BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

10 lata 10 miesiąc temu #841804 przez bidol
Af - warto bylo czekac !!!!!!!!!
Cuuuuuueowny !!!! Ale pięknego masz synka :)
Teraz nie dziw sie ze chcemy I Ciebie zobaczyc :)

A Kama - ona ma chyba cos takiego jak choroba lokomocyjna
W samochodzie czesto wymiotuje :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841875 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #841879 przez krecik
Hej, juz po 9 a ja czuje jakby bylo poludnie:)

Aif, no no, zawsze podkreslalam, ze Filip3k to nasz formulowy model:)

Olga, Majowka, Wasze zdjecia tez piekne!

Musze sie juz zbierac bo siostra przyjechala, jedziemy do rodxicow, odezwe sie w sb:)

Milego

10 lata 10 miesiąc temu #841892 przez lusiamamanikosia
Hej Mamie witam się u ja :)
u nas wczoraj cały dzień poza domem, taka ładna pogoda była że nie dało rady wysiedzieć w domu a dziś jest paskudnie pochmurno nie ma słonka :(
Co do sesji jeszcze nie dostałam odpowiedzi czy już są zdjęcia, muszę cierpliwie czekać :P ale ciężko jest wytrzymać :P
Wczoraj Maks dostał napiwek w pracy to mogłam kupić Nikusiowi buciki które mi się mega podobały a że jeszcze są ze starej kolekcji to były za 79 zł :) jeszcze muszę gdzieś się zaopatrzyć w kaloszki i sandałki - może uda się gdzieś w promocji coś ciekawego dostać :)
Czekam teraz na pogodę żeby była ładna taka jak wczoraj była by idealna żeby iść do Zoo bo teraz nie ma aż takiego sezonu na Zoo to bilety są po 10 zł :) więc można się wybrać :)

Majówka - wow podziwiam że masz tyle siły :) i ślicznie brzuszek wygląda :) jak kobieta nie napuchnie tak jak ja pod koniec ciąży nie ma zatrucia ciążowego to wygląda przepięknie z takim brzuszkiem :)

Olga - zdjęcia Ignasia są super i fantastycznie mieć taką pamiątkę :)

Aif- wow prześlicznego masz synka a te oczka oj będzie podbijał serca dziewczyn !!!
Niki śpi sam w pokoju mniej więcej już od 5 miesięcy jak mieszkamy już sami, wcześniej spał w swoim łóżeczku z nami w pokoju ... Jak widzę że Niki jest już zmęczony, jak już ssie kciuka to oznaka że chce mu się spać więc ide z nim do łóżeczka kładę go daje buzi i wychodzę i on sobie leży i zasypia, ale są dni że widzę że chce się do nas przytulić i leży z nami w łóżku chwilę zasypia i go odnoszę do jego łóżeczka i wstaje koło 8 i przychodzi do mnie do łóżka ze swoim jasiem :)

Bidolku - oj już ma wymioty ... to tak wcześnie dziecko może mieć chorobę lokomocyjną :( bidulka :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842037 przez Olga
Hej dziewczyny :)

My już spacerek na nóżkach zaliczyliśmy,byliśmy odebrać Oldze dowód i przy okazji kurki, koguty i gołębie zobaczyć,bo Ignaś ostatnio lubi :blink: Zimno u nas jak diabli,pochmurno,dobrze,że wiatru nie ma,to dobre pół godz albo i dłużej wytrzymałam :blink:

Ciekawe,co tam u słoneczka się dzieje,bo już dawno się nie odzywała :unsure:

bidol współczuję tej choroby lokomocyjnej u Kamilki,też miałm jako dziecko i mam nadal,jeżeli siedzę jako pasażer,dziewczyny moje też miały-okropne to jest :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842068 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

AiF, Lucas tez spi w swoim pokoju od 3m zycia.
Nie zasypia w nim swiadomie, Bo go tego nie nauczylismy. Przy drugim synku bede madrzejsza :laugh:

Olga, mialas racje. Tak mnie gazy meczyly, ze skurczy dostalam. Ale na szczescie przeszlo jeszcze wieczorem.
A w nocy mnie tak mocno boli brzuch na okres....juz druga noc tak.

Lusia, butki super!

Ja odpoczywam. Babcia zabrala Lucaska na spacer I na plac zabaw. Dzis wizyta u gina, wiec wieczorem cos napisze!

Milego dnia!

10 lata 10 miesiąc temu #842149 przez Olga
Mój zwierzak śpi,mogę kawkę w spokoju wypić,bo tak to chce żeby się z nim bawić.Jejkuś gdyby mnie ktoś nakręcił,jakie dzisiaj teatrzyki z misiami robiłam ha ha :lol: ja chyba na stare lata głupiej-podoba mi się to macierzyństwo :kiss: Ignaś przejął po Oldze miłość do pluszaków,chodzi z misiami,przytula,pokazuje im obrazki w książeczkach-no szok normalnie,nawet wczoraj takiego małego na spacer wziął i mu wiatrak pokazywał :silly: Rafał mu wczoraj nowe piosenki pościągał i jedna jest o pluszowym misiu,to od wczoraj na okrągło leci :ohmy:

majówka oj coś się pomału zaczyna dziać-jakieś skurcze przepowiadające,czy co :blink: Odpoczywaj póki sama jesteś,bo zaraz Lukasek wpadnie i nici z wypoczynku :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 10 miesiąc temu #842150 przez bidol
Doberek :)

AF - tak Kama śpi w pokoiku z Sebciem przed roczkiem ją przeniosłam - przesypia całe noce od 9 do 8 rano .Zasypia sama :)

Olga - masakra - jak jechaliśmy ro rabki to wymioty na dwa samochody były :P u szwagra Emilka i u nas Kamilka - tyle że kama raz i tyle a tamta całą drogę :dry:
Ale poszalałyśmy wczoraj - ledwo wstałam dziś - hahah

Majówka - z kolejnym dzieckiem jest się mądrzejszym :)

Krecik - udanego wypoczynku u rodziców :kiss:

Lusia - my tez na spacerek uciekamy :) - :lol: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842163 przez Olga
bidol ja to już przed wyjazdami zawsze musiałam leki podawać,albo takie plastry na nadgarstki kupowałam ;) a teraz dziewczyny od paru lat jeżdżą i nic,a mnie jeszcze często męczy :(
Oj wczoraj to Ci powiem uśmiałam się,tylko z netem miałam te problemy,zresztą dzisiaj to samo się dzieje,ale tylko z fb,nie wiem czemu :( a rano miałam wiadomość on Dziubaski ha ha :lol:

AiF Ignaś śpi z nami w pokoju,niestety nie ma swojego i ja nawet nie wyobrażam sobie inaczej :blink: jakoś wszystkie dzieci do 3 roku spały w naszym pokoju,a Ignaś oczywiście wyjątek,bo jeszcze śpi w swoim łóżeczku-to już mamy rarytas ha ha :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #842308 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #842320 przez bidol
No ja na aerobik za chwilę lece :)

Olga - a to są takie plastry?? muszę kupić
a Powiedz mi "dz" wiedziała ???

ME - no strasznie drogie te badania :ohmy: masz racje lepiej państwowo- a długie kolejki ??

10 lata 10 miesiąc temu #842375 przez MamaEmilki
Bidol ~ Dopiero bede umawaila wizyte, ale mysle ze gdzies gora miesiac . Ale fajnie ze chodzisz na aerobik zawsze jakas odskocznia no i zdrowie , kondycja :) Tez chcialam wrocic , bo przed ciaza chodzilam regularnie :dry: ale puki co nie mam z kim dzieciaczkow zostawic . Zostalo mi puki co boeganie za emilka ale to i tak nie to co wylewanie potu na aero :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #842446 przez Majowka
My dopiero wrocilismy, strasznie dlugo to trawalo... Maly wazy juz ponad 3500g, szyjka wysoko, zamknieta, wiec zapewne dotrwam do ustalonego terminu :)
Bole brzucha jak na okres gin nazwal "przygotowaniami do porodu".
Oczywiscie jakby mi odeszly wody, to mam momentalnie zadzwonic do niego, nawet w srodku nocy I jechac do szpitala, on juz bedzie w drodze :)
Fajnie miec tak dyspozycyjnego lekarza :laugh:

Teraz Lucas z tatusiem w kapieli, a zaraz potem idziemy do tesciow na kolacje!

Milego wieczoru!

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842584 przez AniaiFilip
Majowka- To znaczy jestes juz w pelnej gotowosci :) Fajnie ze masz takiego lekarza

Dzieki dziewczyny za feedback odnosnie spania maluszkow. U nas pewnie bedzie jak u Olgi do 3 lat :laugh: Ja tak spalam wlasnie z rodzicami w pokoju na osobnych lozkach i w nocy przychodzilam, chyba Filip ma to w genach :laugh:
Pamietacie ze probowalam od urodzenia uczyc spania w lozeczku i co z tego jak geny chyba silniejsze.Nie zamierzam z tym walczyc jest jak jest widocznie tak mialo byc ;)

dobranoc

Aaa jeszcze Majowka zanim mi bateria padnie: te kule niebieskie od Salvadorka z pokoju to skad sa? Chcialabym takie same Filipkowi sprawic :)

10 lata 10 miesiąc temu #842590 przez Majowka
Pewnie masz racje.... Trudna sprawa z tym usypianiem. Co z tego ze spi u siebie, jak zasypia mi na rekach w salonie, ehhhh :(

A te papierowe kule znalazlam przypadkiem w sklepie "party fiesta" w centrum hand. Jak pojechalam z balonami z baby shower Lucasa do napelnienia helem. Pieknie sie prezentuja, prawda?
Chyba wlasnie w takich sklepach z balonami I dekoracjami urodzinowymi musisz szukac.
Ja bym Ci wyslala jak nie znajdziesz Bo to plaskie jest wiec w koperte wejdzie!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka