BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #794634 przez maksiumama
Co tu takie pustki ?

KOCHANE PROSBAAPRAWDE BEDZIEMY BARDZO WDZIECZNI dzieciom.pl/podopieczni/22055

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #794684 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #794764 przez maksiumama
Kochane ja nie moglam tak sie poplakalam ze niewiem obejrzyjcie sobie... dziecko urodilo sie bez mozgu:( zylo kilka godzin
pequelia.es/75975/facebook-censura-a-una...ebe-con-anencefalia/

11 lata 4 miesiąc temu #794851 przez maksiumama
Dziewczyny musze kupic malemu spacerowke bo ten nasz wozek czy do pociagu czy do autobusu jest troszke za duzy jednak. a ze nie za bardzo mam kase na nowy dzis przeszukalam grupe na fb i kobietka chciala sprzedac za 30 zl jeden wozek ale sprany i zaproponowala mi drugi zielony za 50 zl plus jakies 30-40 zl wysylka a wozek taki
allegro.pl/wozek-spcerowy-coneco-traper-...ena-i3718114611.html
mam nadzieje ze bede zadowolona :) wezme go bo maly dostanie splare pielgnacyjnego i chociaz cos bedzie miec, jeszcze zeby mi sie taniej udalo dostac fotelik

11 lata 4 miesiąc temu #794878 przez Olga
Hej mamusie.

Ja tak późno,bo nie miałam dzisiaj czasu :) rano byłam z małym w skarbówce opłacić samochód i myślałam,że stamtąd nie wyjdę,Ignaś mi zabierał długopis,chociaż miał swoje ze trzy w rączce.Normalnie za czwartym razem udało mi się wypełnić pit,tyle razy przepisywałam,nie mogłam się z nim wcale skupić :angry: ale jestem z siebie dumna,bo dzisiaj pojechałam sama,po ciemku i w deszcz zawieźć Olgę na basen :blink: tak się cieszę,bo bałam się,że nie wsiądę do kombi :blink:

maksiu,a nie lepiej by Ci było parasolkę kupić :unsure: na wyjazdy chyba bardziej się przydaje :blink: a w ten link boję się wejść :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 4 miesiąc temu #794927 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #794939 przez maksiumama
Zawitam i ja cos sie zle czuje dzis.
Olga parasolka sie u nas nie sprawdzi mialam z maksem i chwila moment popekala, po za tym nowa tez kosztuje co ponad 100 zl. A w link czemu bousz sie wejsc.
Ja jutro jade do mamy nie wiem czy bed miala dostep do neta, wiec pewnie odezwe sie w poniedzilalek wieczorem,

11 lata 4 miesiąc temu #794950 przez lusiamamanikosia
Hej Mamcie :)
Niko ostanio chodzi spać o 22 i wstaje o 9 i powiem Wam że mi to bardzo pasuje czuje się wyspana :D w końcu bo wcześniej było spanie o 19-20 i wstawanie o 7 rano .
Wczoraj zrobiłam kalafiora i Niki sam jadł z miseczki bardzo dużo zjadł bardzo mu zasmakował :)
My właśnie zjedliśmy śniadanko i będziemy się po mału ogarniać :) i jedziemy do babci Niki zostaje u babci do jutra :D a my idziemy na miasto jakiś Klub zaliczyć :D i w niedziele jakoś koło południa jak się wyśpimy jedziemy go odebrać . Bardzo się cieszę bo potrzebuję gdzieś się wyrwać , wyluzować :) a i Babcia się bardzo stęskniła za wnuczkiem !!! Teraz jest fajnie jak nie mieszkamy z nią to chce bardzo małego do siebie brać :)

11 lata 4 miesiąc temu #795001 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #795003 przez Kamykowa84

11 lata 4 miesiąc temu #795025 przez maksiumama
Moje chłopaki dziś przechodzą samych siebie nie mam na nich siły serio jeden przez drugiego płacze
błażej mnie zaskakuje dziś jak widział wuja jak szedł pod oknem podszedt i mówi adzia adzia :-) he zmorą moja mała :-) jestem taka dumna z niego.
A nie wieo czy wam mówiłam, nie daleko naszej wioski 6letni chłopiec zachorowal na posocznice lezal w spiaczce z 2msc i nie stety ale chłopczyk zmarł:( w środę był pogrzeb

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #795044 przez Olga
Hej mamusie.

Przywitam się szybciutko przy kawce i biorę się za robienie paczek,bo trochę ciuszków mi się sprzedało :blink: Olga poszła po koperty,bo nam brakło :silly: dzisiaj będzie nudny dzień,deszcz pada,spacerku nie będzie,ale za to idziemy z Olgą na andrzejki na scholi.Wezmę Ignasia,niech sobie potańczy ha ha :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #795139 przez daners
aaaahoj kobitki :)

Olga no a na co zbierasz kasiurke :) hih zawsze sie przyda choc ja nie wystawiam ubranek czekaja w piwnicy na "wpadeczke" hahahahaha :):)

Kamyczkowa Pani ;p gdzie Ty sie podziewasz hmmmm.... kuruj sie a moze męza pros o grzańca ;] wtedy to wiesz moze nie rozłozy zupelnie chorobsko ;]

moje plany czekamy na meza i raczej rodzinnie domowo zabawowo :) tzn ja cszekam bo filut zasnol ;]

a Wy pewnie tez w domciu :)
ciocia hmm to chyba lepiej ze w domciu bedzie czy wolałabys do zlobka :):)

Bidol zgłaszaaaaj sie żeś kobitoo ;]

Maksiu no ciezkie czasy u nas... zreszta w polsce taki rzadz i do du.... kraj ;/ wiec rozumie ze ciezko Ci ale moze los sie usmiechnie-trzymam kciuki.

Lusia to super ze Niko zajada warzywka zdrowe :)

Majowka jak Lucasik slad jest ;/

AniaFilip gratki dla synaaa ;] ze tak super pije :) a co do menu to fajnie sie macie my chyba nadal na niemowlecych posilkach jestesmy haha :)

jajecznice jemy parowki sporadycznie bulki wcinamy ale obiady to wciaz zupy z kawalkami ale zupy drugiego niema..... albo makaron z brokulem i sosikiem a tak to yyy ze tak powiem biednie :) Fifek chyab wybredny albo boi sie nowosci haha :)

a nalesniki zjada takie normalne do raczki mu dajesz czy kroisz na kawaleczki/ z serkiem dzemikiem? moze wyprobuje bo fajnie jak by jadl juz doroslejsze potrawy ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 4 miesiąc temu #795153 przez AniaiFilip

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #795167 przez daners
wrzucam Fifka fotos zeby nie bylo ;-p i nie bic ze az tyle ;p

poranne piżamkowe podlewanie...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka