- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Czekam za córcią,bo na grilu jest i po 22 powinna wrócić,no i będzie dmuchać ha ha.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Majowka jeszcze troszke i bedziesz taki miala.. ale z takim większym to już ciężko jest
Przynajmniej mi...chociaz nie mam mega dużego,to jakos juz jak idę na większe zkupy to po godzinie ciężko mi strasznie....
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiem ze jeszcze wczesnie jest aleja juz lece spac, bo niestety ide jutro do pracy rano strasznie mi sie nie chce,ale co zrobic, jeszcze tylko troche musze wytrzymac.
milego wieczoru zycze wszystkim i do jutra
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dżasta a co jaki czas masz wizyty u lekarza? ja ide pierwszy raz tutaj,wiec nie wiem jak to bedzie.mam nadzieje,ze zrobi usg. a jak nie to pojde prywatnie. w polsce tez chodzilam prywatnie i mialam bardzo dobrą opiekę.a dzisiaj jak nas (mnie i meza) rejestrwalismy u lekarza to takie niemile babki byly az mąż zaczął na nie narzekać. wiadomo jak prywatnie pójdzisz to inaczej do Ciebie podchodzą.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kafelka - ja miałam brzuszek wysoko - zaraz pod (.)(.) a teraz tak niziutko. Nawet ginka zwróciła uwagę ale nie wiem czy przez to można wcześniej urodzić
Olga - ja też kilka dobrych lat już kupuję na allegro i pierwszy raz mi się tak zrobiło niby kwota niewielka ( ok 40 zł) ale zła jestem, bo wtedy jeszcze nie było szału na parasolki i można było tanio wylicytować, a teraz- w sezonie cena 3 razy wyższa za orginał - a inne do mojego wózka nie pasują A Ty się nie martw, to pewnie przez wekend - w poniedziałek dojdzie
M_M - mi się kolorek podoba lubię takie a łóżeczko b.ładne ja dla Seby mam z ikei takie rosnące z dzieckiem i jestem bardzo zadowolona. Taki mebel się opłaca
Majóweczo - to super - wakacje fajna sprawa ja z tych oszczędnych skner - wolę te pieniądze wydać na dom i tak od 5 lat jedziemy na wakacje robimy tylko wypady na kilka dni i tyle. Ale ja się cieszę kiedy jakieś ulepszenia mam w domu- a na to fura pieniędzy idzie ale w zamian za tegoroczne wakacje - mam altanę i meble ogrodowe i jeszcze temont klatki schodowej się zapowiada
Chłopek - oba imiona śliczne daj znać jak już się zdecydujecie a jak samopoczucie??
Anna - no palneła bym Cię, gdyby nie fakt że w ciąży jesteś jesteś szcupła przeciesz masz brzuszek tylko z resztą piękny - a tak płaczesz na te kilogramy
Dżasta - też tak nieraz mam że nic mi w oko nie wpada
Olga - hahahahahaha - też pamiętam jak musiałam chuchać cudowne czasy
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- necik
- Wylogowany
- gaworzenie
Kafelka0 - nie wiem czy można używać maści z kasztanowca, gdzieś kiedyś czytałam, że nie bardzo dlatego nawet nie używam tej co mam. A jeśli chodzi o masaż... to mój mężuś ma już dość... ;D tzn. nie narzeka, jeśli poproszę to masuje (robi to codziennie) ale jest już zmęczony remontem i nie mam sumienia go prosić o to jeszcze częściej... a by się przydało ;D a brzuszek masz śliczny niestety, nie znam się i nie wiem jak powinien wyglądać... to po prostu indywidualna sprawa każdej z nas. Ja mam za to ogromny brzuchol, tak mi się przynajmniej wydaje
m_m - łóżeczko prześliczne i fajnie, że można je wykorzystywać przez wiele lat
Chłopek - a jednak synuś Gratuluję
Anna77 - piękny brzuszek
Maksiu - jeszcze nie moczyłam nóg w wodzie z solą, dzisiaj wypróbuję, mam nadzieję, że pomoże
Bidol - oj tam, oj tam... zaraz w kulki jestem coraz częściej, i częściej piszę ;D Jeśli chodzi o moje zakupy, to właśnie przed chwilą zamówiłam łóżeczko i materac, wózek, fotelik i jeszcze kilka rzeczy dostanę od szwagierek, bo temat małych dzieci to u nas teraz na porządku dziennym... teraz myślę o tym co kupić do szpitala, muszę się w końcu wybrać na zakupy ale nie bardzo mi się chce...
Kończę i idę spać życzę dobrej nocy wszystkim
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- kafelka0
- Wylogowany
- gaworzenie
Moja siostra też tak miała, ale za to moja mama urodziła 3 córki i nie ma ani jednego.
necik to może popytaj ginekologa, w zielarskim albo w aptece. Może coś doradzą. Im więcej osób tym więcej opinii i porad
Kamyczka zastanawiam się nad braniem magnezu, bo w moich witaminkach go nie ma. Chciałam kupić rozpuszczalny, ale w każdym są słodziki. Moja ginekolog mi powiedziała, że cukru nie mogę ale słodziki tak. Co czytam na necie to piszą że w ciąży cukrzycowej absolutnie nie brać słodzików, bo są gorsze od zwykłego cukru. Będę musiała wytrzymać do poniedziałku i wypytać się diabetyka na ten temat. Ogólnie nie mam skurczów tylko jak śpię w jednej pozycji dłużej to mnie dziwnie uda bolą.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kamyczka- ja tez jestem Fanka sagi Zmierzch przeczytałam wszystkie ksiazki i byłam na kazdej czesci filmu w kinie czekam tylko na ostatnia:)
jakie macie dzisiaj plany>?ja bede lerzec niestety wczoraj troche pochodziłam i juz mnie brzuch zaczal bolec:(