BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #350135 przez maksiu
mloda_mamuska napisał:

anszka tak ,szukamy ;)
Teraz u jego znajomych mieszkamy.
Jego kolega jest super-taki smieszny. a ta kolegi partnerka..to taka wiecznie nadąsana kobieta... ona tez jest w ciąży.ale jakos w ogóle nie mam z nią o czym rozmawiać... ona siedzi w jednym pokoju a w drugim . Ona w salonie ,ktory jest polaczony z kuchnią,wiec jak ide do kuchni cos zrobić amciu to staram sie z nią rozmawiać,ale zebysmy jakimis dobrymi kolezankami byly to chyba nie... ona za tydzien wylatuje do polski na miesiąc,wiec pewnie jak juz wroci to nie bedzie Nas u nich.. wiadomo jak to u kogos mieszkac.. Ona sie swojego faeta o wszystko czepia.doslownie o wszystko. sama pali w ciąży,a jemu jednego papierosa żaluje.. w domu nic nei robi.bo jest w ciazy.nawet obiadow nie robi.. cale dwa miesiace frytki chlopak musi jesc,bo kobiecie nie chce sie obrac ziemniakow.a kupili cały worek i musieli wywalic,bo zgniły.. dzisiaj ja obralam ziemniaki,wiec beda mogli zjesc normalny obiadzik ;)

No to rzeczywiscie nie zla historia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #350136 przez chłopek
m_M no to chłopak sobie przynajmiej dobry obiad zje do póki tam mieszkacie

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350141 przez mloda_mamuska
chłopek no dokladnie ;) Wczoraj od znajomego kupilismy 10 kg piersi z kurczaka..tanio. są świeżutkie.tyle ,ze ma dojscie do tanszych,ale trzeba kupic wlasnei tak duzo..no i moj mążi ten kolega podzielili ,czesc zamrozili i ten kolega zrobil pycha kotlety.sam sosiki dwa do nich robil. z bylam w szoku;) a tamta nawet nie pochwaliła go .
To o Niej kiedys pisalam,ze po tym jak przyleciala do anglii to poronila.tzn urodzila martwe dziecko,bo to byl juz poczatek 7 miesiaca. no i wczoraj z nią o tym rozmawialam,to ona sie cieszy,ze bylo martwe,ze nie udalo sie go uratować,bo co ona by zrobila jakby bylo jakieś chore.. ze takie dzieci,ktore są wczesniakami to zawsze cos im dolega.... aż mi przykro sie zrobilo jak jej sluchalam...ja to bym chyba z rok nie potrafila sie pozbierać po takiej tragedii ...
no ale co zrobić..są ludzie...i ..ludzie. niestety.
ja to juz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Oliwierka ;)
moj mąż też;) ciągle sie przytula do brzuszka i rozmawia z malym.najsmieszniejsze jest to,ze jak tylko mąż przyłozy głowę do brzucha to mały strasznie mocno kopie męża po twarzy;))

Dziewczyny
co dobrego robicie na obiadzik ? :)

12 lata 8 miesiąc temu #350145 przez chłopek
m_m twój przynajmiej twojego męża kopie a mój wtedy przestaje :)

12 lata 8 miesiąc temu #350148 przez maksiu
Clopek top tak samo jak moje jak uslyszy juz tate w poblizu to koniec spokoj jak nigdy ide sie zaraz poolozyc i podraznic moje ponad kilogramowe dziecko zeby sie porusdzalo troche
a nie leiuchuje az mis mutno chyba mamusia kosciolem go tak wystraszyla

12 lata 8 miesiąc temu #350161 przez Kamyczka
Anszka,byłabym wdzięczna,gdybyś spytała o te truskawki i inne owoce,z góry dziękuję.
MM niezła laska z tej dziewczyny kolegi,nie ma co :(
Dominik się strasznie napina z jednej strony,to już bolesne jest i trochę się wtedy boję :(
Maksiu,ja uwielbiam jabłka,mogłabym jeść kg dziennie,aa nie mogę.

12 lata 8 miesiąc temu #350165 przez chłopek
m_m ja mam pomidorowa i udko z kurczaka z ziemniaczkami i cukinia ze szczypiorkiem

12 lata 8 miesiąc temu #350166 przez Majowka
Chlopek, pysznosci, zrobie tez dzis cos podobnego!

Olga, fantastyczne wiesci! :)

12 lata 8 miesiąc temu #350171 przez chłopek
majówka mam cukinie i musze cos z nia zobic bo mąż ja obrał myślał ze to ogórek :) eh faceci

12 lata 8 miesiąc temu #350172 przez mloda_mamuska
chłopek ale mąż ma z Tobą dobrze ;) takie pyszności...sama bym schrupala wszystko!!! oczywiscie najpierw udko.heheeh jak to na mnie przystalo.miesko pierwsze miejsce;D
a jak cukinie robisz ze szczypiorkiem ??

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350176 przez chłopek
tu masz przepis www.wielkiezarcie.com/recipe28110.html

lece kąpać Ksawcia bede później

12 lata 8 miesiąc temu #350179 przez maksiu
Chlopek cukinie to ja bym zjadla ale z bolka tarta i jajkiem ahh
az mi zapachnialo
mysle co tu jutro sobie w miescie do jedzenie kupoic niby mam swojska kielbase ale jakos mi nie wchodzi i musze miec kupne wlasnie ide sobiekanapki zrobic a potem moje seanse
ale nie poczekam na moleko od krowki takie prosto z cyca

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350180 przez mloda_mamuska
chlopek bede musiala wyprobowac ;))
lubie cukinie,ale zawsze tylko u kogos jadlam,bo m brakowalo pomysłów do czego ją zrobic,nie wiedzialam,ze mzna do ziemniakow. ;)

no to leć. ;***

i wróć później ! ;)

bidol i reszta dziewczyn gdzie sie podziewacie? :))

maksiu a jakie senase masz?:))
hehe ja z bulka tarta tez uwielbiam warzywka.zwlaszcza kalafior ;) Ale tyle tam kalorii ;pp
ja jakos nie przepadam za tym prawdziwym mlekiem od krowy, moze dlatego,ze juz przyzwyczailam sie do takiego miejskiego ;)
tamto za tluste jest dla mnie ;)
ja dla siebie to 2% kupuje.
dla męża 3,2% ;)
ale pamietam jak kupe lat temu babcia robila mi kawe inke z tym wiejskim mlekiem,to nie narzekalam ,ze nidobre..a raczej wypijalam z dokladkami ;)

12 lata 8 miesiąc temu #350182 przez maksiu
ja jestem:)

12 lata 8 miesiąc temu #350183 przez maksiu
mloda_mamuska napisał:

chlopek bede musiala wyprobowac ;))
lubie cukinie,ale zawsze tylko u kogos jadlam,bo m brakowalo pomysłów do czego ją zrobic,nie wiedzialam,ze mzna do ziemniakow. ;)

no to leć. ;***

i wróć później ! ;)

bidol i reszta dziewczyn gdzie sie podziewacie? :))

maksiu a jakie senase masz?:))
hehe ja z bulka tarta tez uwielbiam warzywka.zwlaszcza kalafior ;) Ale tyle tam kalorii ;pp
ja jakos nie przepadam za tym prawdziwym mlekiem od krowy, moze dlatego,ze juz przyzwyczailam sie do takiego miejskiego ;)
tamto za tluste jest dla mnie ;)
ja dla siebie to 2% kupuje.
dla męża 3,2% ;)
ale pamietam jak kupe lat temu babcia robila mi kawe inke z tym wiejskim mlekiem,to nie narzekalam ,ze nidobre..a raczej wypijalam z dokladkami ;)

Wiesz co ze ja tez nie przepadama z taklza mlekiem wg ale teraz w cizy mam takie napady i moj mi musi nie raz prosto od krowy przyniesc bo innego nie wypije

nie mow nic o kalafiorze z bolka tarta bo ahhhhh a fasolke zielona albo zolta z bolka tarta mniam
az mi slinka cieknie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka