BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #627805 przez lusiamamanikosia
a tu zdjęcie jak Mały chciał wejść na balkon :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #627807 przez lusiamamanikosia
a tu z Mamusią :P
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #627810 przez lusiamamanikosia
no rano to wiadomo trzeba ubrać Maluszki ciepło ale w ciągu dnia jest strasznie ciepło ... chciałabym żeby już lato było żeby ubrać w bodziaka z krótkim rękawem :P nie było by tyle roboty z ubieraniem :P hi hi

11 lata 8 miesiąc temu #627818 przez Daria23
Hej Kochane witam sie.Nie zdążyłam was na drobić ale musiałam wejść zeby sie wygadać!!
Wczoraj myślałam że szlak jasny mnie trafi!!!Rano Tymek był tak zawalony cała noc nie spaliśmy bo trzeba było go nosić a jemu dosłownie ciurem z nosa leciało i kaszel ubrałam sie i o 7:50 byłam przed ośrodkiem który był zamkniety i była kartka ze czynne od 10-13.Przyjeżdżam ponownie o 10:15-a tam wredna baba z recepcji mi mówi że teraz to oni nas już nie przyjmą bo rejestracja była do 10-ja mówie że nie było informacji ze byłam przed 8 itp a ta swoje z ryjem na mnie wkońcu poszła zapytać lekarza-naszego wspaniałego debila pediatry czy nas przyjmnie a wiecie co on powiedział?że mam sobie jechać na pomoc doraźną teraz do Nowego Tomyśla(20km od nas),mówie wam myślałam że tam zaraz mnie szlak trafi co to za lekarz malutkiego dziecka żeby nie przyjąć>?a jakbym przyszła o 10 i się zarejestrowała to by mnie przyjeli?normalnie to chore!!!
Pojechałam do tego Tomyśla a tam doraźna od godz 18 dopiero.Naszczęście mam koleżanke w Tomyślu i załatwiła mi prywatną wizyte i za 100 zł nie musiałam się o nic prosić a mały był zbadany od A do Z.

Och jak fajnie się wygadać:)Tymkowi dziś już ciut lepiej ale do zdrowia mu dużo brakuje naszczęście to tylko przeziębienie.
Tymek waży 9.600-a myślałam że więcej:)]

A i do mam które mają chłopców ten pediatra u którego byliśmy ma specjalizacje zrobioną od fifolków małych i jednak trzeba naciągać siusiaka bo mówił że może dojść do sklejki i wtedy będziemy jeździć po neurologach i na operacje...:( Moja koleżanka nie ściągała i jak mały miał 2 lata musiała jechać na taką operacje:(

11 lata 8 miesiąc temu #627829 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #627832 przez mama89muminka
Daria wspolczuje, chyba wszedzie w pl sa tacy idioci... Ale dobrze ze masz kolezanke, ktora ci wszystko zalatwila. Zdrowka dla Tymcia zyczymy z Mironkiem :kiss:
A co do siusiakow, to niby wszyscy mowia, ze teraz sie nie nadciaga, ale jednak wydaje mi sie ze to nie prawda, mojej kuzynce nie kazali to nic nie robila, a teraz chlopak ma miec zabieg, wszystko go boli i mega marudny. Ja sie przerazilam i teraz tez sciagam. I nawet mu zaczyna sie conieco otwierac, a wczesniej nic nie bylo widac, zeby cos schodzilo.

11 lata 8 miesiąc temu #627839 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #627844 przez Daria23
M89M-ja też będe ściągać bo nie chce takiej sytuacji jak moja koleżanka-ten lekarz mu już dość sporo ściągnąl ale jeszcze troche zostało:/
A odnośnie tego gnojka z ośrodka-to moim zdaniem to nie lekarz z powołania bo ja bym nie miała sumienia naprawde tym bardziej że ludzie chcieli mnie przepuścić.

11 lata 8 miesiąc temu #627847 przez lusiamamanikosia
ja chodzę do prywatnej przychodni ale pediatra jest na nfz i puki co zawsze mnie przyjęli jak coś było nie tak ... ale lekarze są straszni koleżanka pojechała do przychodni na ostry dyżur bo mała miała temperaturę nie chciała jeść okazało się znaczy jej tak powiedzieli że ma jakiś tam wirus ma dali antybiotyk dawała jej antybiotyk nic nie pomogło zaczęła kasłać , pojechali do innej przychodni , zrobili jej prześwietlenie płuc i stwierdzili że ma zapalenie płuc dali antybiotyk :/ a ona go dała i mała dostała rumienia i okazało się w szpitalu że nie ma zapalenia płuc :( dziś albo jutro może wyjdą o ile czegoś nie złapie w tym szpitalu :( no leczyć to oni w Polsce nie umieją :((( ... a ja Małemu od urodzenia troszkę ściągam ...

11 lata 8 miesiąc temu #627849 przez Daria23
No właśnie ta piękna pogoda lekarz kazał wychodzić jak jest ciepło wczoraj byłam ale dziś jest u nas wietrzysko takie że chyba nie bede mogła wyjść chyba że później

11 lata 8 miesiąc temu #627853 przez mama89muminka
A co smieszne - kazdy lekarz mowi co innego i nie wiadomo kogo w koncu sluchac.
Z ta pogoda to tez nie wiadomo, raz cieplo raz zimno, ale mimo wszystko to jeszcze nie lato i o wirusa nie trudno.

11 lata 8 miesiąc temu #627881 przez bidol
Daria - kochana współczuję - ale się strachu musiałaś najeść :( :kiss: :kiss: Ja tak takiej sprawy bym nie zostawiła. Sory dziewczyny ale to jest moje zdanie - budrzetówka to jedna wielka kpina. Zawsze człowieka mają gdzieś i czują się nietykalni i nie mówię tu tylko o lekarzach pielęgniarka ale o wszystkich państwowych posadach :angry: :angry: :angry: urzędy - mało kiedy widzi się człowieka po drugiej stronie biurka.

ja jak Lusia - jestem w częściowo prywatnej przychodni - lekarz rodzinny i pediatra jest na NFZ no i kilku innych kilka razy w miesiącu. Nigdy przenigdy mnie nie odesłali z chorym dzieckiem z kwitkiem - a jak wiadomo troszkę moje bąble chorują. Tam jest walka o każdego pacjęta. i Tak być powinno.

Daria - jeszcze raz buziaki dla Tymcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia - ale Nikoś jest pogodny :woohoo:

AF - wiesz co - wydaje mi się że Ty to wszystko zmyślasz :lol: :lol: patrząc na Filipka - to istny aniołek - taki piękniutki - no wierzyć się nie chce że Ci tak daje popalić :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #627891 przez Daria23
Bidol-jestem tego samego zdania ale nie będe się wysilać i nerwów tracić bo tego czubka lekarza i tak degradują do Poznania-Anszka,Anna-pilnujcie się:P a do nas ma przyjść ktoś inny...więc licze na cud i lepszego lekarza:)a wrazie co mam numer do tamtego super doktorka

11 lata 8 miesiąc temu #627894 przez bidol
no to super :) . Ale po co płacić składki skoro nie można liczyć na NFZ :(

11 lata 8 miesiąc temu #627908 przez Anna77
AiF tak na szybko allegro.pl/bright-starts-kolka-koleczka-...hit-i3149218733.html One są firmy BrightStarts, która w ogóle ma fajne zabawki. I u nich na stronie www.brightstarts.com.pl/index.php?k78,za...i-grzechotki-gryzaki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka