BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 dni temu #273022 przez vestusia
Suari - ale ten Twój Igorek to Przystojniaczek :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurka, no właśnie - powrót do pracy. Mi wychodzi, że początkiem czerwca muszę do niej iść. Masakra he, he, he :D
Temat został zablokowany.
13 lata 5 dni temu #273031 przez Suari
vestusia napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

To była Pani notariusz :) ale nawet jakby był pan to chyba by mu nie przeszkadzalo, tak myślę ;)
13 lata 5 dni temu #273042 przez kima
Suari, przystojniacha z Igorka, ile waży?bo też widzę, że pokaźny chłopaczek :)

Vestusia :kiss: myślałam, że umre przez Ciebie ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

Kredka, niezłe te Twoje odczarowania, najwazniejsze, że podziałały :)

Ok, mały się budzi i też już syrene włączył, jakby co najmniej od tygodnia nie jadł :silly:
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273052 przez Suari
kima napisał:

Suari, przystojniacha z Igorka, ile waży?bo też widzę, że pokaźny chłopaczek :)

Vestusia :kiss: myślałam, że umre przez Ciebie ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

Kredka, niezłe te Twoje odczarowania, najwazniejsze, że podziałały :)

Ok, mały się budzi i też już syrene włączył, jakby co najmniej od tygodnia nie jadł :silly:

Ostatnio był ważony 3 tygodnie temu, miał wtedy 1 miesiąc i 3,5 tygodnia i ważył 5360g (prawie podwoił wagę urodzeniową), ale już czuję "na rękach", że jest go więcej.

A ciekawe czy Kubuś się za nią stęsknił :P
13 lata 5 dni temu #273056 przez Aleksandra
Suari ale amant !!

Vestusia głuptasie :) Tak to i by moja się nie zmieściła, prawie spadłam z krzesła :silly:

Ja po macierzyńskim nie wracam do pracy. Nie mam z kim małej zostawic a do żłobka nie chcę posyłac. Chcę zostaw w domu dopóki nie pójdzie do przedszkola. Może w międzyczasie drugie będzie... W sumie to zobaczymy jak sytuacja finansowa nam pozwoli.
13 lata 5 dni temu #273059 przez chłopek
aleksandra pojdziesz na wychowawczy, a pózniej wrócisz do pracy zmodzicie nastepne i znowy macierzynski:)
13 lata 5 dni temu #273089 przez Batmanik
Suari ake przystojniacha z Igora :kiss: :kiss: :kiss:
co do powrotu do pracy to w sumie nie musze ale chce z jednej str bo jak dluzej bede w domu siedziala to zwariuje juz mam dosc a szczegolnie mieszkajac tu...
13 lata 5 dni temu #273098 przez Aleksandra
Chłopek to jest myśl!!!!! :lol:

Idę kąpac Natalkę :)
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273099 przez iva 20
hejcia wy tutaj o anty hehe ja nie uzywam bo nic zlego nie wyczyniam w nocy tylko grzecznie spie hihi:P
Ale Igorek przystojniak zamienie go chybA zamiast meza :P a ja do pracy nie musze isc jak narazie bo mi beda placic do roku czasu a przed ciaza nie pracowalam nigdzie tu w szwecji jest to dla kazdej kobiety to na polskie z 2,500tys na polskie hehe mozna szalec ::)
ja dzisiaj sie obijam z corcia mala spi u mnie na raczkach od godzinki 14 i wstaje na jedzonko :lol: za to jak spi w wozku to spi max 20 min i juz oczy otwarte niekiedy tak robie z mala ze ja trzymam na rekach to ona wtedy zasypia i dlugo spi :) hehe jak ja kocham jak ona sie patrzy a mnie i sie usmiecha szerokim usmiechem :)
ja od wczoraj dodalam sobie skakanke do mojego meni sportowego zeby nogi wysmulkic :lol: 20 minutek skacze i brzuszki robie :)
hehe obiadku nawet nie zrobilam musze isc sobie kanapki jakies zrobic :)
a tu moje sloneczko :)
Załączniki:
13 lata 5 dni temu #273112 przez Aleksandra
Iva ty leniuszku :) Zazdroszczę ci :) Ślicznotka z Nadii :kiss: Natalka już tak długo nie śpi w dzień.

Ale mamy piękne dzieciaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My juz po kąpieli i właśnie Z szykuje mlesio. Ciekawa jestem czy zje bo po kąpieli nie zawsze jest głodna.
13 lata 5 dni temu #273159 przez Aleksandra
Oczywiście nie zjadła i śpi :) Ciekawe o której wstanie głodna....
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273181 przez Batmanik

sory za marudzenie ale nie mam o tym z kim pogadac:(
mala steka bo usnac nie moze zolzla mala
moja juz pojadla ale kapac ja bede [o 21 mam nadzieje ze nocka bedzie git
tyle ze igor uspal sie i wstal po 18tej to bedzie smigal do polnocy:(
awantura wisis na wlosku chyba- ale jaki sylwester i nowy rok taki caly rok
zawsze tak pomagal a teraz patrzy zeby sie wyrwac bo on ma robote:( ach brak slow

13 lata 5 dni temu #273209 przez emkapl84
batmanik serio wspolczuje...dlaczego faceci sa takimi dupkami????? wcale ci sie nie dziwie ze juz powoli masz go dosc...ja nie wiem dlaczego oni nie potrafia docenic tego co maja???przesylamy ci z natalka buziaki :kiss: :kiss: :kiss: jestesmy z toba :) :) :kiss: :kiss:
ja na mojego tez sie dzis znowu wkurzylam....
a natalka po szczepionkach bardzo marudna...i w dodatku jestem z nia sama bo M w pracy :dry:
13 lata 5 dni temu #273216 przez Batmanik
dzeiki Empakl
no widzisz Twoj w pracy a moj sobie szuka zajecia zeby z nami nie siedziec:( ach ale co bede marudzic:(
a ciekawe czy natalka bedzie miala te same szczepienia co dzieci w PL?? a na co miala szczepienie - my mamy 13tego a 11go kontrole u ortopedy- ciekawe czy juz lepiej...
13 lata 5 dni temu #273219 przez Aleksandra

Natalka właśnie je. Tzn na raty...może zje. Wieczorem nie jest taka skora do jedzenia jak w dzień.

Emka dasz sobie radę. Jutro będzie lepiej :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia