BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #628494 przez maksiumama
hejka net mi wolno chodzi i cos doczytac was nie moge
u nas oki dzis porobilam sobie troche w ogrodku po niedzieli kwiatki posadze,
maly masakra z nosa mu leci przeczekam weekend i w poniedzialek jak nie przejdzie to jade do mojej pani dr i przy okazji mocz dobadania zawieziemy dzis jak mu czyscilam plesniawki to az troszke krwi polecialo bo popekaly bidulek moj
no i popisalam maz przyszedl i go obudzil
lece moze zajrze dzis do was a jak nie to jutro sie postaram

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #628496 przez lusiamamanikosia
MM to macie dobrze bo u w Wawie nie jest tak fajnie :/

11 lata 8 miesiąc temu #628754 przez km
hej dziewczyny, udalo mi sie Was przeczytac :) , ale ledwo co widze na oczy, wiec chyba nie za duzo zapamietalam. Caly tydzien chodze na rzesach, spie w nocy max po 5 godzin, wiec staram sie klasc popoludniu razem z Kacprem. Zawsze jak mma pierwsza zmiane to Moj urwis musi po jedzeniu w nocy tak sie rozbudzic ze nie ma opcji spania, biore jzu go do nas do lozka i przez 2 godziny kreci sie w kazda strone, kladzie na mnie pode mnie, obok mnie, szlak mnie trafia, a wszystko to robi z zamknietymi oczami bo taki jest spiacy. :angry:
Ale Wam fajnie, macie tak cieplutko, u nas normalnie jesien, 13 stopni ale takie wiatrzysko, normalnie halny :ohmy: .

AiF oj rozumiem cie dobrze, moj to wulkan chodzacy, moja mama mowi ze takiego dziecka to ona jeszcze nie widziala, zawsze jak idziemy do lekarza to mowi zebym sie spytala dlaczego on jest taki nadbopudliwy. :lol:

Lusia witam , jestem mama lobuza Kacperka. Super fotki synka :)

mm do nas health visitor przychodzila z kilka razy na poczatku i tyle, teraz jak cos chce sie spytac albo zwazyc malego, to kolo nas jest przychodnia gdzie dwa razy w tygodniu przyjmuja polozne bez rejestracji i kazdy moze przyjsc. Super ze mozesz dawac malemu juz wszystko, moj czesto lapie uzulenie, wiec dwa razy najpierw sie zastanawiam zanim cos nowego mu podam :(

bidol- jejciu zeby moj kacper choc troszke byl taki jak twoja Kamilka, widzialam zdjecia twojej slicznotki jak siedzi z pileczkami, moj to nawet na 5 sekund nie usiadzie zeby sie pobawic, zabawki moga nie istniec, chociaz kupilam chodzik i przynajmniej jak chce cos w kuchni zrobic to go wsadzam do chodzika i odrazy jedzie do odkurzacza, albo smietnika, ale przynajmniej 5 minut mam dla siebie :lol:

Daria to nie ciekawie mialas z tym lekarzem, a co do odciagania to ja jednak czekam , narazie nic nie robie, jak dotad wszyscy lekarze mowili mi zeby nie odciagac.

m&m wspolne hobby ? oj przy braku czasu to trudno cos wykombinowac, my to tylko czasami jakis filmik sciagniemy i razem obejrzymy przy winku i chipsach :silly: , kiedys lubilismy razem na rowerach jezdzic, wlasnie chcemy kupic fotelik dla malego zeby razem jezdzic, bo na przyczepke jest jeszcze chyba za maly :)

Kurde zapomnialam co jeszcze mialam naskrobac, pisalyscie cos o sprzataniu po naszych panach, ja tam po moim nie sprzatam, tez ma rece tak jak ja, wiec niech sam sobie sprzata, na tygodniu moga byc wszedzie jego ubrania, ale jak przychodzi sobota to jzu wie ze ma byc sprzatniete, bo jak nie to bedzie ogladal moja mine obrazona przez nastepny tydzien plus czepianie sie o wszystko :silly: :silly: My ustalilismy podzial obowiazkow w sprzataniu ja zawsze w sobote myje lazienke, kuchnie i scieram kurze, a on musi odkurzyc, pojechac po zakupy, posegregowac smieci :)

11 lata 8 miesiąc temu #628822 przez mama89muminka
Dzien dobry

Daria my tez zawsze kupujemy w H&M, dla nas jest bardzo tanio, kurtke zimowo-wiosenna kupilam za 10euro :)

AF u nas tez pogoda do kitu, wiatr gwizda jak nie wiem i leje calymi dniami, ale mimo to jest calkiem cieplo.

Lusia ja chrzcilam miesiac temu wiec tez dosc pozno. Wszystko odbylo sie bez meza, ksiadz nie robil nam problemow, powiedzial tylko, ze ze slubem mozemy miec klopoty. A przyjecie mialo byc tylko dla dziadkow, pradziadkow i chrzestnych, a wyszlo inaczej :P

Kamyczka, m_m zazdroszcze mezow, skarby macie w domach :D

Majowka i jak Lukaskowi sie podobalo na hustaweczce? My mamy plac zabaw pod samym blokiem, ale wszystko mokre od deszczu :angry:

Maksiu zdrowka :kiss:

km oj biedna to sie nie wysypiasz... Moj maz spi 4 godziny i reszta dnia jest w pracy. Nie iwem jak dlugo tak pociagnie.
U nas podzial sprzatania byl zanim Miro sie urodzil, teraz to chaos jak nie wiem :P

11 lata 8 miesiąc temu #628847 przez krecik
witam

KM naprawdę współczuje, najgorsze jak czlowiek jest nie wyspany, może mu przejdzie-przynajmniej z tym spaniem:)

MM mu też uwielbiamy H&m, niestety dla nas nie ejst tam tanio ( zresztą nie znalazłam wogóle sklepu z satysfakcjonującymi cenami ciuchów dla maluchów), my polujemy na przeceny i czasmi coś ekstra w sezonie kupujemy

ja od rana wietrze mieszkanie, jest tak gorąco, że szok! dzisiaj chyba sobie odpuszcze spacer na rzecz umycia okien, Mały się troszkę dotleni i tak bo będzie ze mną w pokoju:)

do tego siedze głodna, po batoniku tylko, bo chleba od wczoraj nie ma, płatekz mlekiem nie lubie, lodówka też zachęcająco nie wygląda-pewnie mała sugestia , że czas zacząć się odchudzać;)

dzisiaj jeszcze czekają nas zakupy, jutro jedziemy do rodzinki, i pasuje coś maluchom pokupować, bardzo to lubie- a dzieciaki jeszcze bardziej, niestety mamy ich nagromadzenie i wiadomo każdemu coś pasuje... no cóż pewnie pójdzie z kasy Stasiowej od babci, ale pewnie odrazu się zwroci;)

11 lata 8 miesiąc temu #628851 przez mama89muminka
krecik pozycz troche tego ciepla :D u mnie lodowka wyglada podobnie, mamy tylko lososia i zwiedniete warzywa :P dobrze ze chociaz mleka do kawy zostalo ;) Udanych zakupow :)

11 lata 8 miesiąc temu #628871 przez mama89muminka
Miro prawie drzemie, biore sie do roboty, a dzisiaj sobie narzucilam tyle, ze nie wiem czy sie wyrobie przez przyjsciem meza z pracy... Najlepsze z tego jest to, ze kotu musze zwirek wymienic, jakbym nie miala dosyc g*wnianej roboty z mlodym :dry:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628901 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #628909 przez Anna77
Dzień Dobry, też jestem wiecznie niewyspana, więc wiem coś o tym :dry:

Około południa przyjedzie mój brat i zaczyna malować. Wszystko oklejone, została mi tylko podłoga. Mati śpi, więc idę zrobić kawkę i do roboty. Dzisiaj pewnie za dużo mnie znowu ie będzie.

Miłego Dnia.

11 lata 8 miesiąc temu #628914 przez MamaEmilki
Witam u nas noc koszmarna mala obudziła się o 23.00 i była wyspana usnela dopiero o 2.00 a o 3.30 obudziła się z płaczem ponosilam ja chwilkę o usnela,no nie wiem co jej dolegalo:|w każdym razie jestem mega niewyspana do tego wszystkiego pisze z tel,bo laptop mi się zepsuł ...nie pisze smsów itp wiec idzie mi to bardzo kiepsko i się denerwuje:|:/ u nas dzisiaj pada i jest brzydko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #628949 przez krecik
kamyczka, kochana dzięki, ale ja już pisałam, że jak dodaje zdjęcia to tylko takie na których korzystnie wyglądam,a już dawno nie dodawałam żadnego;) oj albo mnie z mm pomyliłaś:D

m89m, a prosze , tylko się pospiesz bo u nas się coś zachmurzyło

anna77, nadrobisz:)

ME a może za dużo śpi w dzień? ja też smsów pisać nie umiem...

11 lata 8 miesiąc temu #628952 przez MamaEmilki
Krecik właśnie nie wczoraj spala dwa razy po 1h także to nie jest dużo.

11 lata 8 miesiąc temu #628953 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam.U nas nocka lepsza niz poprzednie ale wciąż jednak przerywana...
Tymi już ciut lepiej wygląda ale wciąż te smarki ma takie:(Katar to jest coś strasznego...
Ja dziś lece na drugą próbną fryzure i szczerze już się stresuje załamie się jak coś znowu nie pójdzie ok...do tego Tymi mnie zaraził i chodze z podkrążonymi oczami i ze smarkami po kolana-nie wiem jak wytrzymam na tym fotelu:(

Krecik-nie jesteś wścipska co ty Tymi miał chrzest jak miał 2 miesiące także bez pakietu ślub:P A wystąpi w garniaku rzecz jasna :)raz musze mu przymierzyć przed ślubem to wstawie fote ale poczekam aż wyzdrowieje bo teraz jest BARDZO nerwowy:)

11 lata 8 miesiąc temu #628982 przez mama89muminka
Uff, ja w polowie skonczylam. Podlogi pozmywane, zwirek wymieniony, pranie zrobione, smieci wyniesione. Prasowanie zostawiam jak zwykle na wieczor, a naczynia pomyje, jak zjem. Jak Miro sie obudzi lecimy do sklepu i pozniej biore sie za gotowanie dla meza. Kto by pomyslal ze jeden dywan moze tak zdemotywowac do pracy. Maz porzyczyl od tescia dywan, tak nam teraz potrzebny jak nie wiem, cala siersc kocia zostaje na nim, smierdzi okropnie i zakluca moj rytm sprzatania. Kaze mu dzisiaj go chyba oddac.

Daria nie stresuj sie kochana, bedzie dobrze. Atak swoja droga narobilas mi checi i teraz bym soie poszla do kogos na wesele :P Tylko nie ma do kogo, na tesciowa nie ma co liczyc jak na razie :D Obiecaj ze wstawisz tez fotki ze slubu jak juz bedziesz po i podzielisz sie wrazeniami :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629068 przez MamaEmilki
m89m ale ty szybka jestes:) ja puki co dopikam kawe, Daria daj znać jak po fryz jak będziesz zadowolona to wrzuć jakieś foto pochwalić sie;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka