- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
Z obiadem tez mam spokój, bo siostra wraca od rodzicow i mi przywiezie, czuje sie jakby byl piatek, czekam na meza moze na 17 bedzie:)
Sloneczko ja przedwczoraj tez o 4 rano wlaczylam odkurzacz, bo sciagalam stasiowi katar...a u nas to znowu strasznie rury trzeszcza, prawie jak wiertarka, maja chodzic i zawory wymieniac tyle, ze mam mocny sen i tylko s. mnie zdola obudzic
M89m, a grasz chociaz w totka?:> ja tez niecierpie chodzic z malym do lekarza-jeszcze cos gorszego z przychodni przyniesie...
Dobrze ze chociaz wczesniej poszlas spac:) a Wy juz bez smoka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nocka super,tyle że czytam po nocach i rano nieprzytomna jestem Na szczęście dzisiaj dziewczyny są w domu,to przejęły małego ( oczywiście jak go przebrałam i dałam butlę ) i spałam do 11 dopierp śniadanie jem ha ha
m89m żeby to u nas tylko jeden smoczek był,Ignaś musi mieć kilka najlepiej
maksiu to jak byście wyszli,to z kim dzieci zostawiacie My nigdzie nie chodzimy,ale to dlatego,że nie chcemy,jakoś nam to nie potrzebne.Pewnie najbliższa impreza,to Mariki osiemnastka
Mojego Ignasia dzisiaj Olga uśpiła i to szybciej,niż ja zawsze
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My juz zdrowi przynajmniej mam taka nadzieje Kamcia wczoraj cały dzień wymiotowała strasznie ja meczyło biedulka caly dzień nic nie jadla dopiero wieczorem wstala z łóżka i zjadla malutka buleczke. Jedrula mnie podkusil zeby na noc dac jej mleka Łóżeczko przynieslismy do naszej sypialni i o 2 w nocy zaczelo sie .... wszystko uciapane bleeee przebieranie, mycie i takie tam ale spania juz nie bylo tj pospala jeszcze 2 godz i tyle . Pozniej marudzenie do rana ale jest juz ok. Teraz sobie spi Sebcio mnie wczoraj jeszcze wystraszył bo zwymiotowal ale to chyba z przejedzenia . Mnie razem z Kama zwalilo wczoraj z nog wszystkie gnaty mnie bolaly i w dodatku bol brzucha brak apetytu senność i bol głowy. .. masakra prze caly dzien zjadlam pietke od chleba no i dzieki tej diecie cud mam 1kg mniej
Słoneczko - duzo zdrówka Wam zycze :* :* oby Wam szybko przeszlo moze troszke smacty jak to biegunka albo nifuroksazyd. To w szpitalach zawsze daja i pijcie duzo.
Krecik - ojj czyli ze Stasiem lepiej dawalam Kamci ten ent.... i lacidofil
M89M - oj biedulki koniecznie nurofen podawaj. Ma dzialanie przeciw zapalne i nawilzaj pokoje
Olga - my tez ze smokami szal mamy a terza przy tych chorobskach to masakra. Jeden w buzi i w zapasie trzyma jeden w raczce jaj kochane momo
Majowka Lucasek typowy facet
Maksiu - wlasnie a z kim dzieciaki?? A moze chodzilo Ci o to zeby ciotka popilnowala?? Ale to hyba trzeba by zapytac i poprosic ładnie
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
mieszkała koło straży i mają starsze dzieci więc w razie prania można było by ich tam położyć i co jakiś czas
sprawdzać co tam się dzieje. a do cioci to tak powiedziałam specjalnie
Bidol nawet jak bym ja błagała na kolanach to by mi nie została pamiętam jak jechaliśmy na wesele i mówię ze tak o 20przywiozę małego a byl sam maks i czy by mogła spojrzęc na niego to powiedziała ze nie na takiej opcji bo. ona chce się wyspać bo rano do kościoła idzie więc niestety jak już to na imprezę chodzimy oddzielnie no ewentualnie wesela
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Z reszta po co skoro pisze na pol strony a jakby postu nie bylo... Oj dobra juz nic nie pisze :/
AF tez mi sie wydaje ze dobrze zrobiliscie
Sloneczko, krecik - jak. Chlopaki??
Teraz moj tata chory
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga niezle Cie wciagnelo ;] czeka juz jakas nastepna do czytania czy przerwne sobie robisz..... bo wiadomo grudzien porzadki zapkupki pieczenie itd nas czeka hehehe
Bidol tragiczanie u was tej nocy bylo....ale dobrze ze sie polepszylo wszystkim ;] tylko zas tata buuu zdrowka dla niego,mam nadzieje ze to nic groznego.
a Ty sie teraz nie odchudzaj bo swieta ida ;-p lepiej po..... postanownienie hehehe
Aniaf jak juz wspomnialy dziewczynki skoro tak mialo byc to super ze sie przeprosilas z mieszkankiem swoim i teraz zyc nie umierac
Fifi dzis idzie pod nozycze :)_:) hehe narazie spi wiec relaksing ;] ale pozniej....podzieje sie hehehe
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolek szkoda,że tak piszesz,ja jestem zawsze,ale co się odezwę,to cisza pół dnia,to też się zniechęcam,ale co zrobić wiem,że ja nie umiem tak pisać dużo,odpisywać tak do wszystkich,ale staram się być
Co do smoczków ( gajdków u nas ) nie ma opcji na razie oduczyć,a niech ciągnie,malutki jest jeszcze haha,a taką radość jak widzę,to nie miała bym sumienia mu nie dać dobrze,że choróbska już od was odeszły-oby na bardzo,bardzo długo
daners już mam nową,wymiankę z sąsiadką zrobiłam uwielbiam czytać późną nockom
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Życzymy dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków :*
Mnie ciężko tu bywać częściej bo Niki zrobił się okropny i nie da mi posiedzieć dłużej na necie a jak śpi to staram się posprzątać w domu coś upichcić albo iść na drzemkę
ale podczytuje Was cały czas
Bidol- zdrówka życzę dla Taty i dobrze że już Maluchy się lepiej czują
Olga - podziwiam że masz siły jeszcze wieczorem na czytanie książek
Aif - no to ładnie a co macie w planach robić na starym mieszkaniu ??
Daners - to foto poprosimy Fifiego
W czwartek Niki dostał paczkę z ubrankami od Męża chrzestnej więc na zimę i na wiosnę będziemy mieć w co małego ubrać troszkę słodyczy i samochodzik sterowany dostał ale to dostanie jak będzie większy
A teraz Niki jeszcze śpi więc jak sobie odpoczywam Bo przyjechał do nas przyjaciel z Mężem klatkę schodową naszą taką prywatną skropią z tapet bo będziemy malować ściany na różne kolory i na schodach będą wykładziny leżeć bo wczoraj Mąż na przeprowadzce dostał bo facet chciał nówki sztuki wyrzucić więc wziął Jeszcze tyle duperel nam zostało do zrobienia a tak bym chciała żeby się wyrobił przed świętami a jeszcze bardziej przed naszą rocznicą ślubną bo robimy imprezkę dla naszych najbliższych znajomych a na obiad to może na dniach zaprosimy mamę Męża i może Ojca też ale zobaczymy
A słuchajcie czy jak sprzedajecie ubranka po maluszkach to ludzie to kupują ?? bo bym chciała parę ubranek Małego sprzedać żeby troszkę kaski wpadło ale nie wiem czy warto ??