- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u Nas noc tragiczna - I to bynajmniej nie przez Sebka Kama dawała do pieca. Poszłam spać po 12 w nocy a o 2,30 Kama obudziła mnie mega piskiem póbowałam ją uspokoić - nic nie pomagało wzięłam ją do naszego łóżka i wcale spac nie chciała- wierciła się oczy mi wydłubywała palcem - masakra- zasnęła ok 4 - gryyyyy -
Lusia - polecam rękawiczki z Pepco - są takie 2 palcowe - welurowe i bardzo rozciągliwe - wkłada je sie bez problemu i kosztują grosze - chyba 3 zł -
Olga- i jak Ignaś ?? lepiej?? mam nadzieje że nie będzie go więcej gorrączka męczyć
Słoneczko - a co malujesz?? dla dziewczyn bez FB - oto efekt mojej ciężkiej pracy - pomalowane mebelki w pokoiku dzieci - i wczoraj zrobiłam im TiPi z baldachimu
......
.............
.......
.....
....
Słoneczko - ja na ciemno maluję - ja zapytała bym w drogerii
BO - hmm- zawsze znajdzie się taka "cioci" ważne że reszta jest ok i super że Olek tak szybko się zaaklimatyzował A na zdjęciu wygląda jak aniołek - cudowny - śliczniutki jest a jak w pracy??
Daners - zdrówka duuużo - hmm - no widzisz taki już nasz los
Krecik - z tego co widzę to Wy zaraz po Nas przodujecie w choróbskach zdrówka dla Stasia
Maksiu - zaciska - oby wszystko było dobrze
M89M - ojj te chłopy - nie jestes sama ja na swoim ostatniu jade jak na łysym koniu - A Miro niestety łatwo z mową mieć nie będzie ale daje radę chłopak
AF - jak u Was?? przeprowadzeni??
paczajta - uśmiałam się do łez wczoraj
joemonster.org/filmy/57165/Kabaret_z_Konopi_Internet_PAKA_2013
Sebcio - już prawie zdrowy - tylko jesc nie chce
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Krecik ja juz niefarbowalam z 3 lata wlosy mam naturalny sredni blond a koncowki jasne, jak Stas ? a i pytalam u fryzjera to chca 200 zl :@
Olga zebym ja to wiedziala czemu Pawelek tak robi ostatnio go wzielam do siebie i tak bylam zmeczona ze nieslyszalam jak mi spadl i biedulek lezal i plakal a ja nic nieslyszalam:(
M89M moj Pawcio nigdzie sie niewspina na szczescie;) a faceci to ciemna masa
Pawelek nauczyl sie pic sam z kubka ale na nocnik niechce za nic zrobic usiadzie na chwile i ucieka mi z nocnika:p oj ciezko to widze
wczoraj bylam u szefowej zglosic nowy adres zamieszkania i mi odrazu powiedziala ze niemam po co wracac do pracy bo jak juz mam dziecko to sie nienadaje do pracy
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratki dla Pawelka, ze ladnie pije z kubeczka
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
słoneczko tak to jest niestety w tej naszej Polsce super,że Pawełek nauczył się pić z kubeczka-ale takiego dorosłego,czy zakręcany jeszcze? Ignaś też nie wchodzi,mebli jako takich nie mamy,tylko regały,więc nie ma gdzie,tylko na kanapę,łóżko,fotel i na moją szafkę nocną,ale on zazwyczaj zaraz siada
bidol kabaret świetny-ale się naśmiałam a nocka i dzisiejszy dzień już u nas bez gorączki
AF daj znać,jak tam przeprowadzka
Daria czekamy na was
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Lucas juz drzemie po obiedzie, zaszczepiony rano ostatnia dawka Prevenar. Teraz kolejne szczepienie na 18m.
Dzieki za feedbak odnosnie wozka. Babka byla tak mila, ze specjalnie dla mnie sprobowala go wsadzic do bagaznika forda fiesty (taki mam) jej kolezanki i zadzwonila ze nie wchodzi! ...wiec nici z kupna!
Znalazlam za to taki, ale drogi jest....ale wydaje sie byc o wiele mniejszy! takie 2 w jednym, bo jest i pojedynczy i podwojny! zobaczcie filmik!
www.4babies.com.br/conjunto-city-select-...ect-onyx-baby-jogger
M89M, na poczatku, uczylam sie na pamiec co mowic, mialam mase notatek, ale za kazda rozmowa mowilam coraz lepiej. No i na poczatku trafilam na wyrozumialego szefa. Do moich celow nalezalo poprawienie sie w portugalskim, za to dostawalam premie! super byl!
ale Mironek pomocny! Super, naprawde odkurza! Fajnie, ze tak duzo mowi!
Bidol, zdrowka dla Was wszystkich! a ten domek i pokoik cudny!!!!!!!!!!
Sloneczko, ja dobrze, brzuszek tez...teraz mam jakis syndrom wybywania z domu na dalekie wyprawy z Lucaskiem (pewnie w obawie, ze to sie wkrotce skonczy.....) wyjezdzamy i zwiedzamy duzo, bo pogoda u nas dobra i jeszcze jestesmy tylko we dwojke! ...wiec latwiej...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
majówka wózeczek mi się bardzo podoba i jak szybko można te wszystkie elementy demontować i zakładać nowe Ja bym go wzięła,nawet jak jest droższy,ale naprawę super ciekawe jak Lukasek zniesie nockę po szczepieniu
dzieki Olga! no zobaczymy...nigdy nie mial powiklan po szczepieniu, najmniejszych..wiec spodziewam sie, ze i tak teraz bedzie...
zreszta on i tak nie przesypia jeszcze nocek, wiec nawet sie nie poznam. Pielegniarka mowila, zeby dac panadol, jesli tyko beda najmniejsze oznaki poirytowania, na noc wlasnie, zobaczymy!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka u nas widze bardzo duzo tych wozeczkow, moim zdaniem sa lepsze niz te blizniacze co sa siedziska obok siebie, bo nie zajmuja tyle miejsca. Moze poszukaj jeszcze czy ktos nie chce sprzedac takiego taniej, albo czegos podobnego. Fajnie ze mialas takiego szefa, nie latwo o takiego!
no wlasnie ja odkupuje od kogos, ale cena i tak duza...550e! no ale niby niezniszczony, choc patrzac na to ile go bede uzytkowac (2-3miesiace tylko) nie chce przeplacac. Z drugiej strony pewnie pozniej go tez szybko sprzedam...
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak z innej beczki, nie wiem czy slyszalyscie o takiej zabawce Doggy Doo, jak nie to wpiszcie w google/youtube i powiedzcie mi czy kupilybyscie cos takiego waszym dzieciom? Ja w zyciu na to sie nie pisze, ochyda...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa