- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Daners, no pecherz na 2,3 dloni siniakow na glowie jeszcze nie mial, tylko na lydkach czasami
My bylismy wczoraj u kolezanki, ktora ma coreczke w wieku Lucaska, to musialam wracac nawet herbaty nie wypijajac....Lucas byl przerazony, tak strasznie plakal, chcial isc do domu...a po drzemce byl i obiedzie....dziwne
zazwyczaj normalnie reaguje
Dzis my juz po zakupach w tutejszym Tesco, a tatus od rana na falach
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Kochane macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki
majówka Ignaś tak zareagował ze dwa tyg.temu,jak spotkaliśmy na mieście koleżankę z synkiem i jeszcze jedną mamę z córeczką,a ich Ignaś nie znał.Nie szło mu przetłumaczyć,szybko do domku musieliśmy iść i to na rękach musiałam go nieść
maksiu obejrzałam ten filmik i teraz tylko będę myśleć,ale jak to możliwe,że ono w ogóle żyło jakiś czas bez mózgu
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- BasiaOlek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tak na szybko. Okropnie mi pędzą dni ostatnio. Wychodzę do pracy zawożę Olka do żłobka (na 9:30) i jak wracamy do domu to już jest po 17.....o 20:00 Olek śpi. W pracy super, ludzie szalenie mili. Olo w żłobku też okej, nawet już sam idzie do cioci jak go odprowadzam. W ciągu dnia coś tam woła "mama" ale już się ładnie bawi.
My mamy zmiany od dzisiaj. Byliśmy w Ikei i mieliśmy kupić wieszak na kurtki. Wyszliśmy z kompletem pościeli i barierką do łóżeczka. Olek do tej pory spał w śpiworze w łóżeczku ze szczebelkami. My mamy takie z Ikei i tam się nie wyciąga szczebelków, tylko cały bok, więc powstaje normalne łóżeczko. Dzisiaj położyłam malucha i jak super mu się śpi! Teraz zaglądałam to taki wtulony jest w podusie i kołderkę. I nie odkryty w ogóle. Mąż wpadł na taki pomysł, mówi, że chce Oluta do dorosłego życia przyuczać hihi. W śpiworku miałam spokój bo zawsze ciepło mu było, ale On się jakoś wybitnie nie wierci (chyba) więc mam nadzieje, że będzie okej.
Napiszę, jak się łóżeczko z barierką sprawuje - pamiętam, że się zastanawiałyście nad zmianą na dorosłe łóżeczko
Nie odpiszę - coś podczytuje,ale mam mało sił......przepraszam. Widziałam fotki - cudne dzieciaczki!!
Kłade się powoli, coś mi okropnie niedobrze jest......
dobrej nocki
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
BO, supe ze zakupy udane, powodzenia z nowym lozeczkiem! Pisz jak sie sprawdza!
AiF, takie stare grzejniki, typu "farelka", kratka narzewa sie do czerwonosci. Bardzo prosto sie mozna oparzyc, wystarczy dotkac kratki... Na to oslonek nie ma, bo to jakis przedwojenny model. W Polsce czegos takiego nigdy nie widzialam....
no, pecherz okrapny, duzy, bardzo brzydki sie robi...oby mu sie nie babralo...
Wlasnie wrocilismy z kolacji u znajomych, tam tez dzieci w wieku Lukcia i wszystko dobrze, pieknie sie bawil... moze tez wplyw miala obecnosc dwojga rodzicow, nie wiem...
jak weszlismy plakal, ale szybko sie przyzwyczail
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas pada śnieg trzeba szybko w sanki zainwestować jak wam minęła niedziela,takie dzisiaj tu pustki
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec chyba najwyzsza pora zainwestowac w kozaczki na zime ;] a synusiowi sanie ;]
powiedz mi chodzicie jeszcze na basen?:>
wlasnie ogl przepis na zycie ost juz odcinek ;] ciekawe co teraz bede oglsdac...
a Tobie jak dzien minol?
teraz wiecej czasu w domciu nie wariuje Ignas z braku swiezego powietrza gdy deszcz pada ;]
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
jutro robię ciasteczka kruche w polewie krówkowej i kruche z przyprawami korzennymi i Mąż chce żebym zrobiła mu babeczki z marmoladą w środku jeszcze takich nie robiłam bo dziś kupiliśmy takie formy silikonowe na babeczki-ciastka więc jutro będę próbować
Nam weekend super zleciał w sobotę u babci siedzieliśmy i Niko został do dziś u babci a my sobie poszliśmy na miasto , najpierw na piwko bo mamy taka knajpkę a w soboty tanio piwko a potem do klubu potańczyć i o 3 byliśmy w domu i powiem Wam że bardzo dziwnie się czułam jak Nikiego nie było ... i o 9 pobudka i pojechaliśmy po Nikiego ale jeszcze wstąpiliśmy do E.Leclerc i kupiliśmy za 50 zł taką mała kuchnię z garnkami i innymi przyborami i składa się ją w taka jak by walizkę :)i mamy prezent pod choinkę a od Prababci ma dostać tablicę z znikopisem a od Babci powiedzieliśmy żeby kupiła parę bajek czytanych na płytach cd i mamy już z głowy prezenty dla Małego a wczoraj jak Niki był u babci to miałyśmy z niego ubaw bo wchodził do szafki gdzie są garnki i tam sobie siedział i nie chciał w ogóle wychodzić i się zamykał i siedział w zamkniętej szafce
Kamykowa - Domiś cudny w tej czapce
daners- Fifi wygląda przecudownie w tych żółtych kaloszkach
Olga - fajnie że udało się Wam zrobić zdjęcie z Mikołajem
ja mam w planach o ile będzie w tym roku jechać z Nikim pod centrum handlowe u nas na dzielnicy i zrobić Nikiemu zdjęcia z Mikołajem i reniferami bo przyjeżdża taki Pan i wygląda jak ''rasowy'' Mikołaj ma swoją brodę białą brzuszek duży cudowny Mikołaj ma swoje sanie i żywe renifery bardzo bym chciała zrobić mu takie fajne zdjęcie
a i z Mężem wpadliśmy na pomysł by zrobić Nikiemu nowe łóżko w kształcie samochodu albo łódki takie żeby mógł sobie sam wychodzić z niego jak wstanie ale takie też żeby z niego nie wypadł może uda nam się coś zrobić
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niedziela nudna,byłam tylko na dworze ze dwa razy żeby pampersa wyrzucić,a tak nosa nie wytknęłam z domku Jutro znów muszę polatać po urzędach,tablice trzeba przerejestrować,to mam przymusowa wyjście
Mi dzisiaj się skończył Czas honoru co ja teraz w niedzielę wieczorkiem będę robiła i czekać tyle czasu do następnej serii