- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Aifi ME - bardzo się mu podobało cały czas się uśmiechał i sam chciał chodzić i jak podszedł do jakiegoś zwierzaczka to pokazywał palcem i gadał po swojemu a najbardziej mu się lwy podobały i powiem Wam że pierwszy raz usłyszałam jak lew ryczy na całe zoo było słychać widać po zwierzakach że bardzo im się podoba że już ciepło się zrobiło:) ME - w tamtym roku byliśmy też w zoo i nic go nie interesowało mam w planach jak będzie już majówka i będzie ciepło jechać z mężem i Małym do Wrocławia do Zoo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.ebay.co.uk/itm/321298985484?ssPageNa...id=p3984.m1439.l2648
kupiłam też stoliczek i krzesełka i nową szafę biała, teraz muszę poczekać aż się troche ociepli i pomaluje komodę i słupek też na biało. Kacper uwielbia swój pokoik, jak zabawki stały w salonie to wogóle się nimi nie bawił, wszystko inne było ciekawsze, a teraz nie chce iść na dół, tylko ciągle by się bawił u siebie. Gorzej jest troche ze spaniem, w sobote pierwszej nocy obudził się rano siadł na łóżku i płakał bo nikogo nie było, a dzisiaj w nocy wstał , wyszedł z pokoju i zaczął mnie szukać po korytarzu, dopiero babcia się obudziła i mnie zawołała, ale rano już przyszedł do nas do pokoju. Musi się przyzwyczaić że mam jest teraz w innym pokoju
bidol-też zmałpuje twój pomysł na pomalowanie mebelek na biało , a fryzurka bardzo fajna, ja to lubie takie zwariowane włoski
Olga- jejciu to mój to przeciwieństwo Ignasia, zawsze nie che wracać, tylko że my to zawsze w sobote i w niedziele do kogoś jedziemy, więc dla niego to normalka
Lusia- zazdroszcze wyprawy do zoo, my tez się wybierzemy jak się tylko troszke ociepli, jak byliśmy we wrześniu to jakoś jeszcze kacpra zwierzęta nie interesowały,zdjęcia z zoo super
majówka-wow to już zaraz a nie ma szans że będziesz rodzić naturalnie? na jak długo mama przylatuje? a twoje zdjęcia z brzuszkiem są boskie, tylko brzuszek piłeczka
i tyle, nadal wyglądasz jak laska
mamaemilki- mój też uwielbia siedzieć w wózeczku dla lalek, ostanio go właśnie na mnie wymusił, poszłam z nim do sklepu i nie chciał oddać wózka dla lalek, musiałam go kupić i teraz to jego najlepsza zabawka
AiF- u nas też dzisiaj słonko , chociaż jak wracaliśmy rano ze sklepu to już padało, a teraz znowu słonko i 8 stopni juz Kacper w rowerku jeździ tak cieplutko
m&m-oj współczuje bałaganu w domu
Zaraz obiad i do pracy miłego dnia
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
km,czekamy na fotkę pokoiku-nklejki super,też mamy trochę z kubusia nad łóżeczkiem
lusia wypad do zoo,to coś o czym marzę w tamtym roku nam się nie udało,ale na wiosnę zaraz jedziemy,my najbliższe mamy w Płocku Super fotki
majówka,ale nam tu atmosferę podnosisz ja to rano jak wchodzę na forum jeszcze z łóżka,to tylko patrzę,czy jest od Ciebie wiadomość,czy cisza ale już niedługo będzie wiadomość o Salvadorku
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Km, dzieki! Mama bedzie na 2-3tyg, bo moj tatá jest chory i musi wracac sie nim opiekowac. A porod, tak naturalny bedzie jesli rozwarcie wystapi calkowite, tak jak z Lucaskiem. To prowokowanie/porodu jest ze wzgledu na wygode moja, lekarza i rodziny. Wiadomo co kiedy nastapia wiec mozna sie przygotowac, etc. przy okazji nie przenosic, no i chce to juz miec za soba, nocami spac nie moge z ociezalosci i ta palaca zgaga. Czasami sie zastanawiam czy to byl dobry pomysl z tym przesunieciem po urodzinach....tylko sie mecze teraz
Ale chodze jeszcze, bylam juz dzis w aptece, w spozywczym, zrobilam gulasz...
No ujrzenia buzki mojego drugiego synka tez sie nie moge doczekac!
Wspaniale chwile przede mna!
Jeszcze goz nami nie ma a ja juz sie smuce, ze to byc moze moja ostatnia ciaza i koniec przezywania tego pieknego stanu
Dzieki bardzo za wsparcie i kciuki!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziekuje za mile slowa pod adresem moich wlosow - faktycznie juz sie przyzwyczailam
Impreza super. W lokalu na 70 osob bo to trzech 40- sto latkow bylo
Bawilam sie super - wytanczylam za wszystkie czasy choc tez troche przerazilam bo ludzie hamulcow nie maja - straszne ...
pierwszy raz cos takiego na oczy widzialam.... zaby kobieta z kobieta .. a mezowie na to patrza
Poza tym chorzy i ja i Sebcio rozlozylo nas konkretnie...
Wczoraj tesc wyrwal mu wreszcie tego zeba ...
No i dzis sa jego urodziny
Wiec tort teaciowa upiekla i goscie sie zjechali
Jutro postaram się byc na bierzaco
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja wciąż walczę o zaufanie Tymka laski co z nim się stało po tym zdarzeniu z siusiakien :-(on się wszystkiego boi ludzi, boi się wejść do obcego miejsca nawet do Kościoła zaczął płakać i ze strachu się miotac:-( u fryzjera w poczekalni to samo tylko mu grzywke podciał bo o dalszym cieciu nie było nowy wpadł w taka panike
A jaki problem z kąpielą na same słowo kapanie Tymi zaczyna płakać i trzasć się w wannie już wogóle. Naszczęście trochę to opanowałam teraz kąpie się razem z nim w wamwannie a on ma ubrane majteczki wtedy czuje się chyba lepiej bawimy się i zapomina że ma się bać
Straszne to wszystko bo on był taki otwarty na ludzi taki odważny a teraz:-(mam nadzieję że się z tym uporamy
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Bidol-wygladasz super w tych włosach pasują ci do twarzy.
Co do Kamci przykro mi że zabieg się szykuje ale jeszcze dużo czasu więc ja wierzę że wiosną ja wyleczy:-)
Jak tam bunt? U nas wciąż trwa:-)
Lusia-śliczne foty Nikiego z niego jest taki słodki śmieszek:-)a my też byliśmy w zoo w niedzielę:-)najbardziej naszemu się podobały barany i kozy-mój M. Powiedział że zamiast psa musimy mu koze kupić hi hi:-)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
kawka?
Daria, daj mu troche czasu:) a , że sie boi to moze teraz taki okres ma, a jak nocki. coś lepej?
Bidol, przepraszam, rozsmieszylo mnie to zdjęcie na fb:) A wydarzenia na imprezie, może po 40-ce się odmładxza, prędzej bym powiedzała, że takie rzeczy na imprezach do lat 20-cos tam jeszcze pamiętam;)
I oczywiście najlepszego na urodziny dla Sebusia i żeby się tort udal!
Lusia, zdjęcia super, my to do zoo chyba pójdzimey jak już wyjątkowo będzie nam sie nudzilo, my mamy mini zoo na wsi, Staś to by z chlewa nie wychodził, a później tylko słysze" tylko umyj mu porzadnie ręce bo krówki dotykał"
Majówka, powodzenia jutro, czekamy na fotki:)
AiF, ooo bilans będziecie mieli, napisz jak wypadło i na co trzeba zwrócić uwage:) a co do spania, ja nie wiem czy S. sie wierci w łożeczku jak spi sam, natomiast jak spi z nami to ciągle mnie kopie, ja w każdym bądz razie nie moge wogóle spać
odrazu nadrobie co u nas:
-Staś w niedziele zjadł troche serka wiejskiego i nic mu nie było! wczoraj pare łyzek zupy ze śmietaną, chyba wychodzimy pomału na prostą
- w piątek dorwałam malego i jka stał, obciełam mu grzywke i wygląda naprawde supre, ale do fryziera się narazie nie wybieramy
- dzisiaj mamy wyprawe roku, jedziemy autobusem, bez wózka, razem z teściem, to teściowej podjedziemy do pracy, ale będzie się działo:D
miłego!