- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
rany ale si enawkurzalam z tyi poucinanymi postami ...juz myslalam ze tyle naskrobalyscie haha
Bidol Ty to seryjnie pamiec masz ze hoho;] a;bo łykasz juz bilobil hashahaha
no mowilam ze niebede go obcinac ale spotkanie z mikolajem bedzie wiec jakos wygladac musi;] zreszta czape w sklepie zdejmuje i wyglada ze .... no

pomysly z podzialej pokoju fajowe ;] a kanape tez masz gdziesjak podzielic hehehe bo mnie sie zawsze mala czesc dostaje i nawet legnac sie nie da hyhy

Kamyczkowa no final nic special... juz przepis byl mega przeslodzony ale pozostale hmm co sie jeszcze skonczylo ;]\;] na wspolnej tez? czy leci
ciekawe co wzamian dadza

majowka fotki super u nas juz na rondkach i ulicach tez swietecznie aj ja jeszcze w czarnym lesie z porzadkami hehe a u was jak idzie

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
witam sie chora na maksa i do tego okres dostalam wiec wiecie jak sie czuje

Pawelek spi chory ,rano mial goraczke :/
Tomek w pracy,poszedl ludzi zarazac;)
dzwonil lekarz domnie z wynikami:/ pogorszyly mi sie

niedam rady wszystkim odp bo niepamietam wszystkiego
Bidol jak tata sie czuje ? a Kamka juz zdrowa bo chyba niedoczytalam?
Krecik jak Stas? a z wyjsciem do kina to super pomysl ?
Olga ale Ignas dlugo spal ? tak go wymeczylas?

Majowka alez ten czas szybko zlecial niedlugo juz rodzisz ;)wow

reszty niepamietam wybaczcie;) ide robic obiadek;)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Maksiu z ciocia moze czasem nie warto zartowac, skoro tak wszystko na powaznie bierze

Olga dorze, ze masz takie pomocnice w domu

Bidol Nurofen dawalam caly czas i juz mu lepiej, zostal tylko katar. Dobrze, ze Kamcia juz zdrowa. Szkoda tylko, ze teraz tate dopadlo... Zdrowka zyczymy dla taty i ciebie

Co do mieszkania naszego to z 2003r, wiec nie jest stare. A Miro chudy jest, faktycznie...
AF ciesze sie, ze jestes zadowolona z obrotu sytuacji

Daners a wy sami obcinacie mu wloski?
Olga to masz modelke, mam nadzieje ze wszystko sie udalo

Kamyczka jak Dominik w zlobku sie spisuje? Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie w wynikach i szybciutko ci zle samopoczucie przejdzie.
Majowka oj zartowalam tylko, nie bierz tak wszystkiego na serio, bo dziecku zaszkodzisz

Krecik my mamy ten sam problem z wydzielaniem salonu. Maz wymyslil zeby oddzielic jakimis zaslonami, ale nie wiem czy to bedzie jakos wygladac normalnie. Pamieam ze u mojej ciotki bylo przedzielone szafa, ale to bylo jakies 20 lat temu i wygladalo paskudnie. Udanej zabawy u Mikolaja!

Bidol te pomysly co dalas linki bardzo mi sie podobaja, super sa!
KM dobrze robisz, ze nie siedzisz w domu! zlapiecie troche swierzego powietrza to i lepiej sie wam bedzie spac. A zajecia rewelacja, super ze takie cos macie i Kacper widac ze ma frajde

Sloneczko oj biedaczki, zdrowiejcie szybciutko

Miro mi przed chwila spalil czajnik

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Słoneczko, strasznie mi przykro:( ale trzeba działać i walczyć, dobrze, że lakarz zadzwonił, bo nie ma na co czekać, a operacja to nie koniec świata. Trzymaj się cieplutko, a Pawełkowi szybko przejdzie:) Pytałaś o Stasia, dzięki, już ok:)
M89M, widziałam na fb zaproszenie na piwko, aktualne?:>Widze, że Mały urządził ładną demolke w domu;)a z choinką fakt, lepiej nie miec i będzie spokój, my may taką małą na półce i Staś się aż zanosil, żeby się do niej dorwać

a mi już lepiej, widać wizja wizyty u lekarza przyspieszyła wyzdrowienie, Staś teraz leży w łóżeczku, mam nadzieje, że uśnie, bo chce umyć podłoge na spokojnie:)
Korzystam z pogody i wietrze pościel na balkonie, chciałam też wyjść z małym na pole, ale musze poczekać, aż się będzie troche cieplej, gdyż jeszcze nie zaopatrzyliśmy się w buty zimowe...;/
ehhh jednak nie spi....
miłego:)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Krecik - a może taki kolorek -082

www.google.pl/search?q=paleta+kolor%C3%B...763.html%3B652%3B681
a kanapa jaki kolorek bedzie miała?? dawaj tu rozkład mieszkania - juz my Cię urządzimy

Słoneczko - ojj - biedulko - dużo zdrówka

M89M - jeżeli Twój mąż jest typem mojego męża to nie dawaj mu nic przestawić, przywiesic itp

Daners - hahaha

Olga - to i tak sporo

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My już po spacerku,byłam się odhaczyć w urzędzie,to przy okazji spacerek zaliczyliśmy i mamy z głowy-mroźno dzisiaj u nas

słoneczko dużo zdrówka-wszystko będzie dobrze,bądź dzielna i walcz

m89m to piwko aktualne

bidolek jak się dzisiaj czujecie

majówka śliczne zdjęcia-u nas też już pomału wszystko na mieście ustrojone,a my choinkę to dzień przed wigilią ubieramy,tylko po tym wczorajszym przemeblowaniu chyba nie będzie gdzie jej postawić

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
a układ salonu śledzik, na oko (4x8 m, tak +/-) na krótszej ścianie jest okno i wyjście na balkon i właśnie po przeciwnej stronie będzie ta kanapa z funkcją sypiania:P a jak Ci się nudzi to możesz podrzucić jakieś pomysły, jestem otwarta na wszelkie propozycje, w przeciwieństwie do mojego męża: "ty i tak wszystko sobie umyślałaś"
Olga, jak nie modelka to fotolomdelka, widziałam zdjęcia piękna dziewczyna:)
my też już spacerek zaliczyliśmy, teraz spi:D
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dziewczyny czy wasze maluchy jedzą słodycze? bo mój to chyba jedyne dziecko co nie lubi wszystkiego co jest słodkie a zwłaszcza z czekoladą, także na czekoladę , batona czy cukierka to nawet nie spojrzy. W sumie to dobrze że wcale nie je słodyczy, będzie miał zdrowsze zęby

bidol-to ja widzę że ty to mały bob budowniczy, to w przeciwieństwie do mnie. Ja to jak coś wymyśle to wszystko musi mój mąż sam zrobić, zresztą on akurat lubi budować, naprawiać itp.
słoneczko- trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrze

m&m- mój mi ostatnio spalił blache od ciasta razem z ciastem, nawet go nie spróbowałam. My mamy kuchenkę elektryczną, postawiłam na płycie ciasto jak wyjęłam z piekarnika żeby wystygło, a kacper pięknie je spalił.

majówka- super zdjęcie z choiniką. u nas też już pomału pojawiają się ozdoby w oknach.
Zaczynacie już kupować prezenty ? Bo ja ju z liczę o ile zbiednieje. Kacprowi kupiliśmy już akwarium i trzy złote rybki, więc małego mam juz z głowy. Muszę jeszcze kupić prezenty dla mojej siorki dziewczyn na mikołaja, po choinkę i jeszcze najpierw jedna ma w grudniu urodziny, a później druga w styczniu.

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja już miałam koncepcję na prezent dla Ignasia-stolik z krzesełkami,ale że wczoraj brat mi dał na niego,żebym od nich kupiła,to my kupimy sanki

Dziewczynom pewnie kasę dam,bo co można im kupić

bidolek to teraz mi doradź

- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*
Daners - na wspólnej leci leci i nie widać chyba puki co końcówki

KM - My dajemy trochę słodyczy np mąż jest przeciwny dawaniu Nikiemu ale jak nie widzi to babcia czy prababcia da kawałeczek

My też już parę prezentów mamy ale musimy jeszcze dla dziadków coś kupić i dla mamy męża ale damy radę myślę już niedługo mieć to z głowy

U nas też już zaczyna robić się świątecznie i jak uda nam się pojadę z Nikim w sobotę na starówkę żeby zobaczył jak o 17 zapalają choinkę i ma też być Mikołaj z saniami ale zapewne będzie mega dużo dzieci i ludzi ale zobaczymy jaka pogoda w ogóle będzie.
Olga - tak długo Ignaś spał WOW i później poszedł normalnie spać czy wariował ??

Teraz Niki śpi bo zasnął mi jak wracaliśmy ze spacerku do domu i dalej śpi

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
dzis kupilam Lucaskowi znikopis na Mikolaja!
nie wejdzie do buta hahaha, ale niech ma!
a na gwiazdke cos takiego kupimy. Lucas bawil sie tym na sobotnich urodzinach. dzis mu otworzylam lego duplo z urodzin, ale nie dawal rady budowac, no i nie rozumie jeszcze, co domek, co samochodzik, wiec schowalam. Na tych mega blocksach niech trenuje

www.toysrus.pt/product/index.jsp?product...1&prodFindSrc=search
Sloneczko, ja dalej miksuje zupki na papke. Pieknie je, nigdy nie wybrzydza, wiec nie zamierzam niczego zmieniac

a kawalki, je jako tako, np. zje jabluszko, oliwki, paluszki, ciastka, platki kukrydziane, kawalek chlebka, sera, ale to wszystko w przerwach miedzy glownymi posilkami. U nas na sniadanie kaszka jest od zawsze, nie wybrzydza na razie.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/14zl-ups-fisher-price-znikopi...pka-i3734737602.html
lusia poszedł spać o 22,więc źle nie było,ale i tak wolę,jak chodzi o 20,za to dzisiaj p 9 nas listonosz obudził,bo pewnie jeszcze byśmy spali

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

czasami wezmie jakis do reki, ale nic specjalnego z nim nie robi...
ale to pewnie kwestia czasu!
a ten jest fajny bo duzy, jedzie, klocki wiezie, chyba to go ujelo...
niedawno zasnal, eh, pewnie sie pozno obudzi

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1