BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #306660 przez vestusia
Dorcia, no ale Twoja Lenka to przecież od dawna śpi tak pięknie, to ona wtedy w nocy wstawała??? Ja jak dotąd myślałam, że ona w ogóle się nie budziła i spała tak pięknie. ??

Mojej Zuzi coś się poprzestawiało, bo jak widać świruje ostatnimi czasy.
Teraz śpi jeszcze w foteliku i ani ja, ani Piotrek nie mamy odwagi jej rozbudzić. Ale i tak trzeba będzie he, he, he :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #306661 przez Dorciaition
Nie no Vestusia chyba trza Cie palnąć! Wyglądasz cudownie!!! Fryzurka extra, no i jaki sexi makijaż :D Piękna Mamusia

Powiedz mi gdzie kupiłaś tą koszulę? Szukam juz od dawna takiej długiej do legginsów, ale nigdzie nie ma

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #306667 przez chłopek
vestusia fryzurka fajna ładnie wygladasz :) właśnie fajną masz koszulę tez taką chce
12 lata 10 miesiąc temu #306669 przez Dorciaition
Tak Vestusia, raz w nocy się budziła. A ja wtedy robiłam błąd, że ją zabawiałam, zapalałam wielkie światło, no i 2 godziny nie spała.

Długo Zuzia już śpi?

12 lata 10 miesiąc temu #306672 przez vestusia
Dorcia, tę koszulę kupiłam dawno temu, ona jest z H&M MAMA, w sumie niby taka ciążówka, ale one były modne już więc taką kupiłam. I w ciąży też mi służyła (po również) :)

No i dziś się po prostu odstrzeliłam jak ten szczur na otwarcie kanału, więc pstrykałam foty. Ale i tak wolałabym jaśniejsze włosy i jakoś tak już mi się ta fryzura nie podoba, bo w zasadzie na tyle godzin siedzenia to szału nie ma. No ale, zawsze to jakieś "odświeżenie". :)
12 lata 10 miesiąc temu #306674 przez vestusia
Dorcia, czyli to, co widziałyśmy na tym nocnym filmiku Lenki to ona tak zawsze z Tobą miała? Aparatka z Ciebie niesamowita :D Ja to w nocy tylko w kuchni palę lampkę przy okapie i tak prawie po ciemku karmię Zuzię. I w nocy nigdy do niej nie gadam, zawsze cisza. Jedynie na przewijanie (przewijam ją nad ranem, bo zawsze wtedy sra - jakby nie mogła sobie wybrać innej pory dnia na robienie kupy he, he, he) zapalam lampkę ścienną, ona wtedy jak krecik wygląda, ale potem gaszę i dalej cisza i karmienie :D

A Zuzia teraz okropnie świruje. Wcześniej naprawdę złego słowa bym nie mogła powiedzieć o nocy. Wstawałam zazwyczaj 2 razy, zdarzało się, że raz, czasami, że 3. A od jakichś 2 tygodni normalnie po 3-5 razy. Mam naprawdę dość. Nie wiem czemu tak ma :(
12 lata 10 miesiąc temu #306675 przez [email protected]
hejooooooooooooo

ale jestem padnieta!!!
przed 11 zajechaliśmy do Karpacza, od razu u rodziców w pokoju nacycowałam Darusia, potem everybody siku-kupa i na stok :D
mój tata z mamą zostali z dzieciaczkami a ja z Adaśkiem jeździliśmy.
potem mama do nas dołączyła. jestem w szoku jak ona jezdzi fajnie:) rok temu tata ją uczył, chwaliła się ze umi jezdzić-ale na boga, znam moją mamę i widziałam kiedys jak probowała do nart się przymierzać i było to przezabawne :) więc stwierdziłąm że pewnie ślizga się pługiem po prostej powiezchni-ale ona tak fajniutko śmiga.
Wyobraźcie sobie że tak się bałam o Darusia po tej ospie że wziełam ze soba termofory:P
i Tak Daruś śpał sobie od 11;30 do 15;50 na mroźnym groskim powietrzu.
ja w ogole zejdziłam na sprzęcie mojego taty i wjego starych(17 lat) butach!!!
tak mi strasznie palce u nóg zmarzły ze ich nie czułam, a jak odtajały to tak strasznie bolało ze az mi łzy poleciały:(

VEstusiu fotki dodam jutro albo pojutrze bo miałam tylko aparat kompaktowy i zostawiłam go rodzicom, zeby porobili sobie zdjecia. Ciesze sie ze wizyta u tatuta Wam się udała:)

hahah mój Domiś ogląda bajki na nick junior icoś im się właśnie poje*ało chyba i bajka leci po węgiersku hahaha jak to zabawnie brzmi! ysztysz kurysztysz! hahah

Madziska-gratuluje rocznicy i życzę wiele wiele dziesiąt takich!!!

emka- wapaniałe macie te walentynki-tylko pozazdroscic!

anakol-eeeeeeh Gubałówka zazdroszcze!!! to ja tu przy topbie jakies pagóreczki mam:P no i przygoda z torebką-powiało grozą heheh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tak w ogole to chciałam sie Wam pochwalić że dziś z rana Daro zaczął się śmiać na głos!!!!
chichra się tak przecudnie!!!
w szoku bylismy ichichralismy sie razem z nim -a w szoku bo Domiś pierwszy raz na głos śmiał się jak miał 5 miesięcy-na Mikołaja zaczął się mega chichrać jak pies skakał -wczesniej sie ciagle usmiechał ale do psa zaczal sie smiac na glos! a Daro juz oddzisiaj sie smieje!!!

dobranoc!!!
12 lata 10 miesiąc temu #306678 przez [email protected]
VESTUSIA SLICZNIE WYGLADASZ!!!!
buziaczki imilej nocki for all!!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306729 przez Dorciaition
Kurde, chciałabym też taką koszulę dłuższą. Ostatnio kilka przymierzałam i we wszystkich dupsko mi widać :/

Widzę, że Ty nigdy nie jesteś zadowolona. Kochana jesteś piękną kobietką! A włosów chyba tak od razu nie można rozjaśnić. A jak Bobkowi się podoba? :silly:

Tak, dokładnie- u nas każda nocka tak wyglądała. Równe 2 godziny zabawy, na szczęście tylko w łóżeczku. nie narzekałam bo myślałam, że to normalne. Gdyby nie Wy, to pewnie jeszcze byśmy z Lenia zabawiały się w nocy ;) Choc przynajmniej wtedy zdążyłam np w łazience w tym czasie posprzątać ;)

Vestusia może Zuzia za dużo w dzień śpi? Wcześniej tyle samo spała? Lenka dłuzej niż godzinę nie śpi, a jeśli już się jej zdarza to niestety wybudzanko, bo od razu sobie wkręcam że znowu sobie przekręci dzień z nocą.

Sarna super, że udał się wypad na narty, no poza tymi zmarźniętymi paluszkami. No i jaką masz zdolną mamusię :)
NO i super, że Daruś już się na głoś śmieje. Ucałuj go z tej okazji od nas :lol:

Też śmigam po mału. Dziś wieczór bez alkoholu :blink:

Buziaczki

12 lata 10 miesiąc temu #306768 przez anyanka
Sarna masz rację mam depresję poporodową i jestem tego świadoma. Od jutra szukam mieszkanka do wynajęcia. Szkoda że nie mam gdzie iść, żadnych znajomych ani rodziny nie mam którzy by dali nawet przenocować u siebie. Muszę się jakoś zebrać do kupy. Dobrze że udało mi się Bartusia uśpić
12 lata 10 miesiąc temu #306794 przez [email protected]
jestem tak wymęczona że ide spać
weszłam tylko na sekundke coś Wam wstawić
ja jestem zachwycona a Wy?

www.cda.pl/video/1500551/Grecki-Mam-Talent-Przegiecie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #306821 przez Dorciaition
O wow Sarna ha ha! :laugh:
Tylko ciekawe jak oni zrobili, że tak momentalnie im stanęły... B) Bo beztego to chyba nie dałoby rady zagrać :laugh: :laugh: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #306828 przez Kredka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

jestem tak wymęczona że ide spać
weszłam tylko na sekundke coś Wam wstawić
ja jestem zachwycona a Wy?

www.cda.pl/video/1500551/Grecki-Mam-Talent-Przegiecie

hahah dobry ten talent

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306844 przez Malina86
Czesc Mamusie!

My po urodzinach siorki, bylo fajnie, Misia dziecko aniol normalnie :)

Vestusia super foteczki, bardzo mi sie podoba Twoj kolor wlosow, robilas teraz balejaz czy tylko jasne pasemka? Tez bym chciala sie farbnac, ale poki nie przestane lysiec to nic nie robie.

emka fajnie, ze wieczorek walentynkowy udany. Macie pomysly powiem Wam. Wy chyba tacy romantycy jestescie co? Moj Malz tez kiesys mieszkanie przystrajal itd., on tez z tych romantycznych, ale ja nie za bardzo :)
Twoj Malz mnie zaskoczyl glosem poparcia dla mojej tesciowej! Ty mu zajrzyj w buty lepiej!!!

madziaska gratuluje takiego stazu i trzymam kciuki za powrot Sz do zdrowia!

sarna super, ze fajnie na nartach bylo i, ze Darus sie smieje w glos i powiem Ci, ze Miśka tez sie juz tak smieje, np. wczoraj rano nas obudzila swoim chichraniem.

Moj Malz po wczorajszym wieczornym opieprzu wstal dzisiaj wysprzatal cala kuchnie na blysk, zamontowal mi polke, Misia sie zajmowal no w szoku bylam. Zjeba czyni cuda :) I jeszcze mowi do mnie, ze dzisiaj dzien bez komputera! O co to to nie :)
12 lata 10 miesiąc temu #306846 przez luska
Malina to czekamy na hity:)Ale i tak cie podziwiam , ze ja tak gościsz co chwile , ja bym powiedziała , że dziś wybywamy i nas nie będzie:)

Vestusia no zeby cie gorzej nie wzięło , a idź do lekarza , chociaż ci osłucha.Szczerze to ja nie jestem za samowolnym braniem antybiotykowy to poszalałaś z zakupami , tez mam tą grzechotkę na rączkę ale malej jeszcze nie zakładalam

Ankol ja bym chyba nie wychodziła , bo w domu małej się nic nie stanie a na dwirze jaki sie wciagnie tych pyłków to kto wie jak na to zareaguje .My szczerze mowiac nie wychodzimy od kąd są te mrozy, czyli z dobre 2 tygodnie małe nie była na spacerze , ale nie ma wyrzutów , bo jak ja wychodze to mnie kaszel łapie i najchętniej do domu bym wróciła , więc jej nie mecze.w domu ma wywietrzone i na razie musi to wystarczyć

Mila ja cie chyba myślami ściągnęłam , ale czemu do nas nie zaglądasz częściej

Rożyczko szczerze to tez tak ma z tym fb , ze nie zawsze wiem po nazwisku kto to tylko po maluchach poznaje albo nic i imię sa ze sobą związane B)

hehe Malina Miśka jest zarabiasta hehe a jaki ona minki wali , talet to na pewnio mam tylko własnie jaki......a może nawet kilka

apropo ja mam nadzieje , ze któreś z moich dzieci odziedziczy talenty po dziadkach , bo ja jestem antytalencie ,za to po dziaku mogli by być sportowcem , kucharzem, architektem,malarzem, muzykiem i dziw , ze ja na serio antytalen, nawet jedengo z tych wszystkich nie było mi dane odziedziczyć :dry:

Misia sto lat dla ciebie :kiss: :kiss:

vestusia dokładnie nie oszalejesz, bo to nie takie latwe ;)A jak czytam o Zuzi to jak bym o Olo czytała z tą różnicą ,że my jeszcze nocki mieliśmy przewalone :dry:Bo spał np od 23 do 2 do 5 urzedowała , zrobił sobie drzemkę godzina i dawaj........Jak był większy to spał od 20 do 5 z dwoma pobudkami :angry: Zreszta do dzis wstajem w nocy do niego...........

Różyko fajnie , że u was w szpitalu ktoś pomyslala i takie zdjątka zrobili.Czeto walsnie oszołóomieni rodzice nie mysla o czyms takim jak zdjatka:)

A co do zdjeci , nam dzis ciocia przywiozła babci zdjecia zaraz po powrocie z Syberi, stare bo z 1945 ale jakie......... :cheer:

Malina siedzie i kwicze ze śmiechu ja pier.......hehe nie no twoja teściowa jest po prostu the best hehehe.Wez blog załóż o tesciowej swojej.Zdabedziesz szyty w tym temacie za pomocą jej pomysłów hehe ,no nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Podziwiam tez za wytrzymałość, bo mnie by szlag trafił i chyba bym ich pogoniła B) Tym bardziej , ze daliście im dosłownie do zrozumienia , ze chcecie już się położyć, porażka!!!

No to chociaż raz miała gest z tymi pampkami ;)

Madziu zdrówka dla twojego małża:)Dla Haniulki tez , bo sie biedna przez to cofanie umeczy

Ankol to sie Natka popisała :) Fajnie , że w domku tez taka grzeczniutka.Dzieciaczki to tak lubia w gosciach aniolki a w domu za to szaleją ;)

Docia to mieliście towarzystwo,nie lubię takich milczków B) Moja mała tez ma taki ślinotok , ze bez sniaka albo pieluszki sie nie obedzie, pod brodą wszystko mokre i pcha paluchy ale dla mnie to nie z powodu ząbkow na pewno.Z tego co pamiętam to chyba coś z rozwojem jakis gruczołów, czy coś takiego.......

Mdzia wszystkiego najlepszego z okazij rocznicy :kiss:

Mmmm Vestsuia ale wystrojona z ciebie mamusie.........dokładnie powinnaś w łepetynę dostać za to gadanie :silly:

sarna no pozazdrościć wypadu na narty:)no ale kobieto czy ty oszalałaś ,mogłaś sobie paluchy odmrozić
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia