- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Bidolku - masz piękna córeczke:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a właśnie Chłopek chciałam ci bardzo podziękować za emaila
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ty jak tam Chłopek sie czujesz?masz juz taki śliczny suwaczek:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze sie czuje jak siedze w domu bo za gorąco jest jak jestem na polu i mały sie strasznie napina w brzuchu
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anna faktycznie dobrze, że ten skurcz chwycił podczas badania, teraz odpoczywaj dużo i uważaj na siebie. A to kołotanie to jakaś masakra
Kejtin powodzenia na wizycie
Bidolku Super, że Kamilka się ładnie ułożyła, tylko teraz się nie forsuj, co by za wcześnie nie urodzić A zdjęcie jest po prostu mega
Daria u nas w nocy się przyjemnie zrobiło, ale za to od rana już nie jest tak ciepło
Chłopek jak Ty na to pole będziesz biegać z Ksawciem jak Ci się maluszek urodzi Nie zazdroszczę, ale pewnie sobie poradzisz
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Maksiu - zapomniałam wczoraj o Tobie - Błażej - to super choć wiem że po cichu liczyłaś na Kingę - ważne że zdrowy i duży chłopak
Chłopek - oooo - to spora niunia jak na 36 tc bardzo się cieszę że zdrowa - masz już pewnie stresa
Kamyczka - a masz szyjkę zamkniętą i twardą?? bo ja mam otwartą i miękką ale jakoś już dociągnę
Anna - wstydliwy a i super że po wizycie dobre wieści tj - szyjka i Mateuszek - jedynie te leki i skórcze
Kejtin - wiem - upały- dlatego ja uwinęłam się z wszystkim przed upałami
Majówka - a jak się miewa Twoja koleżanka??
Olga - no już ostatnia prosta
Daria -
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie tez cieplo a ja spie w długiej pizamie hehe ;p ale cóz choroba tego wymaga;/
Bidol córcia słodziutkaa.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A mój Maluszek przez 2 tygodnie urósł jakieś 200g, więc to niby nie dużo, choć w normie niby. W ogóle dowiedziałam się, że i tak duży nie będzie bo łożysko niby "drożne" - przepływy wszystkie ok - ale pojawiają się maleńkie zwapnienia. Żadne z moich dzieci wielkie nie było - 3150 i 3230. Więc jakoś się nie martwię. Byle wytrwać chociaż do końca 36 tygodnia - 8.06. Chociaż wiadomo - im później, tym lepiej.
chłopek super że urodziła i jest wszystko dobrze Krótko zwięźle i na temat. Ciekawe dlaczego po odejściu wód, jednak cesarka. Też tak miałam w pierwszej ciąży, bo nie było postępu porodu - ani skurczy, ani postępu rozwarcia - chyba na 3cm się zatrzymało.
Strasznie gorąco znowu, zwariuję dzisiaj.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners - dzięki - współczuję choroby ja od początku ciąży mam katar i to taki nie byle jaki co dzień rano nos i gardło zapakowane, a o nocy to już nie wspomnę
Anna - współczuję samopoczucia - nie ma nic gorszego jak brak kontroli nad własnym ciałem Dasz radę- wytrzymasz do końca 36 tc - ale już więcej odpoczywaj
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a pogoda no hooooot i to niezły bedzie.... wywiesiłam juz pranie i grrr normalnie mam sasiadke taka walnieta że jak podlewa kwiatki to wiadrami leje i wiecznie mi stuka o daszek brrr az sie zagotowałam ;p
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Tylko tym razem po prostu nie czuję się na siłach żeby coś zrobić.
Bidol pamiętam, jak wieki temu pisałaś że uwielbiasz gorące kąpiele w wannie i za każdym razem jak zanurzam się w wodzie mi się to przypomina. Zawsze dziwiłam się mojej Mamie że potrafi tyle siedzieć w wannie i czytać. Zrozumiałam to po urodzeniu Kuby. Przy trzech facetach w domu, to jest jedyne miejsce gdzie mam święty spokój. A wczoraj tylko weszłam, umyłam się i wyszłam. Brakuje mi prysznica
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna - uwielbiam te kompiele - przysznica nienawidzę - mamy wannę ze szklanym parawanem i deszczownią - bo mąż upierał się że będzie brał prysznice - i przez 2 lata może ze 2 prysznice wziął. A w wannie też godzinami mogę się wylegiwać
Swoją drogą - masz dobrą pamięć
Ja przed chwilą zjadłam miseczkę pokrojonego arbuza i melona mniam - aż się boję jak ja bez owocków wytrzymam w lipcu
Anna, Olga - z tego co pamiętam to Wy nie stosowałyście diet przy karmienu. Jak to w realu wygląda. Od pierwszego dnia malutkimi posiłkami jadłyście - prawie - wszystko??
wczoraj oglądałam ostatni odcinek ostatniego sezonu dr Housa ciężko będzie bez tego serialu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Wiecie co.mojej Olgi telefon się znalazl,wyładował jej się i jakoś spadł za biurko,a tam pełno kabli od kompa,niby patrzyła tam,ale jak to dziecko.Bardzo się cieszę,bo szkoda by go było.
Rano dostałam smutnego sms od mojej mamy,mojego ukochanego szwagra tata zmarł rano,mlody facet trochę po 60.Wstał rano i się przewrócił i zgon na miejscu.A w sobotę miał 18 wnuka
bidol Ty czasem nie masz alergicznego tego kataru,jak Cię tak długo trzyma?