- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305990 przez Malina86
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wklejam Wam foto mojej Misi trzymiesiecznej!
Jeszcze nie wiemy jaki ma talent, ale wierzymy, ze napewno ma
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuzwa juz przyszli... Fuck!
Wklejam Wam foto mojej Misi trzymiesiecznej!
Jeszcze nie wiemy jaki ma talent, ale wierzymy, ze napewno ma
Kuzwa juz przyszli... Fuck!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306029 przez Batmanik
odpoczne po smierci a zeby nie ocipiec mysle nad powrotem do pracy...
fb mam ale ja sie na nim nie znam heh
Malina corcia slodziutka
my 16 tego mamy ortopede , 22 dermatologa koncem lutego szczepienia i kolo 11 marca ortopeda na usg bioderek - porazka:(
heh a z walentynek wielka dupa dzis mnie @ nawiedzila
fb mam ale ja sie na nim nie znam heh
Malina corcia slodziutka
my 16 tego mamy ortopede , 22 dermatologa koncem lutego szczepienia i kolo 11 marca ortopeda na usg bioderek - porazka:(
heh a z walentynek wielka dupa dzis mnie @ nawiedzila
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306071 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306134 przez vestusia
Oj, Gapa ze mnie.
Malina - ucałuj Misię od cioci Vestusi i Zołzy
Ja próbuję uspać na chwilę Zuzię od dobrych 30 minut i mi nie wychodzi Widzę, że jest zmęczona, ale wierzga tymi nogami w łóżeczku i nie chce zasnąć. A miałam takiego pięknego plana na dzisiejszy dzień Pewnie zaraz zacznie się koncert, skończy się kąpielą, spaniem normalnym i budzeniem się ze 4 razy w nocy. Oszaleję.
Gdybym wiedziała, że Zuzia będzie dziś spała 5 godzin ze spacerem włącznie, to sama walnęłabym się spać. Ja na oczy ledwo widzę, ona nie zamierza zasnąć na krótką drzemkę, Piotrka jeszcze nie ma, a ja zwariuję he, he, he
Malina - ucałuj Misię od cioci Vestusi i Zołzy
Ja próbuję uspać na chwilę Zuzię od dobrych 30 minut i mi nie wychodzi Widzę, że jest zmęczona, ale wierzga tymi nogami w łóżeczku i nie chce zasnąć. A miałam takiego pięknego plana na dzisiejszy dzień Pewnie zaraz zacznie się koncert, skończy się kąpielą, spaniem normalnym i budzeniem się ze 4 razy w nocy. Oszaleję.
Gdybym wiedziała, że Zuzia będzie dziś spała 5 godzin ze spacerem włącznie, to sama walnęłabym się spać. Ja na oczy ledwo widzę, ona nie zamierza zasnąć na krótką drzemkę, Piotrka jeszcze nie ma, a ja zwariuję he, he, he
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306237 przez Róża
Witajcie
Plan wymęczenia Szymcia i nie "do-lulywania" lecz wręcz przeciwnie zrealizowany ponad normę, okazało się, że dziecko tak bardzo było mamie pomocne, że jak tata o 12 wyszedł do pracy to zdecydowało, że do 19 będzie miało tylko dwie drzemki raz 20 minut, i drugi 45 - ja padam on padł 18:55 na kanapie, a mama wzięła się za szykowanie kąpieli, dziecię wybudziła, wykąpała, nakarmiła, odłożyła do łóżeczka, karuzelka i śpiiii
jeśli to nie poskutkuje i noc znowu będzie zarwana, to już nic nie wymyślę, tylko sama też się poprzestawiam i w nocy będę prać, gotować itp
Misiu ślicznotko, ciocia i Szymek niedobrus przesyłają Ci wielkie buziaki
P.S. Malinka to Ty pytałaś, kto jest z Radomia? Jeśli tak, to ja Zapraszam
Batmanik, rozumiem Cię, ja przynajmniej wiem, ze mimo, że mamy do siebie 5 minut piechotą, to nieoczekiwane naloty mnie nie czekają, taki plus ....
A mój mężuś mi zrobił fajny prezencik, jak byliśmy w szpitalu to po urodzeniu Szymcia jakaś pani robiła fotki i zostawiała kupony do odbioru w jakimś punkie foto i dodatkowe płatne gdyby rodzice chcieli, wtedy mnie to jakoś nie obeszło, za dużo się działo kupon zgubiłam i o :] a dziś mężulek tam pojechał bez kuponu odebrał zdjątko takie ładne Szymka i zamówił jescze 4, podobno fajniutkie które nam wtedy zrobili, ja to nawet niedokładnie pamiętam co się wtedy działo no i się strasznie ucieszyłam, bo to które przyniósł małe ale takie słodkie okruszkowe i będą następne, a jakoś w szpitalu już poza pierwszymi zdjęciami tuż po urodzeniu tak byliśmy zaaferowani, ze za dużo fotek nie zrobiliśmy więc jestem happy bo im więcej zdjęć tym mam lepszy nastrój
Czekam na pracusia, zaraz wyjdzie z pracy i jutro ma w końcu wolne
Ja też czekam Malinko
Plan wymęczenia Szymcia i nie "do-lulywania" lecz wręcz przeciwnie zrealizowany ponad normę, okazało się, że dziecko tak bardzo było mamie pomocne, że jak tata o 12 wyszedł do pracy to zdecydowało, że do 19 będzie miało tylko dwie drzemki raz 20 minut, i drugi 45 - ja padam on padł 18:55 na kanapie, a mama wzięła się za szykowanie kąpieli, dziecię wybudziła, wykąpała, nakarmiła, odłożyła do łóżeczka, karuzelka i śpiiii
jeśli to nie poskutkuje i noc znowu będzie zarwana, to już nic nie wymyślę, tylko sama też się poprzestawiam i w nocy będę prać, gotować itp
Misiu ślicznotko, ciocia i Szymek niedobrus przesyłają Ci wielkie buziaki
P.S. Malinka to Ty pytałaś, kto jest z Radomia? Jeśli tak, to ja Zapraszam
Batmanik, rozumiem Cię, ja przynajmniej wiem, ze mimo, że mamy do siebie 5 minut piechotą, to nieoczekiwane naloty mnie nie czekają, taki plus ....
A mój mężuś mi zrobił fajny prezencik, jak byliśmy w szpitalu to po urodzeniu Szymcia jakaś pani robiła fotki i zostawiała kupony do odbioru w jakimś punkie foto i dodatkowe płatne gdyby rodzice chcieli, wtedy mnie to jakoś nie obeszło, za dużo się działo kupon zgubiłam i o :] a dziś mężulek tam pojechał bez kuponu odebrał zdjątko takie ładne Szymka i zamówił jescze 4, podobno fajniutkie które nam wtedy zrobili, ja to nawet niedokładnie pamiętam co się wtedy działo no i się strasznie ucieszyłam, bo to które przyniósł małe ale takie słodkie okruszkowe i będą następne, a jakoś w szpitalu już poza pierwszymi zdjęciami tuż po urodzeniu tak byliśmy zaaferowani, ze za dużo fotek nie zrobiliśmy więc jestem happy bo im więcej zdjęć tym mam lepszy nastrój
Czekam na pracusia, zaraz wyjdzie z pracy i jutro ma w końcu wolne
Ja też czekam Malinko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #306244 przez madziaska
Dobry wieczor
Malinka ja tez czekam Wszystkiego najlepszego dla Michaski
My dzisiaj na urodzinach siostrzenca bylismy, a raczej bylysmy, bo bez SZ. Smutno mi bylo, zjadlam torta i pojechalam do domu...
Batmanik nie doluj sie Kochana
Milla no wreszcie!!! Buziaki dla Paulinki...
Moja Hanie w nocy znowu meczylo cofanie, kurcze myslalam, ze bedzie juz dobrze :/ Teraz spi, zobaczymy co nocka przyniesie
Dorcia TY to masz super z tymi nockami. Buziaczki dla Lenki :*
Malinka ja tez czekam Wszystkiego najlepszego dla Michaski
My dzisiaj na urodzinach siostrzenca bylismy, a raczej bylysmy, bo bez SZ. Smutno mi bylo, zjadlam torta i pojechalam do domu...
Batmanik nie doluj sie Kochana
Milla no wreszcie!!! Buziaki dla Paulinki...
Moja Hanie w nocy znowu meczylo cofanie, kurcze myslalam, ze bedzie juz dobrze :/ Teraz spi, zobaczymy co nocka przyniesie
Dorcia TY to masz super z tymi nockami. Buziaczki dla Lenki :*
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306246 przez vestusia
Róża, mam nadzieję, że się wyśpisz i że nocka będzie znośna. Ja też się łudzę, że i moja będzie ok.
Rozścielam wyro i idę spać, Zuzannę obrócę z brzuszka na plecki i idę w kimkę. Piotrka jeszcze nie ma, ale trudno, ma klucz, więc niech sobie radzi. Dobranoc Kochane.
Róża, mam nadzieję, że się wyśpisz i że nocka będzie znośna. Ja też się łudzę, że i moja będzie ok.
Rozścielam wyro i idę spać, Zuzannę obrócę z brzuszka na plecki i idę w kimkę. Piotrka jeszcze nie ma, ale trudno, ma klucz, więc niech sobie radzi. Dobranoc Kochane.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306251 przez Róża
Malinko
Mam nadzieję Madziaska, że noc będziecie mieć spokojną, i że nic Hani nie będzie męczyć
Vestusiu, oby Zuzia spała dłuuugo i cichutko niech ta noc będzie lepsza, śpij Kochana
Uciekam bo spalę pierogi
P.S. Spaliłam, dobrze, że Łukasz lubi chrupiące, będzie miał mega chrupiące
Mam nadzieję Madziaska, że noc będziecie mieć spokojną, i że nic Hani nie będzie męczyć
Vestusiu, oby Zuzia spała dłuuugo i cichutko niech ta noc będzie lepsza, śpij Kochana
Uciekam bo spalę pierogi
P.S. Spaliłam, dobrze, że Łukasz lubi chrupiące, będzie miał mega chrupiące
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34