BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #355687 przez Kamyczka
Chłopek gratuluję synusia,sporawy już :)
Bidol,dobrze,że jesteś :) mąż kupił dziś Dominikowi bodziaki i taki komplecik spodenki i kaftaniczek,i ręcznik z kapturkiem :lol:
Ale mnie synuś dziś kopie po pęczerzu :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #355690 przez Olga
chłopek napisał:

ja byłam właśnie na usg i na 100% synek wazy 2600

Gratuluję synusia,a chyba sporo waży na swoje tygodnie no nie? :laugh:

bidol mam takie nerwy,bo właśnie nie przyszedł jeszcze fotelik i nikt mi nie odpisuje na e-maile,ale może wyjechali na majówkę. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #355692 przez bidol
Olga napisał:

chłopek napisał:

ja byłam właśnie na usg i na 100% synek wazy 2600

Gratuluję synusia,a chyba sporo waży na swoje tygodnie no nie? :laugh:

bidol mam takie nerwy,bo właśnie nie przyszedł jeszcze fotelik i nikt mi nie odpisuje na e-maile,ale może wyjechali na majówkę. :(

Olga - ja tak utopiłam pieniądze na allegro - bo parasolke do wózka kupiłam - i na dzień dzisiejszy jej nie mam i na @ nie odpisują :angry: a kupiłam przed świętami :angry:

Kamyczka - i co humorek się poprawił???

M_M - zobacz co tu mam :blink: allegro.pl/show_item.php?item=2315433613...ff9b62fb8b71e1e483bb
wiem że wolisz nowy, ale oprzeć się nie mogłam :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #355697 przez Kamyczka
Bidol,pewnie,że humor się poprawił :)

12 lata 11 miesiąc temu #355700 przez mloda_mamuska
chlopek jednak synek na 100% to znaczy,ze widzialas siusiaka? :))
pewnie sie cieszysz,ze moze jutro wyjdziesz ? :))) Ksawcia zobaczysz !!

no to całkiem spory z Niego facet ! :lol:
ja w przyszlym tygodniu mam wizyte .pierwsza tutaj...ciekawe czy beda robili usg czy nie.
fajnie by bylo jakbym wiedziala ile waży.pewnie 2kg na pewno ;)

Dziewczyny takie łóżeczko bardzo podoba się Miśkowi :

www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Fu...Dark-Finish(0069223)

a Wy co sądzicie ?

12 lata 11 miesiąc temu #355701 przez Kamyczka
MM link mi nie wchodzi :(

12 lata 11 miesiąc temu #355705 przez Dżasta
Jestem w koncu :P
Przywitam sie najpierw i dopiero zaczne czytac co tak duzo naskrobalyscie przez jeden dzien :P
Ja dzis oczywiscie pospalam sobie i wiele rzeczy zrobilam w domu, a potem pojechalam do centrum handlowego z nadzieja ze kupie cos fajnego. Musze kupic jeszcze sobie jakis dres do szpitala, ze dwa staniki do karmienia, no i z ta pizama mam problem. I wiecie co? Nie kupilam nic :unsure: Nic odpowiedniego z tych rzeczy nie znalazlam, a i jakos weny na zakupy nie mialam, moze w przyszlym tygodniu za drugim podejsciem sie uda :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 11 miesiąc temu #355706 przez Olga
bidol Ty mnie nie strasz,bo bym się strasznie wkurzyła.Już tyle lat kupuję na allegro i jeszcze żadnej wpadki nigdy nie miałam.Mam nadzieję ,że po weekendzie przyjdzie. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #355708 przez kafelka0
Kamyczka tak, wszystkie owoce odrzuciałam. Moja diabetyk mi powiedziała że mogę próbować jeść owoce i mierzyć się po nich cukier, żeby wiedzieć które mi służą a które nie. Powiedziała mi, że owoce nie są tak ważne w diecie jak warzywa, więc śmigam tylko na nich.

bidol tylko mi mama od początku mówi, że mam nisko. Chyba to nie oznacza, że urodzę wcześniej. Biorę dodatkowe witaminki od II trymestru na których pisze: "do postępowania dietetycznego u kobiet narażonych na zwiększone ryzyko porodu przedwczesnego i depresji poporodowej...". Chociaż u mnie w rodzinie nikt wcześniaka nie urodził. Moja siostra nawet po terminie rodziła.

MM mi też link nie wchodzi.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #355709 przez mloda_mamuska
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Furniture/Furniture-Ranges/I-Love-My-Bear-Cotbed-in-Dark-Finish(0069223)

Kamyczka
juz powinno wchodzić ;))

Olga
nie martw się na allegro jeśli nie przysla Ci czegoś to złaszasz sprawę do administacji i oni to zazwyczaj załawiają ;)

bidolku
właśnie zastanawiam się,bo ja będę miała z nowej kolekcji.a w nowej nie ma tego beżowego mojego.jest ten:

allegro.pl/stokke-xplory-spacerowka-nowa...ola-i2304554527.html
mi sie podoba,ale mąż nosem kręci,że sredni ten kolor..

12 lata 11 miesiąc temu #355713 przez kafelka0
mm śliczne łóżeczko i można później przerobić na normalne łóżko. Plus dodaje ta dodatkowa półeczka.

12 lata 11 miesiąc temu #355716 przez mloda_mamuska
kafelka właśnie duzym plusem jest to,ze mozna je przerobic na normalne;)
ja jeszcze musze sie przekonac do niego..bo ciągle chciałam białe.. :(

12 lata 11 miesiąc temu #355720 przez kafelka0
mm kup biały spray i przemaluj hehhee żartuję. To już musicie sami podjąć decyzję. Jak koniecznie chcesz białe łóżeczko musisz pomyśleć nad solidnymi argumentami, żeby twojego przekonać.

12 lata 11 miesiąc temu #355729 przez mloda_mamuska
kafelka to nie problem..bo Misiek powiedział,ze jesli bede chciala biale to moze byc biale..ale jak zobaczyłam Jego mine jaki był szczęśliwy jak oglądał to łóżeczko.... jak je macał i mówił,że takie chciałby dla Naszego synka... tego nie da się opisać :)
ciesze sie,ze sie tak angazuje w to ;) a mi tez sie to podoba. :)

no i zastanawiamy się nad tym zestwem,ale i tak bedziemy musieli dokupic jakies mebelki jeszcze.

http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Furniture/Furniture-Ranges/I-Love-My-Bear-Nursery-Furniture-Set(0073099)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #355730 przez Majowka
Daners, dziekuje :kiss: Tez mi sie podoba ta druga, ale ta zielona wydaje sie byc bardziej praktyczna, jeszcze bede je mierzyc.

Chlopek! Gratuluje synusia! Trzecia bedzie dziewczynka!!! My tez bedziemy jeszcze celowac na coreczke, nawet do 3 bejbika :laugh:

Kamyczka, ale kochany mezus!! Wyobrazam sobie twoja radosc, pewnie same cudenka kupil :kiss:

Bidolku, to na razie tylko plany, ale moze sie uda. Zamierzamy pojechac samochodem na poludnie Portugalii, do Algarve, na wakacje typu plaza, surf, grilowana rybka :laugh: Ciekawe jak sie bede czula pod koniec maja, jesli wszystko bedzie dobrze, pojedziemy juz na poczatku czerwca :)

M-M, sliczne lozeczko, ale jaosobiscie preferuje biale, zalezy od reszty mebelek w pokoju
Mebelki dopiero teraz zobaczylam! Suuperasne!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka