BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #304776 przez Malina86
Hejka Mamusie!

U nas nocka w miare, choc bywaly lepsze, ale o 2:30 mowie do Meza, zeby poszedl Misie przewinac, bo godzine wczeniej ja karmilam i normalnie nie moglam sie podniesc i nawet bez gadania wstal- nie powiedzialam mu tylko, ze pocisnela kupe :silly: Sie zdziwil jak pampersa otworzyl. Oczywiscie Miśka sie zaczela cieszyc jak szalona na przewijaku jak to zwykle po kupie i spanie nie bylo jej w glowie, ale wystarczyla kropelka Boboticu i od razu zassala smoka i cisza :) Zaczynam podejrzewac, ze jakis srodek nasenny tam dodaja :)

madziaska ja tez gabeczka przemywam podczas kapieli, a polozna mowila, ze wacikiem i woda przegotowana i raz na jakis czas robie takie generalne mycie, ale w zasadzie wystarcza to podczas kapieli.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ooo Dorcia widze, ze i Krzys ma nerwy... Moze tez okresu jeszcze nie dostal? :silly: Haha, te chlopy to dziwne stwory.

Moj w sumie na forum nie narzeka, bo wtedy ma czas na swoje glupie gry :)

Dzisiaj znowu mam kurs na sklepy, musze kupic siostrze prezent na urodziny, bo robi w niedziele...

Ide rosol wstawic :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #304865 przez Malina86
Dorcia w Gdansku facet trafil szostke w totka!!! Jako jedyny. Jesli to Krzys to pamietaj o mnie :kiss: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #304866 przez [email protected]
hehehe "KACZUSZKA" "KATARZYNKA" fajnie sprzęciki nazywacie...(teraz juz) mąż mojejkoleżanki mówił na jej sprzęcik "BRUMCHILDA" hahah to ci dopiero!!!

dziewczyny przed chwilą walnęłam Wam takieeeeeeeeeeeego posta i sie skasował:(
wsciekłam sie niesamowicie

w ogole właśnie obejrzałam sobie porodówke z TLC nagrałam ostatnio bo nie moglam obejrzec
i tak strasznie sie spłąkałam przy tej dziewczynie jak oddawała blizniaki
...no ale to jej decyzja-i to znacznie lepiej ze oddała niz jakby miała spalić, jak ta Polka, nie wyrzuciła ani nie zabiła

a teraz patrzcie na to-to dopiero psychiczna matka!!! a ojciec drugi lepszy-ja jakbym chłopem była to tak bym tej matce w pysk zaje*ała !!!

www.wiocha.pl/437672

moja mama wzieła dzis domisia na sanki i bawili sie na dworze ponad 2 godziny.
przed chwilą pojechali na weekend do karpacza-mamy taki kopalniany osrodek w karpaczu i za grosze się tam przebywa i wyzywienie jest czadowe pokoje tez ladne.
w niedziele do nich pojedziemy i wyżyje sie troche na nartach:)
Vestusia jedziesz z nam? hehe wieczorkiem powrót:)

nasza nocka spokojna ale z karmieniem-bywały bez- ale usnął chwile po 20-nie obejrzał ze mną NWSP hehe no i cyc o 4 potem po 7
ja generalnie nie zawsze wstaje jak on kwenka
mam nianie z kamerką i widze czy tylko jęczy przez sen, czy moze jęczy za smoczkiem czy na jedzenie. nawet na smoczka nie zawsze wstajemy bo czasem "zapomina" o co mu chodziło i spi dalej:) piers dostaje na wpół przytomny a nawet jak je z otwartymi oczami to jak skonczy jesc to zamyka oczka, ja wtedy czekam ze 3 minutki i odkładam go do łóżeczka

ide tarkować buraki-dziś barszczyk
Adam mój dzis w pracy zostaje po godzinach bo wszytsko zamarza i sie przenośniki psują, leje zatykają, szyny pękają i takie tam...niestety duzo ludzi jest na chorobowym, w ogole brakuje ludzi a nowych nie przyjmują imój Adam mimo ze kierownik to macha łopatom z ludzmi...no i tak musi zostać aż nie uruchomią przenośnika -no cóż- kraj na węgiel czeka!!!
13 lata 1 miesiąc temu #304874 przez emkapl84
Madzia Natalka taką białą wydzielinę miała zaraz po urodzeniu a później juz nie...i pamiętam, że ja ją wtedy usuwałam...a teraz jak zrobi kupke to chusteczkami wszystko dokładnie przemywam, żeby się żadna bakteria nie wdała...no i do kapieli używam oilatum bath i też ją wtedy tam przemywam :)
Ja też wszystko w biegu robię!!!!!!!kapanie, suszenie włosów, gotowanie obiadu...dokładnie tak jak ty, jakby mnie ktoś gonił...bo wiem , że mam np 25 min zanim Natalka się obudzi..
Dorciafaceci nie rozumieją, że jak my na chwilę usiądziemy przed forum to jest nasze pięć minut na relaks...jak tylko nas widzą przed kompem to sobie już roją w tych małych główkach, że się obijamy i byśmy się czymś pożytecznym zajęły...ale nie widzą czasami, że ten czas to jest dosłownie króciutka przerwa miedzy zmienianiem pieluszek, gotowaniem, sprzątaniem, lulaniem...i gdzie ty niby miałabyś znaleźć czas na firmę????no moze i bys znalazła ale byś chodziła jak zombie i na nic nie miała siły...
M własnie wyskoczył po chińszczyznę :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #304907 przez [email protected]
13 lata 1 miesiąc temu #304937 przez Malina86
Hahaha sarna dobre :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #304966 przez emkapl84
sarna oglądałam ten filmik "wyrodna matka" z otwartymi ustami dosłownie!!!! jej to chyba przyjemność sprawiało znęcanie się tak nad tym dzieciakiem!!!!masakra
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #304977 przez madziaska
Dzieki dziewczynki za info co do cipulki ;) Myje ja codziennie i jak kupa jest to tez dokladnie. W takim razie bede ja myla "do konca" wacikiem chyba najlepiej. A jak bede u lekarza to jeszcze dopytam ;)

Sarna dobre, chyba juz ktoras dzisiaj to pokazywala... Albo na fb widzialam, nie pamietam.

My po spacerju, u nas -12, ale na pol godzinki poszlysmy, teraz Hania spi. Od wczoraj domaga sie, aby czesciej ja brac na rece, ale to chyba przeze mnie, bo ostatnio biore ja, nawet jak nie steka, wlaczam FASOLKI i tanczymy. Chyba jej sie spodobalo :)

Ten 1. filmik masakra. Glupia krowa!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #304992 przez Róża
Cześć dziewuszki,
ja tylko na chwilkę pojawiam się do Was uśmiechnąć i znikam bo siły nie mam za grosz ;/
Noc dokładnie w plecy a i dzień nie nejlepszy, Szymek cały czas marudzi albo płacze i efekt taki, ze prawie cały czas na rączkach, obiad jadłam też z nim na rękach, mam nadzieję, że niedługo mu minie po padne, a mój mąz będzie dopiero koło 22,
teraz zasnał, trzecia drzemka dziś, tamte półgodzinne, mam nadzieję, ze ta będzie dłuższa, całuje i potem Was nadrobię bo widze że się tutaj od wczoraj dużo działo :kiss:

A miał być dziś dzien porządków, jak u Oli zawsze, hehe, ale tak to jest sobie zaplanować coś ...
13 lata 1 miesiąc temu #305023 przez katka
cze dziewczynki
Ja dziś już ledwo żyje. Olinka ma straszny katar i prawie cały czas na rekach chce być. A do tego chyba @ dostałam

Powysyłałam wam zapro na fb ale tylko tym które poznałam na zdjęciach.
Na tym filmiku widziałyście co ona miała na koszulce napisane. Bo zachowywała sie właśnie tak. Normalnie masakra jakaś. Mój Robert też nie jadł ale nigdy go tak nie maltretowałam.
Madzia co do piposzki to ja tez myje do końca ale przegotowaną wodą zawsze po kąpieli
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #305035 przez anakol
Cześć wszystkim :)

13 lata 1 miesiąc temu #305075 przez madziaska
Anakol, ale mialas wyprawe ;)katka zaproszenie przyjete. Kurcze, ale pokaz swoja twarz!!! ;)
13 lata 1 miesiąc temu #305197 przez vestusia
Dorcia nic nie pisze, chyba to Krzyś wygrał te 34 mln :D W razie czego o mnie też Kochana pamiętaj :D
13 lata 1 miesiąc temu #305205 przez Dorciaition

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #305210 przez Dorciaition
Chciałabym :P
Byliśmy na zakupach. A teraz zajmę sie zrobieniem jakiegoś żarełka na jutro. Bede wieczorem.

Alanek[*] :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka