- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307017 przez Malina86
Hello!
U nas nocka dzisiaj fajna, pobudka o 5:00 i o 9:00 i teraz sobie znowu Miśka u mnie w lozku przysypia
Moj Malz mi kupil przed praca wielkiego lizaka z napisem I love You i polozyl na stole- to juz trzeci lizak w przeciagu kilku dni.
Róża sliczne fotki Szymka!
Dorcia, ale fajnie masz z ta Teneryfa... Ale wypoczniesz! Na ile lecicie?
Boziu ja tez sie mialam odchudzac i cos mi nie idzie...
A u nas sie mowi: odstrzeliles sie jak sledz na dni morza
U nas nocka dzisiaj fajna, pobudka o 5:00 i o 9:00 i teraz sobie znowu Miśka u mnie w lozku przysypia
Moj Malz mi kupil przed praca wielkiego lizaka z napisem I love You i polozyl na stole- to juz trzeci lizak w przeciagu kilku dni.
Róża sliczne fotki Szymka!
Dorcia, ale fajnie masz z ta Teneryfa... Ale wypoczniesz! Na ile lecicie?
Boziu ja tez sie mialam odchudzac i cos mi nie idzie...
A u nas sie mowi: odstrzeliles sie jak sledz na dni morza
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307020 przez Róża
Vestusia - "Ruchy dżdżownicze" wiem o czym piszesz Vestusiu
A co do zdjątek ja robie najprostszym chyba programem, nazywa się Picasa, super można zdjecia przerabiać na swoje potrzeby no i kolaże robi się bardzo łatwo
P.S. Super wyglądasz, nie narzekaj już na siebie, dobrze?
Katka, dostaliśmy gryzaczek od koleżanki, jak będę się z nią widzieć to zapytam gdzie kupiła, a faktycznie jest super bo jest lekki i podobny do smoka i dzieciątko szybko kuma o co chodzi no i fajnie masuje dziąsełka
A co do zdjątek ja robie najprostszym chyba programem, nazywa się Picasa, super można zdjecia przerabiać na swoje potrzeby no i kolaże robi się bardzo łatwo
P.S. Super wyglądasz, nie narzekaj już na siebie, dobrze?
Katka, dostaliśmy gryzaczek od koleżanki, jak będę się z nią widzieć to zapytam gdzie kupiła, a faktycznie jest super bo jest lekki i podobny do smoka i dzieciątko szybko kuma o co chodzi no i fajnie masuje dziąsełka
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #307070 przez Dorciaition
Vestusia Lenia śpi w dzień ,ale góra po pół godziny kilka razy. Za chwile pewnie się obudzi, bo pół godziny mija
Biedna Zuzia z tym rzyganiem
My też mamy jutro szczepenia :/ Mam nadzieję, że nic Lenka nie złapie, bo pierwsze przeszła rewelacyjnie.
w takim razie też wybierzemy się na spacer.
KAtka u nas też się mówi "jak stróż w boże ciało"
No no Malinka jaki męzuś kochany. Liżesz te lizaki?
Lecimy 8 maja, a powrót 15go. Z tym, że 6 albo 7 lecimy do Londynu. Trochę głupio, że wcześniej, bo jeszcze do mojego brata jechać, więc ciągle w podróży. ALe niestety nie da sie tak, że dolecimy do Anglii i od razu bedzie samolot dalej.
Ale się objadłam przed chwilą. Jak długo nie będę się odzywać to znaczy, że pękłam
Malina będziemy trzymać. My w środę do neurologa.
Biedna Zuzia z tym rzyganiem
My też mamy jutro szczepenia :/ Mam nadzieję, że nic Lenka nie złapie, bo pierwsze przeszła rewelacyjnie.
w takim razie też wybierzemy się na spacer.
KAtka u nas też się mówi "jak stróż w boże ciało"
No no Malinka jaki męzuś kochany. Liżesz te lizaki?
Lecimy 8 maja, a powrót 15go. Z tym, że 6 albo 7 lecimy do Londynu. Trochę głupio, że wcześniej, bo jeszcze do mojego brata jechać, więc ciągle w podróży. ALe niestety nie da sie tak, że dolecimy do Anglii i od razu bedzie samolot dalej.
Ale się objadłam przed chwilą. Jak długo nie będę się odzywać to znaczy, że pękłam
Malina będziemy trzymać. My w środę do neurologa.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #307091 przez madziaska
Dzien dobry
U nas nocka ok, spanko od 20.30 do 7, jedzonko o 3
Vestusia jak piszesz, ze Zuzia rzyga i zaciesza to jakbym Hanie widzial Fryzurka super, mnie tez korci grzywka. Tylko kurcze trzeba ja czesto podcinac :/
Sarna super wypad na nartki My jezdzimy na desce, tzn ja sie slizgam, ale i tak jest fajnie W tym roku mozemy sobie pomarzyc
Dorcia, super masz z ta Teneryfa. A Lenia z kim zostaje??? Z tesciowa????
Roza SZYMEK cudny, wogole SZymki to fajne chlopaki
Emka fjnie, ze tak dbacie z mezem o WASZE relacje Mi cos sil brakuje, wiem wiem, dla chcacego nic trudnego. Ostatnio mi sie nic nie chce... :/
Malinka powodzenia u lekarzy
Ja dzisiaj do ginka jade, kurde jakos sie stresuje No i z Hania musimy jechac, w kolejce czekac. Moze mala zacznie ryczec to mnie przepuszcza
U nas nocka ok, spanko od 20.30 do 7, jedzonko o 3
Vestusia jak piszesz, ze Zuzia rzyga i zaciesza to jakbym Hanie widzial Fryzurka super, mnie tez korci grzywka. Tylko kurcze trzeba ja czesto podcinac :/
Sarna super wypad na nartki My jezdzimy na desce, tzn ja sie slizgam, ale i tak jest fajnie W tym roku mozemy sobie pomarzyc
Dorcia, super masz z ta Teneryfa. A Lenia z kim zostaje??? Z tesciowa????
Roza SZYMEK cudny, wogole SZymki to fajne chlopaki
Emka fjnie, ze tak dbacie z mezem o WASZE relacje Mi cos sil brakuje, wiem wiem, dla chcacego nic trudnego. Ostatnio mi sie nic nie chce... :/
Malinka powodzenia u lekarzy
Ja dzisiaj do ginka jade, kurde jakos sie stresuje No i z Hania musimy jechac, w kolejce czekac. Moze mala zacznie ryczec to mnie przepuszcza
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307114 przez Batmanik
hehe Dorcia ja mialam od dzis drastyczny rygor z dieta wprowadzic ale ten tydz sobie troche sfolguje - bo akurat zly tydz wybralam hehe ale akurat w okres postu to dobry czas na diete
moja jest niespokojna od paru dni bo znow po tym mleku ma problemy z kupka:(
mysle ze jak zacznie jesc zupki to jej to minie
Malina daj znac jak tylko wrocicie co tam u lekarza- widze ze to czas wizyt u lekarzy mnie tez teraz czeka troche wizyt
Madzia dziecko to dobry sposob na kolejki hehe:)) i sprawdzony:))
lece bo mala steka
moja jest niespokojna od paru dni bo znow po tym mleku ma problemy z kupka:(
mysle ze jak zacznie jesc zupki to jej to minie
Malina daj znac jak tylko wrocicie co tam u lekarza- widze ze to czas wizyt u lekarzy mnie tez teraz czeka troche wizyt
Madzia dziecko to dobry sposob na kolejki hehe:)) i sprawdzony:))
lece bo mala steka
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307170 przez Róża
Malinka, będziemy trzymać kciuka za Misię
Dorcia ja tez przeżywam szczepienie, będzie 21-ego ... aż mnie dreszcze przechodzą
Halo halo, nie pękłaś kochana?
Madziaska, pewnie się stresujesz, bo dawno nie byłaś, w ciązy to człowiek się przyzwyczaił do ciągłych przeglądów a teraz chwilę odetchnął od comiesięcznych wizyt, wszystko będzie ok na pewno, a faktycznie być może Hania pomoże Ci szybciej dostać się do gabinetu
Nioo Zzymki to są zarąbiste chłopaki
Buziole idę zagrzać rosół go Misiek przydrzymał
Dorcia ja tez przeżywam szczepienie, będzie 21-ego ... aż mnie dreszcze przechodzą
Halo halo, nie pękłaś kochana?
Madziaska, pewnie się stresujesz, bo dawno nie byłaś, w ciązy to człowiek się przyzwyczaił do ciągłych przeglądów a teraz chwilę odetchnął od comiesięcznych wizyt, wszystko będzie ok na pewno, a faktycznie być może Hania pomoże Ci szybciej dostać się do gabinetu
Nioo Zzymki to są zarąbiste chłopaki
Buziole idę zagrzać rosół go Misiek przydrzymał
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307201 przez Dorciaition
Ha ha nie pękłam. Byliśmy na spacerku więc mi trochę lepiej ;)Nawet Daisy zabrałam, bo biedna cały dzień w szafie siedzie, tzn dopóki Krzysiu nie przyjdzie.
co do Szymków to się zgadzam
MAdziaska przyjdzie wiosna, ze zdrówkiem będzie lepiej to nadrobicie
Tak, Lenka zostanie z teściową i szwagierką. Będzie też jak by co mój tata. Mam nadzieję, że to wytrzymam. Jakoś jeszcze sie nie cieszę, bo mała mnie tu trzyma.
Dobrze, że w końcu idziesz do gina. Ja się ciesze, że byłam. Okresu jeszcze nie mam, ale spokojnie poczekam- bez wspomagaczy.
Mam pytanie do dziewczyn którę karmią butlą (najlepiej Avent): Jaki smoczek dajecie? Czy jak dzieciaczki skończą 3 miesiące to dać już 3jkę?
co do Szymków to się zgadzam
MAdziaska przyjdzie wiosna, ze zdrówkiem będzie lepiej to nadrobicie
Tak, Lenka zostanie z teściową i szwagierką. Będzie też jak by co mój tata. Mam nadzieję, że to wytrzymam. Jakoś jeszcze sie nie cieszę, bo mała mnie tu trzyma.
Dobrze, że w końcu idziesz do gina. Ja się ciesze, że byłam. Okresu jeszcze nie mam, ale spokojnie poczekam- bez wspomagaczy.
Mam pytanie do dziewczyn którę karmią butlą (najlepiej Avent): Jaki smoczek dajecie? Czy jak dzieciaczki skończą 3 miesiące to dać już 3jkę?
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307263 przez vestusia
Dorcia tak sobie pomyślałam, będziecie robili "próbę generalną" przed wyjazdem? Chodzi mi o to, czy np. dacie teściowej Lenkę np. na jeden dzień z nocą, żeby zobaczyć czy dadzą radę? Jej, ja Cię naprawdę podziwiam, ale faktycznie z Lenką mogłoby być ciężko na wakacjach. No i pytanie - czy jak będziecie bez niej to czy będziecie się dobrze bawić?
Szymki to fajne chłopaki, to fakt W ogóle chłopaki są fajne
Malina lizaka? On chyba coś sugeruje i powinnaś czytać między wierszami
My przytargaliśmy tapczan z piwnicy, poprzestawialiśmy komody, w miarę uporządkowaliśmy i padam na cyce. Zuza jeszcze śpi, ale pewnie obudzi się za chwilę.
Dorcia, moja Zuzia w sumie nie śpi aż tak dużo, tzn. nigdy nie ma reguły ile będzie spała od spaceru. Czasami nie prześpi 2h, a czasami (jak ostatnio) spała aż 5h. Jakby była w domu, to na pewno nie miałaby dłuższej drzemki, co najwyżej ze trzy drzemki tak po 20-30 minut. Nie wiem dlaczego ona tak ma....
Piotrek robi obiad, a ja czekam aż Zuza się obudzi.
Co do smoczków, to ja akurat używam butelek Lovi i Zuzia na razie pije ze smoczków nr 1, bo ona bardzo łapczywie pije i jeszcze niedawno krztusiła się pijąc z tych butelek. Jednego większego smoczka (z kolejnym nr) używam czasami, gdy dostawała coś gęstego do jedzenia
Szymki to fajne chłopaki, to fakt W ogóle chłopaki są fajne
Malina lizaka? On chyba coś sugeruje i powinnaś czytać między wierszami
My przytargaliśmy tapczan z piwnicy, poprzestawialiśmy komody, w miarę uporządkowaliśmy i padam na cyce. Zuza jeszcze śpi, ale pewnie obudzi się za chwilę.
Dorcia, moja Zuzia w sumie nie śpi aż tak dużo, tzn. nigdy nie ma reguły ile będzie spała od spaceru. Czasami nie prześpi 2h, a czasami (jak ostatnio) spała aż 5h. Jakby była w domu, to na pewno nie miałaby dłuższej drzemki, co najwyżej ze trzy drzemki tak po 20-30 minut. Nie wiem dlaczego ona tak ma....
Piotrek robi obiad, a ja czekam aż Zuza się obudzi.
Co do smoczków, to ja akurat używam butelek Lovi i Zuzia na razie pije ze smoczków nr 1, bo ona bardzo łapczywie pije i jeszcze niedawno krztusiła się pijąc z tych butelek. Jednego większego smoczka (z kolejnym nr) używam czasami, gdy dostawała coś gęstego do jedzenia
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307269 przez Dorciaition
Nie mamy w planie zrobić próby generalnej. Pewnie na wyjeździe będę myślała cały czas o Lence, ale z drugiej strony wszyscy nas namawiają. Lenka będzie miała już pół roku, wiec myślę (mam nadzieję), że da radę. A nam na pewno taki wyjazd się przyda. Moja bratowa gdy jej córcia miała też pół roczku została pod moją opieką i super to zniosła. Pewnie dlatego, że fajną ciocię ma
Lenka śpi dziś wyjątkowo dużo w dzień, no ciagle. A ja już się martwię i myślę o nocy.
Ha ha dobre z tym lizakiem Pewnie masz rację. Tylko bez zelu żebyś nie miała takich przychód jak Vestusia
Lenka śpi dziś wyjątkowo dużo w dzień, no ciagle. A ja już się martwię i myślę o nocy.
Ha ha dobre z tym lizakiem Pewnie masz rację. Tylko bez zelu żebyś nie miała takich przychód jak Vestusia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307275 przez vestusia
Ja tam myślę, że ten wyjazd bardzo dobrze Wam zrobi. A teściowa najwyżej będzie miała ostrą jazdę z Lenką jak da jej popalić
Ha, ha, ha Z tym żelem dobra jesteś Myślałam, że już zapomniałyście he, he, he
Właśnie się dowiedziałam, że 1 marca będą zapisy do żłobka, i, uwaga, zapiszą tylko 7 dzieci!!! Nosz kuźwa! To chyba dwa dni wcześniej będę tam koczować!!!!
Ha, ha, ha Z tym żelem dobra jesteś Myślałam, że już zapomniałyście he, he, he
Właśnie się dowiedziałam, że 1 marca będą zapisy do żłobka, i, uwaga, zapiszą tylko 7 dzieci!!! Nosz kuźwa! To chyba dwa dni wcześniej będę tam koczować!!!!
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej