BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #305588 przez anakol
No tak :) Faktycznie ciemna masa ze mnie ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #305589 przez chłopek
anakol głos oddany jutro oddam z innego konta bo dzisiaj juz nie mozna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305590 przez anakol
Dorcia, wiesz że mam w znajomych na fb Klub Wysokogórski Trójmiasto? Hehe ;)
12 lata 10 miesiąc temu #305591 przez [email protected]
o Anakol-te same pytanie miałyśmy hehehe

janie jestem architektem nie nie
ja zdjęcia robię i tłumaczenia też z niemieckiego i angielskiego
teraz robie ulotkę do sklepu z odzieza meską, taką ulotkę co się będzie łamała na 3 i dwustronna jest, troche zabawy bo mi sie zdjęcia nie mieszczą a ja Photoshopa nie umiem i sie mecze troche no ale:)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305593 przez anakol
Fajnie, bo możesz z domu pracować :)
Sarna, a Ty masz konto na fb? Ciebie też nie wiem jak szukać.

Dziewczynki zmykam bo późno a jeszcze sterta prasowania czeka.
Dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #305598 przez [email protected]
Anakol-ja Agnieszka Sandra Żuk jestem:)
wiesz ja te rzeczy mam tak dorywczo, i kasa za to prawie zadna...ale przyznajmniej lubie to robić...do pracy to ja dopiero chce isc, a jak sie dorobie to moze studio foto w niemczech otworze?
kto wie:D

śpijcie dobrze mamuty moje kochane, ja jeszcze z godzinke musze powiedziec...
12 lata 10 miesiąc temu #305603 przez anakol
Wysłałam Ci zaproszenie :)
Fajnie, że masz pracę, którą lubisz. Mnie moja praca też pasjonuje - na szczęście :blink:

Dobranoc!
12 lata 10 miesiąc temu #305608 przez anda
Ja tylko na chwile bo z Michalem paczki robimy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziekuje wszystkim za zaproszenia na fb.
Nie ogarniam Was. Prrrr szalone. I forum tutaj i fb- to dla mnie za duzo :cheer:
Bylam na zakupach i kupilam Olafkowi body i spodenki. Musze mu kupowac wiecej takich rozpinanych po boku bo strasznie sie denerwuje jak mu zakladam przez glowe. Nerwus po mamusi
A swoja droga strasznie lubie dzieciece ciuszki z kappahla, maja super jakosc i sie nie rozciagaja w praniu :)
przesle Wam linki co kupilam. Wy mialyscie etap chwalenia sie ciuszkami a ja mam teraz :laugh:
www.kappahl.no/article/body_242222
www.kappahl.no/article/joggebukse_238865
i kiedys kupilam takie
www.kappahl.no/article/joggebukse_250852
postaram sie odezwac jeszcze pozniej
ciao mamuski

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #305617 przez anda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Wy juz wszystkie spicie?
Wiec i ja Wam mowie dobranoc. Buziaki

]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305638 przez [email protected]
Anakol dopiero teraz mi się zaproszenie pokazało
ok dziecie nakarmione ulotka skońcona...zmykam na lulanko!!!

Anda ty tez juz zmykaj-cobys jutro miała siły z nami pisac hahahaha

doooooobraaaaaanooooooc!!!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #305643 przez anda
o fuj straszne te pajaki...oby mi sie w nocy nie przysnily
ja zaraz bede sie zajadac paczkami, a w nocy maz dzisiaj wstaje jak cos...ja tylko uzyczam cyca i lulam
a na forum to ja zawsze wejsc muuuuusze :laugh: :laugh: :laugh:

]

12 lata 10 miesiąc temu #305644 przez luska

Anda też już wysłam zaproszenie:)

Malina ty jestes nie mozliwa hehe , ale sie uśmiałam z tego piachu :lol: :lol: ;) ;)

Kredeczko ja nie pomohe , bo nie mam w zwyczaju małej bydzić a potarfi spac do 7 h......ale wiele rzeczy jej nie rusza no i spi przy Olu wiec jest twarda, takie piszczałki też by nic nie dały

O nie nie sarna to ja mnieszkam na takim zapizdziewie ty chociaz mjasz cos ........wiesz ile mam Olo do przedszkola ......60km robimy dziennie ale chociaz zahaczę o cywilizacje :P Sarenko foty świetne a jaka ty szczuplutka.Dzieciaki tez ma ja u nas obiecana trampolina na lato i basen z kulkami , tylkoo ja to sie obawiam troche, bo Olo to szaleniec ;)

Suari też ZNALAZŁAM:)

Dark ale się usmiałam hehehe :P

hehe Vestusia dokładnie tak trzeba by było.Docia a może to ty zostałas milionerką bo wygrana była w Gdansku

A tak apropo lotka to powiem am , ze ja znam uczucie jak sie wygrywa 7milionów.Otórz z 2-3 lata temu też była kumulacja cos okolo 40ml i pościłam pierwszy raz w życiu totak na spólke z kuzynka.No i razem z ojcem moim sprawdzaliśmy i była szóstka :lol: Wyliczyłam , ze na łebka dostaniemy po 7 baniek( bo chyba z 5 osób wtedy trafiło)Ja pierdziele wiecie jak to radośc stary o mało moj nie wyrzucił tv z balkonu.Ja w eufori dzwonie do kuzynki , ze wygrałysm i jestesm bogate .Szał ciał w rodzinie..........no i przyszła moja mama.Dobrze , ze stary tego tv nie wywalił , bo sie okazało ze źle sprawdziliśmy B) Ale uczucie nie ziemskie hehe do dziś pamiętam tą radość :lol: A w totka już drugi raz nie zagrałam :silly:

U mnie z ogrzewaniem jest to samo jak nie ma prądu to nić nie chodzi,ale jest ten plus , że ja mam większość okien od południa i w domu skwar .Pomki mam posutawiane na cza właczaja sie o 17 i grzeje do 6.No ale niesety nie mam kominka :dry: Ale spoko bedziemy salon powiekszac to sie zrobi :silly:

Joanka mnie tez na balety nie ciagnie ale za to mam ochote zdoic sie jak świnka a tu dupa bo za krowę robię

Vestusiu to łykaj łykaj i oby jak najszybciej ci przeszło , bo cie trzyma i trzyma to chorobsko :dry:

Docia Aurelka czegos takiego nie robi ale tak jak pisze MAdzia w leżaczku podpiera się nóżkami i tyłeczek do góry.Nie tylko w lezaczku tak robi bo na łóżku też i tak śmiesznie dupka podskakuje :blink:

Madzia ja tez juz o to pytałam bo nie wiedziała co z tym nalotem zrobić.U nas to ma konsystencje coś jak sudokrem , najbardziej obrazując.....i ja to czyszczę , bo wydaje mi się, ze od tego robią się jej odparzenia, bo ma czerwone.Chociaż ostatnio jest tego dużo mniej.Poza tym ma wrażenie , ze jak tam ruszam to i owo to nie lubi tego , bo zaczyna się wiercić i tak wzdrygać :dry:

Emka to cię mal zaskoczył :lol:

Docia weż tego swojego kpomij w d.....przecież maszyna nie jesteś.Dokadnie , faceci nie zdaja sobie sprawy ile to czasu i wysiłku kosztuje , takie gotowanie ,sprzątnie i zajmowanie się dzieckiem .Mojemu ostatnio nie daje życi , śniadań nie ma , tylko dla Ola jest uszykowane i kolacji tez nie i taki sposobem dziś zrobiła dla wszystkich pyszne kanapeczki na kolacyjkę , herbatkę ze sokiem malinowym (mniam) i jeszcze posprzątał........no ale z dobry tydzień nie robię śniadań i kolacji heheh

Sarna błagam cie nie dawaj mi tu takich filmików bo mnie ciśnie ,szczerze to i tak obejrzała do momentu jak powiedziała do tego biednego chłopczyka "no" :dry:

No to powiem wam , że ja zwolniłam tempo........w sensie robię wszytko tylko nie w biegu.Na spokojnie ,nie zdążę teraz ,to zrobię wieczorem(czytaj po nocach) ale jest właśnie spokojniej, nie mam poczucia , ze robię w biegu.

Rózyczko oby jak najszybciej to minełlo , bo na serio wam to juz dawno by sie przydala chwila wytchnienia :kiss:

Eh Ankol ja dokładnie tez tak miała ze starym powozem i w piz....leży na strychu a kupilam inny,po czym moj zmienił fure tak, ze teraz nawet powoza nie trzeba składać B)

Hehe widzę ,ze i tu cynki sa gdzie mleko tanie hehe :)Moj olo nan pije i on na nie dobrze reaguje :laugh: Po chusteczki my jedziemy do makro bo tam zawsze sa po 24.51 6 sztuka

Ankol no pozazdroscic tylko ja w zakpcu jeszcze niegdy nie byłam........ :dry: no ale moj obiecał , ze na sylwka pojedziemy kiedyś B)

Docia ja tez fb nie ogarniam heheh :P

Ankol pamietam , głosi oczywiście już poszedł :laugh:

Sarna nam lekaz zakazał chodzic po ospie na basen przez co najmniej miesiac, a najlepie z 3 sobie odpuscić :dry:

Anda te pólspiochy sa czadowe :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305645 przez luska
Ankol ja chyba cie nie mam tez na fb??A jesteś :P
12 lata 10 miesiąc temu #305649 przez luska
Miałam wam nie pisać bo pewnie zapeszę ale trudno , moje dziecko mnie rozbraja ,.Dzis praktycznie cały dzień sama sie bawiła na rekach ja miałam dzis łacznie z 10 minut :laugh: Rano na lezaczu jak sie leżała albo zasnęła albo chichtrala sie do lampy, po południu u babci na wyrku lezała i tez zasypiała i sie budziła ale dawała o sobie tylko znac jak glodna albo pampek mokry :laugh: Po kąpieli sie troszke rozwyła ( nie wiem co jej od 3dni ma tak , ze ja ląduje na przwijaku to jest ryyyyk :ohmy: :ohmy: )no ale przy cycu goitt i od 20 do 22.05 lzała sobie w łóżeczku , po prostu lezała i patrzyła się na misie na karuzeli :ohmy: :ohmy: Później miała trochę problem z zaśnięciem ale to pewnie dlatego , ze pościel ma nowa i zdjęłam baldachim.Wyrzuty sumienia mnie az dopadły , ze tak mało czasu jej poświęcam ,tylko z drugiej strony po co mam ją przyzwyczajać do ciągłej uwagi jak jej to do szczęścia nie potrzebne B)
12 lata 10 miesiąc temu #305651 przez luska
Katka zdrówka dla Olinki :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży