BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240364 przez luska
hej laseczki , ja tak w biegu dziś B)

Olu a mi się wydaje , ze może jej coś za wolno z cyca leci a nie kolki bo skoro z butli je i jest oki a z cyca płacz :unsure: A spróbuj przed karmieniem odciągnąć troszkę mleczka i dopiero dać malutkiej pierś :)

Kima weź mnie nie dołuj z tym praniem , najbardziej się obawiam właśnie ciągłego prasowania.......eh no ale co zrobić ;) Na razie ciesze sie jeszcze brzuszkiem :silly:

Rozyczkoi sama nie wiem, jak to jest .Ale chyba Ola właśnie ma racje , tyle , ze zawsze możesz pogadać , ze tu pracuje twój lekarz prowadzący itd itd

Gratuluje Aniu ale sie sypia dzieciaczki

ja was przepraszam ale myslalam , ze juz wiecie

Sarna w mega tempie urzodziła o 10 Daromira SN 3450 i55cm

zaraz jak mi sie uda wkleje fotke
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #240365 przez luska
Przed 7 zaczęły się skurcze , bolesne o 9 a poród właściwy trwał z 10 minut :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #240374 przez kima
Ojej, gratulacje Sarna, wszystkie rodzą jak na gwizdek! :) :) :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240385 przez luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #240387 przez madziaska
No wlasnie chcialam WAM napisac o Sarnie :) Ale jej szybciutko poszlo :) Teraz kolej na mnie :)
13 lata 5 miesiąc temu #240395 przez kima
MAdziaska, trzymam kciuki, żeby też poszło Ci tak ekspresowo :)

Już Was coraz mnie ciężaróweczki :)

Olcia, po ile kropelek dajesz Naci tego Delikolu? Ja daje po 3 krople przed każdym karmieniem.. chyba dobrze?
13 lata 5 miesiąc temu #240403 przez luska
hehe właśnie sprawdziła i z tabelki Doci wychodzi , ze zostało nas 5 (liczę , ze Zagus tez się wypakowała)No i nie pamiętam czy Różyczka jest w tabelki ale za to Doti coś ucichła.W każdym bądź razie nie dużo nas zostało :P
13 lata 5 miesiąc temu #240418 przez Aleksandra
Ufff udało się bez płaczu. Tzn troszkę pomarudziła na początku karmienia ale zjadła :) Luska mi się wydaje, że to jednak przez smażone. Od dziś zero smażonego, przechodzę na dietę :) No i szybciej dzięki temu schudnę :lol:

I Sarna sie wypakowała. Ale super. W końcu się doczekała !!!! Gratulacje !!!!!!

Doti penie odpoczywa i napawa się obecnością Lenki :)

Kima ja daję ok 5 kropel.
13 lata 5 miesiąc temu #240432 przez emkapl84
Sarna GRATULACJE!!!!!!ty to masz tempo!!!!!
:kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #240439 przez Suari
Gratulacje dla nowych mamuś :) :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240441 przez madziaska
Kurcze Aniaa wyslala mi zdjecie Wojtusia, a ze mam cos nie tak z ta usluga w telefonie to zdjecie moge zobaczyc tylko na stronie operatowa w moim albumie... No i jest za maciupkie zeby WAM tu wkleic... :( Jest sliczny :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240458 przez Róża
O jej chwilę mnie nie było, a tyle się wydarzyło w międzyczasie :):):)

Gratulacje dziewuszki :):):)

Sarna po prostu tempo ekspresowe, ale Ania tez szybciutko sobie poradziła :)
Ciesze się, że już macie dzidzie przy sobie :kiss:

Tak Madzia, teraz juz na pewno Twoja kolej :)

Luska - właśnie jak będe się widzieć w przyszłym tyg z moim lekarzem to go podpytam, czy jest jakas szansa, zeby mnie przyjeli nawet jak nie będzie dyżuru ...
Nie ma mnie w Dorciowej tabelce, ale na pewno jestem jeszcze w dwupaku i nie zostawię Was tak szybko :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #240469 przez Milla
Ania,Sarna gratuluję!Ale Wy jesteście szybkie :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #240470 przez Aleksandra
Nareszcie coś zjadłam :) Mała śpi to mogę się zając szafą :) W niedzielę jestem umówiona z mamą na zakupy - muszę kupic sobie buty na zimę, a że upatrzyłam w CCC 3 pary to wiem po co jechac :)

Moja mama pojechała w delegację z tatą i są dzisiaj w Krakowie. Tata poszedł robic szkolenie a mamę zostawił w markecie - i tu był błąd - bo szaleje na zakupach !!!! Kupiła Natalci 2 komplety pościeli do łóżeczka (przynajmniej do tego się przyznała). W sumie to mama już mnie irytuje. Dzwoni do mnie codziennie przynajmniej ze 2 razy. Patrząc na moje stosunki z nią przez całe życie to o 1 raz dziennie i 3 razy w tygodniu za dużo. Rozumiem, że ma wnusię i chciałaby jak najwięcej wiedziec co robię, ale ile można gadac o pieluchach i jedzeniu. Przez cały dzień praktycznie nic innego nie robię, nie mam po prostu z nią o czym rozmawiac. Jak byłam w szpitalu to było mi miło jak codziennie przychodziła, bo to była dla mnie "atrakcja" i miałam z kim pogadac o "życiu na zewnątrz" ale teraz mam jej dosyc. Poza tym dziś dzwoniła do południa, gdzie ja nawet nie wiedziałam jak się nazywam i nawet nie pamiętam co do mnie mówiła. Może to źle zabrzmi, ale mam jej już dosyc :dry: Jutro jadą do mojej siostry i przywiozą mi paczkę od niej w której będzie m.in. leżaczek dla Natalci (siostra, a raczej Mikołaj dostał na chrzciny 3 leżaczki, dwa jej sie przydały ale po co 3??)
13 lata 5 miesiąc temu #240483 przez Milla
Oluś, a może mama chce się "zrehablitować" i w jakiś sposób poprawić Wasze kontakty?Może nie ma złych intencji. Może myśli, że dobrze robi okazując zainteresowanie Tobą i Natalką.

Prawie wszystkie rozpakowane :dry: Ja i tak nie mam co narzekać bo się do Was dokleiłam, a swój termin i tak mam na grudzień.Ale tak bardzo chciałabym mieć już malutką przy sobie.Gdyby ktoś dał mi na piśmie, że do terminu dotrwam spokojnie i mała urodzi się cała i zdrowa to czekałabym a tak schizuję. Muszę iść jutro na ktg. We wtorek też pojadę ale do Torunia, tam przynajmniej zapis dokładnie obejrzą.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia