BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #367708 przez Kamyczka
MM zazdroszczę dużego łóżka,my musielismy nasze duże oddać,bo za dużo miejsca zajmowało i gnieciemy się teraz na wersalce :blink:
U nas już się chmurzy,pewnie będzie burza jak zapowiadali :( a od jutra ochłodzenie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #367714 przez mloda_mamuska
Kamyczka my musimy teraz szybko sie przeprowadzic,bo za 2 tgodnie wizyta położnej,więc musimy jeszcze te łóżeczko dla Malego kupić. Mam nadzieje,ze wózka nie będzie sprawdzała,bo dostawa sie w sklepie przesunela i dopiero w czerwcu ma byc .
a u Nas to gorąco się zrobiło ;)) ale tak srednio mi ta pogoda sluzy,bo co chwile slabo mi sie robi .

12 lata 7 miesiąc temu #367718 przez Kamyczka
MM to odpoczywaj więcej :blink: to normalne przy wysokich temp.ale ładny masz suwaczek :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #367719 przez Olga
anszka nie Olga zostaje w tej samej szkole,ale kończy 3 kl.więc zmiana pani,to trzeba się złożyć,Marika chodzi do innej szkoły,ma 1 min.drogi ha ha,ale też kończy gimnazjum,więc to samo co u Olgi.Wydatków jest masę z takimi dużymi dziećmi,o wiele mniej jest problemu z niemowlakami,mówię wam :laugh:

Gorla witaj na lipcóweczkach,jeszcze trochę przed Tobą,ale zobaczysz jak to szybko zleci :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #367720 przez chłopek
hej nie miałąm prądu i dlatego mnie nie było,
anna no blue nie miała rozwarcia brak skórczy i łozysko sie odklejało dlatego miała cesarkę

12 lata 7 miesiąc temu #367722 przez bidol
M_M - ale za 2 tyg. to już będziecie na Swoim??? Co do Oliwierka to nie martw się - na 100% się przekręci - Kamilka do tej pory była ułożona poprzecznie i rach ciach się uwineła i już jest ok :laugh: czyli co robiła Ci USG??

Olga -współczuję tych wydatków - mój mąż już się za głowę łapi - co drógi dzień w przedszkolu jest składk po 5 zł - niby mało , ale naleci - a to dopiero przedszkole :dry:

Gorla - nodrobiłaś już?? :silly:

Kamyczka - duże łóżko fajna sprawa, ale znaleźć się ciężko :blink:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #367723 przez Kamyczka
Bidol-no co Ty,my z mężem wielkoludy jesteśmy-to lepsze było duże :blink:
Chłopek jak się czuje ta dziewczyna i dzidzia?Wszystko ok?Ty jak się czujesz?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #367724 przez anszka
bidol napisał:

Anna - telepie Cię tak jak tą wiewiórkę???masz podobną ilość energii :blush:

Hahaha, ale się uśmiałam :laugh:

Gorla - witaj, jak się miewasz? II trymestr najprzyjemniejszy, zgadzasz się ze mną? a wiesz już, kto tam mieszka pod Twoim serduchem, bo u nas to chłopy dominują :)
M_M - chciałabym chociaż jedną noc przespać bez wstawania na siuśku, ale od początku ciąży mi się to nie udało, a teraz jak muszę wstawać co trzy godz., by wziąć tabletkę, to już w ogóle muszę o tym zapomnieć.
A dowiedziałaś się od tej położnej, czy musicie mieć osobny pokoik dla malucha?
Oglądaliście już jakieś mieszkanka?
Ja kupiłam wkładki jednorazowe.
Kamyczka- u nas jeszcze się na burzę nie zanosi, ale obiecują, że będzie. Na termometrze 34 st. ;)
Olga-dziecko - skarbonka bez dna, dobrze, że masz różnicę wieku między najstarszą a najmłodszym, bo gdyby było rok po roku... ;)
Kamyczka - ja też jestem zwolennikiem dużego łóżka, chcesz się przytulić, to możesz, a jak potrzebujesz przestrzeni życiowej, to nikt Ci nie zarzuca, że go budzisz swoim wierceniem się ;) ale obecność Dominisia w pokoiku wynagrodzi Ci spanie na węższej wersalce :)

12 lata 7 miesiąc temu #367731 przez chłopek
kamyczka on czuje sie dobrze, i malutka tez,
a ja mam dzisiaj skórcze i cos mi brzuch twardnieje jak dalej tak bedzie to wieczorem na IP pojade z mezem

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #367735 przez Anna77
Bidol szalona kobieto! Ubawiłam się niesamowicie oglądając tę wiewiórkę. :lol: :lol: :lol:

mm ja też kupiłam jednorazowe - dwa rodzaje do wypróbowania, no i jeszcze dostałam jakieś od bratowej, bo jej zostały. No i poza tym mam te muszle Aventu i mam nadzieję, że się sprawdzą.

chłopek bądź czujna i uważaj na siebie.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #367743 przez bidol
Kamyczka - no nie - Ty wielkolud :blush: no może na długość - no ale chyba nie śpicie w poprzek :blink:

Anszka - Cibie też nosi?? co do wstawania co 3 dodz - to dobrze że już się tak przystosowałaś - przyda się w lipcu :laugh:

Anna - ja szalona?? tak mi się skojażyło jak wspomniałaś o kawie :) nie wiesz do czego ta wiewiórka jest zdolna po kawie - to może i Ty nie pij :lol:

chłopek -oj joj oj - Ksawciowi bajki włącz i leżakuj do powrotu męża :)

dziewczyny - właśnie uświadomiłam Sobie że to Nasze ostatnie błogie siedzenie przed laptopem- już za kilka tygodni - słodki armagedon :silly: :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #367744 przez Olga
anszka moze właśnie tak rok po roku byłoby lepiej,bo chociaż by coś jedna po drugiej założyła,a tak nie ma nawet o tym mowy :(

chlopek to pewnie juz końcówka Twojej ciąży,ale oszczędzaj się.

Ja mam duże lóżko sypialniane,ale mamy osobne kołdry,bo ja muszę się zawinąć po swojemu.Nie mogłabym spać pod jedną kołdrą.Lubię spać na dużym łózku :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #367748 przez anszka
Bidol - co trzy godz. tabletka, a jeszcze między tym pobudka na siuśku ;) , trening czyni mistrza, tyle tylko, że śpię do 10, o czym za kilka tygodni będę mogła zapomnieć, bo tak jak mówisz - słodki armagedon :laugh:

Chłopek - od kilku dni, jak widzę, że cos napisałaś, to zawsze myślę, że to już...

W lipcu to się chyba przez Was wykończę :)

12 lata 7 miesiąc temu #367749 przez chłopek
bidol moje dziecko bajek nie ogląda :)

12 lata 7 miesiąc temu #367751 przez Kamyczka
Chłopek,to postaraj się położyć i czekaj na męża,i razem jedźcie.Trzymam kciuki,mam nadzieję,że wytrzymasz jeszcze parę dni.
Dziewczynki-też macie tak obfitą wydzielinę?Ja biorę 2x2 tabl luteiny,ale co chwilę biegam wkładki zmieniać :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka