- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272010 przez Aleksandra
Nie dziwię ci się, że się wkurzyłas. Praktycznie cały czas nie ma go w domu i wie wszystko ! Dobrze, że z nim pogadałaś, może da mu to do myślenia. Ja co do Z uniosłam się honorem ale tak będę robic bo przynajmniej wszystko będzie robione o czasie i nie będę musiała czekac aż łaskawie mu sie przypomni. Ech faceci.... Taki gatunek, nic nie poradzimy.
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 dni temu #272013 przez luska
Sauri moja tez nawet co godzine w dzien by wisala na cycu na szcescie nocke jakos daje odsapnąc
emka no faceci juz tak maja , ze wszystko wiedzacy sa
Dziewczyny powiedzcie mi bo przymiezam sie domkupienia tego dolce gusto i nie kumam o co chodzi z tym kp jedna maja np 200o inne 2106 a w opisnie niby takie same są no i sa tem mniejsze bez tego pojemnik i te z tym pojemnikiem a to robi jakas roznice??
emka no faceci juz tak maja , ze wszystko wiedzacy sa
Dziewczyny powiedzcie mi bo przymiezam sie domkupienia tego dolce gusto i nie kumam o co chodzi z tym kp jedna maja np 200o inne 2106 a w opisnie niby takie same są no i sa tem mniejsze bez tego pojemnik i te z tym pojemnikiem a to robi jakas roznice??
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272041 przez emkapl84
luska ja kiedys mialam taki model
www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...xt%3EDOLCE+GUSTO.htm a jak sie popsul wymienili mi w sklepie na taki
www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...xt%3EDOLCE+GUSTO.htm
poza nazwa i wygladem niczym sie nie roznia te same kawki sie do nich kupuje wiec wedlug mnie po prostu wybierz sobie taki model ktory tobie sie podoba bo w obsludze i dzialaniu wszystkie sa takie same
poza nazwa i wygladem niczym sie nie roznia te same kawki sie do nich kupuje wiec wedlug mnie po prostu wybierz sobie taki model ktory tobie sie podoba bo w obsludze i dzialaniu wszystkie sa takie same
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272044 przez Aleksandra
Ale namotali z tym forum. Już się bałam, że nasz wątek zniknął bo jak weszłam przez str główną to go nie było. Masakra jakaś!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272076 przez Malina86
Kuzwa nie wiem co z tym forum, nie moglam wogole zobaczyc co pisalyscie.
emkapl84 no Mezus sie wczul w role taty haha, pewnie zablysnal przed Pania rehabilitantka :)Aj z tymi chlopami to ciagle cos...
Moje dziecko caly dzien spi... Nie rozbudzila ja glosna muzyka, odkurzacz, noszenie na rekach- nic... Takze kolejna nocka z glowy zapewne, a bylo juz tak dobrze...
Ta pielegniarka srodowiskowa powiedziala mi, ze do 6 tyg. odwiedza polozna, a potem ona musi przyjechac na wizyte, takze dziewczyny badzcie czujne bo i Was moze nawiedzic
Wogole to na chrzest Misia dostala taki specjalny gips do zrobienia odcisku raczki i nozki. Efekt byl taki: Miśka cala w gipsie, ja z Mezem cala w gipsie, a odciski takie, ze nie wiadomo ktory to stopa, a ktory raczka
W dodatku boli mnie zab
emkapl84 no Mezus sie wczul w role taty haha, pewnie zablysnal przed Pania rehabilitantka :)Aj z tymi chlopami to ciagle cos...
Moje dziecko caly dzien spi... Nie rozbudzila ja glosna muzyka, odkurzacz, noszenie na rekach- nic... Takze kolejna nocka z glowy zapewne, a bylo juz tak dobrze...
Ta pielegniarka srodowiskowa powiedziala mi, ze do 6 tyg. odwiedza polozna, a potem ona musi przyjechac na wizyte, takze dziewczyny badzcie czujne bo i Was moze nawiedzic
Wogole to na chrzest Misia dostala taki specjalny gips do zrobienia odcisku raczki i nozki. Efekt byl taki: Miśka cala w gipsie, ja z Mezem cala w gipsie, a odciski takie, ze nie wiadomo ktory to stopa, a ktory raczka
W dodatku boli mnie zab
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #272146 przez Dorciaition
Masakra z tym forum!
Luśka ja też mam dolce ten drugi co Emka pokazuje.
Malina nie strasz, nie chce tu żadnej pielęgniarki
O kurka, jak Miśka cały dzień śpi to faktycznie nocka może być nie ciekawa, ale trzymam kciuki żeby jednak tak nie było.
Emka no to się popisał mąż. Mądrala jeden Ach te chłopy
Mój jeszcze w pracy. Lenka wykąpana i śpi. A ja śmigam prasować
Jejku Natalka Oli ma już 3 miesiace! Ale ten czas leci. Buziaczki Natalko
Luśka ja też mam dolce ten drugi co Emka pokazuje.
Malina nie strasz, nie chce tu żadnej pielęgniarki
O kurka, jak Miśka cały dzień śpi to faktycznie nocka może być nie ciekawa, ale trzymam kciuki żeby jednak tak nie było.
Emka no to się popisał mąż. Mądrala jeden Ach te chłopy
Mój jeszcze w pracy. Lenka wykąpana i śpi. A ja śmigam prasować
Jejku Natalka Oli ma już 3 miesiace! Ale ten czas leci. Buziaczki Natalko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez Dorciaition.
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #272152 przez kasiora
dziewczyny mamy awarje na forum, wszystkie bledy prosze zglaszac tu www.zapytajpolozna.pl/index.php?option=c...imitstart=160#272035
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez kasiora.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272182 przez luska
heheh z tym odlewem to u nas tez to samo bylo ale kuzynce sie udalo nie wiem jak ona to zrobiła
Dzieki dziewczyny za podpowiedz ale oczywiscie moj mnie wkur....ja ogladal musiał skometowac po co mi to ale jak zamowił tydzien temu nawigacie z kamera za ponad 300zł to oki Zbije go jak mi z oczy na jakis czas nie zejdzie
Dzieki dziewczyny za podpowiedz ale oczywiscie moj mnie wkur....ja ogladal musiał skometowac po co mi to ale jak zamowił tydzien temu nawigacie z kamera za ponad 300zł to oki Zbije go jak mi z oczy na jakis czas nie zejdzie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272196 przez Aleksandra
Natalcia ucałowana Dziękuję w jej imieniu Ale ten czas leci...
Dziś darujemy kapiel bo i tak miała nadmiar wraże. Zje mlesio i palulu
Luska czyli polubiła kąpiel - tylko sie cieszyć A może za szybko ją wyjmujesz i "wiatr"robisz jak to mój Z mówi
Dziś darujemy kapiel bo i tak miała nadmiar wraże. Zje mlesio i palulu
Luska czyli polubiła kąpiel - tylko sie cieszyć A może za szybko ją wyjmujesz i "wiatr"robisz jak to mój Z mówi
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272197 przez emkapl84
a ja ucielam sobie 2 godzinna drzemke i wlasnie M mnie obudzil przed wyjsciem do pracy...zawinal mala w kocyk i wyglada jak mala dzdzownica spi juz od ponad godziny...troche sie boje, ze obudzi sie za kilkanascie minut i nie bedzie chciala mi w nocy zasnac...
Malina mam nadzieje, ze nocke mimo wszystko bedziesz miala udana...moze michasia ma tylko taki dzien i od jutra znow wszystko wroci do normy...
z M sie pogodzilismy obudzil mnie przed praca we wiadomy sposob ....i juz jest oki...
Malina mam nadzieje, ze nocke mimo wszystko bedziesz miala udana...moze michasia ma tylko taki dzien i od jutra znow wszystko wroci do normy...
z M sie pogodzilismy obudzil mnie przed praca we wiadomy sposob ....i juz jest oki...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #272234 przez Aleksandra
O wy łobuziaki
Natalka właśnie gaworzy sobie w łóżeczku, oczywiście nie jest głodna ale obstawiam, że za jakieś 30 min będzie.....chyba, że uśnie
Natalka właśnie gaworzy sobie w łóżeczku, oczywiście nie jest głodna ale obstawiam, że za jakieś 30 min będzie.....chyba, że uśnie
Moderatorzy: ilona