- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
a już bardzo chciałabym mieszkać u siebie ale może już w sierpniu się uda tam wprowadzić!!!
a obrączka nie jest za mała ?? ja w sumie mam lekki ślad po swojej ale uczulenia nie mam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Czytalam o pomysle spotkanka i az sie podekscytowalam na noc i cos czuje ze bede miala problemy z zasnieciem;)hehe. Ja jestem jak najbardziej na tak! Tylko mam madzieje ze nie bedzie to Zakopane bo nie wiem jak z Hania dam rade tak daleko dojechac;) Za to okolice lodzi mi akurat bardzo pasuja:)
Takze Anna mozesz nas smialo dopisac:)
Zdrowka dla wszystkich chorych maluszkow:*
Bidolku z czasem na pewno bedzie Ci latwiej. Smutne ze rodzinka tak kiepsko sie zachowuje...Podziwiam Cie za sile jaka w sobie masz:*
Krecik buziaki dla Stasia:*
Mm szkoda ze wyjazd do Pl sie nie udal:( Dobrze ze sie pogodziliscie z mezulkiem!W wolnej chwili wklej jakies foteczki Olinka w odwietnym ubranku:) Spodnie nie byly za male?
Lusia przykro mi ze masz takiego dola:( Mam nadzieje ze jak sie przeprowadzicie na swoje to odrazu sie humorek poprawi:*
Kamyczka a co to za dolek?? Tak sie przejmujesz ze pracy nie mozesz znalezc? Sciskam Cie mocno:*
Olga super rowerek dostal Ignas:)Ogladalam filmiki jak chodzi i jestem pod wrazeniem:)
ME super ze operacja mamy sie udala!
Nie pamietam juz co chcialam wiecej napisac:( Wszystkie was mocno sciskam i caluje :* i buziaki dla wszystkich maluchow:*
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
UWAGA ZLOT LIPCÓWEK
No to zbieram wpisy chętnych. Info na priv poproszę razem z kwotą, jaką każda może uiścić za ewentualny nocleg i będę na bieżąco pokazywać listę osób.
1. Olga - bez dzieci
2. Bidol
3. Anna77 - bez dzieci
4. Daners
5. Krecik
6. Misiowa
7. Agnessa
8. Saiko
9. Daria - bez dzieci
Poinformujcie mnie na priv proszę, która chce z dziećmi, która bez. W postach mogę wszystkiego nie wyłapać. Zobaczymy jak wyjdzie. Do niedzieli zbieram listę chętnych, potem zacznę czegoś szukać i przedstawię Wam propozycje. Bez dzieci będzie łatwiej coś znaleźć chyba.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
M_M-najważniejsze ze pogodzeni wróciliście razem do domku:)A powiedz mi jak cie odparzała to cały czas ją nosiłaś czy czekałaś aż sie wygoi i wtedy?
Co do obrączki to nie jest za mała jest idealna właśnie ładnie się ją zakłada i ładnie zdejmuje zawsze mogłam nosić złoto pierścionek też mnie nie odparzał tylko obraczka,a może dlatego że jest taka szeroka bo ma 7mm
Anna-obraziłąś się na mnie? bo wczoraj prosiłam o info na priv i nic nie dostałam:(
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
u Nas znowu pada już mi bokiem ten deszcz wychodzi. Truskawki nam pogniją na bank - jestem wściekła - bo takie piękne porosły czereśnie smaku nie mają - tylko woda
i takie ma być całe lato
Misiowa- ojjj to co dobre szybko się kończy - ale super że wypoczywacie i pogoda dopisuje - przywieźcie i nam trochą
AF - oby Filipek był zdrowy - no i udanego wyjazdu oooj super było by gdybyś mogła wpaść - ciekawa jestem jak wyglądasz- Filipek jest taki śliczny to i mamusia pewnie też
Saiko - jakoś dacie radę - a że już dach w remoncie to super informacja - ale pamiętaj dom - to studnia bez dna
Lusia- super że Nikoś już zdrowieje - no wiesz teściowa to teściowa - bóg ją stwożył żeby uprzykrzać życie innym
Daria - nie wiem czemu ale ja chyba też tak mam z obrączką - od niedawna leży na półce a Andrzeja od początku piekł palec - nawet mu napuchł - bo się uparłam że ma nosić no a teraz dałam już spokój
Krecik - świetnie że Staś już lepiej się miewa zuch chłopak
Kamyczka- no co Ty - głowa do góry - nie wierzę żę osoba z takim wykształceniem i prezencją długo będzie szukać pracy Popatrz na to z tej strony - dłużej pobędziesz z Dominisiem - zobaczysz że jeszcze zatęsknisz za tymi chwilami
KM - no to masz kochana sajgon w domu - współczuję strasznie - choć mam dość podobnie - Kamila non stop marudzi - chce żeby być przy niej straszne to a Ty jeszcze do tego praca - ojjj - nie zastanawiaj się dziewczyno tylko myśl o drugim bejbiku
Maksiu - ojj wiem - twójemu mężowi do ideału daleko ale nie myśl że tylko ty tak masz. Mój Jędrula jaki jest to jest ma mnóstwo wad - np lenistwo do2 ale ma też zalety i na nich staram się skupić. Wiem że czasem rozmowy nie pomagają - wręcz przeciwnie.
Oto mój sposób - to co do mnie należy - moje obowiązki i takie tam staram się wykonywać sumiennie i naprawiam to co we mnie jest złe - staram się pokazać to Anię w której się zakochał a rozwiązanie o jakim mówisz - hmmm - choćby nie wiem jak mnie wnerwił - nigdy przez myśl mi nie przeszło żeby go zdradzić. To by oznaczało że ze mną jest oś nie tak a nie z nim
no i nie wiem która tu wyskoczyła z tym że ona nie jest z nami od początku więc na zjazd nie przyjedzie
Tak od samego początku to jest tylko Saiko i Ja później chyba doszła Anna i Olga i Anszka - było też bardzo dużo dziewczyn które po prostu przestały pisać - ale kij im w oko hahahaha - Nie ważne kiedy kto doszedł - ważne że jest
Ja staremu mojemu jeszcze nie mówiłam - ojjj znarwi się pewnie ale mam nadzieję żę mnie puści
Święci Pańscy - Agnesssa - widzę Cię