- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Pogoda beznadziejna

Widzę,że lista się powiększa

Mały śpi,więc wymarzona kawka

kamyczka wczoraj już zanurzał porządnie głowę,ale to jeszcze nie nurkowanie-przygotowania

lusia u nas też cięzko z kasą,mi może w wakacje uda się iść trochę dorobić-może nie codziennie,ale każdy dzień się liczy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaEmilki
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

lusia może uda się jakość wyjśc z tego dołka-wy mieszkacie razem z teściową,czy osobno?
- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra dosc bo znowu placze, tak po za tym to my nadal bezzebni malego wazylam na takiej wadze jak sa w aptekach to niby wazy 8300 no i juz przy wszytskim mi staje musze uwazac na niego i miec oczy wopkol glowy dzis mi wszystko wywalil z komody i sie smial, dostal od moich rodzicow pchacz to smiga przy nim jak nie wiem
postaram sie zajrzec jeszcze jak znajde chwile bo babel sie obudzil a ja ziemniakow nie obralan
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
AiF- ja byłam z małym wczoraj u lekarza i pytałam się czy możemy jechać powiedziała że jak najbardziej, jak nie ma gorączki to normalnie można wychopdzić na dwór. Antybiotyku nam nie dała na szczęście, bo powiedziała że jets za silny na takie małe dziecko, zresztą to i tak jest pewnie wirusowe a nie bakteryjne , więc by nie pomógł. Ja też jestem przeciwniczką antybiotyków, osttanio nawet jak miał zapalenie oskrzeli to i tak nie pomogł wcale, a tylko go osłabił i nic kompeltnie przez tydzień przez niego nie jadł. Także my mamu tylko syrop i witamine c . Dzisiaj tylko pojade kupie mu kaszkietówke z takim materiałem na szyje i uszy, coś takiego bo wiadomo że nad morzerm wieje
www.mothercare.com/Mothercare-Crocodile-...4748,default,pd.html
Tak mi się przypomniało, sprawdź Filipkowi jaką ma wydzieline z nosa czy przezroczystą czy zielonkawą, jak przezroczystą to jest ok , a jak zielonkawą to raczej rozwinęła się choroba i jest to już bkteryjne i wtedy raczej antybiotyk. Ja jeszcze przy kaszlu zawsze smaruje mu klatke i plecy vaporubem ( maść rozgrzewająca ), oklepuje mu plecy kilka razy dziennie, dawaj duuużo picia, żeby rozrzadzić wydzielinę. Co tam jeszce, spanie na poduszcze, możesz też kupić olejki do inhalacji, ja wtedy do garnka z wrzatkiem wlewam kilka kropli , stawiam na podłodze kacpra trzymam przez kolano i sobie wdycha, i ładnie mu poźniej wszystko ścieka.
bidolu- strasznie mi przykro z powodu babci, trzymaj się , ty dzielna kobitka jesteś, także wiem że dasz sobie rade.

Widze że szykuje się zlot, ja to raczej nie obiecuje że będe, tym bardziej że w pl będziemy tylko w lipcu, a poźniej to raczej za rok.

U nas jest poprostu masakra, mąż nie daje sobie wogóle z małym rady . Musiałam wziąść sobie wolne od wczoraj , bo jest wykończony psychicznie, mój to wogóle nie ma cierpliwości. Ostatnio jest tak że wracan z pracy o 21:30 kłąde dopiero małego spać, maż dopiero je obiad bo wcześniej z małym nie ma jak, poźniej o 22 gotuje obiad dla Kacpra, no a rano tylko zdąże zrobić z kacprem zakupy i nam obiad. Poprostu maskra. Zero czasu, nie pamiętam kiedy w tv coś obejrzałam

Idę posprzatać mieszkanie póki łobuz śpi , pozdrawiam

- maksiumama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ME to tez masz takiego chlopa?

Maksiu wspolczuje ci chlopa, takiego to tylko kopnac w... Pogadaj z nim, moze lepszym rozwiazaniem jest zrobic sobie przerwe od siebie na jakis czas? Trzeba probowac i nie poddawac sie latwo.
My wreszcie (po poltora tygodnia) dostalismy paczke od mamy i siostry. Miro bardziej sie zainteresowal lyzeczka od mleka (ktorych mamy juz troche uzbieranych) niz zabawkami

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Widze że jakiś zlot sie szykuje?Bardzo fajnie by było tylko zależy w jakim miejscu to chcecie organizować?bo raczej mąż mnie samej nie puści w daleką trase z małym-bo bedzie się o nas bał.
Anna-poprosze o jakieś szczegóły na priv.
Bidolek-ściskam mocno mocno:*:*:*z dnia na dzień bedzie lepiej:*
U nas troszke cieplej się zrobiło.Ja jestem przeziębiona po weselu a Tymi jakiś nie sforny chyba kiełki się odzywaja
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
jesli inny termin a będzie tak daleko, to ja bez gówniarzyka i raczej wolałabym już nie karmić

i tak na szybko, S. lepiej, też w szoku bylam , że to już 11 miesięcy! dziękujemy za pamięc
poodpisuje poźniej!
sciskam!
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-