- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #305248 przez anakol
Oczywiście poprzednio nie dałam rady w ogóle nic nadrobić, bo zaraz jak wysłałam posta zaczął dobijać się listonosz
Byłam w samych rajstopach
(to znaczy bluzę też miałam, chodzi mi o dół, haha) więc chwilkę mi zajęło podejście do drzwi, oczywiście listonosza już nie było. Kurka. Jedyny efekt jego dobijania się to że obudził Natalkę
Później już nie zasnęła i cały czas musiałam się nią zajmować, chyba zmęczona była po wcześniejszej eskapadzie. Wykąpałam ją i teraz wreszcie śpi, więc ja do Was
P wróci dopiero o 23-ej , więc jeśli Natalka sie nie obudzi to mam troszkę czasu 
Dorciu, ja też tak mam, że jak przychodzi mi ktoś pomóc z Natalką - zwykle mama albo teściowa - to z jednej strony fajnie, a z drugiej też mnie to troszkę męczy. Zawsze to też gość w domu.
Eeej, co ja widzę na fejsbuku, jakaś grupa sie tworzy za moimi plecami
No mam nadzieję, że mnie dołączycie
Zaraz pewnie doczytam co to za pomysł nowy, bo pewnie o tym pisałyście 
Kredka, trzymam kciuki za Mikołajka, żeby znalazła się jakaś prosta przyczyna tej senności. Grunt że badania są OK, może choroba go brała i dlatego? Moja Natalka tak spała i nie jadła przez jedną dobę, później miała niewysoką gorączkę (37,5), a następnego dnia wszystko przeszło. Trzymaj się Kochana
Hahaha, Malina, zabiłaś mnie z tym zabieraniem teściowej nad morze

Ups, Natalka się budzi. Zmykam, zaraz wrócę może, ale co naskrobałam to wysyłam

Dorciu, ja też tak mam, że jak przychodzi mi ktoś pomóc z Natalką - zwykle mama albo teściowa - to z jednej strony fajnie, a z drugiej też mnie to troszkę męczy. Zawsze to też gość w domu.
Eeej, co ja widzę na fejsbuku, jakaś grupa sie tworzy za moimi plecami

Kredka, trzymam kciuki za Mikołajka, żeby znalazła się jakaś prosta przyczyna tej senności. Grunt że badania są OK, może choroba go brała i dlatego? Moja Natalka tak spała i nie jadła przez jedną dobę, później miała niewysoką gorączkę (37,5), a następnego dnia wszystko przeszło. Trzymaj się Kochana

Hahaha, Malina, zabiłaś mnie z tym zabieraniem teściowej nad morze

Ups, Natalka się budzi. Zmykam, zaraz wrócę może, ale co naskrobałam to wysyłam

Temat został zablokowany.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #305258 przez Malina86
Hahaha Dorcia nie sciemniaj, bo to jednak Gdynia, moj Malz jak zwykle cos nie doslyszal 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W Rossmannie wszystkie Bebilony w promocji oczywiscie procz 1. Za to Nan 1 800g za 29,99 jak ktos uzywa. Zastanawialam sie czy kupic, ale kurcze nie chce ciagle eksperymentowac na tym dziecku. Jak juz mnie calkiem bieda przycisnie (juz niebawem) to Bebiko bedziemy kupowac- mialysmy jedno opakowanie i bylo ok.
Poza tym szesciopak chusteczek Pampers Sensitive za 26,99zl wiec sie opyla i herbatki Hippa tez w dobrej promocji. Kupilam Misi melise z jablkiem po czwartym miesiacu, jak juz jabluszko bedzie zajadac to bede jej dawac do picia, moze jej lepiej zasmakuje niz te ziolowe, ale na trawienie poki co tez kupilam. Sloiczki tez w promocji.
Haha takie oto promocyjne nowinki dla Was mam.
Prezeny siorze tez kupilam i w Biedronie jeszcze bylismy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W Rossmannie wszystkie Bebilony w promocji oczywiscie procz 1. Za to Nan 1 800g za 29,99 jak ktos uzywa. Zastanawialam sie czy kupic, ale kurcze nie chce ciagle eksperymentowac na tym dziecku. Jak juz mnie calkiem bieda przycisnie (juz niebawem) to Bebiko bedziemy kupowac- mialysmy jedno opakowanie i bylo ok.
Poza tym szesciopak chusteczek Pampers Sensitive za 26,99zl wiec sie opyla i herbatki Hippa tez w dobrej promocji. Kupilam Misi melise z jablkiem po czwartym miesiacu, jak juz jabluszko bedzie zajadac to bede jej dawac do picia, moze jej lepiej zasmakuje niz te ziolowe, ale na trawienie poki co tez kupilam. Sloiczki tez w promocji.
Haha takie oto promocyjne nowinki dla Was mam.
Prezeny siorze tez kupilam i w Biedronie jeszcze bylismy.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Malina86.
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #305304 przez katka
No Malinka to sie obkupiłaś
Dorcia lepiej sie przyznaj
No moje szczęście wreszcie usneło tylko ciekawe jak długo ja katar obudzi
Madzia może kiedys wam sie pokarze ale jak na razie to nie mam zdjęcia z którego była bym zadowolona
Pa kochaniutkie miłej nocki
Dorcia lepiej sie przyznaj

No moje szczęście wreszcie usneło tylko ciekawe jak długo ja katar obudzi
Madzia może kiedys wam sie pokarze ale jak na razie to nie mam zdjęcia z którego była bym zadowolona

Pa kochaniutkie miłej nocki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez katka.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #305340 przez Dorciaition
Kurka pisałam do Was posta długiego, no i zamknęłam strone. Ciołek ze mnie!
Jak bogata to od razu przyjaciółka

Nie to faktycznie w Gdyni. Bardzo często padają tam wygrane, podejrzane to
Na tej ulicy, tzn obok gdzie padła wygrana mieszkają moi chrzestni, wiec to może oni? O ja, ale by był. Choć ja i tak bym z tego nic nie miała, bo nie gadam z nimi. Tzn oni ze mna. Od razu po szkole wprowadziłam sie do ciotki i pracowałam u niej. Gdy sie zwolniłam obraziła się tak bardzo, że z cała nasza rodziną nie gada. A przecież byłam taką złą pracownicą, to w sumie powinna się cieszyć.
Dlatego uważam, że z rodziną najlepiej na zdjęciach. Boję się, że przez to, że pracuje u Krzysia to się pozabijamy. Zobaczymy co będzie później.
Malinka dziękuję nasz promocyjny informatorze.
Chusteczki warto kupić, więc wyślę jutro Zd...ego.
Jak idziesz na spacer dajesz radę wziąć jeszcze psa? Ja za nic. Mam nadzięję, że na wiosnę będzie mi łatwiej i dam radę ja zabierać, bo żal mi jej. Gdy była szwagierka brałyśmy Lenie i Daisy, ale tej było tak zimno, że pod wózkiem cały czas siedziała. Spodobała jej sie miejscówka
Vestusia rok temu dzisiaj dostałyśmy ostatni okres przed ciaża, ha ha
Malina kupiłas coś siorce?
Jak bogata to od razu przyjaciółka

Nie to faktycznie w Gdyni. Bardzo często padają tam wygrane, podejrzane to

Dlatego uważam, że z rodziną najlepiej na zdjęciach. Boję się, że przez to, że pracuje u Krzysia to się pozabijamy. Zobaczymy co będzie później.
Malinka dziękuję nasz promocyjny informatorze.

Jak idziesz na spacer dajesz radę wziąć jeszcze psa? Ja za nic. Mam nadzięję, że na wiosnę będzie mi łatwiej i dam radę ja zabierać, bo żal mi jej. Gdy była szwagierka brałyśmy Lenie i Daisy, ale tej było tak zimno, że pod wózkiem cały czas siedziała. Spodobała jej sie miejscówka

Vestusia rok temu dzisiaj dostałyśmy ostatni okres przed ciaża, ha ha

Malina kupiłas coś siorce?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #305361 przez anakol
Jestem. Dziś Natalka ładnie zasnęła. Wczoraj ją uśpiłam koło 20tej i obudziła się dopiero o 4:50 na jedzenie, ale zwykle budzi się wcześniej, tak koło 3:00. Ja jej raczej nie karmię jak tylko stęka, chyba że już jest taka godzina, o której zwykle je, mam nabite cyce itd. Ale jeśli stęka sobie wcześniej to raczej jej nie biorę z łóżeczka, ewentualnie przewracam na plecki albo na drugi boczek i patrzę, czy zaśnie. Jakoś mam wrażenie, że rozpoznaję czy się budzi na żarełko czy tylko wierci, Wy pewnie macie tak samo 
Suari, to Igorek ma wypas, sam w takim łóżku
a w ogóle to mam taką samą pościel tylko w czerwieniach 
Sarna - super trampolina i fajne fotki
Ja tak sie dopytywałam o ten plac zabaw bo najpierw zrozumiałam, że go masz w środku a nie na podwórku - że jedno pomieszczenie macie tak zaaranżowane
Ale teraz już kumam 
Anda, Malina - wysłałam Wam zaproszenia na fb.
Katka, Ciebie nie umiem znaleźć
Madziaska, nam w szpitalu mówili że całkiem trzeba zmywać.
Mój mąż mi nie dokucza o forum, ale czasem się dziwi, że piszę też o rzeczach niezwiązanych z Natkalką. Myślał że to takie forum tylko o kupach i pieluchach
Ale chyba bardziej go denerwuje jak siedzę na allegro, hehe 
Malinka, dzięki za info o promocjach
Zakupię chusteczki.

Suari, to Igorek ma wypas, sam w takim łóżku

Sarna - super trampolina i fajne fotki

Anda, Malina - wysłałam Wam zaproszenia na fb.
Katka, Ciebie nie umiem znaleźć

Madziaska, nam w szpitalu mówili że całkiem trzeba zmywać.
Mój mąż mi nie dokucza o forum, ale czasem się dziwi, że piszę też o rzeczach niezwiązanych z Natkalką. Myślał że to takie forum tylko o kupach i pieluchach

Malinka, dzięki za info o promocjach

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #305441 przez [email protected]
hehe Dorcia...człowieku małej wiary-przeciez zartowałam ehhhh
myslisz ze taką materialiskta jestem a idz Ty!!!!!!!!
co do spacerku z psem i dzieckiem to ja zawsze psa biore, teraz jak mam i Domisia i wózek to już nie tzn jak zimno jestto nie bo jak whodzimy np do biedronki to ona na zawnątrz musi czekać, a teraz z dzieciaczkami to do biedronki na pol godziny wchodze więc szkoda mi psinki
Anakol-no az tak duzej chaty to ja nie mam zeby plac zabaw się zmiescił hehehh
Ty jestes z zakopca? bosz jak Ci fajnie!!! byłam kiedys na boze narodzenie w zakopcu i w hotelu-hmmm nie pamietam nazwy ale taki duzy i wojskowy był,tam spalismy i mielismy wigilie
mój Adam dopiero pol godz temu z pracy wrocil taką mieli awarie i musiał zostac...
myslisz ze taką materialiskta jestem a idz Ty!!!!!!!!
co do spacerku z psem i dzieckiem to ja zawsze psa biore, teraz jak mam i Domisia i wózek to już nie tzn jak zimno jestto nie bo jak whodzimy np do biedronki to ona na zawnątrz musi czekać, a teraz z dzieciaczkami to do biedronki na pol godziny wchodze więc szkoda mi psinki
Anakol-no az tak duzej chaty to ja nie mam zeby plac zabaw się zmiescił hehehh
Ty jestes z zakopca? bosz jak Ci fajnie!!! byłam kiedys na boze narodzenie w zakopcu i w hotelu-hmmm nie pamietam nazwy ale taki duzy i wojskowy był,tam spalismy i mielismy wigilie
mój Adam dopiero pol godz temu z pracy wrocil taką mieli awarie i musiał zostac...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #305461 przez [email protected]
no kurcze aż musze sprawdzic nazwe bo nie pamietam. ale fakt daleko od tłumów-busikiem jezdzilismy do hotelu z miasta i po drodze chyba Szymoszkową mieliśmy-tak się na nartach rozkręcałam

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #305464 przez Dorciaition
Ja tego fejsa nie ogarniam. Ciemna masa ze mnie.
Lece już. Kurde od 1,5 godziny siedzimy z Krzysiem przy stole. On przed swoim lapkiem, ja swoim, na przeciwko. Każde zajęte i słowem sie nie odzywamy. Stare małżeństwo normalnie.
Sarna jak bym wygrała to bym to forum wykupiła na własnośc
A Tobie pierniczki i cukierki
Lece już. Kurde od 1,5 godziny siedzimy z Krzysiem przy stole. On przed swoim lapkiem, ja swoim, na przeciwko. Każde zajęte i słowem sie nie odzywamy. Stare małżeństwo normalnie.
Sarna jak bym wygrała to bym to forum wykupiła na własnośc

A Tobie pierniczki i cukierki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona