BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

10 lata 9 miesiąc temu #845011 przez lusiamamanikosia
Aif - zaraz coś mniejsze i dodam jakieś foto :)

Aifi ME - bardzo się mu podobało cały czas się uśmiechał i sam chciał chodzić i jak podszedł do jakiegoś zwierzaczka to pokazywał palcem i gadał po swojemu :) a najbardziej mu się lwy podobały :) i powiem Wam że pierwszy raz usłyszałam jak lew ryczy na całe zoo było słychać :D widać po zwierzakach że bardzo im się podoba że już ciepło się zrobiło:) ME - w tamtym roku byliśmy też w zoo i nic go nie interesowało :P mam w planach jak będzie już majówka i będzie ciepło jechać z mężem i Małym do Wrocławia do Zoo :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #845020 przez lusiamamanikosia
Niko w Zoo zdjęcie 1

10 lata 9 miesiąc temu #845023 przez lusiamamanikosia
Teraz moze sie uda
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #845025 przez lusiamamanikosia
i jeszcze jedno
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845035 przez km
Cześć dziewczyny po długiej nieobecności .Odkąd przyjechała mama to nie mam kompletnie czasu, bo jak jestem w domu to zawsze gdzieś łazimy po dworze, nawet jak pada :) . a poza tym kończe kacpra pokój, dzisiaj właśnie przyszły naklejki na ściane i sa boskie o taki :
www.ebay.co.uk/itm/321298985484?ssPageNa...id=p3984.m1439.l2648

kupiłam też stoliczek i krzesełka i nową szafę biała, teraz muszę poczekać aż się troche ociepli i pomaluje komodę i słupek też na biało. Kacper uwielbia swój pokoik, jak zabawki stały w salonie to wogóle się nimi nie bawił, wszystko inne było ciekawsze, a teraz nie chce iść na dół, tylko ciągle by się bawił u siebie. Gorzej jest troche ze spaniem, w sobote pierwszej nocy obudził się rano siadł na łóżku i płakał bo nikogo nie było, a dzisiaj w nocy wstał , wyszedł z pokoju i zaczął mnie szukać po korytarzu, dopiero babcia się obudziła i mnie zawołała, ale rano już przyszedł do nas do pokoju. Musi się przyzwyczaić że mam jest teraz w innym pokoju :)

bidol-też zmałpuje twój pomysł na pomalowanie mebelek na biało , a fryzurka bardzo fajna, ja to lubie takie zwariowane włoski :)

Olga- jejciu to mój to przeciwieństwo Ignasia, zawsze nie che wracać, tylko że my to zawsze w sobote i w niedziele do kogoś jedziemy, więc dla niego to normalka :)

Lusia- zazdroszcze wyprawy do zoo, my tez się wybierzemy jak się tylko troszke ociepli, jak byliśmy we wrześniu to jakoś jeszcze kacpra zwierzęta nie interesowały,zdjęcia z zoo super :)

majówka-wow to już zaraz :ohmy: a nie ma szans że będziesz rodzić naturalnie? na jak długo mama przylatuje? a twoje zdjęcia z brzuszkiem są boskie, tylko brzuszek piłeczka
i tyle, nadal wyglądasz jak laska :) :silly:

mamaemilki- mój też uwielbia siedzieć w wózeczku dla lalek, ostanio go właśnie na mnie wymusił, poszłam z nim do sklepu i nie chciał oddać wózka dla lalek, musiałam go kupić i teraz to jego najlepsza zabawka :lol:

AiF- u nas też dzisiaj słonko , chociaż jak wracaliśmy rano ze sklepu to już padało, a teraz znowu słonko i 8 stopni :) juz Kacper w rowerku jeździ tak cieplutko :)

m&m-oj współczuje bałaganu w domu :(

Zaraz obiad i do pracy :( miłego dnia

10 lata 9 miesiąc temu #845066 przez Olga
No my po spacerku,mały padł,już w wózku ledwo siedział,tak go powietrze dotleniło ha ha :lol: w tesco wziął sobie kinder jajko,nawet nie wiem kiedy i się pazłotka najadł,troszkę,ale mu w gardle stanęło :( muszę już pod wózek zapakować sprzęty do piachy,bo Ignaś dzisiaj ziemię w parku rękoma drapał-ale miał paznokcie :ohmy: :ohmy: :ohmy:

km,czekamy na fotkę pokoiku-nklejki super,też mamy trochę z kubusia nad łóżeczkiem :blink:

lusia wypad do zoo,to coś o czym marzę :blink: w tamtym roku nam się nie udało,ale na wiosnę zaraz jedziemy,my najbliższe mamy w Płocku :blink: Super fotki :blink:

majówka,ale nam tu atmosferę podnosisz :ohmy: ja to rano jak wchodzę na forum jeszcze z łóżka,to tylko patrzę,czy jest od Ciebie wiadomość,czy cisza :blink: ale już niedługo będzie wiadomość o Salvadorku :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 9 miesiąc temu #845098 przez Majowka
Nie porodem sie nie denerwuje, ale im blizej tego 26-ego tym bardziej mi smutno, ze Lucas pewnej nocy sie obudzi, zawola mnie, a mnie nie bedzie :( :( :( plakac mi sie chce jak o tym mysle

Km, dzieki! Mama bedzie na 2-3tyg, bo moj tatá jest chory i musi wracac sie nim opiekowac. A porod, tak naturalny bedzie jesli rozwarcie wystapi calkowite, tak jak z Lucaskiem. To prowokowanie/porodu jest ze wzgledu na wygode moja, lekarza i rodziny. Wiadomo co kiedy nastapia wiec mozna sie przygotowac, etc. przy okazji nie przenosic, no i chce to juz miec za soba, nocami spac nie moge z ociezalosci i ta palaca zgaga. Czasami sie zastanawiam czy to byl dobry pomysl z tym przesunieciem po urodzinach....tylko sie mecze teraz :(

Ale chodze jeszcze, bylam juz dzis w aptece, w spozywczym, zrobilam gulasz...

No ujrzenia buzki mojego drugiego synka tez sie nie moge doczekac!
Wspaniale chwile przede mna!
Jeszcze goz nami nie ma a ja juz sie smuce, ze to byc moze moja ostatnia ciaza i koniec przezywania tego pieknego stanu :(

Dzieki bardzo za wsparcie i kciuki!

10 lata 9 miesiąc temu #845130 przez Olga
majówka,czemu ostatnie-z Ciebie to taka super mamuśka,że jeszcze powinnaś urodzić-może córeczka by się udała :) ja też nie raz się smucę,że już tego nie przeżyję,uwielbiałam być w ciąży,mimo wszystkich dolegliwości,zwłaszcza w ostatniej ciąży :( a Lukaskiem się nie martw,zobaczysz,że jeżeli nie będzie miał Cię w polu widzenia,to wszystko będzie dobrze :blink: dzieciaczki są właśnie gorsze,jak nas widzą :blink: Zobaczysz,że Antonio sobie super poradzi :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 9 miesiąc temu #845368 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #845377 przez bidol
Dziewuszki pewnie ze Was lubie i to bqrdzo

Dziekuje za mile slowa pod adresem moich wlosow - faktycznie juz sie przyzwyczailam :)

Impreza super. W lokalu na 70 osob bo to trzech 40- sto latkow bylo :)

Bawilam sie super - wytanczylam za wszystkie czasy choc tez troche przerazilam bo ludzie hamulcow nie maja - straszne ...
pierwszy raz cos takiego na oczy widzialam.... zaby kobieta z kobieta .. a mezowie na to patrza :( :ohmy:

Poza tym chorzy i ja i Sebcio :( rozlozylo nas konkretnie...
Wczoraj tesc wyrwal mu wreszcie tego zeba ...
No i dzis sa jego urodziny :)
Wiec tort teaciowa upiekla i goscie sie zjechali

Jutro postaram się byc na bierzaco :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #845385 przez Olga
bidolek no faktycznie,człowiek już na suwaczki nie patrzy,a tu mamy urodzinki :) Wielkie buziaczki dla Sebka :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845427 przez Daria23
Hej Kochane witam się i ja. . nie miałam ostatnio czasu jakoś tu zajrzeć tzn napisać bo czytać czytałam:-)
Ja wciąż walczę o zaufanie Tymka laski co z nim się stało po tym zdarzeniu z siusiakien :-(on się wszystkiego boi ludzi, boi się wejść do obcego miejsca nawet do Kościoła zaczął płakać i ze strachu się miotac:-( u fryzjera w poczekalni to samo tylko mu grzywke podciał bo o dalszym cieciu nie było nowy wpadł w taka panike :-(
A jaki problem z kąpielą na same słowo kapanie Tymi zaczyna płakać i trzasć się w wannie już wogóle. Naszczęście trochę to opanowałam teraz kąpie się razem z nim w wamwannie a on ma ubrane majteczki wtedy czuje się chyba lepiej bawimy się i zapomina że ma się bać
Straszne to wszystko bo on był taki otwarty na ludzi taki odważny a teraz:-(mam nadzieję że się z tym uporamy

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #845430 przez Daria23
Majówka -to już jutro :-):-)wciąż się zastanawiam kiedy ta twoja ciążą minęła tak szybko to przeleciało:-) już jutro będziesz tulic nowego członka waszej rodzinki:-)i też nie wierzę że ostatniego przecież ty jesteś stworzona do rodzenia:-)sama tak kiedyś napisałaś:-) nie mogę się doczekać zdjęcia Salvadorka:-) a Lukim się nie martw będzie pod dobrymi skrzydłami:-)

Bidol-wygladasz super w tych włosach pasują ci do twarzy.
Co do Kamci przykro mi że zabieg się szykuje ale jeszcze dużo czasu więc ja wierzę że wiosną ja wyleczy:-)
Jak tam bunt? U nas wciąż trwa:-)

Lusia-śliczne foty Nikiego z niego jest taki słodki śmieszek:-)a my też byliśmy w zoo w niedzielę:-)najbardziej naszemu się podobały barany i kozy-mój M. Powiedział że zamiast psa musimy mu koze kupić hi hi:-)

10 lata 9 miesiąc temu #845474 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #845482 przez krecik
hej:)

kawka?

Daria, daj mu troche czasu:) a , że sie boi to moze teraz taki okres ma, a jak nocki. coś lepej?

Bidol, przepraszam, rozsmieszylo mnie to zdjęcie na fb:) A wydarzenia na imprezie, może po 40-ce się odmładxza, prędzej bym powiedzała, że takie rzeczy na imprezach do lat 20-cos tam jeszcze pamiętam;)
I oczywiście najlepszego na urodziny dla Sebusia i żeby się tort udal!

Lusia, zdjęcia super, my to do zoo chyba pójdzimey jak już wyjątkowo będzie nam sie nudzilo, my mamy mini zoo na wsi, Staś to by z chlewa nie wychodził, a później tylko słysze" tylko umyj mu porzadnie ręce bo krówki dotykał"

Majówka, powodzenia jutro, czekamy na fotki:)

AiF, ooo bilans będziecie mieli, napisz jak wypadło i na co trzeba zwrócić uwage:) a co do spania, ja nie wiem czy S. sie wierci w łożeczku jak spi sam, natomiast jak spi z nami to ciągle mnie kopie, ja w każdym bądz razie nie moge wogóle spać

odrazu nadrobie co u nas:
-Staś w niedziele zjadł troche serka wiejskiego i nic mu nie było! wczoraj pare łyzek zupy ze śmietaną, chyba wychodzimy pomału na prostą:D
- w piątek dorwałam malego i jka stał, obciełam mu grzywke i wygląda naprawde supre, ale do fryziera się narazie nie wybieramy
- dzisiaj mamy wyprawe roku, jedziemy autobusem, bez wózka, razem z teściem, to teściowej podjedziemy do pracy, ale będzie się działo:D

miłego!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka