BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 tygodni temu #799855 przez krecik
Moj organizm jakos dziwnie dziala, bo po nie przespanej nocce wzielam sie za przedswiateczne sprzatanie kuchni:d tyle ze stas mi pomaga-od 9 lezal w lozeczku, a teraz spi-odsypia chorobe:)
Z obiadem tez mam spokój, bo siostra wraca od rodzicow i mi przywiezie, czuje sie jakby byl piatek, czekam na meza moze na 17 bedzie:)

Sloneczko ja przedwczoraj tez o 4 rano wlaczylam odkurzacz, bo sciagalam stasiowi katar...a u nas to znowu strasznie rury trzeszcza, prawie jak wiertarka, maja chodzic i zawory wymieniac tyle, ze mam mocny sen i tylko s. mnie zdola obudzic

M89m, a grasz chociaz w totka?:> ja tez niecierpie chodzic z malym do lekarza-jeszcze cos gorszego z przychodni przyniesie...
Dobrze ze chociaz wczesniej poszlas spac:) a Wy juz bez smoka?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799869 przez mama89muminka
Krecik jak ty dajesz rade, niewyspana i sprzata :D Ja zaliczam sie do spiochow. Dobrze ze obiad masz z glowy, czasem bym chciala miec gdzies niedaleko rodzicow (a czesem nie :P) Ja w totka osobiscie nie gram, gramy razem z mezem, maz kupuje ja wybieram numery. My bez smoka juz od bardzo dawna, Miro jak mial 2 miesiace to przestal jesc moje mleczko i ze smokiem tez sie pozegnal, nie dalo rady mu wepchnac jak plakal, ale to przez to wedzidelko pod jezykiem co mial podcinane. A Stas ssie jeszcze smoka?

11 lata 3 tygodni temu #799930 przez maksiumama
Hej mamusie mnie jakąś jesienna handra dopada normalnie wszystko mnie denerwuje każde stukniecie i wg. do tego dziś się dowiedziałam ze skoro mam małe dzieci to nigdzie z m wyjść nie możemy powiem wam ze nie chodzi mi o jakieś bale bo na to nas nie stać ale chociaż do znajomych dziś np. Męża kuzynka robi swojemu urodziny ,,chyba'' napisałam w cudzyslowiu bo ona lubi bajki opowiadać no i mieliśmy iść impreza jest na sali w straży bo on na 40lat:-) no tak ale jak sobie. zażartowałam ze idziemy na zabawę to ciocia do mnie ze dzieci pod pache i możemy iść a la ze dzieci została w domu a ona to mnie nie obchodzi to nie moje dzieci. Dobrze ze idę do psychologa mam nadzieję ze mi takie rozmowy coś pomogą

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799954 przez Olga
Hejka.

Nocka super,tyle że czytam po nocach i rano nieprzytomna jestem :blink: Na szczęście dzisiaj dziewczyny są w domu,to przejęły małego ( oczywiście jak go przebrałam i dałam butlę ) i spałam do 11 :lol: dopierp śniadanie jem ha ha :blink:

m89m żeby to u nas tylko jeden smoczek był,Ignaś musi mieć kilka najlepiej :blink:

maksiu to jak byście wyszli,to z kim dzieci zostawiacie :unsure: My nigdzie nie chodzimy,ale to dlatego,że nie chcemy,jakoś nam to nie potrzebne.Pewnie najbliższa impreza,to Mariki osiemnastka :blink:

Mojego Ignasia dzisiaj Olga uśpiła i to szybciej,niż ja zawsze :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 tygodni temu #799981 przez bidol
Doberek ;)

My juz zdrowi :) przynajmniej mam taka nadzieje :) Kamcia wczoraj cały dzień wymiotowała :( strasznie ja meczyło :( biedulka :( caly dzień nic nie jadla :( dopiero wieczorem wstala z łóżka i zjadla malutka buleczke. Jedrula mnie podkusil zeby na noc dac jej mleka ;) Łóżeczko przynieslismy do naszej sypialni i o 2 w nocy zaczelo sie .... wszystko uciapane :( bleeee przebieranie, mycie i takie tam ale spania juz nie bylo :( tj pospala jeszcze 2 godz i tyle . Pozniej marudzenie do rana :( ale jest juz ok. Teraz sobie spi :) Sebcio mnie wczoraj jeszcze wystraszył bo zwymiotowal :( ale to chyba z przejedzenia . Mnie razem z Kama zwalilo wczoraj z nog :( wszystkie gnaty mnie bolaly i w dodatku bol brzucha brak apetytu senność i bol głowy. .. masakra :) prze caly dzien zjadlam pietke od chleba :( no i dzieki tej diecie cud mam 1kg mniej ;)

Słoneczko - duzo zdrówka Wam zycze :* :* oby Wam szybko przeszlo :) moze troszke smacty jak to biegunka albo nifuroksazyd. To w szpitalach zawsze daja ;) i pijcie duzo.

Krecik - ojj czyli ze Stasiem lepiej :) dawalam Kamci ten ent.... :) i lacidofil :)

M89M - oj biedulki :( koniecznie nurofen podawaj. Ma dzialanie przeciw zapalne :) i nawilzaj pokoje :)

Olga - my tez ze smokami szal mamy :) a terza przy tych chorobskach to masakra. Jeden w buzi i w zapasie trzyma jeden w raczce :) jaj kochane momo

Majowka :) Lucasek typowy facet :)

Maksiu - wlasnie a z kim dzieciaki?? A moze chodzilo Ci o to zeby ciotka popilnowala?? Ale to hyba trzeba by zapytac i poprosic ładnie :p

11 lata 3 tygodni temu #799999 przez maksiumama
Jak byśmy szli na ta imprezę do znajomych to chłopaki z nami oni
mieszkała koło straży i mają starsze dzieci więc w razie prania można było by ich tam położyć i co jakiś czas
sprawdzać co tam się dzieje. a do cioci to tak powiedziałam specjalnie
Bidol nawet jak bym ja błagała na kolanach to by mi nie została pamiętam jak jechaliśmy na wesele i mówię ze tak o 20przywiozę małego a byl sam maks i czy by mogła spojrzęc na niego to powiedziała ze nie na takiej opcji bo. ona chce się wyspać bo rano do kościoła idzie więc niestety jak już to na imprezę chodzimy oddzielnie no ewentualnie wesela

11 lata 3 tygodni temu #800035 przez Olga
My już po zakupach,klatka umyta,mały wyspany,Marika pojechała do chłopaka na Andrzejki,a my siedzimy w domu i się nudzimy :blink: mały standardowo buja się w huśtawce :blink: jutro już grudzień :lol: jak ten czas leci :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 tygodni temu #800106 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #800125 przez Olga
AiF widocznie tak miało być :lol: super,że jesteś :blink:

11 lata 3 tygodni temu #800299 przez Olga
Cisza i pustki :( :( :( Witam się w niedzielę,ja dzisiaj do 11,15 spałam :lol: ale do 3.20 czytałam książkę :lol: :lol: tak mnie wciągnęła,że musiałam ją skończyć :blink:

11 lata 3 tygodni temu #800321 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #800337 przez bidol
Olga a z kim i o czym pisac?

Z reszta po co skoro pisze na pol strony a jakby postu nie bylo... Oj dobra juz nic nie pisze :/

AF tez mi sie wydaje ze dobrze zrobiliscie :)

Sloneczko, krecik - jak. Chlopaki??

Teraz moj tata chory :(

11 lata 3 tygodni temu #800343 przez daners
witam w niedzielne przed poludnie :) albo juz poludnie ;-p raczej...

Olga niezle Cie wciagnelo ;] czeka juz jakas nastepna do czytania czy przerwne sobie robisz..... bo wiadomo grudzien porzadki zapkupki pieczenie itd nas czeka hehehe :):)

Bidol tragiczanie u was tej nocy bylo....ale dobrze ze sie polepszylo wszystkim ;] tylko zas tata buuu zdrowka dla niego,mam nadzieje ze to nic groznego.
a Ty sie teraz nie odchudzaj bo swieta ida ;-p lepiej po..... postanownienie hehehe

Aniaf jak juz wspomnialy dziewczynki skoro tak mialo byc to super ze sie przeprosilas z mieszkankiem swoim i teraz zyc nie umierac :):):)

Fifi dzis idzie pod nozycze :)_:) hehe narazie spi wiec relaksing ;] ale pozniej....podzieje sie hehehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800344 przez Olga
AiF teraz czytałam "Abonent czasowo niedostępny"-wciągnęła mnie bardzo :) zaraz Ci wyślę przepis na priv :)

bidolek szkoda,że tak piszesz,ja jestem zawsze,ale co się odezwę,to cisza pół dnia,to też się zniechęcam,ale co zrobić :( wiem,że ja nie umiem tak pisać dużo,odpisywać tak do wszystkich,ale staram się być :)
Co do smoczków ( gajdków u nas ) nie ma opcji na razie oduczyć,a niech ciągnie,malutki jest jeszcze haha,a taką radość jak widzę,to nie miała bym sumienia mu nie dać :( dobrze,że choróbska już od was odeszły-oby na bardzo,bardzo długo :)
daners już mam nową,wymiankę z sąsiadką zrobiłam :blink: uwielbiam czytać późną nockom :blink:

11 lata 3 tygodni temu #800354 przez lusiamamanikosia
Hej Mamcie w niedziele :)
Życzymy dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków :*
Mnie ciężko tu bywać częściej bo Niki zrobił się okropny i nie da mi posiedzieć dłużej na necie :( a jak śpi to staram się posprzątać w domu coś upichcić albo iść na drzemkę :D
ale podczytuje Was cały czas :)
Bidol- zdrówka życzę dla Taty i dobrze że już Maluchy się lepiej czują :)
Olga - podziwiam że masz siły jeszcze wieczorem na czytanie książek :)
Aif - no to ładnie :) a co macie w planach robić na starym mieszkaniu ?? :)
Daners - to foto poprosimy Fifiego ;)
W czwartek Niki dostał paczkę z ubrankami od Męża chrzestnej :) więc na zimę i na wiosnę będziemy mieć w co małego ubrać :) troszkę słodyczy i samochodzik sterowany dostał ale to dostanie jak będzie większy :)
A teraz Niki jeszcze śpi więc jak sobie odpoczywam :D Bo przyjechał do nas przyjaciel z Mężem klatkę schodową naszą taką prywatną skropią z tapet bo będziemy malować ściany na różne kolory :D i na schodach będą wykładziny leżeć bo wczoraj Mąż na przeprowadzce dostał bo facet chciał nówki sztuki wyrzucić więc wziął :) Jeszcze tyle duperel nam zostało do zrobienia a tak bym chciała żeby się wyrobił przed świętami a jeszcze bardziej przed naszą rocznicą ślubną bo robimy imprezkę dla naszych najbliższych znajomych :) a na obiad to może na dniach zaprosimy mamę Męża i może Ojca też ale zobaczymy :)
A słuchajcie czy jak sprzedajecie ubranka po maluszkach to ludzie to kupują ?? bo bym chciała parę ubranek Małego sprzedać żeby troszkę kaski wpadło ale nie wiem czy warto ??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka