BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #366271 przez Kamyczka
Hejka mamusie :)
U nas dziś słonko za chmurką,ale ja i tak leżę :blink:
Majówka,znów grasujesz...owocnych łowów :blink:
Daners do lekarza kochana pędź!
Chłopek jak się czujesz??Uściskaj synka!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366275 przez bidol
daners napisał:

Witam kochaniutkie ;]
u Mnie niedzielka zleciała milo bylismy na griluu bylo milo ale...wlasnie teraz juz niejest Jestem przeziebiona ;/ katar goraczka gardlo łeeee lepiej byc niemoze ;/ znacie jakies domowe sposoby? maz mnie wysyla do lekarza i chyba pojde moze mi cos przepisza na lepsze samopoczucie :)

smacznego sniadanka tym które dopiero otworzyly oczka

Daners
- ja 5 razy chorowałam odkąd zaszłam w ciążę i byłam u kilku lekarek i nic nie przepisały mi - sprawdziły tylko płóca i gardło ;)
Tobie pewnie też nic nie dadzą ;) ale może uspokoją :)
Ja ostatnio miałam gorączkę przez tydzień ponad 38,5 stopnia i lekarka ręce załamywała - powiedziała żeby okłady robić i Apap pić - gdy gorączka będzie ponad 38,5 stopnia.
Wypocić się - mi nawet soku z malin w dużych ilościach nie pozwoliła :dry:
Apap możesz kupić rozpuszczalny z wit. C. :)

Majówka - to super - ja już raczej nie zdecyduję się na 3/4D, ale kto wie :blink: i nie biegaj za bardzo :lol:

Ale miałam sen - że poszłam spotkać się z Moją położną zaraz przed terminem- a ona mnie zbadała i powiedziała że jeszcze min 1 miesiąc pochodzą do porodu :ohmy: byłam załamana :angry: :lol:

Agnesssa - czyż na odwrót nie powinno być z tym leżakowaniem i dogadzaniem Sobie w basenie :unsure: :blink:

M_M - przesłałaś mi swój nr tel??? bo tam nic nie ma ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366291 przez saiko
tematyka podobna do wczorajszego artykułu:

dzieci

12 lata 7 miesiąc temu #366295 przez bidol
saiko napisał:

tematyka podobna do wczorajszego artykułu:

dzieci

Saiko - to chyba taki sam artykuł :unsure: :lol:

Anna - piszesz nam tą listę :unsure: :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #366297 przez chłopek
kamyczka dobrze sie czuję, chodze za Ksawciem po polu. teraz przyszłam troche pranie poskładac moze młody mi uśnie, ja później jade z siostra bo musze iść wymaz zrobić , a mój tata z Ksawciem ma zostac

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366304 przez Olga
Dzien dobry.

Ja już po wizycie,wszystko w porządku,bardzo szybko się dzisiaj załatwiłam,wcale nie czekałam.I jestem w szoku,bo przez dwa tyg.wcale nie przytyłam :lol: Teraz jeżeli nic się nie będzie działao,to mam wizytę 11 czerwca,a jeżeli coś by mnie niepokoilo,to w każdej chwili mam przyjść.

Teraz kawka i eklerek w czekoladzie. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #366307 przez chłopek
olga to fajnie ze wszystko ok.
ja tez zaraz kawkę będe robić, Ksawcio spi a ja będę składać pranie bo nigdy się za nie nie zabiorę,

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366309 przez Anna77
Bidol napiszę, napiszę. Dzisiaj wkleję.

Olga super że wszystko ok. Moja wizyta jutro i też mam nadzieję, że obędzie się bez żadnych niespodzianek.

U mnie kwitną topole i szlak mnie trafia, bo na dworze wygląda jakby padał śnieg i mam pełno tego świństwa w domu. Masakra jakaś.

12 lata 7 miesiąc temu #366316 przez Majowka
Olga, ciesze sie, ze wszystko dobrze! Eklerek :laugh: Mniammmmm :silly: Tez sie dzis wazylam...nie jest zle :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366320 przez mloda_mamuska
Hej dziewczyny ;)

bidol
tak pisalam... to wysle jeszcze raz;)

agnessa
ale super ten basenik,sama bym wskoczyła :lol:

Majowka udanych łowów ;) Tez sie ważyłam...i u mnie jest źle :huh: nie wiem gdzie az tyle tych kg przyszło,ale przyszło...dużo :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #366336 przez chłopek
a ja później ciacho będe robić :) jadła wczoraj u mamy i jesc prze pyszne

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366340 przez Kamyczka
Olga,super,że wizyta ok :kiss: i że nie przytyłaś,wow :ohmy: też bym zjadła eklerka albo pączka :)
Chłopek a jakie ciasto???

12 lata 7 miesiąc temu #366345 przez anszka
Witam się i ja :)
Wróciłam od dentysty, zrobiłam jeszcze dwa ząbki, bo mi się dziurki pojawiły i na razie mam spokój.
Pogoda upalna, ale taką właśnie uwielbiam.
Zaraz będę prała ciuszki mojego maleństwa, bo mama przyjedzie w piątek, to będzie się mogła wykazać przy żelazku ;)
Miłego dnia i owocnego załatwienia wszystkich spraw!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366346 przez agnesssa
Majówka ty się nabiegasz, ale faktycznie lepiej teraz niż w upalne lato, też się coraz częściej zastanawiam, czy nie zacząć kompletowac różnych rzeczy wcześniej niż planowałam... ale najpierw musi być pokoik zrobiony :woohoo:
No i zdjęcie pokoiku koniecznie zrób, nawet bez pościelików, z pościelikami zrobisz drugie :blink:

Bidolku w zasadzie powinno, ale ja sobie ładnie w cieniu z nogami w basenie leżałam, najgorzej miała kumpela, bo ją chłopaki wykorzystywali, mnie nie śmieli :silly:

Chłopek
jestem taka ciekawa kiedy urodzisz :silly: Normalnie cały czas czekan na info, że to już :lol:

Olga super, że wszystko jest w porządku, a eklera tez bym zjadała :lol: Ja sobie zafundowałam jagodziankę, ale była sucha i mało nadzienia było :angry:

M_M
no na prawde fajna sprawa, a w ogóle to na spontanie kupiliśmy, byliśmy na giełdzie z rańca i było tak potwornie gorąco, że nie wiedzieliśmy co z reszta dnia zrobić, na plażę nam się nie chciało jechać, a że Nomi mam pod nosem to poszliśmy po basen i w ogóle kupilismy ostatni z promocji, więc mieliśmy farta :woohoo:

Wrzucę Wam zdjęcie na chwilkę :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #366348 przez chłopek
kamyczka to przepis
4 jajka(całe) ubić ze szklanka cukru ( mikserem) nastepnie dodać 15 dkg roztopionego masła,
w miseczce zmieszać 20 dkg maki tortowej 2 łyzeczki proszku do pieczenia, 1/2 łyzeczki imbiru, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1/2 łyzeczki kurkumy ( niekoniecznie0, szczypta soli. Wszystko wumieszać dodac do jajek i delikatnie wymieszać.Wylać do tortownicy wyłozonej papierem do pieczenia . Obrac 8-10 jabłek wycąic srodki i w całosci układac na ciasto. piec w wygrzanym piekarniku 180stopni C około 1 godz

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka