zmieniaja się.. moje też są ciemniejsze i powiekszyly się ;)

13 lata 1 miesiąc temu #322992 przez chłopek
kamyczka to normalne że sie zmieniły brodawki

13 lata 1 miesiąc temu #323004 przez mloda_mamuska
Dziewczyny a kiedy jest to prawo agaty? dokladnie ? od poniedzialku do piatku?

13 lata 1 miesiąc temu #323013 przez chłopek
m_M tylko w niedziele

13 lata 1 miesiąc temu #323018 przez mloda_mamuska
szkoda...no ale fajny jest..
a 'przepis na zycie' ogladacie? :)

ja uwielbiam...w ogole uwielbiam seriale na tvn :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #323022 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

szkoda...no ale fajny jest..
a 'przepis na zycie' ogladacie? :)

ja uwielbiam...w ogole uwielbiam seriale na tvn :laugh:

Tak, przepis na życie jest super!Szczególnie Beatka i Żabcia :)

13 lata 1 miesiąc temu #323023 przez Kamyczka
Dziewuszki a widziałyście jakie piękne ciążowe rzeczy są na tej stronce? www.happymum.pl/

13 lata 1 miesiąc temu #323026 przez mloda_mamuska
Kamyczka... hahaha tak kocham beatke i żabcia ;) ... ''no ale żabciu...'' hehe są bezkonkurencyjni :lol:

ciekawe czy ktos po tym filmie nazwal swoje dziecko 'gniewko' .. dla mnie to straszne imie ;P

ale gruba tez jest fajna ;) i jej teksty typu ''po wakacjach będę druga kate moss'' :laugh: hehehe

Mnie sie podobalo jak beatka chodzila w ciazy ubrana ;)

a ciuszki z happy mum fantastyczne;)

13 lata 1 miesiąc temu #323027 przez daners
Kamyczka po slubie jestem 4 miesiace :)
a Ty jak tam w tych sprawach :)

m-m ja tez lubie serial "przepis na zycie" :)czekam bo chyba od jutra transmisja :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka