- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273022 przez vestusia
Suari - ale ten Twój Igorek to Przystojniaczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka, no właśnie - powrót do pracy. Mi wychodzi, że początkiem czerwca muszę do niej iść. Masakra he, he, he
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka, no właśnie - powrót do pracy. Mi wychodzi, że początkiem czerwca muszę do niej iść. Masakra he, he, he
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273042 przez kima
Suari, przystojniacha z Igorka, ile waży?bo też widzę, że pokaźny chłopaczek
Vestusia myślałam, że umre przez Ciebie ze śmiechu
Kredka, niezłe te Twoje odczarowania, najwazniejsze, że podziałały
Ok, mały się budzi i też już syrene włączył, jakby co najmniej od tygodnia nie jadł
Ok, mały się budzi i też już syrene włączył, jakby co najmniej od tygodnia nie jadł
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273052 przez Suari
kima napisał:
Ostatnio był ważony 3 tygodnie temu, miał wtedy 1 miesiąc i 3,5 tygodnia i ważył 5360g (prawie podwoił wagę urodzeniową), ale już czuję "na rękach", że jest go więcej.
A ciekawe czy Kubuś się za nią stęsknił
Suari, przystojniacha z Igorka, ile waży?bo też widzę, że pokaźny chłopaczek
Ostatnio był ważony 3 tygodnie temu, miał wtedy 1 miesiąc i 3,5 tygodnia i ważył 5360g (prawie podwoił wagę urodzeniową), ale już czuję "na rękach", że jest go więcej.
A ciekawe czy Kubuś się za nią stęsknił
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 dni temu przez Suari.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273056 przez Aleksandra
Suari ale amant !!
Vestusia głuptasie Tak to i by moja się nie zmieściła, prawie spadłam z krzesła
Ja po macierzyńskim nie wracam do pracy. Nie mam z kim małej zostawic a do żłobka nie chcę posyłac. Chcę zostaw w domu dopóki nie pójdzie do przedszkola. Może w międzyczasie drugie będzie... W sumie to zobaczymy jak sytuacja finansowa nam pozwoli.
Vestusia głuptasie Tak to i by moja się nie zmieściła, prawie spadłam z krzesła
Ja po macierzyńskim nie wracam do pracy. Nie mam z kim małej zostawic a do żłobka nie chcę posyłac. Chcę zostaw w domu dopóki nie pójdzie do przedszkola. Może w międzyczasie drugie będzie... W sumie to zobaczymy jak sytuacja finansowa nam pozwoli.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273099 przez iva 20
hejcia wy tutaj o anty hehe ja nie uzywam bo nic zlego nie wyczyniam w nocy tylko grzecznie spie hihi:P
Ale Igorek przystojniak zamienie go chybA zamiast meza a ja do pracy nie musze isc jak narazie bo mi beda placic do roku czasu a przed ciaza nie pracowalam nigdzie tu w szwecji jest to dla kazdej kobiety to na polskie z 2,500tys na polskie hehe mozna szalec :
ja dzisiaj sie obijam z corcia mala spi u mnie na raczkach od godzinki 14 i wstaje na jedzonko za to jak spi w wozku to spi max 20 min i juz oczy otwarte niekiedy tak robie z mala ze ja trzymam na rekach to ona wtedy zasypia i dlugo spi hehe jak ja kocham jak ona sie patrzy a mnie i sie usmiecha szerokim usmiechem
ja od wczoraj dodalam sobie skakanke do mojego meni sportowego zeby nogi wysmulkic 20 minutek skacze i brzuszki robie
hehe obiadku nawet nie zrobilam musze isc sobie kanapki jakies zrobic
a tu moje sloneczko
Ale Igorek przystojniak zamienie go chybA zamiast meza a ja do pracy nie musze isc jak narazie bo mi beda placic do roku czasu a przed ciaza nie pracowalam nigdzie tu w szwecji jest to dla kazdej kobiety to na polskie z 2,500tys na polskie hehe mozna szalec :
ja dzisiaj sie obijam z corcia mala spi u mnie na raczkach od godzinki 14 i wstaje na jedzonko za to jak spi w wozku to spi max 20 min i juz oczy otwarte niekiedy tak robie z mala ze ja trzymam na rekach to ona wtedy zasypia i dlugo spi hehe jak ja kocham jak ona sie patrzy a mnie i sie usmiecha szerokim usmiechem
ja od wczoraj dodalam sobie skakanke do mojego meni sportowego zeby nogi wysmulkic 20 minutek skacze i brzuszki robie
hehe obiadku nawet nie zrobilam musze isc sobie kanapki jakies zrobic
a tu moje sloneczko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 dni temu przez iva 20.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273112 przez Aleksandra
Iva ty leniuszku Zazdroszczę ci Ślicznotka z Nadii Natalka już tak długo nie śpi w dzień.
Ale mamy piękne dzieciaczki
My juz po kąpieli i właśnie Z szykuje mlesio. Ciekawa jestem czy zje bo po kąpieli nie zawsze jest głodna.
Ale mamy piękne dzieciaczki
My juz po kąpieli i właśnie Z szykuje mlesio. Ciekawa jestem czy zje bo po kąpieli nie zawsze jest głodna.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #273181 przez Batmanik
sory za marudzenie ale nie mam o tym z kim pogadac:(
mala steka bo usnac nie moze zolzla mala
moja juz pojadla ale kapac ja bede [o 21 mam nadzieje ze nocka bedzie git
tyle ze igor uspal sie i wstal po 18tej to bedzie smigal do polnocy:(
awantura wisis na wlosku chyba- ale jaki sylwester i nowy rok taki caly rok
zawsze tak pomagal a teraz patrzy zeby sie wyrwac bo on ma robote:( ach brak slow
sory za marudzenie ale nie mam o tym z kim pogadac:(
mala steka bo usnac nie moze zolzla mala
moja juz pojadla ale kapac ja bede [o 21 mam nadzieje ze nocka bedzie git
tyle ze igor uspal sie i wstal po 18tej to bedzie smigal do polnocy:(
awantura wisis na wlosku chyba- ale jaki sylwester i nowy rok taki caly rok
zawsze tak pomagal a teraz patrzy zeby sie wyrwac bo on ma robote:( ach brak slow
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 dni temu przez Batmanik.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273209 przez emkapl84
batmanik serio wspolczuje...dlaczego faceci sa takimi dupkami????? wcale ci sie nie dziwie ze juz powoli masz go dosc...ja nie wiem dlaczego oni nie potrafia docenic tego co maja???przesylamy ci z natalka buziaki jestesmy z toba
ja na mojego tez sie dzis znowu wkurzylam....
a natalka po szczepionkach bardzo marudna...i w dodatku jestem z nia sama bo M w pracy
ja na mojego tez sie dzis znowu wkurzylam....
a natalka po szczepionkach bardzo marudna...i w dodatku jestem z nia sama bo M w pracy
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273216 przez Batmanik
dzeiki Empakl
no widzisz Twoj w pracy a moj sobie szuka zajecia zeby z nami nie siedziec:( ach ale co bede marudzic:(
a ciekawe czy natalka bedzie miala te same szczepienia co dzieci w PL?? a na co miala szczepienie - my mamy 13tego a 11go kontrole u ortopedy- ciekawe czy juz lepiej...
no widzisz Twoj w pracy a moj sobie szuka zajecia zeby z nami nie siedziec:( ach ale co bede marudzic:(
a ciekawe czy natalka bedzie miala te same szczepienia co dzieci w PL?? a na co miala szczepienie - my mamy 13tego a 11go kontrole u ortopedy- ciekawe czy juz lepiej...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #273219 przez Aleksandra
Natalka właśnie je. Tzn na raty...może zje. Wieczorem nie jest taka skora do jedzenia jak w dzień.
Emka dasz sobie radę. Jutro będzie lepiej
Natalka właśnie je. Tzn na raty...może zje. Wieczorem nie jest taka skora do jedzenia jak w dzień.
Emka dasz sobie radę. Jutro będzie lepiej
Moderatorzy: ilona