- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274306 przez emkapl84
Iva doskonale cie rozumiem z tym bieganiem...ja tez odzylam na silowni i dzis znowu bym chciala isc...ale niestety dzisiaj M kolej na silownie czlowiek od razu sie lepiej czuje i ma wiecej energii jak troche pocwiczy..myslalam, ze nie bede miala sily na cwiczenia po calym dniu z dzieckiem ale jest wrecz odwrotnie jak cwicze to nie jestem spiaca itp poza tym moim zdaniem im wiecej rzeczy sie robi tym organizm dziala na wiekszych obrotach
nie uwierzycie- moje dziecko spi w dzien!!!!juz prawie 2 godziny!!!!!cud normalnie jakis!!!mialam wiec okazje troche sie angielskiego pouczyc bo jak siedze w domu i nie gadam to duzo zapominam...mialam sprzatac mieszkanie ale chyba dam sobie spokoj do srody bo we czwartek mama przylatuje z polski wiec przed jej wizyta wysprzatam porzadnie mieszkanie...
nie uwierzycie- moje dziecko spi w dzien!!!!juz prawie 2 godziny!!!!!cud normalnie jakis!!!mialam wiec okazje troche sie angielskiego pouczyc bo jak siedze w domu i nie gadam to duzo zapominam...mialam sprzatac mieszkanie ale chyba dam sobie spokoj do srody bo we czwartek mama przylatuje z polski wiec przed jej wizyta wysprzatam porzadnie mieszkanie...
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274392 przez Aleksandra
Hejka
Mniej więcej was nadrobiłam
TyszAnka fajnie, że się odezwałaś Olaf jest juz taki duży!!
My chrzcimy na Wielkanoc a obiad zjemy w restauracji bo będzie nas wszystkich 23 osoby (najbliższa rodzina i niestety muszę zpaprosic mojego chrzestnego z żoną i moim bratem którego nie znoszę bo babcia już robiła aluzję do mamy, że skoro ma byc jej siostra to i brat ojca ma byc....ech...jakoś to przeżyję, mają w restauracji dobre wino ) a ja nie mam zamiaru się mordować z gotowaniem i goszczeniem. Nie mamy aż tak dużego domu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj się nie odzywałam bo byliśmy właśnie w tej restauracji an obiedzie z moimi rodzicami a później już mi się nie chciało kompa odpalać bo byłam zmęczona.
Teraz sprzątam,a a wieczorem idziemy do naszego domku. Zrobimy sobie seans filmowy i będziemy tylko my troje O ile szwagier nie przylezie....
Mniej więcej was nadrobiłam
TyszAnka fajnie, że się odezwałaś Olaf jest juz taki duży!!
My chrzcimy na Wielkanoc a obiad zjemy w restauracji bo będzie nas wszystkich 23 osoby (najbliższa rodzina i niestety muszę zpaprosic mojego chrzestnego z żoną i moim bratem którego nie znoszę bo babcia już robiła aluzję do mamy, że skoro ma byc jej siostra to i brat ojca ma byc....ech...jakoś to przeżyję, mają w restauracji dobre wino ) a ja nie mam zamiaru się mordować z gotowaniem i goszczeniem. Nie mamy aż tak dużego domu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj się nie odzywałam bo byliśmy właśnie w tej restauracji an obiedzie z moimi rodzicami a później już mi się nie chciało kompa odpalać bo byłam zmęczona.
Teraz sprzątam,a a wieczorem idziemy do naszego domku. Zrobimy sobie seans filmowy i będziemy tylko my troje O ile szwagier nie przylezie....
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 dni temu #274438 przez vestusia
Witam Was
Ja też mniej więcej Was nadrobiłam
Dorcia - ja również przepraszam za te informacje odnośnie szczepień. Nie chciałam nikogo straszyć, chociaż sama bardzo się wystraszyłam. Zapewne jest tak, jak piszecie, po prostu akurat w tych bliskich mi przypadkach stało się tak źle i dlatego to napisałam. Mogłam nie pisać, głupia jestem i tyle.
Ja wczoraj też się nie odzywałam, bo meblowaliśmy po swojemu mieszkanie, ogarnialiśmy je, żeby było więcej miejsca. Mała kawalerka, nastawianych gratów, więc chcieliśmy zrobić troszkę przestrzeni. Zuzi urządziliśmy znowu sztuczny spacer, a potem spała w mieszkaniu a my wynosiliśmy drugi tapczan, regał, przesuwaliśmy komody i względnie ogarnęliśmy to mieszkanie...
Anakol - miło, że do Nas zajrzałaś
Nie martw się - ja również nie ogarniam wszystkiego, w zasadzie mało rzeczy ogarniam ale czas na forum muszę mieć, bo jakoś z Wami mi raźniej
TyszAnia - Olafek fajniusi i jaki już duży
Luska - widzisz, chciałaś odpocząć u mamy a okazało się, że jednak lepiej byłoby być w domku. Faceci wiadomo - czasami nas wnerwiają, ale rzeczywiście Twój przy Olusiu robi wiele, pomaga, więc na pewno jest łatwiej. Czasami po prostu mamy gorsze dni, ale mimo wszystko najlepiej jest w domu
Mam nadzieję, że uda się rozwiązać problem tego przedszkola i będzie wszystko ok
Iva i Emka - zazdroszczę tego sportu Ale ja jeszcze troszkę i też gdzieś wybędę. I tak czuję się już o wiele lepiej, bo spacerki też robią swoje. Właśnie z niego wróciłyśmy.
Idę teraz do kuchni zrobić obiadek, bo jak dziś nie zrobię, to mi się cycki z kury zepsują. Piotrek pojechał do Oleśnicy załatwić jakieś swoje sprawy i będzie wieczorem. Oby, bo ja z Funią boję się iść, bo tutaj krążą te dziki
Ja generalnie przed swoim blokiem mam już lasek, ale jest jeszcze plac zabaw i obok inne bloki dlatego zdziwiłam się, gdy zobaczyłam tego dzika!
Ok lecę, bo nie ugotuję obiadu jak Zuzia się obudzi. A jeszcze śpi
Ja też mniej więcej Was nadrobiłam
Dorcia - ja również przepraszam za te informacje odnośnie szczepień. Nie chciałam nikogo straszyć, chociaż sama bardzo się wystraszyłam. Zapewne jest tak, jak piszecie, po prostu akurat w tych bliskich mi przypadkach stało się tak źle i dlatego to napisałam. Mogłam nie pisać, głupia jestem i tyle.
Ja wczoraj też się nie odzywałam, bo meblowaliśmy po swojemu mieszkanie, ogarnialiśmy je, żeby było więcej miejsca. Mała kawalerka, nastawianych gratów, więc chcieliśmy zrobić troszkę przestrzeni. Zuzi urządziliśmy znowu sztuczny spacer, a potem spała w mieszkaniu a my wynosiliśmy drugi tapczan, regał, przesuwaliśmy komody i względnie ogarnęliśmy to mieszkanie...
Anakol - miło, że do Nas zajrzałaś
Nie martw się - ja również nie ogarniam wszystkiego, w zasadzie mało rzeczy ogarniam ale czas na forum muszę mieć, bo jakoś z Wami mi raźniej
TyszAnia - Olafek fajniusi i jaki już duży
Luska - widzisz, chciałaś odpocząć u mamy a okazało się, że jednak lepiej byłoby być w domku. Faceci wiadomo - czasami nas wnerwiają, ale rzeczywiście Twój przy Olusiu robi wiele, pomaga, więc na pewno jest łatwiej. Czasami po prostu mamy gorsze dni, ale mimo wszystko najlepiej jest w domu
Mam nadzieję, że uda się rozwiązać problem tego przedszkola i będzie wszystko ok
Iva i Emka - zazdroszczę tego sportu Ale ja jeszcze troszkę i też gdzieś wybędę. I tak czuję się już o wiele lepiej, bo spacerki też robią swoje. Właśnie z niego wróciłyśmy.
Idę teraz do kuchni zrobić obiadek, bo jak dziś nie zrobię, to mi się cycki z kury zepsują. Piotrek pojechał do Oleśnicy załatwić jakieś swoje sprawy i będzie wieczorem. Oby, bo ja z Funią boję się iść, bo tutaj krążą te dziki
Ja generalnie przed swoim blokiem mam już lasek, ale jest jeszcze plac zabaw i obok inne bloki dlatego zdziwiłam się, gdy zobaczyłam tego dzika!
Ok lecę, bo nie ugotuję obiadu jak Zuzia się obudzi. A jeszcze śpi
- darkdream89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "Dziecko to uwidoczniona miłość"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 dni temu #274456 przez darkdream89
Empka, Malina jesteście!!! Aaa!!! <przytul> <rzuca_sie_w_ramiona> Stęskniłam się za Wami!!
Dorcia przecudowna ta Twoja "Smerfojagoda".
Podczytałam Was ostatnie parę stron
Ja niestety muszę zapomnieć o siłowni... moje zapalenie prawego płuca okazało się być astmą...
Ale za to spacerki z Kubusiem jak najbardziej wskazane
Dorcia przecudowna ta Twoja "Smerfojagoda".
Podczytałam Was ostatnie parę stron
Ja niestety muszę zapomnieć o siłowni... moje zapalenie prawego płuca okazało się być astmą...
Ale za to spacerki z Kubusiem jak najbardziej wskazane
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274457 przez Aleksandra
My juz po obiadku
Anakol zgadza się - Natalii na wątku jest kilka
Mam pytanie bo nie doczytałam, pewnie o tym pisałyście - co z naszym wątkiem?? Nie ma go na str głównej. Ja sobie ściągnęłam na pulpit ale tak to wchodzę przez szukaj...
Anakol zgadza się - Natalii na wątku jest kilka
Mam pytanie bo nie doczytałam, pewnie o tym pisałyście - co z naszym wątkiem?? Nie ma go na str głównej. Ja sobie ściągnęłam na pulpit ale tak to wchodzę przez szukaj...
- darkdream89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "Dziecko to uwidoczniona miłość"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #274488 przez Malina86
Hello!
darkdream dolacz do nas u nas Tu nikt nie bluzga na siebie, nie szuka dziury w calym, nie uwaza sie za wszystkowiedzaca i zawsze dziennie kilka stron sie produkuje takze bedziesz miala mila odmiane
Co do chrzcin to ja juz po i bardzo mnie ten fakt cieszy, bo jakbym zaczela odkladac to pewnie razem z komunia by byl
U nas nocka w miare, najlepszy byl odcinek od 4:00 do 11:00
Wczoraj zasnelam jak zabita, ale walnelam sobie lampe wina mamusinej roboty i 5 minut i spalam, ale jak tak sie bede usypiac to alkoholizm gwarantowany
darkdream dolacz do nas u nas Tu nikt nie bluzga na siebie, nie szuka dziury w calym, nie uwaza sie za wszystkowiedzaca i zawsze dziennie kilka stron sie produkuje takze bedziesz miala mila odmiane
Co do chrzcin to ja juz po i bardzo mnie ten fakt cieszy, bo jakbym zaczela odkladac to pewnie razem z komunia by byl
U nas nocka w miare, najlepszy byl odcinek od 4:00 do 11:00
Wczoraj zasnelam jak zabita, ale walnelam sobie lampe wina mamusinej roboty i 5 minut i spalam, ale jak tak sie bede usypiac to alkoholizm gwarantowany
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274490 przez Aleksandra
Popieram Malinę - darkdream zapraszamy !!! U nas jest miło i sympatycznie, zawsze można się wygadac i byc wysłuchanym a każda na pewno coś poradzi na smutki większe i mniejsze
Malina takie winko to dobra sprawa Przynajmniej sie zrelaksowałaś
Malina takie winko to dobra sprawa Przynajmniej sie zrelaksowałaś
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274495 przez Aleksandra
Ja byłam chyba ze dwa razy ale jakoś u nas lepiej. W końcu ja miałam byc listopadowa, a że wyszło inaczej to trudno Nie chciałam zmieniac wątku a tam mi się nie specjalnie podobało...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #274500 przez Malina86
Aleksandara ja za to nie zaluje, ze zmienilam watek, bo sie uczepilam niepotrzebnie tego terminu na 31 pazdziernika, moglam od poczatku sie do Was zapisac, a tak tylko sie pare razy wkurzalam niepotrzebnie bo ktos swoje kompleksy i frustracje wyladowywal na innych. Ale bylo minelo... W sumie fajnie, ze moja Malutka poczekala do listopada
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #274502 przez Aleksandra
Wiedziała kiedy przyjśc na świat
Wiadomo, że czasami każda musi ponarzekać i pomarudzic ale bez przesady...
O rrany jak mi się nie chce sprzątac.... Najdałam się i leń mnie dopadł...
Wiadomo, że czasami każda musi ponarzekać i pomarudzic ale bez przesady...
O rrany jak mi się nie chce sprzątac.... Najdałam się i leń mnie dopadł...
Moderatorzy: ilona