BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 3 tygodni temu #797165 przez maksiumama
Bidol co ty gadasz? zaraz kopa dostaniesz. tak a sebastian leżał w szpitalu czy coś. bo widzisz mój jak leżał to miał echo kardiografie i wyszło już w tedy ale teraz dopiero pani dr przejrzała papiery

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #797171 przez bidol
maksiumama napisał:

Bidol co ty gadasz? zaraz kopa dostaniesz. tak a sebastian leżał w szpitalu czy coś. bo widzisz mój jak leżał to miał echo kardiografie i wyszło już w tedy ale teraz dopiero pani dr przejrzała papiery

Seba miał wtedy zapalenie płuc - był sporo osłuchiwany i przy tym wyszło- lekarz zlecił dodatkowe badania i mamy czarno na białym, ale nam nie powiedzieli że cos z tym trzeba robić a jak szliśmy na wycinanie migdałków i powiedziałam o tym lekarce to za głowę się złapała że nie jesteśmy pod opieką kardiologa :angry: ale teraz juz chodzimy - raz na rok i jest ok :0 sa szmery nadal - ale mamy sie nie martwic :blink:

11 lata 3 tygodni temu #797196 przez maksiumama
Kurde boję się jak nie wiem. jeszcze jutro ta komisja też się boję ze kurde wydam 120zł na paliwo a nie przyznają mi. najlepsze jest to ze nawet na paliwo nie mam mam 2zł w portfelu mam nadzieję ze jutro kasa będzie już jak będę wracac kurde bo nie wiem czy kierowca mi poczeka :-(

11 lata 3 tygodni temu #797311 przez Olga
Hej.

Ja dopiero,bo wstałam o 9.30-mały o 9 i na 12 jechaliśmy na szczepienie :) Lubię być pierwsza i w ciszy posiedzieć z pół godz,niż później w tym tłoku,jak tyle dzieci się zejdzie,siedzieć z godzinę :) Ignac zaszczepiony,zdrowy.Trzy wkłucia zniósł dzielnie,pani doktor skakała nad nim z wiertarką,jak go kłuli,ale płacz był tylko chwilkę,przy wkłuciach i zaraz mu przeszło.Oby tylko obyło się bez powikłań :blink: Nie mógł zasnąć jak przyszliśmy i dopiero padł o 14.10 :ohmy: znów pójdzie o 22 spać :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 tygodni temu #797452 przez BasiaOlek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #797469 przez słoneczko
czesc dziewczynki

umnie pobudka o 5 ale nie przez Pawelka tylko przez sasiadka ktora odkurzala :/ ona ma faktycznie z glowa:o

Majowka jak sie czujesz ? jak brzuszek? i Jak Lucasek?

BasiaOlek jak w pracy ? zycze zdrowka :*

Olga to bylo ostatnie szczepienie? my mamy w styczniu dopiero ;)

11 lata 3 tygodni temu #797589 przez Olga
Jejkuś padłam na Klanie i spałam z godzinkę.Poczułam się jak za czasów ciąży-fajnie było:) sloneczko tak ostatnie,to na 16 mies,teraz bilans na 2 latka,na 4 i dopiero szczepienie na 5 lat :) my mieliśmy trzy wkłucia,wię stresu było,ale Ignaś był bardzo dzielny :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 3 tygodni temu #797599 przez maksiumama
dziewczyny uciekam ,wezme kapiel i mykam spax bo jutroo o 4,3 pobodka bo juz o 5-30 musimy wyjezdzac, jej masakra az strach trzymajcie kciuki za nas jutro
olga lub bidol jak bede po to dam znac i zdam relacje

11 lata 3 tygodni temu #797747 przez krecik
Hej:)

Bidol, ratowalismy 2craz stasia espumisanem, mysle, ze moze cos mu siadlo na zalodku, a u nas pojawil sie katar:/
10 kg-tez marze zeby sie tyle pozbyc, mnie to jedynie praca odchudzi bo w domu zaduzo pokus:/

Sloneczko, a u Was nie ma ciszy nocnej do 6? Ja bym sasiadce cos napomknelach o ogolnych zasadach wspolzycia spolecznego

Bo, tak myslalam, ze i Ciebie dopadnie:(

Maksiu tylko bidolowi i oldze napiszesz jak bylo w elblagu?

Musze konczyc odezwe sie pozniej:)

Milego!

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #797748 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #797808 przez krecik
Aif, ja bym na Twoim miejscu dziekowala Bogu, ze Cie jie podkusilo i nie wzielas malego:)

Kurcze tyle mialam napiac, ale zapomnialam, Stas spi dostal ibum, no ma nadzieje, ze sie sami uleczymy, a jak nie to jutro do lekarza:(

11 lata 3 tygodni temu #797816 przez maksiumama
Kręcik kochaną mi chodziło o to ze do olgi lub bidolka mam darmowe minuty i jak bym nie miała dostępu do meta po drodze to bym do nich zadzwoniła i powiedziała co i jak a one by przekazały tu:-)
co do elbląga właśnie wracamy do dom. no i 2tyg musimy czekać na decyzję nic więcej nie wiem

11 lata 3 tygodni temu #797830 przez bidol
doberek :( :(

seba wczoraj wrócił z przedszkola z jelitówką :( :( :( :( byliśmy u lekarza i zaistniało podejrzenie zapalenia wyrostka robaczkowego :( :( :( biedak cały wieczór wymiotował - już nie miał czym tylko taką śliną spienioną - i tego strasznie dużo było :( :( :( :( aż się dusił - bałam się go na krok zostawić :( bił się w piersi żeby złapać oddech :( :( miał taką biegunkę że .... ehh nie będę tego opisywać - powiem tylko tyle że musiałam mu pampersa Kamki założyć :( :( :( :( :(
ból brzucha nie przeszedł - w nocy strasznie sie kręcił - spać nie mógł z bólu - na szczęście w nocy nie wymiotował :huh: ale i tak bałam sie go na krok zostawic i spałam z nim w pokoju :( tzn - czuwałam :( :( :( ledwo żyję :( :( :(

Krecik - zdrówka dla Stasia :kiss: :kiss:

AF - udanego powrotu :kiss: :kiss:

Maksiu - trzymam kciuki :kiss: :kiss:

Olga :kiss: - oby bez powikłań :kiss: :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #797846 przez Olga
Hej.

Tak na szybko,bo zaraz ma babcia wpaść do nas.U nas gorączka się w nocy pojawiła,dałam Nurofen i do teraz jest spokój-zobaczymy,czy jeszcze będzie :(

maksiu to nie mówią od razu :unsure: będzie dobrze :)

bidolek znów choróbsko-oj biedna TY :(

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #797854 przez krecik
Maksiu, spoko:dnapisz dokladnie co Wam powiedziala

Bo, na ktory basen chodzicie? A wogole ile kurs kosztuje, jesli mozna wiedziec?bo ja juz od roku o tym mysle:)

Dziewczyny sa jakies ograniczenia w częstości sciagania kataru odkurzaczem? Boje sie ze przedobrze...

Bidol, dopiero teraz przeczytalam:(ojejku tak mi go szkoda, ale teraz jest jakas epidemia, u mojej kuzynki wszyscy sie zarazili, a ja sama tak wzielo, ze dostala dwie kroplowki-tesciowa jest pielegniarka to ja w domu podlaczyla:(a wracajac do tematu, radze duza kawe:)

Olga, my tez sie ratujemy jak sie da:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka