BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 dni temu #272010 przez Aleksandra
Nie dziwię ci się, że się wkurzyłas. Praktycznie cały czas nie ma go w domu i wie wszystko ! Dobrze, że z nim pogadałaś, może da mu to do myślenia. Ja co do Z uniosłam się honorem ale tak będę robic bo przynajmniej wszystko będzie robione o czasie i nie będę musiała czekac aż łaskawie mu sie przypomni. Ech faceci.... Taki gatunek, nic nie poradzimy.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 dni temu #272013 przez luska
Sauri moja tez nawet co godzine w dzien by wisala na cycu na szcescie nocke jakos daje odsapnąc :laugh:

emka no faceci juz tak maja , ze wszystko wiedzacy sa :dry:

Dziewczyny powiedzcie mi bo przymiezam sie domkupienia tego dolce gusto i nie kumam o co chodzi z tym kp jedna maja np 200o inne 2106 a w opisnie niby takie same są :unsure: no i sa tem mniejsze bez tego pojemnik i te z tym pojemnikiem a to robi jakas roznice??
13 lata 6 dni temu #272041 przez emkapl84
luska ja kiedys mialam taki model www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...xt%3EDOLCE+GUSTO.htm a jak sie popsul wymienili mi w sklepie na taki www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...xt%3EDOLCE+GUSTO.htm
poza nazwa i wygladem niczym sie nie roznia te same kawki sie do nich kupuje wiec wedlug mnie po prostu wybierz sobie taki model ktory tobie sie podoba bo w obsludze i dzialaniu wszystkie sa takie same :)
13 lata 6 dni temu #272044 przez Aleksandra
Ale namotali z tym forum. Już się bałam, że nasz wątek zniknął bo jak weszłam przez str główną to go nie było. Masakra jakaś!
13 lata 6 dni temu #272070 przez chłopek
hej dziewczyny a ja sie wstrzymałam z kupnem dolce bo rozmawialam z mama i powiedziala ze mi na imieniny kupi no troche zostało do lipca ale poczekam
13 lata 6 dni temu #272076 przez Malina86
Kuzwa nie wiem co z tym forum, nie moglam wogole zobaczyc co pisalyscie.

emkapl84 no Mezus sie wczul w role taty haha, pewnie zablysnal przed Pania rehabilitantka :)Aj z tymi chlopami to ciagle cos...

Moje dziecko caly dzien spi... Nie rozbudzila ja glosna muzyka, odkurzacz, noszenie na rekach- nic... Takze kolejna nocka z glowy zapewne, a bylo juz tak dobrze...

Ta pielegniarka srodowiskowa powiedziala mi, ze do 6 tyg. odwiedza polozna, a potem ona musi przyjechac na wizyte, takze dziewczyny badzcie czujne bo i Was moze nawiedzic :)

Wogole to na chrzest Misia dostala taki specjalny gips do zrobienia odcisku raczki i nozki. Efekt byl taki: Miśka cala w gipsie, ja z Mezem cala w gipsie, a odciski takie, ze nie wiadomo ktory to stopa, a ktory raczka :)

W dodatku boli mnie zab :(
13 lata 6 dni temu #272129 przez Batmanik
haha malina skasc znam ta przygode z gipsem mi tez nie wyszlo B)
13 lata 6 dni temu #272132 przez chłopek
malina u mie bylo podobnie
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #272146 przez Dorciaition
Masakra z tym forum!

Luśka ja też mam dolce ten drugi co Emka pokazuje.

Malina nie strasz, nie chce tu żadnej pielęgniarki ;)

O kurka, jak Miśka cały dzień śpi to faktycznie nocka może być nie ciekawa, ale trzymam kciuki żeby jednak tak nie było.

Emka no to się popisał mąż. Mądrala jeden :angry: Ach te chłopy

Mój jeszcze w pracy. Lenka wykąpana i śpi. A ja śmigam prasować :kiss:

Jejku Natalka Oli ma już 3 miesiace! Ale ten czas leci. Buziaczki Natalko :) :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #272152 przez kasiora
dziewczyny mamy awarje na forum, wszystkie bledy prosze zglaszac tu www.zapytajpolozna.pl/index.php?option=c...imitstart=160#272035

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

13 lata 6 dni temu #272182 przez luska
heheh z tym odlewem to u nas tez to samo bylo :laugh: ale kuzynce sie udalo nie wiem jak ona to zrobiła ;)

Dzieki dziewczyny za podpowiedz ale oczywiscie moj mnie wkur....ja ogladal musiał skometowac po co mi to ale jak zamowił tydzien temu nawigacie z kamera za ponad 300zł to oki :angry: :angry: Zbije go jak mi z oczy na jakis czas nie zejdzie :angry:
13 lata 6 dni temu #272183 przez luska
Wszystkiego naj dla Naci dokladnie to już 3 miesiace :lol:

a moja kuzka spi po kapaniu odleciala na leżaczu , no i mamy przewrot ryczy jak ja wyjmuje z wody hehe teraz sie plywaczka znalazła
13 lata 6 dni temu #272196 przez Aleksandra
Natalcia ucałowana :) Dziękuję w jej imieniu :kiss: Ale ten czas leci...

Dziś darujemy kapiel bo i tak miała nadmiar wraże. Zje mlesio i palulu :)

Luska czyli polubiła kąpiel - tylko sie cieszyć :lol: A może za szybko ją wyjmujesz i "wiatr"robisz jak to mój Z mówi :blink:
13 lata 6 dni temu #272197 przez emkapl84
a ja ucielam sobie 2 godzinna drzemke i wlasnie M mnie obudzil przed wyjsciem do pracy...zawinal mala w kocyk i wyglada jak mala dzdzownica :lol: spi juz od ponad godziny...troche sie boje, ze obudzi sie za kilkanascie minut i nie bedzie chciala mi w nocy zasnac...
Malina mam nadzieje, ze nocke mimo wszystko bedziesz miala udana...moze michasia ma tylko taki dzien i od jutra znow wszystko wroci do normy...
z M sie pogodzilismy :woohoo: obudzil mnie przed praca we wiadomy sposob :lol: :lol: ....i juz jest oki...
13 lata 6 dni temu #272234 przez Aleksandra
O wy łobuziaki :silly:

Natalka właśnie gaworzy sobie w łóżeczku, oczywiście nie jest głodna ale obstawiam, że za jakieś 30 min będzie.....chyba, że uśnie :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia