BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #350211 przez maksiu
Kochane ja uciekam sie polozyc bede jutro postaram sie dosc szuybkow ejs zebym nie miala duzo do nadrabienia:) zycze wam milej nocki is pokojnej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350212 przez chłopek
maksiu włąsnie mój pił na poczatku modyfikowane a po roku krowie, ale teraz zmieniłam no bo problemy miał ale nie wiem czy to przez mleko czy poprostu ma taka przemianę materii

maksiu wejdz na gg:)

ale sie młody rozpycha to jest masakra jakaś a żoładek to mnie boli jak bym nie wiadomo ile zjadła

12 lata 8 miesiąc temu #350219 przez Anna77
hej, na razie tak w skrócie, bo idę do wanny.

anszka - kartę przyślą Ci pocztą
mm - śliczny brzuszek. A ja wpadam w coraz większą czarną dziurę, jak widzę takie szczuplutkie mamusie.

Napiszę później coś więcej

12 lata 8 miesiąc temu #350220 przez chłopek
ANNA nie przesadzaj ja szczupła nie jestem ale sie nie przejmuje i ty tez nie masz czym

12 lata 8 miesiąc temu #350225 przez Kamyczka
Daners no właśnie nic :( bo nie wychodzę nigdzie :(
też jadłam ostatnio kalarepę,pyszna była :lol:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350232 przez daners
chlopek ja mam tam samo jak Anna mnie tez zaczyna dołowac to że jestem juz gruba ;/
bedac pare dni temu na urodzinach mamy slyszalam "ooo przybrało Ci sie juz" i nie poszlo tylko w brzuszek grrr slyszac to strzelic se kulke tylko ;/ niektorszy potrafia "poprawic" humor takim tekstem eech...

Wogole macie tak że idac po miescie ludzie sie dziwnie patrza? czasem odczuwam jakas pogarde ze str, starszych osob facetów patrza sie jak by brzuszka nie widzieli... no chyba że patrza na mnie wieloryba...

Olga no Ignaś spory juz:) ja ide w czwartek i tez sie dowiem ile brzybrało sie mojemu :):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350233 przez Olga
Anna77 w jaką czarną dziurę wpadasz,ja mam 78 kg juz na wadze,tyle ważyłam z pierwszą córcią do porodu i się wcale nie przejmuję.Ważne,że Ignaś zdrowy i duży chlop rośnie,aż sie boję co bedzie do końca ciązy,jak on teraz taki duży. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #350234 przez mloda_mamuska
ANNA oj nie przesadzaj ;))
wcale taka szczupla nie jestem;))

tak sie objadłam,ze strasznie ciężko mi.

jeszcze czkawke mam ;/

u nas taka brzydka pogoda..ciagle pada dzisiaj. połozylam sie i odpoczywam po obiadku. ;)

12 lata 8 miesiąc temu #350238 przez anszka
Kamyczka - pytałam koleżankę o owoce - banany i winogrona odpadają, truskawki i inne owoce mogą być, ale kontroluj sobie indeks glikemiczny potraw (wpisz sobie w google, jeśli nie dostałaś tabelki).
Daners - mój Wojtuś by mi obiadku nie odpuścił ;) a to ja się objadam truskawkami, ostatnio jem bułki z dżemem truskawkowym i na to kładę truskawki :)
Anna77 - dzięki za inf. :)
Maksiu - ja bym nie tknęła już takiego mleka, ale jak byłam mała, to uwielbiałam :)
Chłopek - Twój suwaczek się zmienia w szybkim tempie, zazdroszczę :) a Ksawcio szybko zasypia czy masz problemy?
M_M - ta laska to jakieś dziwadło, miło, że choć przez chwilę wprowadzisz tam normalną atmosferę. A jak mój mąż dotyka brzusia, to mały za nic nie chce kopać :)

PS Był u nas brat męża i przywiózł prezencik dla swojego chrześniaka, bo dzisiaj są imieniny Wojciecha, ale mnie zaskoczył :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #350242 przez Majowka
M-M, sliczny brzuszek!!! Tatus pewnie przeszczesliwy! :)
Teraz tam bedziesz chodzila do gina, masz juz kogos? Tam tez bedziesz rodzic?

Kamyczka, nie smutaj sie, w srode pewnie Cie zwolni z lezenia! Trzymam kciuki :kiss:

Nie znalazlam karniszy, ale juz kupilam sobie ta torbe dzidziusiowa :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350245 przez mloda_mamuska
daners ja tez ostatnio czesto slysze,ze przybralo mi sie ;))
zawsze bylam chudzinka,a teraz moze i faktycznie ze 2 kg poszlo w tyłeczek,ale w ogóle mi to nie przeszkadza ;)

a w pracy to mowili na mnie grubasek;) smiali sie,ze to jedyna okazji,zeby tak mnie ponazywac troszke ;))

najwazniejsze to mic swiadomosc,ze to dzidzia rosnie i to dla niej,a jak urodzimy to szybko zgubimy.mialam klientke w pracy ktora ponad 30 kg przytyla ..i 2 tygodnie temu urodzila i szybko gubi kilogramy;) a tez byla zalamana,ze az tyle przytyla...a teraz z synusiem chodzi szczesliwa i mowi,ze leca jej kilogramy strasznie szybko ;)

12 lata 8 miesiąc temu #350247 przez Kamyczka
Daners,na mnie to się gapią jak na godzillę,181cm wzrostu i prawie 70kg wagi :blink:
Anszka,dzięki :kiss: banany i winogrona dawno wykluczone z jadłospisu :(
Majówka,szalejesz z zakupami :)

12 lata 8 miesiąc temu #350252 przez daners
dzieki m-mamuska za pocieszenie :) Niby wiem,że to dzidzia rosnie i że tak musi byc ale jednak czasami nie jest to mile slyszecc..oo własnie dostalam kopniakak chyba pociesza mamusie :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #350254 przez chłopek
anszka z Ksawciem róznie raz szybko uśnie a czasem sie z nim męcze, włąsnie mi zasna jak Na Wspólnej oglądałam :)
mnie wkurza jak mój brat mówi do mnie grubasku albo misiek,ja jestem niska wiec wygladam jak kluseczka

12 lata 8 miesiąc temu #350256 przez anszka
Ja mam tendencje do tycia, więc czasem się trochę martwię, czy uda mi się zrzucić, ale obym tylko takie problemy miała :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka