- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240364 przez luska
hej laseczki , ja tak w biegu dziś 
Olu a mi się wydaje , ze może jej coś za wolno z cyca leci a nie kolki bo skoro z butli je i jest oki a z cyca płacz
A spróbuj przed karmieniem odciągnąć troszkę mleczka i dopiero dać malutkiej pierś 
Kima weź mnie nie dołuj z tym praniem , najbardziej się obawiam właśnie ciągłego prasowania.......eh no ale co zrobić
Na razie ciesze sie jeszcze brzuszkiem 
Rozyczkoi sama nie wiem, jak to jest .Ale chyba Ola właśnie ma racje , tyle , ze zawsze możesz pogadać , ze tu pracuje twój lekarz prowadzący itd itd
Gratuluje Aniu ale sie sypia dzieciaczki
ja was przepraszam ale myslalam , ze juz wiecie
Sarna w mega tempie urzodziła o 10 Daromira SN 3450 i55cm
zaraz jak mi sie uda wkleje fotke

Olu a mi się wydaje , ze może jej coś za wolno z cyca leci a nie kolki bo skoro z butli je i jest oki a z cyca płacz

Kima weź mnie nie dołuj z tym praniem , najbardziej się obawiam właśnie ciągłego prasowania.......eh no ale co zrobić

Rozyczkoi sama nie wiem, jak to jest .Ale chyba Ola właśnie ma racje , tyle , ze zawsze możesz pogadać , ze tu pracuje twój lekarz prowadzący itd itd
Gratuluje Aniu ale sie sypia dzieciaczki
ja was przepraszam ale myslalam , ze juz wiecie
Sarna w mega tempie urzodziła o 10 Daromira SN 3450 i55cm
zaraz jak mi sie uda wkleje fotke
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez luska.
Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240418 przez Aleksandra
Ufff udało się bez płaczu. Tzn troszkę pomarudziła na początku karmienia ale zjadła
Luska mi się wydaje, że to jednak przez smażone. Od dziś zero smażonego, przechodzę na dietę
No i szybciej dzięki temu schudnę 
I Sarna sie wypakowała. Ale super. W końcu się doczekała !!!! Gratulacje !!!!!!
Doti penie odpoczywa i napawa się obecnością Lenki
Kima ja daję ok 5 kropel.

I Sarna sie wypakowała. Ale super. W końcu się doczekała !!!! Gratulacje !!!!!!
Doti penie odpoczywa i napawa się obecnością Lenki

Kima ja daję ok 5 kropel.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240441 przez madziaska
Kurcze Aniaa wyslala mi zdjecie Wojtusia, a ze mam cos nie tak z ta usluga w telefonie to zdjecie moge zobaczyc tylko na stronie operatowa w moim albumie... No i jest za maciupkie zeby WAM tu wkleic...
Jest sliczny

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez madziaska.
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240458 przez Róża
O jej chwilę mnie nie było, a tyle się wydarzyło w międzyczasie 

Gratulacje dziewuszki

Sarna po prostu tempo ekspresowe, ale Ania tez szybciutko sobie poradziła
Ciesze się, że już macie dzidzie przy sobie
Tak Madzia, teraz juz na pewno Twoja kolej
Luska - właśnie jak będe się widzieć w przyszłym tyg z moim lekarzem to go podpytam, czy jest jakas szansa, zeby mnie przyjeli nawet jak nie będzie dyżuru ...
Nie ma mnie w Dorciowej tabelce, ale na pewno jestem jeszcze w dwupaku i nie zostawię Was tak szybko

Gratulacje dziewuszki

Sarna po prostu tempo ekspresowe, ale Ania tez szybciutko sobie poradziła

Ciesze się, że już macie dzidzie przy sobie

Tak Madzia, teraz juz na pewno Twoja kolej

Luska - właśnie jak będe się widzieć w przyszłym tyg z moim lekarzem to go podpytam, czy jest jakas szansa, zeby mnie przyjeli nawet jak nie będzie dyżuru ...
Nie ma mnie w Dorciowej tabelce, ale na pewno jestem jeszcze w dwupaku i nie zostawię Was tak szybko

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Róża.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240470 przez Aleksandra
Nareszcie coś zjadłam
Mała śpi to mogę się zając szafą
W niedzielę jestem umówiona z mamą na zakupy - muszę kupic sobie buty na zimę, a że upatrzyłam w CCC 3 pary to wiem po co jechac 
Moja mama pojechała w delegację z tatą i są dzisiaj w Krakowie. Tata poszedł robic szkolenie a mamę zostawił w markecie - i tu był błąd - bo szaleje na zakupach !!!! Kupiła Natalci 2 komplety pościeli do łóżeczka (przynajmniej do tego się przyznała). W sumie to mama już mnie irytuje. Dzwoni do mnie codziennie przynajmniej ze 2 razy. Patrząc na moje stosunki z nią przez całe życie to o 1 raz dziennie i 3 razy w tygodniu za dużo. Rozumiem, że ma wnusię i chciałaby jak najwięcej wiedziec co robię, ale ile można gadac o pieluchach i jedzeniu. Przez cały dzień praktycznie nic innego nie robię, nie mam po prostu z nią o czym rozmawiac. Jak byłam w szpitalu to było mi miło jak codziennie przychodziła, bo to była dla mnie "atrakcja" i miałam z kim pogadac o "życiu na zewnątrz" ale teraz mam jej dosyc. Poza tym dziś dzwoniła do południa, gdzie ja nawet nie wiedziałam jak się nazywam i nawet nie pamiętam co do mnie mówiła. Może to źle zabrzmi, ale mam jej już dosyc
Jutro jadą do mojej siostry i przywiozą mi paczkę od niej w której będzie m.in. leżaczek dla Natalci (siostra, a raczej Mikołaj dostał na chrzciny 3 leżaczki, dwa jej sie przydały ale po co 3??)

Moja mama pojechała w delegację z tatą i są dzisiaj w Krakowie. Tata poszedł robic szkolenie a mamę zostawił w markecie - i tu był błąd - bo szaleje na zakupach !!!! Kupiła Natalci 2 komplety pościeli do łóżeczka (przynajmniej do tego się przyznała). W sumie to mama już mnie irytuje. Dzwoni do mnie codziennie przynajmniej ze 2 razy. Patrząc na moje stosunki z nią przez całe życie to o 1 raz dziennie i 3 razy w tygodniu za dużo. Rozumiem, że ma wnusię i chciałaby jak najwięcej wiedziec co robię, ale ile można gadac o pieluchach i jedzeniu. Przez cały dzień praktycznie nic innego nie robię, nie mam po prostu z nią o czym rozmawiac. Jak byłam w szpitalu to było mi miło jak codziennie przychodziła, bo to była dla mnie "atrakcja" i miałam z kim pogadac o "życiu na zewnątrz" ale teraz mam jej dosyc. Poza tym dziś dzwoniła do południa, gdzie ja nawet nie wiedziałam jak się nazywam i nawet nie pamiętam co do mnie mówiła. Może to źle zabrzmi, ale mam jej już dosyc

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240483 przez Milla
Oluś, a może mama chce się "zrehablitować" i w jakiś sposób poprawić Wasze kontakty?Może nie ma złych intencji. Może myśli, że dobrze robi okazując zainteresowanie Tobą i Natalką.
Prawie wszystkie rozpakowane
Ja i tak nie mam co narzekać bo się do Was dokleiłam, a swój termin i tak mam na grudzień.Ale tak bardzo chciałabym mieć już malutką przy sobie.Gdyby ktoś dał mi na piśmie, że do terminu dotrwam spokojnie i mała urodzi się cała i zdrowa to czekałabym a tak schizuję. Muszę iść jutro na ktg. We wtorek też pojadę ale do Torunia, tam przynajmniej zapis dokładnie obejrzą.
Prawie wszystkie rozpakowane

Moderatorzy: ilona