- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anna77,fajniutki brzusio,wcale nie taki duży,przesadzasz z tym narzekaniem na kg
Chłopek,super,że wychodzisz dziś
Olga,pewnie masz grzeczne córki,to test dmuchania wyszedł negatywnie
Daria,leż-nie chodź!!!!!!
U nas ciepełko i słoneczko,a ja leżę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anna - ja dla Sebka mam takie łóżeczko allegro.pl/lozko-regulowane-rosnie-wraz-...bcm-i2295383156.html - kolor średnio mi podchodzi, ale resztę mebli też mam podobną
Olga - no pewnie że się nie zmienią Ja się tylko nadziwić nie mogę żę ten czas tak szybko leci i to co niedawno jeszcze robiłam Ja już niedługo będzie robić On
Chłopek - superaśnie że dziś wychodzisz tylko się oszczędzaj zero noszenia Ksawcia na rękach itp.
Necik - no - przynajmniej raz dziennie masz się meldować co do aptecznych rzeczy to mamy tu taką specjalisrkę Anna - mowa o Tobie i dała nam namiar na taką aptekę gdzie z kartą dla Mamy i Dziecka - masz duże rabaty - www.doz.pl/apteka/k290-Ciaza_i_dziecko - a pampersy super tanie są Ja też już wszystko mam (prawie wszystko). Tylko te apteczne rzeczy muszę kupić, pampersy, chusteczki, kosz na pieluszki i fotelik nad którym ciągla dumam
Kafelka - magnez nie zaszkodzi a może taki w zwykłych tabletkach?? Co do bólu ud - to tak bardziej przy biodrach???
Daria - leżeć proszę
Kamyczka -
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Znów dzisiaj pospałam,już jestem po sniadanku,drugie pranie się pierze.Przebrałam pościel,bo uwielbiam taką świeżą,a teraz czas na kawkę.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam wózek,wanienkę,łóżeczko zamówimy dziś,parę ubranek,tylko tyle jak na razie.Mąż kupuje powoli,ale muszę zakupić te apteczne rzeczy,bo nic nie mam.A Ty?Leże juz leze kamyczka....u mnie dzisaj troche chłodniej a moze i nawet lepiej ze nie jest tak gorąco...a ty Kamyczka masz juz cała wyprawke?
- necik
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie w mieście pochmurno i sennie... ledwo co wyniosłam suszarkę z ciuchami na taras i już musiałam ją wnieść do domu bo zaczęło padać chociaż muszę się przyznać, że jestem zadowolona z dzisiejszej temperatury, może moje nogi odpoczną i nie będą tak szybko puchły.
Daria23 - odpoczywaj, maluszek najważniejszy
Bidol - postaram się bywać częściej... myślę, że jak już skończymy remont to będę bywać codziennie Zajrzałam na stronę tej apteki i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba... jak będę miała chwilę to poszukam tam kilku rzeczy dla siebie i małego
Olga - widzę, że już od rana działasz to tak jak ja... tylko znajdź trochę czasu na odpoczynek
Chłopek - super, że wychodzisz wracaj do domu i duuuuuuużo odpoczywaj
to biorę się za pakowanie rzeczy z szafy
Miłego dnia Wam wszystkim życzę i mieszkańcom waszych brzuszków też ;D
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[
Mam wózek,wanienkę,łóżeczko zamówimy dziś,parę ubranek,tylko tyle jak na razie.Mąż kupuje powoli,ale muszę zakupić te apteczne rzeczy,bo nic nie mam.A Ty?
Ja Kamyczka mam łózeczko, posciel,przewijak, laktator i narazie tyle ale teraz siedze na necie i robie sobie liste a po wypłacie pozamawiam wiec zostana mi apteczne rzeczy , wanienka z reczniczkiem i wozek do kupienia pomalu sie ogarniam:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Olga - Ty wspominałaś o tym płynie do kompieli maluszka - jak się nazywał?? zamółwiłaś pieluszki w tej aptece?? bo ja dziś chciałam ale są niedostępne
bidol poszukałam pierwszy lepszy,ale taki będę kupować,tylko są pojedyncze też i ceny trzeba przejżeć.Sa też podróby typu Oli coś tam i są chyba tańsze,ale ja miałam ten i był super,a starczał na wieki,bardzo wydajny.
allegro.pl/balneum-baby-basic-olejek-pie...0ml-i2306073455.html
To jest ta tańsza firma,koleżanka teraz kupiła swojemu synkowi,ale ja pozostanę przy tamtej. allegro.pl/oillan-emulsja-natluszczajaca...0ml-i2314225998.html
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez juz pomyłam okna w dwóch pokojach i teraz relaks na cappucino :] troche ciezej mi sie oddycha ale mam chwile relaksu wiec odpoczywam Pogoda u nas zapowiada sie super
Anna brzusio fajniutki i własnie gdzie Ty te kg masz chyba tylko w brzuszku
Olga widze też działas:) jakos mnie tez tak nastroiło na sprzatanie ;] wkoncu...haha
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Unas tez pieknie pranie sie suszy obiadek gotuje mam na obiad pomidorowke z makaronem:)
Maks spi juz bo wstal o 6 ale za to cala noc spal sam i nawet nie plakal
Ja wypralam jescze spacerowke no i mialam zamiar popielic w warzywniku sobie ale wuj mnie wyprzedzil ) wiec zaraz ide wrzucic mkaron i mam laby czekam na telefon bo ma wpasc moze ciocia do nas popoludniu
no i pije kawe sobie
No i zostalo 9 tyg:)
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
(Daria,bo to trzeba jakoś już ogarniać,w końcu mamy maj.A jaki laktator masz,bo nawet nie wiem jaki kupić?Ja łóżeczko zamawiam(tesciowa płaci) z całym wyposazeniem,więc z głowy )
Ja Kamyczka mam taki ręczny ze szklanym pojemnikiem - szklane zawsze lepiej wygotować tak mi sie wydaje...
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maksiu,gratuluję,już Ci mało zostało