- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #269647 przez Aleksandra
Gireczki słodziaśne. Wycałuj je od cioci Oli
Ja teraz sprzątam w pokoju, a Z jak przyjedzie to ogarnie salon w domku i stół przyniesie to wkroczę tam do akcji
Kurczę jeszcze ja muszę się naszykowac, ale mam czas bo goście mają byc 19-20
Ja teraz sprzątam w pokoju, a Z jak przyjedzie to ogarnie salon w domku i stół przyniesie to wkroczę tam do akcji
Kurczę jeszcze ja muszę się naszykowac, ale mam czas bo goście mają byc 19-20
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #269733 przez Aleksandra
Życzę Wam, żeby ten Nowy Rok
był dla Was najlepszy,
żeby przyszły same jasne dni,
żeby sny były kolorowe,
wieczory pełne nadziei,
a poranki beztroskie!
był dla Was najlepszy,
żeby przyszły same jasne dni,
żeby sny były kolorowe,
wieczory pełne nadziei,
a poranki beztroskie!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #269791 przez Malina86
Dziewczynki zyczymy Wam wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok, oby niczego Wam nie brakowalo, kazdy dzien byl szczesliwy, dopisywalo Wam zdrowko i spelnily sie wszytskie marzenia! Tego Dla Was i Waszych maluszkow zyczy: Malinka i Michalinka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Malina86.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #270122 przez Dorciaition
My już po imprezie. Było fajnie, dosyć głośno, ale na Lenke to nie działa Goście właśnie pojechali, mała zasnęła, wiec i ja spróbuję się zdrzemnąć.
Batmanik brzydko się zachowali ale pewnie % w głowach więc nie pomyśleli.
Z tą zamianą nocy i dnia mam to samo, od początku :/
Mamusie wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku. Przede wszystkim dużo zdrówka i spełnienia marzeń. Buziaczki od Cioci Dorci i Lenki dla Waszych Maluszków
My już po imprezie. Było fajnie, dosyć głośno, ale na Lenke to nie działa Goście właśnie pojechali, mała zasnęła, wiec i ja spróbuję się zdrzemnąć.
Batmanik brzydko się zachowali ale pewnie % w głowach więc nie pomyśleli.
Z tą zamianą nocy i dnia mam to samo, od początku :/
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #270130 przez Batmanik
ja nie mialam z mala wogole problemu- drugi dzzien jej sie to przestwailo ale postaram sie jej to przestawic znow bo albo zaczne ja rano kapac albo w dzien w rozek nie bede zawijac...moze sie uda
po mleczku buzka jej zeszla tylko luszczy sie jej nad brwiami a glowka to juz nie mowie wczoraj cala dlon oliwki jej wtarlam w glowke...
po mleczku buzka jej zeszla tylko luszczy sie jej nad brwiami a glowka to juz nie mowie wczoraj cala dlon oliwki jej wtarlam w glowke...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 1 tydzień temu #270133 przez madziaska
Witam sie w Nowym Roku
Ja zasnelam przed sama 24 Ale SZ mnie obudzil, zeby zlozyc zyczenia Mala spala do 10, budzila sie raz w nocy na jedzenie. Zawsze budzi sie ok 8 rano, smialismy sie, ze na imprezie byla i musi idsypiac
Batmanik Nadziejka ma ciemieniuche????
Ja zasnelam przed sama 24 Ale SZ mnie obudzil, zeby zlozyc zyczenia Mala spala do 10, budzila sie raz w nocy na jedzenie. Zawsze budzi sie ok 8 rano, smialismy sie, ze na imprezie byla i musi idsypiac
Batmanik Nadziejka ma ciemieniuche????
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #270139 przez sylka
batmanik na ciemieniuche dobra jest szampopianka z musteli, z dziewczynami z marca uzywalysmy
allegro.pl/mustela-bebe-szampon-w-piance...dix-i2014155380.html 2-3 zastosowania i widoczna poprawa. Sama do dzis nim myje Kubie glowke bo wloski sa wtedy takie puszyste.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #270186 przez anyanka
Hejka!
Czy któraś z Was używała na ciemieniuchę Olejuszkę Skarbu Matki?? Trochę boję się sie używać tej musteli bo ma kwas salicylowy w sobie a u nas niestety dziedziczona jest ta alergia na to. Mój dziadek nie może niczego używać co ma w sobie kwas salicylowy, mój tata też nie mógł i my z siostrą też nie. Więc nie chcę ryzykować u małego choć pewnie będzie trzeba w końcu spróbować
Czy któraś z Was używała na ciemieniuchę Olejuszkę Skarbu Matki?? Trochę boję się sie używać tej musteli bo ma kwas salicylowy w sobie a u nas niestety dziedziczona jest ta alergia na to. Mój dziadek nie może niczego używać co ma w sobie kwas salicylowy, mój tata też nie mógł i my z siostrą też nie. Więc nie chcę ryzykować u małego choć pewnie będzie trzeba w końcu spróbować
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #270212 przez sylka
Batmanik napisał:
Ja zmawiaøam na Allegro bo w aptekach nie mogøam dostac. Szamponem masuje sié glowké w czasie kapieli, trzyma ok 1 min i splukuje. Nie trzeba wczésniej smarowac a pózniej wyczesywac.dzieki Syla jutro smigam sprawdzic czy w aptece dostane...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez sylka.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #270219 przez luska
hej kobietki
Wszystkiego naj dla Hani z okzij ukoczenia pierwszego miesiacajuz jest teraz niemowlakczkiem:)
U na w sylwestra mała sie zorbiła imprezowa , bo w sumie sie u tesciow rozkrecila spora impreza i młoda nie mogla jej przegapic:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a my dzis odwiedzilismy Maje o 2 tygodnie mlodsza od nasz kuzki , co prawda Maja wieksza od mojej kruszynki jest ale razem wygladały przeslodko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkiego naj dla Hani z okzij ukoczenia pierwszego miesiacajuz jest teraz niemowlakczkiem:)
U na w sylwestra mała sie zorbiła imprezowa , bo w sumie sie u tesciow rozkrecila spora impreza i młoda nie mogla jej przegapic:)
a my dzis odwiedzilismy Maje o 2 tygodnie mlodsza od nasz kuzki , co prawda Maja wieksza od mojej kruszynki jest ale razem wygladały przeslodko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez luska.
Moderatorzy: ilona