- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273231 przez Aleksandra
To chyba faktycznie takie same. My teraz jedziemy za 2 tygodnie i Natalia będzie szczepiona na pneumokoki i coś tam jeszcze.
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273237 przez iva 20
Batmanik wspolczuje faceta jak tak piszesz to jak bys pisala o moim ja tz juz od trzech dni sie nie odzywam z moim ja tez jak bym mogla to moglbym byc sama bo ja zaradna dziewucha jestem do tej pory radze sobie sama zdzieckiem M nawet palcem nie kiwnie wiec tez moge kopnac w dupe i baj baj i tak nie widzimy sie wogole dziecko to juz inna bajka ze ktos ma z kims dziecko to nic nie znaczy .....
jajak by np mala byla starsza i pracowalabym to napewno bym poszla w sina dal tylko jak narazie mowiac jestem uwiazana bo moja mama w polsce a ja nie chce wracac do polski tez mam dosc niekiedy ale co zrobic ja juz m powiedzialam ze mnie juz nie obchodzi co on robi i jakie ma plany nie widze sie z nim wogole i nie gadamy od dluzszego czasu nie moge uwirzyc ze to jest moj maz a nie wiem co on robi i jakie ma plany
jajak by np mala byla starsza i pracowalabym to napewno bym poszla w sina dal tylko jak narazie mowiac jestem uwiazana bo moja mama w polsce a ja nie chce wracac do polski tez mam dosc niekiedy ale co zrobic ja juz m powiedzialam ze mnie juz nie obchodzi co on robi i jakie ma plany nie widze sie z nim wogole i nie gadamy od dluzszego czasu nie moge uwirzyc ze to jest moj maz a nie wiem co on robi i jakie ma plany
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273263 przez emkapl84
jak tak czytam o waszych facetach to serio az mi sie nie chce wierzyc ze mozna sie tak zachowywac bedac ojcem i mezem...ja z moim tez mma czasem jazdy ale generalnie to bardzo sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie..
a poza tym to juz wiem ze mam dzis w nocy przerabane bo mala ryczy i ryczy i marudzi i marudzi i w ogole taka dziwna jest po tych szczepieniach...od 4 jestem na nogach i jak ona nie usnie w przeciagu godziny to chyba sama usne...w takich momentach strasznie mi brakuje M bo by sie zajal troche natalka...te nocne zmiany mnie wykoncza
a poza tym to juz wiem ze mam dzis w nocy przerabane bo mala ryczy i ryczy i marudzi i marudzi i w ogole taka dziwna jest po tych szczepieniach...od 4 jestem na nogach i jak ona nie usnie w przeciagu godziny to chyba sama usne...w takich momentach strasznie mi brakuje M bo by sie zajal troche natalka...te nocne zmiany mnie wykoncza
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273317 przez Aleksandra
Kredka nic na to nie poradzisz. Próbuj mimo to go przystawiac. Jeśli nadal nie będzie chciał to trudno. Odciągaj ile się da i karm go butlą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emka może opatulenie kocykiem jej pomoże. Słyszałam też że dzieci się uspokajają (nie wszystkie) jak słyszą wodę. Pójdź z nią do łazienki, ale nie zapalaj światła, jak masz to tylko stłumione i puśc wodę. Może to pomoże. Ech...człowiek chwyta sie wszystkiego co może tylko pomóc...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emka może opatulenie kocykiem jej pomoże. Słyszałam też że dzieci się uspokajają (nie wszystkie) jak słyszą wodę. Pójdź z nią do łazienki, ale nie zapalaj światła, jak masz to tylko stłumione i puśc wodę. Może to pomoże. Ech...człowiek chwyta sie wszystkiego co może tylko pomóc...
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273371 przez Aleksandra
Kochane zmykam spac. Do jutra
Kochane zmykam spac. Do jutra
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu #273414 przez emkapl84
Dzien dobry
owinelam mala w kocyk jak mala gasienniczke ....i jakos usnela przed 21...a pobudka co 2 godziny...temp malej sprawdzalam ale miala 36 wiec w miare oki...
dzis rano zadzwonila do mnie siostra blizniaczka i oznajmila mi ze jest w ciazy bede teraz razem z nia na nowo przezywac ciaze
musze sie dzis na jakies zakupy wybrac bo w lodowce swiatlo od dwoch dni....
owinelam mala w kocyk jak mala gasienniczke ....i jakos usnela przed 21...a pobudka co 2 godziny...temp malej sprawdzalam ale miala 36 wiec w miare oki...
dzis rano zadzwonila do mnie siostra blizniaczka i oznajmila mi ze jest w ciazy bede teraz razem z nia na nowo przezywac ciaze
musze sie dzis na jakies zakupy wybrac bo w lodowce swiatlo od dwoch dni....
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #273418 przez Dorciaition
Cześć Dziewczyny.
Nie no, pisałam do Was dłuugiego posta i sie usunął
Batmanik mam nadzieję, że to u Was przejściowe i będzie wszystko ok.
Emka to te same szczepienia, tylko, że u "Was" są darmowe
Dziś już pewnie Natalka będzie spokojniejsza. Czasami po szczepieniach dzieci są niespokojne.
Lenka spała od 22 do 7 rano! Potem jedzonko, chwilę zabawy i dalej śpi. Za to w dzień malutko śpi, no ale to dobrze.
Vestusia aż tak mocno mała głowki nie podnosi. Wczoraj ją na golasa poobserwowałam w pozycji na brzuszku. To wydaje mi się, że nogi (kolana) podnosi wyżej niż samą główkę. Trzepocze tymi pytkami jak by chciała gdzieś iść
Kredka mam nadzieję, że u Mikusia to przejściowe i znowu pokocha pierś. Próbuj, a jak nie to jak mówi Ola- ściągaj i podawaj przez butle.
U mnie coraz większa bieda. Ale jak ma być mleko, skoro całą noc nie ściągam. Mała czasami pocyca z cycka, ale preferuje butle.
Wczoraj ściągnełam 120 ml i mi się wylało
Emka gratulacje dla siostry! Ale fajnie. Może urodzi taką mała Natalkę
Buziaczki dla Niej z okazji 2 miesięcy!
Suari Igorek cudaśny. Rośnie Tobie przystojniaczek
Nadia też słodziutka, jakie oka ma fajne
Nie no, pisałam do Was dłuugiego posta i sie usunął
Batmanik mam nadzieję, że to u Was przejściowe i będzie wszystko ok.
Emka to te same szczepienia, tylko, że u "Was" są darmowe
Dziś już pewnie Natalka będzie spokojniejsza. Czasami po szczepieniach dzieci są niespokojne.
Lenka spała od 22 do 7 rano! Potem jedzonko, chwilę zabawy i dalej śpi. Za to w dzień malutko śpi, no ale to dobrze.
Vestusia aż tak mocno mała głowki nie podnosi. Wczoraj ją na golasa poobserwowałam w pozycji na brzuszku. To wydaje mi się, że nogi (kolana) podnosi wyżej niż samą główkę. Trzepocze tymi pytkami jak by chciała gdzieś iść
Kredka mam nadzieję, że u Mikusia to przejściowe i znowu pokocha pierś. Próbuj, a jak nie to jak mówi Ola- ściągaj i podawaj przez butle.
U mnie coraz większa bieda. Ale jak ma być mleko, skoro całą noc nie ściągam. Mała czasami pocyca z cycka, ale preferuje butle.
Wczoraj ściągnełam 120 ml i mi się wylało
Emka gratulacje dla siostry! Ale fajnie. Może urodzi taką mała Natalkę
Buziaczki dla Niej z okazji 2 miesięcy!
Suari Igorek cudaśny. Rośnie Tobie przystojniaczek
Nadia też słodziutka, jakie oka ma fajne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 dni temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 dni temu #273420 przez Dorciaition
U Dara Sarny na 90% sprawa z serduszkiem jest od płuc. Ale i tak skierują ich na badania dla pewności. Może w poniedziałek wrócą do domu. Daro dostał bardzo silny antybiotyk i ciągle śpi.
U Sarny też już lepiej. Cycek zdrowieje, choć mało w nim mleczka, ale drugi nadrabia
U Sarny też już lepiej. Cycek zdrowieje, choć mało w nim mleczka, ale drugi nadrabia
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona