BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303776 przez [email protected]
hehe Malina-zapraszam serdecznie!!!
mam duży domek z duzym podwórkiem a na srodku duzy plac zabaw!!! no wasze dzieciaczki i Daro to na razie tylko huztawka ale reszta moze sie swietnie bawic:P

dorcia-dziekuje hehe a obraz to z ikei taki co od lat go mają w ofercie:) a Domiś był tak slicznie uczesany...ale pierwsze co zrobił to rozczochrał fryzure i tylko tyle udało mi się"odzyskać"

no ale oczywiscie nie tylko Malinę-wszystkie Was zapraszam :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #303782 przez emkapl84
sarna nie ma sprawy...stroka już "polubiona"
malina ale super, że się M tak zaangażował i że taki zorganizowany jest!!!!dobrze jest wiedzieć, że w trudnych syt nie trzeba liczyć tylko na siebie...
anakol Natalki to chyba jednak "strachadełka i mazgaje są bo moja tez płacze jak kicham!!!!
Mój dzidziol śpi już 3 godziny :woohoo: :woohoo: :woohoo:
a mnie tak mdli, ze masakra!!!nie mam apetytu...od czasu do czasu jakąś kanapkę przekąszę(no i w sumie trochę ciastek jak juz M przyniesie :silly: :silly: ...)dziś prawie zwymiotowałam...hmmm no w ciąży to chyba nie jestem no nie????
12 lata 10 miesiąc temu #303785 przez Malina86
Sarna stronka "polubiona". Oj zebys tego zaproszenia w zla godzine nie wypowiedziala :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303797 przez [email protected]
Anakol-moze i nasza ma 200x220? nie wiem juz sama ale wydaje mi sie ze to kwadrat bo nie ma roznicy jak wkładamy ja do poszwy-jest w kwadraty i zkazdej str ma tyle samo wiec chya jedna220x220

dobre z tym jak zakryliscie Natke-dobrze ze nikt jej wtedy nie przygniotl:/

Daro cos ma kozy w nosie chyba ale takie suche bo słysze jak ciezko wciaga powietrze i sie denerwuje-jak sie obudzi to wyczyszcze

o to jest rysunek mojego placu jak go tworzyłam hehe ale ten rzut jes niepełny bo
na jednej scianie domku sa kamienie wspinaczkowe, na tej belce co wystaje z dachu jest bloczek i lina z wiaderkiem, tu gdzie drabinka to jest slizgawka a drabinka na tej"samotnej sciance".i nie widac ale z drugiej str jest rura strazacka do zjezdzania. jest jeszcze jedna belka a na niej drabinka wisząca-zajebisty jets :D

Malina- ja nie zartuje i na serio zapraszam!!!

i dziękuję za lubienie stronki!!!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #303814 przez anda
Sarna ja tez polubilam :laugh:
A z tym placem zabaw to super sprawa bo dzieciaki maja sie gdzie bawic i zawsze bedziesz miala ich na oku :)

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #303817 przez Malina86
Hahaha emka, to juz kolejny symptom u Ciebie wskazujacy ciaze :silly: Pamietasz co Ci wrozka powiedziala? :) Ale by bylo :)

laptop mi sie zepsul- zaczynam tracic do szrota cierpliwosc! Dopiero go odebralam z naprawy :angry:

sarna super plac zabaw, oj kusisz z tymi odwiedzinami hehehe :)

Czekam na Meza i na spacer chyba uderzymy.
12 lata 10 miesiąc temu #303828 przez emkapl84
Malina no dokladnie..ALE BY BYLO :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: moj M dopiero o 19 wraca...fajnie masz, że ze swoim możesz na spacerek wyskoczyć...od razu inaczej wtedy dzień mija...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303886 przez jo_anna20
Cześć Dziewczynki!

Ja Was tylko podczytuję i nie bardzo mam czas, żeby odpisywać.... a dodatkowo klawiatura budzi Filipa, więc mam tylko chwilkę :)

Witam nowa koleżankę i gratuluję 1000 stron GADUŁY!!!!:) Śliczne te nasze dzieciaczki:)

Co do oczek, to znajoma okulistka mówiła, że jak oczko nie jest kompletnie sklejone, tak że dziecko nie może otworzyć to nie ma sie czym martwić. I tak jest u nas - jest ropka, ale nie zakleja oczka, więc tylko często woda gotowaną przemywamy. Do pół roku tak może być.
Róża, te plamki powinny poznikać, ale to zalezy jak bardzo czerwone sa. Filp ma na powiekach, ale już niewiele, na nosku (z jednej strony został dosyć czerwony ślad), na czole literkę "V", ale coraz mniej ją widać, trochę pod noskiem - też znika i najbardziej na karku, ale to na linii włosów, więc nawet jak zostaną to nic to! :) Mój sąsiad (3lata) miał bardzo widoczną "V" i nadal ją mocno widać zwłaszcza jak płacze, a jego ciocia też ma "V" (ponad 20lat) i widać ją tylko jak wróci z mrozu.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu i dzisiaj od rana stan podgorączkowy, ale już minął. Waga 6 kg i 66cm :) Same sześć - czy to coś znaczy? :)))))

Uwaga: Od jutra Bebilon 2 jest w promocji w rossmanie, więc planuję napad, 3 miesiące szybko miną, a ceny wzrastają w takim tempie, że jestem w szoku!!!!

My już mamy tylko 1 pobudkę w nocy, w ciągu dnia drzemkę 2-3 godzinną i ze 2 30minutowe :) i żeby już taki plan pozostał! :) Do tego gada jak najęty i chichra się okropniacko!!!!

Wczoraj oglądałam porodówkę na TLC i moooocno zastanawiałam się, jak można oddać swoje dzieci.....

No i mamy pracowity luty: 22ego kardiolog - szmery w serduchu, 23ego USG bioderek, na koniec miesiąca jeszcze USG nerek, ale jeszcze nie mamy terminu :)

No dobra - Młody wstaje. Pa!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303895 przez Aleksandra
Malina ale byłby numer!! :silly:

Jo_anna gratulacje z okazji przespanych nocek :)

Pisałam dziś do Anyanki bo długo nie dawała znaków zycia. Pisze, że u niej w domu coraz gorzej. Matka wchodzi między nią a Bartusia i opowiada rodzinie niestworzone rzeczy na jej temat, że głodzi małego itp. a oni jej wierzą.Kurcze jak mi jej szkoda :( Bartuś waży tyle co moja Natalcia, je cyc na żądanie i butlę :)
12 lata 10 miesiąc temu #303939 przez madziaska
Witaj Joanna :) Buziaki dla Filipka :)
Malinka czyli do KG przjezdzasz w wakacje??? Musimy sie koniecznie spotkac i moze faktycznie z Sarenka choc w polowie drogi sie spotkamy, bo do niej jednak troszke daleko, chyba ponad 100 bedzie ;)
Emka walnij testa ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303947 przez Malina86
madziaska do KG to nie, w Jeleniej Gorze zazwyczaj sie zatrzymujemy u rodzinki, czasem w Szklarskiej, ale to chyba dosc blisko nie?

sarna napisalam do mojej mamy maila, ze Adrian chyba mnie zdradza, ze znajoma ma synka niech zobaczy na foto i powie kogo jej przypomina :) Mama prawie zawalu dostala jak przeczytala o zdradzie, ale na szczescie w pore zalapala zart :) I mowi, ze podobienstwo uderzajace :)

Biedna Anyanka... przerabane ma :(

Moja Misia tez ma czerwona plamke na karku, ale praktycznie pod wloskami i mysle, ze moze jej to nie zejsc, bo ja tez mam od urodzenia taka. Jestesmy naznaczone :)

My po spacerku, zimnoooo! Ja chce wiosne!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303958 przez madziaska
Malinka do JG mam 38 km, do Szklarskiej ok 30km, wiec bliziutko ;) Ja tez zapraszam do siebie :)

Ja tez mam juz dosc tej zimyyy ;) Ale pocieszam sie, ze juz blizej niz dalej do WIOSNY :)
12 lata 10 miesiąc temu #303973 przez Malina86
Dzieki madziaska, jak bede sie wybierac w tamte rejony napewno dam znac :) Pojdziemy gdzies zaszalec... na jakims placu zabaw haha :lol: A jak nasze dziewczyny sobie do gustu przypadna to wcale nie bedziemy im kawalerow szukac hahaha :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303978 przez anakol
Sarna, super plac zabaw, dobrze rozumiem że masz go w domu? W sensie, że wewnątrz?
12 lata 10 miesiąc temu #303986 przez kima
hej Wariatki Wy - 100- stron już spisane :P

My dzisiaj mieliśmy fajną nocke, Kubuś zasnął po 21 a wstał przed 5 rano i pomyśleć, że na cycu tyle wytrzymał. Myślałam, że mi cyce eksplodują i zjadł z dwóch i głodomor jeszcze się rozglądał za jedzonkiem :P

Sarenka mój widze też ma podejście czysto szowinistyczne - zjeść i tyle, pewnie wie, że cycami będziesz się bawił jak będzie starszy :P

chociaż co ja mówie, mój też będzie całe życie mieszkał z mamusią :laugh: :laugh:

była dzisiaj u mnie qmpela, pogadałyśmy, pośmiałyśmy, od razu dzień szybciej minął :)

oj szkoda tej AnyAnki, ja na jej miejscu bym na głowie stanęła, żeby się wynieść z tego chorego domu :ohmy:

Sarenka stronka polubiona :)

Znowu się dzisiaj nażarłam marchewek :laugh:

A Kubuś też już za niecały miesiąc dostanie jabłuszku, ciekawe jakie minki będzie robił :P

Wasze dzieciaczki trzymają już grzechotki w rączce? Moje czasem się uda, ale jeszcze często mu wypada, nie ma takiego dobrego chwytu.

Vestusia jesteś zadowolona z Twojego fotelu do karmienia? bo ja się właśnie przymierzam, żeby go kupić?

Ok lece na kolacje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka