- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol no wlasnie mowilismy poloznej,zeby nam przelozyla wizyte za 3 tgodnie,bo chcemy sie przeprowadzic i umeblowac mieszkanie,a ona powiedziala,ze zobaczy,bo za 3 tygodnie to juz maly moze sie urodzic...
a USG mi nie robią..tutaj kladziesz sie na łóżku i ona tak maca brzuszek i uciska i stąd wie jak jest mały ułożony i wie dokladnie gdzie jest serduszko i przyklada od razu w to miejsce to urzadzenie do odsluchu serduszka. i tak tez po wymacaniu małego mierzy go. dzisiaj miał 35 cm
anszka pokoiku na razie nie musimy miec osobnego.maly moze byc z nami w sypialni.
Tylko musi być mieszkanie z salonem i z sypialnią .
a mieszkanka mamy wybrane do ogladania,ale jeszcze nei jeździliśmy
Dziewczyny a Wy normalna kawe pijecie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Chłopek - zazdroszczę i współczuję - Ja Sebkowi jak włącze jakiś dokument o robalach to mogę odpocząć i posprzątać i tak na prawdę wszystko mogę - bo on jak zachipnotyzowany siedzi
Kamyczka - to na bank po luteinie - też tak miałam - z resztą grawitacja itp
M_M - ale jazda - mierzy przez brzuch i wie że ma 35 cm -?? czyli USG ma w oczach :silly:a jak zwazy Małego??
dobra ja idę do ogródka po sałatę a Wy myślcie co na obiad zrobić mam
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj jakas mloda byla z nią.chyba studentka. i na mnie tlumaczla tamten mlodej co i jak sie robi i takie tam.i przy okazji ja podsluchalam sobei co nei co
nie wszystko zrozumialam ale wiekszość tak. mierzyla mi ciśnienie i troche zestresowana bylam tym,ze zaraz pewnie bedzie mi tyle tej krwi pobierała...no i po zmierzeniu cisnienia rozmawiała ze mną czy się czymś denerwuje,stresuję...;p
Ale ogólnie jestem z Niej zadowolona. Ciągle o wszystko pyta, podpowiada,tłumaczy,uśmiecha się i nie robi zadnych fochow . Polecila Nam jedna szkole rodzenia . wiec pojdziemy do dwoch do tej ktora ona polecila i do tamtej,ktora wczesniej wybralismy. to i tak tylko po dwa spotkania będą.
akurat kopal jak sie polozylam i śmiały się strasznie
z Nią będę niedługo wypełniala listę taką do szpitala specjalną. Moje wymagania,oczekiwania co do porodu Jakie chce znieczulenie,gdzie chce rodzic. Myśleliśmy czy nie w domu,bo jest taka możliwość,ale jednak nie... bo nigdy nie nie wiadomo..lepiej byc w szpitalu gdzie maja w razie czego odpowiedni sprzet itp I tak 3 godziny po porodzie juz moge wyjsc takze nie bedzie tak źle.mam nadzieje...Tylko martwie sie tym,ze maly jest źle ułożony....no ale jeszcze ma chwile czasu . Oby sie odwrócił
a Wczoraj w centrum jakas babka zaproponowała Nam sesje dla Malego jak sie urodzi ))
dała namiary na stronke i wszystkie dane ludzi ,ktorzy z nią wspólpracują.sprawdziliśmy i całkiem fajne zdjecia robią
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - kotlety zrób sałatę z jogurtem lub śmietanką i ziemniaczki. Rozumiem, że cukinii już nie ma?
Kamczyka - ja po luteinie też tak miałam, niestety. A teraz w ciągu dnia muszę używać wkładek, ale na noc już nie.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chłopek narobiłaś mi ochoty na placki
Anszka jak można nawet przez pomyłkę włożyć dziecko do pralki Szok dla mnie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kazała mi robic pozycje na pieska.czyli tak na czworaka mam przyjąć pozycję i kołysać się na boki rano i wieczorem i podobno ma pomoc.zeby maly sie obrócil. Powiedziała,że za dwa tygodnie zobaczy jak jest ułożony i wtedy zdecydujemy co dalej.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
MM ja odkad wiem,że jestem w ciąży nie piję kawy,alkoholu ani gazowych napojów.A ostatnio tylko wodę niegazowaną
ojej, ale fajnie, ja nie dałam rady
kawe rozpuszczalna pije - od 0 do 2 dziennie (kazda z 1 łyżeczki i dużo mleka)
sporo Coli też piłam w 2 trymestrze
no i czasem piwko bezalkoholowe 0,5%
CHCE PLACKI ZIEMNIACZANE!!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM nie martw się-mały się przekręci
ale u nas wiatr
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj kupilam sobe płatki takie z suszonymi owocami .boostatnio skusilam sie na takie cos jak cini minis.ale to sam cukier jest. a teraz wybralam zdrowsze
AAAA dzisiaj rano jak wracaliśmy od lekarza Autobus w Nas uderzył
My staliśmy na światłach a obok z lewej strony jechal autobus i skręcał w lewo i zhaczył nasze auto. na szczęście nic nam sie nie stało.tylko ja troche sie wystraszylam jak uderzyl w auto. My szybko za nim jechaliśmy..a on jeszcze jak na zlosc na żadnym przystanku sie nie zatrzymywał,bo tutaj jak nikt nie wysiada z autobusu i jak nikt nie stoi na przystanku to nie zatrzymuje sie.a jak ktos stoi na przystanku to musi pomachać ręką kierowcy i dopiero wtedy sie zatrzymuje. ..i tak z 5 przystankow za nim jechalismy.nawet nie mielismy jak go wyprzedzić,bo tak pędził ... ale w koncu go dorwaliśmy na czerwonym świetle. Misiek wyskoczył do Niego i Mu mówi,że Nas zahaczył i lusterko nam połamał całe i obdrapał..a on,że 'no way..'' ale na szczęście jakies 3 babki ,ktore z nim jechaly podbiegly do niego i powiedzialy,ze Moj Misiek mwi prawdę,że widziały to jak Nas zahaczył . No i w końcu zjechał na pobocze zrobił zdjęcia szkody, spisal nasze numery rejestr. auta. Nasze dane. Dał Nam Swoje dane ,spisal numer autobusu i dał dane mechanika,ktor naprawi szkode za jego kasę. MASAKRA !