- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272864 przez vestusia
chłopek - nio to żałuję, że ja nie widziałam tej żyrafki. Może pojutrze połażę po Biedronkach, to je znajdę. A dawno je widziałaś??
Dorcia, czy Lenka jak jest na brzuszku to podnosi tak ładnie główkę jak Filip Jo_anny? Widziałaś pewnie na nk fotkę? Bo moja Zuzia nie, zresztą nie lubi leżeć na brzuszku. Unosi tylko głowę, przekręca ją z boku na bok, ale ryczy okropnie więc nie leży zbyt długo na brzucholu
Dorcia, czy Lenka jak jest na brzuszku to podnosi tak ładnie główkę jak Filip Jo_anny? Widziałaś pewnie na nk fotkę? Bo moja Zuzia nie, zresztą nie lubi leżeć na brzuszku. Unosi tylko głowę, przekręca ją z boku na bok, ale ryczy okropnie więc nie leży zbyt długo na brzucholu
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272901 przez chłopek
vestusia dawno bo przed swiatami ale czasem w nektorych biedronkach jeszcze sa jakies pozostałości.
mój tez nie znosił byc na brzuchu i strsznie płakal dopiero jak byl troszeczek starszy to polezal ael nie dlugo. my ksawcia zawsze po kąpaniu kładlismy na brzuszek i jakos nie zaczynal plakac ale nie dlugo tak lezal
mój tez nie znosił byc na brzuchu i strsznie płakal dopiero jak byl troszeczek starszy to polezal ael nie dlugo. my ksawcia zawsze po kąpaniu kładlismy na brzuszek i jakos nie zaczynal plakac ale nie dlugo tak lezal
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 dni temu #272904 przez emkapl84
dziewczyny nie wiem co mam zrobic z ta antykoncepcja!!!jeszcze jakis czas temu bylam zdecydowana na spirale ale teraz sama nie wiem...czy ktoras z was kiedys miala ja zalozona????a moze mozecie mi jakies dobre tabletki anty polecic...takie ktore nie powoduja spadku libidu, tycia itp
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272909 przez Aleksandra
Emka ja mam spiralę założoną i jestem zadowolona bo nie muszę pamiętać o tabletkach czy plastrach. Libido jeszcze mi się nie podniosło, ale to jeszcze troszkę potrwa.
Vestusia a kładziesz Zuzię u siebie na kolanach na brzuszku? Moja Natalka też nie lubi leżeć na brzuszku np na przewijaku ale na kolanach ładnie główkę trzyma i jej się podoba
Vestusia a kładziesz Zuzię u siebie na kolanach na brzuszku? Moja Natalka też nie lubi leżeć na brzuszku np na przewijaku ale na kolanach ładnie główkę trzyma i jej się podoba
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272934 przez chłopek
ale sie najadłam masakra,
a u mnie śnieg sypie.
pózniej musze jechac sprzatać apartament ale mi sie nie chce, dobrze ze D mi pomoże, a Ksawcio z moja bratowa zostanie, bo mama jedzie na zakupy popatrzec za ta zmywarka, moze niedługo da mi swoja, bo juz zmnie denerwuje mycie naczyń nie mieszcze sie przy zlewie ciasno mi
a u mnie śnieg sypie.
pózniej musze jechac sprzatać apartament ale mi sie nie chce, dobrze ze D mi pomoże, a Ksawcio z moja bratowa zostanie, bo mama jedzie na zakupy popatrzec za ta zmywarka, moze niedługo da mi swoja, bo juz zmnie denerwuje mycie naczyń nie mieszcze sie przy zlewie ciasno mi
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272960 przez Suari
Kredka- te krostki u mojego to nie potówki, lekarz widział je i powiedział, że może mieć to podłoże alergiczna albo od ciemieniuchy, bo troszkę ma, ale po tym kremie jest dużo lepiej.
emka- ja mam tabletki anty, ale ja karmię, więc ciebie raczej nie dotycyz, bo pamiętam, że ty to już chyba na butli jedziesz i nic nie robisz źle ze swoją niuńką, bo mój też nie prześpi dłużej niż 4 godziny i to tylko w nocy.
vestusia- mój też nie lubi dłużej podnosić główki, ale jak trzymam go na prosto to już ładnie trzyma główkę sam. A lekarz kazał kłaść mi go na brzuszku przed każdym karmieniem, tylko jak go tu położyć jak czasami obudzi się na karmienie i taka syrena mu się włączy, że szkoda gadać, tak się czasami drze o tego cyca jakby go nie doił nie wiem ile
emka- ja mam tabletki anty, ale ja karmię, więc ciebie raczej nie dotycyz, bo pamiętam, że ty to już chyba na butli jedziesz i nic nie robisz źle ze swoją niuńką, bo mój też nie prześpi dłużej niż 4 godziny i to tylko w nocy.
vestusia- mój też nie lubi dłużej podnosić główki, ale jak trzymam go na prosto to już ładnie trzyma główkę sam. A lekarz kazał kłaść mi go na brzuszku przed każdym karmieniem, tylko jak go tu położyć jak czasami obudzi się na karmienie i taka syrena mu się włączy, że szkoda gadać, tak się czasami drze o tego cyca jakby go nie doił nie wiem ile
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272970 przez Aleksandra
Vestusia głową do dołu. Ułóż ją tak, żeby łokciami opierała się o twoje uda, a reszta może zwisać Rehabilitantka mówiła, że jak opanuje leżenie na kolanach o i polubi w ogóle leżenie na brzuchu
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272977 przez vestusia
Oj chłopek wierzę - ja też pamiętam jak nie mieściłam się przy zlewie. Zmywarka to jest cudny wynalazek. Szkoda, że ja jej nie mam he, he, he
Suari - moja Zuzia dokładnie ma tak samo. Dlatego od razu pomyślałam, że jak mam ją kłaść przed jedzeniem to byłaby masakra. Normalnie jest ryk, a jak jest głodna to już w ogóle.
Olcia - ale ja głupia. Ja myślałam, że mam ją położyć wzdłuż moich nóg, tzn. że jej nogi miałyby dotykać mojego brzucha a głowa wisieć (jakby tak między kolanami). Dlatego pomyślałam, że przecież ona za długa. Ha, ha, ha
Jem zupkę pomidorową i zaraz wezmę to moje Dziecko z balkonu. Bo chyba zapomniała, że ona lubi krzyczeć i nie spać
Suari - moja Zuzia dokładnie ma tak samo. Dlatego od razu pomyślałam, że jak mam ją kłaść przed jedzeniem to byłaby masakra. Normalnie jest ryk, a jak jest głodna to już w ogóle.
Olcia - ale ja głupia. Ja myślałam, że mam ją położyć wzdłuż moich nóg, tzn. że jej nogi miałyby dotykać mojego brzucha a głowa wisieć (jakby tak między kolanami). Dlatego pomyślałam, że przecież ona za długa. Ha, ha, ha
Jem zupkę pomidorową i zaraz wezmę to moje Dziecko z balkonu. Bo chyba zapomniała, że ona lubi krzyczeć i nie spać
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #272999 przez vestusia
chłopek - to tym bardziej masz znakomity argument do wymiany zlewu na zmywarkę hy, hy, hy
A mnie się automat zdupczył. He, he, he. Firany w środku, woda się wylewała, automat się zacinał. Poczekam na Piotrka, bo stoję w lesie z praniem a Zuzi ciuszki brudzą się w zaskakującym tempie.
A mnie się automat zdupczył. He, he, he. Firany w środku, woda się wylewała, automat się zacinał. Poczekam na Piotrka, bo stoję w lesie z praniem a Zuzi ciuszki brudzą się w zaskakującym tempie.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273008 przez chłopek
vestusia no mam nadzije ze mama znajdzie taka jak chce w przystępnej cenie i mi swoja odstąpi,oczywiście mój brat juz cos mruczał ze mama mi ja za free daje, i czemu mi. ja mu na to ze jak chce to mu odstapie do łazienki sobie wstawi bo on z moimi rodzicami mieszka i maja wspólna kuchnie, a sis nic nie mowi bo mieszka z tesciami no i tez ma wspólna kuchnie
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona