BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305990 przez Malina86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wklejam Wam foto mojej Misi trzymiesiecznej!
Jeszcze nie wiemy jaki ma talent, ale wierzymy, ze napewno ma :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuzwa juz przyszli... Fuck!
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #306029 przez Batmanik
odpoczne po smierci a zeby nie ocipiec mysle nad powrotem do pracy...
fb mam ale ja sie na nim nie znam heh B)
Malina corcia slodziutka :kiss: :kiss: :kiss:
my 16 tego mamy ortopede , 22 dermatologa koncem lutego szczepienia i kolo 11 marca ortopeda na usg bioderek - porazka:(
heh a z walentynek wielka dupa dzis mnie @ nawiedzila :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306071 przez Dorciaition
Hello.

Wpadam tylko na chwilę. Czekam na gości. Spóźnienie już 20 minut :angry:

Buziaczki dla Miśki :kiss: :kiss:

Miśka słodziutka, no i jak zwykle super bodziak.

Aa, nie uwierzycie jak spała ostatniej nocy Lenia! Od 20 do 8 :ohmy:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #306134 przez vestusia
Oj, Gapa ze mnie.

Malina - ucałuj Misię od cioci Vestusi i Zołzy :)

Ja próbuję uspać na chwilę Zuzię od dobrych 30 minut i mi nie wychodzi :angry: :angry: :angry: Widzę, że jest zmęczona, ale wierzga tymi nogami w łóżeczku i nie chce zasnąć. A miałam takiego pięknego plana na dzisiejszy dzień :angry: :angry: :angry: Pewnie zaraz zacznie się koncert, skończy się kąpielą, spaniem normalnym i budzeniem się ze 4 razy w nocy. Oszaleję.

Gdybym wiedziała, że Zuzia będzie dziś spała 5 godzin ze spacerem włącznie, to sama walnęłabym się spać. Ja na oczy ledwo widzę, ona nie zamierza zasnąć na krótką drzemkę, Piotrka jeszcze nie ma, a ja zwariuję he, he, he :D
12 lata 10 miesiąc temu #306150 przez katka
Witajcie
Vestusia nie zwariujesz to nie takie proste :P
Całuski dla Michasi bo tez przeoczyłam a talent ma na pewno po mamusi :)
12 lata 10 miesiąc temu #306162 przez emkapl84
Michasia buziaczki od cioci Emilki :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #306236 przez vestusia
Malwina, ja czekam i czekam na relacje, a Ty chyba jakiś poemat piszesz :D Ja już padam na cyce, mam nadzieję, że doczekam się dziś Twojego posta he, he, he :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306237 przez Róża
Witajcie :)

Plan wymęczenia Szymcia i nie "do-lulywania" lecz wręcz przeciwnie zrealizowany ponad normę, okazało się, że dziecko tak bardzo było mamie pomocne, że jak tata o 12 wyszedł do pracy to zdecydowało, że do 19 będzie miało tylko dwie drzemki raz 20 minut, i drugi 45 - ja padam :) on padł 18:55 na kanapie, a mama wzięła się za szykowanie kąpieli, dziecię wybudziła, wykąpała, nakarmiła, odłożyła do łóżeczka, karuzelka i śpiiii ;)

jeśli to nie poskutkuje i noc znowu będzie zarwana, to już nic nie wymyślę, tylko sama też się poprzestawiam i w nocy będę prać, gotować itp :)

Misiu ślicznotko, ciocia i Szymek niedobrus przesyłają Ci wielkie buziaki :)
P.S. Malinka to Ty pytałaś, kto jest z Radomia? Jeśli tak, to ja :lol: Zapraszam :D

Batmanik, rozumiem Cię, ja przynajmniej wiem, ze mimo, że mamy do siebie 5 minut piechotą, to nieoczekiwane naloty mnie nie czekają, taki plus ....

A mój mężuś mi zrobił fajny prezencik, jak byliśmy w szpitalu to po urodzeniu Szymcia jakaś pani robiła fotki i zostawiała kupony do odbioru w jakimś punkie foto i dodatkowe płatne gdyby rodzice chcieli, wtedy mnie to jakoś nie obeszło, za dużo się działo :) kupon zgubiłam i o :] a dziś mężulek tam pojechał bez kuponu odebrał zdjątko takie ładne Szymka i zamówił jescze 4, podobno fajniutkie które nam wtedy zrobili, ja to nawet niedokładnie pamiętam co się wtedy działo :) no i się strasznie ucieszyłam, bo to które przyniósł małe ale takie słodkie okruszkowe i będą następne, a jakoś w szpitalu już poza pierwszymi zdjęciami tuż po urodzeniu tak byliśmy zaaferowani, ze za dużo fotek nie zrobiliśmy więc jestem happy :) bo im więcej zdjęć tym mam lepszy nastrój :):):)

Czekam na pracusia, zaraz wyjdzie z pracy i jutro ma w końcu wolne :)

Ja też czekam Malinko :):):)
12 lata 10 miesiąc temu #306238 przez Malina86

Musze Was nadrobic, ale nie wiem czy mi sie dzis juz uda. Dziekujemy za zyczonka :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #306244 przez madziaska
Dobry wieczor :)
Malinka ja tez czekam ;) Wszystkiego najlepszego dla Michaski :)
My dzisiaj na urodzinach siostrzenca bylismy, a raczej bylysmy, bo bez SZ. Smutno mi bylo, zjadlam torta i pojechalam do domu...
Batmanik nie doluj sie Kochana :)
Milla no wreszcie!!! Buziaki dla Paulinki...
Moja Hanie w nocy znowu meczylo cofanie, kurcze myslalam, ze bedzie juz dobrze :/ Teraz spi, zobaczymy co nocka przyniesie ;)
Dorcia TY to masz super z tymi nockami. Buziaczki dla Lenki :*
12 lata 10 miesiąc temu #306246 przez vestusia

Róża, mam nadzieję, że się wyśpisz i że nocka będzie znośna. Ja też się łudzę, że i moja będzie ok.
Rozścielam wyro i idę spać, Zuzannę obrócę z brzuszka na plecki i idę w kimkę. Piotrka jeszcze nie ma, ale trudno, ma klucz, więc niech sobie radzi. Dobranoc Kochane.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306250 przez Malina86

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306251 przez Róża
Malinko :):):)

Mam nadzieję Madziaska, że noc będziecie mieć spokojną, i że nic Hani nie będzie męczyć :kiss:

Vestusiu, oby Zuzia spała dłuuugo i cichutko :) niech ta noc będzie lepsza, śpij Kochana :)

Uciekam bo spalę pierogi :):):)

P.S. Spaliłam, dobrze, że Łukasz lubi chrupiące, będzie miał mega chrupiące :D
12 lata 10 miesiąc temu #306252 przez Malina86

12 lata 10 miesiąc temu #306255 przez madziaska
Vestusia zapodaj linka do tych grzechotek ;)
Malina brakkkkkkkkk słów ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka