BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843350 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

AiF, pewnie beda sobie wyrywac zabawki! Oj bedzie sie dzialo! Opowiedz pozniej!

A z tymi kulami ja mowie powaznie, wysle Ci jesli jeszcze bedziesz zainteresowana jak tam sie bede wybierac!

Kurcze, duze te ciuszki kupujesz! Lucas ma 86cm, ale spodnie zarowe to dopiero na 81 sa dobre, te na 86, zalezy od modelu, ale zazwyczaj duzo za szerokie w pasie!

Olga, no Ignas wysoki, to zapewne juz na 2-latka nosi! Choc wierze, Ze nie wszystko, Bo wlasnie spodnie na pewno szerokie z 92...
No I gratuluje zdolnej coreczki!
Moje chlopaki to pewnie nieuki beda :(

A u mnie wszystko dobrze! Jutro moje urodziny :laugh: Imprezka sie szykuje! Tesciowa przygotowuje! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #843396 przez lusiamamanikosia
dziękuje za miłe słowa :)
Aif - narazie dostałam zdjęcia zmniejszone ale poprosiłam koleżankę że jak będzie u siostry to żeby mi je wzięła od niej w całym rozmiarze bo chce iść wywołać w większym rozmiarze parę zwłaszcza te w czapce kucharskiej oprawić w ramkę i dać Babci i Pradziadkom i Mojej Babci by miała Prawnuczka na obrazku :)

Majówka - co do ubranek u nas Niki nosi spodnie na 86-92 cm w bluzki i bodziaki wchodzi w 80 cm bo on chudzinka i bodziaki z krótkim rękawem na bardzo długo mu starczają :)

Olga- gratulacje dla córki :)

Majówka - ja rok temu miałam imprezkę a dziś chyba na spokojnie spędzę urodzinki :) Niki teraz leży sobie na łóżku u mnie i ogląda na 1 narciarki jak zjeżdżają :) jak uśnie i się obudzi to pójdziemy na spacer bo jest ślicznie dziś u nas, słonko świeci 10 stopni w cieniu :) wyszłam z psem na spacer w samej bluzie i było tak przyjemnie :) ale już zimy napewno nie będzie :D Mąż wczoraj widział pierwszą pszczołę :D Wiosna idzie !!!

11 lata 1 miesiąc temu #843593 przez Olga
Hej mamusie :)

Wiosna w koło to i buźka się śmieje-pięknie dzisiaj u nas,zaliczyliśmy długi spacerek i mały padł :blink: kupiłam mu literki na lodówkę,to nie chciał iść za bardzo,ale go jakoś wzięłam :blink: Dzisiaj musiałam małe zakupy wiosenne zrobić,zwłaszcza na Olgę bo rośnie strasznie szybko,buty wszystkie z jesieni za małe :( Trochę kasy poszło i małemu też spodnie bo wyrósł,ale nie mogę nigdzie dostać takich,jak bym chciała :(

Jak wstanie to na basen się wybierzemy,bo mam ochotę w bąbelkach posiedzieć :lol:

lusia wielkie buziaczki z okazji urodzinek-oj kiedy to się tyle obchodziło :( :silly:

majówka Ignaś wysoki,ale on spodnie przeważnie 86 nosi,ma jedne na 92 to nie powiem ja wygląda :blink: a np.Marty Dz Julek nosi ciuchy na 98-104 :ohmy: to musi być chłop dopiero :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 1 miesiąc temu #843815 przez bidol
Hej dziewuszki ja tak na szybko i w dodatku w zlym nastroju :(

Bylam z Kama u laryngologa na dmuchaniu uszu i okazalo sie ze jest gorzej :(
Mamy skierowanie do szpitala co prawda na marzec- kwiecień na zabieg :(
Jedyna nadzieja ze do kwietnia jakims cudem to przejdzie :(

W dodatku jutro mamy 40stke brataa mnie cos chorobsko lapie i sebcia tez :( oj czuje ze kama bedzie nastepna :(

No i bylam dzis u fryzjera i obcilam sie na krótko i nie jestem jakos specjalnie zadowolona :(

Mam dola jak stąd do krakowa :(

Przepraszam ze nie wszystkim ale nie mam juz sił :(

Lusia - wszystkiego najlepszego :kiss: no i zdjecia Nikosia cudowne !!!!! ♡♡♡

Olga - gratulacje dla Mariki - zdolna dziewuszka :)

ME - Emilka jest przesliczna - jak aniolek :) ♡♡♡

AF - koniecznie pokaz efekty meblowania kacika :)

11 lata 1 miesiąc temu #843926 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Przykro mi Bidolku z ta choroba Kamilki :(

Obyscie sie nie pochorowali!

Pokaz fryzurke! Na pewno swietnie wygladasz, tylko pierwszego dnia ciezko sie przyzwyczaic!

Olga, a jakich spodni szukasz?
Byliscie na basenie? Fajna sprawa! Zazdroszcze! Teraz juz mowy nie ma zebym chodzila z dwojka!

11 lata 1 miesiąc temu #843973 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #844056 przez mama89muminka
Hej mamusie.

My juz w Finlandii od kilku dni, wcale nie moge czasu dla siebie znalesc. Miro okropny, rozpiescili go dziadkowie, teraz sobie rady z nim nie daje wcale. Silny sie zrobil jak byk, a wszyscy (lacznie z moim mezem i mama) pytaja jak ja sobie z nim daje rade :dry: Nosz, cos mnie trafia...!

Poza tym u nas sytuacja zapowiada sie na lepsza, maz dostal prace w tym samym miejscu, gdzie pracowal do grudnia, tylko nie jako kelner, a kucharz. Dzisiaj drugi dzien w tej pracy, wiec moze i zarobki lepsze beda i na dluzej, kto wie..

I nas tez napadla mysl o rodzenstwie dla Mirona, na razie specjalnie sie nie staramy, ale i srodkow ostroznsci tez nie ma, wiec jak na dzien dzisiejszy rzadzi teoria "co ma byc to bedzie".

No a nasze mieszkanie rozwalone, (nie wiem czy wam wspominalam, jak jeszcze bylam w pl, ze maz pojechal do tesciowej na weekend i jak wrocil to cale mieszkanie bylo zalane) caly korytarz zafoliowany, drzwi nam zrobili foliowe, w korytarzu sa dwie dmuchawy, z tym ze jedna idzie przez cala lazienke az do sauny. Cholera mnie bierze, bo co chce do lazienki to musze odsowac te "drzwi" (sa na sowak) i przejsc przez istny tor przeszkod...

Moze dzisiaj mi sie uda posiedziec z wami. Oby. To co tam u was, drogie Panie?

11 lata 1 miesiąc temu #844091 przez daners
hej mamuski ;]

u nas weekend caly we trojke spedzamy ale buuu deszczowo

Olga fajnie sie masz basenowo tez chcialabym naciagnac mojego ale ciekzo mi idzie ';/
a jakich bucików szukasz ;] chwal sie...

m89m kurcze to nbie ciekawie - istna demolka. Obyscie to szybko ogarneli :)
to Gratki za dobre mysli o rodzenstwqie ;) wiec do dziela hehehe :) powodzenia.

Bidool kurujcie sie i nie zaraz Kamilki ;-p
a co do zabiegu moze faktycznie pomoze i bedzie juz koniec z tym wszystkim. Choc na sama mysl o zabiegu - slabo mi ;/ ale wiemy zes twarda babka

fotee z fryzuuurka -- natychmiast ;-P ..........TO SEEEEE PORZADZILAM CO HAHAHA

Majówka jak tam ...rany teraz jak na szpilkach wyczekiwac pierwszych objawówo :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #844099 przez Olga
Hej mamusie

U nas tak cieplutko,że chyba od poniedziałku przerzucam się na kurtkę wiosenna,bo dzisiaj rozpięta chodziłam.Zaliczyłam dzisiaj lumpeks,był nowy towar i 110zł zostawiłam,ale Olga kupiła sobie 6 par fajnych rurek i małemu fajną bluzę z Zary żółtą,przez głowę,później u znajomej w obuwniczym 3 pary butów-likwiduje sklep i wszystkie miała po -50% :blink: Olga stwierdziła,że widać wiosnę,jak już się takie wiosenne rzeczy kupuje,od razu inaczej :blink: I fryzjera też zaliczyłam,bo moja mama powiedział,że co mies mi na niego będzie dawać :lol: :kiss:

bidolek zdrówka dla was,może się nic z tego nie rozwinie :( a ten zabieg,tak jak dziewczyny piszą,może pomoże i będziecie miały spokój z tymi uszkami :blink:

majówka melduj się tu dzisiaj :silly: :lol: w domku jeszcze :unsure: wielki buziaczek z okazji urodzinek :)

m89m to się wam narobiło z tym zalaniem :ohmy: :( to co Miro robi,że wszyscy się dziwią,że sobie z nim radzisz :unsure: Naprawdę jest taki niegrzeczny :unsure:

Co do spodni to szukam dla małego rurki,ale takie bardzo obcisłe i trochę gumkowe,no i najlepiej biodrówki,a wszystkie na jakie trafiam,to niby w opisie rurki,a w rzeczywistości,te nogawki mają prost i takie luźniejsze :(

Na basenie byliśmy,Olga miała sekcję,a my z Ignacym pławiliśmy się brodziku :blink: wymyślił sobie skoki do wody,oj wybawiliśmy się,ale do bąbelków nawet mowy nie było,żeby wejść,a taki fajnie kiedyś siedzieliśmy,jak był malutki.No i był bardzo grzeczny w przebieralni,dał się ubrać,później ja się ubrałam,a tak się tego bałam :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 1 miesiąc temu #844110 przez krecik
Hej my juz u tesciow, ale wiosennej pogody juz nie ma:(

Bidol, jak zobaczylam , ze piszesz " z tad dokrakowa" to odrazu pomyslalam, ze spotkamy sie na kawce, a tu...no chyba juz napisze, ze lepej bybylo, zebyscie mieli to za soba, najgorzej miec to wszytsko na glowie:(
Tez mam wlosy teraz krotkie-odrosna:d

Majowka, najlepszego na urodziny:) u nas 86 z zary sa duze, sadze, ze na lata beda idealne, z zary mamy spodnie 78 i jeszcze sa dobre, ogolnie stas jest szczuply i my te mniejsze nosimy:)

Lusia piekne fotki, bedzie pamiatka:)

M89m , o fuck...wspolczuje:(a serio myslicie o drugim? To wiesz... trzeba dzialac a nie na forum siedziec:>

Aif, czekam na fotki kacika Filipka, szukam inspitracji jak bedziemy stasiowi urzadzali pokoik:)

Milego:)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #844111 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #844156 przez bidol
Oj chcialam fotke moja wkleic ale chyba nie wyszło. No nic. Lece sie szykowac na 40-stke brata. Paa

Dziekuje Wam za wsparcie - bardzo dziekuje :kiss:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #844358 przez MamaEmilki

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #844406 przez AniaiFilip

11 lata 1 miesiąc temu #844426 przez Olga
bidolek super fryzurka i nie wiem,co Ci się w niej nie podoba :)

Zrobiłyśmy sobie seans filmowy i obejrzałyśmy z Mariką film o Wałęsie,bo jeszcze go nie widziałam,a na jutro mamy uszykowany też polski "W imię" :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka