BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #324487 przez Róża
Pije kawę a oczy mi się nadal kleją ...

Malinko, boję się Ciebie :* już nie będę tak gadać, słowo ;)
a Twój małż na 100% może wykorzystać urlop ojcowski do listopada ma na to czas, niezależnie u którego pracodawcy, tylko minimum 7 dni wcześniej musi złożyć wniosek, do którego dołącza oryginał aktu urodzenia :)

Dorcia, mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie ok ... pochwal się koniecznie fryzurką :)
Kurcze, tez bym była zła na Twoim miejscu, dlatego czasem się boję kupoiwać na allegro, chociaż teraz też będe zamawiać ... a jakiego kolorku Lenka ma buciki? Jedno jest pewne, Ty zwrócisz uwagę że kolorki odstają ale Lenka i tak będzie wyglądac cudnie :)

Vestusia, mi też się nic nie chce, a też byłam na spacerze, i o ile mojego Szymka nic nie wzrusza to ja bym teraz spała jak suseł :)

Buziaki
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #324565 przez [email protected]
kiedyś Was nadrobie przysięgam

weszłam napisać że musze jechać w przyszłym tygodniu z Darusiem odetkac kanalik łzowy do Legnicy aż!!!!
wiecie jak to sie robi? "wykręca" się oko i cewnik wkłada w kanalik:(
aż sie boje, biedactwo moje:(
12 lata 9 miesiąc temu #324577 przez Róża
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

kiedyś Was nadrobie przysięgam

weszłam napisać że musze jechać w przyszłym tygodniu z Darusiem odetkac kanalik łzowy do Legnicy aż!!!!
wiecie jak to sie robi? "wykręca" się oko i cewnik wkłada w kanalik:(
aż sie boje, biedactwo moje:(

Sarneko, tak wcześnie? Okulistka nam mówiła, ze w centrum zdrowia dziecka ten zabieg robi się dopiero u 2,5 rocznych dzieci, a w ogóle najwcześniej od 8 m-ca, chyba, ze rodzice bardzo się niecierpliwią i robią laserowo wcześniej na własną rękę ... czy to ten zabieg, który mam na myśli w narkozie?

Czemu kazali Wam działać tak natychmiast? Biedny Daruś :(

Nam mija, masowanie kanalików tak jak pokazała pomogło, zostało nam już tylko jedno łzawiące oczko, przestaje ropieć, na wymazie wyszło że pojawił się grzyb od wcześniejszych antybiotyków, mamy jakiś płyn do przemywania i pomaga ... a też wyglądało już kiepsko ;/
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324599 przez Malina86
Czesc Mamusie!

No to mnie pocieszylyscie ta wiadomoscia, ze moze tacierzynski wykorzystac- nie mowie, ze teraz, ale moze latem by sie udalo :) Z tego co czytalam to po powrocie z urolpu ojcowskiego obowiazuje taka ochronka jak po macierzynskim.

Ja dostalam od Malza palete do makijazu i zawieszke na lancuszek - srebrna kulke z kamykami swarovskiego, a Misia leginsy i skarpetki biedrony :)

sarna wspoluczuje, ciagle cos u Was. Biedny Daro :(

Dorcia pokaz ta sukienke. Moze rastopki ecri kup. Koniecznie fota po powrocie z fryca.

Vestusia kupilas Zuzi w koncu ten fotelik? Bo ja teraz szukam tez czegos bardziej siedzacego dla Misi, bo w tym ktory ma im jest ciezsza tym bardziej lezy, co oczywiscie jej sie nie podoba.

Miśka marudzila, a widzialam, ze na pralke patrzy, bo pralam, wiec wsadzilam ja w fotelik, postawilam przed bebnem i siedzi od godziny i sie gapi :) Oby jej sie w glowie nie zawrocilo tylko :)

Totek puszczony, szczesliwe liczby skreslone- trzymajcie kciuki, a wynagrodzone bedzie Wam to :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324612 przez katka
Olinka na dzień kobiet dostała marchewke :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #324620 przez [email protected]
Malina-trzymam kciuki za totka....ale mocniej za swoje numery:P oczywiście dla Ciebie tez trzymam żeby nie było:D

Róża-nam lekarz kazała jechać na odtykanie i okulistka też. Okulistka w ogole poiedziała że nie ma sensu podawać kolejnych leków skoro tamte nie pomogły to nie bedziemy wiecej oka truć-dosłownie tak poiedziała. a jak powiedziałąm że ponoć nie powinno sie wykonywac tego u dzieci ponizej roku to powiedziała ze nie prawda i zenie ma sensu czekac i patrzec jak sie dziecko męczy. Darusiowi to oczko co rusz puchnie, czernieni sie skówra do okoła i to coraz bardziej-i tak raz schodzi raz sie pojawiano i ciągle łzawi i ropieje

Móie Wam DOmis to był chyba taką zachęta na więcej dzieci:) zero chorób zero problemów!!! a u Darusia ciągle coś.
oczywiście śmieje się tak mówiśc bo zawsze mowilam ze pocżtki są trudne i ze jesli dziecko ma problemy na początku to nie moze przekreslac kolejnego istniena bo pozniej zycie sie zmienia i ze tak czy siak bede miałą 3 dzieci:)
Daruś jest ak pogodnym i kochanym dzieciaczkiem że az sama buzia sie cieszy jak sie na niego patrzy:) ten dzieciaczek się non stop usmiecha!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324626 przez Dorciaition
Sarenko ucałuj mocno Darusia od nas. :kiss: Bidulek.

Aleksandra składa Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiety. Są już na swoim i nie mają tam neta. Jej Natalka wieczorami jest marudna przez ząbkowanie, ale po panadolu i masażu szybko usypia i przesypia całą noc.

Róża buciki są ecri. Sukienka jest ładna, tylko przy białych rajstopach widać mocno :/
Tylko Malinka skad wziąć takie rajstuzy?

Vestusia mnie to też dobija, że nie mam avatarka.

Krzysiu mówił, ze nie mam Wam napisać co dostałam ;) A dostałam NIC.
Malinka Wasze prezenty cudne!

MAlinka jutro kieckę sfotografuję. A fryzury juz mi się dziś nie chce bo padam, choc fajnie mnie uczesała. A kolorek mam ciemniejszy. Krzysiu mówi, że ok, ale ja to jednak lepiej czuje się w jasnym.

Trzymam kciuki żeby wygrana była Twoja.

Ha ha a to Misia ma zainteresowania :laugh:

Olinka super wygląda. Chyba jej marchewska smakowała co Katka?

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #324676 przez [email protected]
dziewczyny a gdzie jest losowanie lotto?
tzn na jakim kanale się to ogląda?
12 lata 9 miesiąc temu #324712 przez Malina86
Dorcia moze gdzies w sklepie z artykulami dzieciecymi beda takie rajty, albo na allegro popatrz. Mozesz jeszcze uprac te biale z np. osrakanym bodziakiem Lenki, moze akurat wyjdzie ecri :lol: :lol: :lol:

sarna na tvp info leci totek o 22:15. Ja zawsze w necie sprawdzam.

katka super Olinka wygladala jak marchwewke zajadala :) Kurcze, ale rymuje :)

Aleksandra dziekujemy i wzajemnie slemy zyczonka, wracaj do nas predko!
12 lata 9 miesiąc temu #324726 przez luska
hej laseczki

Wszystkiego naj dla wszystkich naszych forumowych kobietek.

Sarna kochana zdrówka dla Darusia będzie dobrze :lol: i choroby się skończą.

Dziewczyny ja tez swojego podeśle, dziś od niego dostałam od samego rana niezły wkur.....tylko :angry: I tak do samego wieczoru, szkoda gadac.Ostatnio to mnie tak dobija wszystko ,że już nie mam siły.Tak sie zastanawiam czy nie ma to związku z tabsami anty :unsure: :unsure: Jestem nerwowa, płaczliwa i dziś mi mąż jebna.....komplement , ze dupy dostałam :angry: B) :(

Docia znajdziesz na pewno takie rajstopki , poszukaj na allegro.Ale komentarz bym wystawiła neutralny lasce.

Rózkyczko dokładnie jak Malina pisze po dupie powinnas dostac , ciesz sie , ze teraz jestes jeszcze na macierzynskim , cały dzień z synkiem.A na zmartwienia będzie jeszcze czas :)

Vestusia współczuje następnej przeprowadzki , ale dasz rade :)W palnie wycieczkowym Zuzi nie zapomnij o mnie.

Dziewczyny no dlaeko w tyle jestescie , my dopiero ustalislismy termin chrztu a ja juz kiecki dla mlodej szykam.

Docia i właśnie znalazłam na allegro taki sam komplecik jak twoja mama na ebayu kupiła tylko za 40 + pszesyłka B)
Ale mnie mega korci :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #324728 przez luska
Malina ja teraz sprawdzałam na doz i sa niby w promacij po 60zł B)
12 lata 9 miesiąc temu #324729 przez luska
Katka ale Olinka wsuwa :laugh: Chyba jej smakowało :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #324745 przez emkapl84
Luska ja swoje anty odstawiłam bo: mdliło mnie, miałam zawroty głowy, nogi miałam nabrzmiałe i nie mogłam w ogole wrócic do wagi sprzed ciazy...tydzien juz tabletek nie biore i jest o niebo lepiej...teraz tylko mam problem bo nie chce juz sie dłuzej szprycowc tabsami ale i na gumkach byc tez mi sie nie usmiecha...wiec nie wiem co zrobić..
M pojechał na lotnisko...i niedługo się zacznie..oczywiscie alko juz się chłodzi w lodowce.. a ja jakos w ogole nie mam ochoty na jakiekolwiek picie wiec sobie podaruje..
12 lata 9 miesiąc temu #324768 przez Malina86
luska tam ponizej jest cena promocyjna www.doz.pl/apteka/p54008-Pampers_Premium_Care_Mini_72_szt Widze, ze poki co wszystkie juz wykupione. Jak tylko sie pojawia to sie rzucam :)

sarna i co wygralas? bo ja nie, a to oznacza, ze znowu bedzie kumulacja :) Trojke trafilam :) Zawsze jak jest wielka kumulacja to ja mam trojke :)

emka moze spirala bedzie dla Ciebie dobrym rozwiazaniem, albo plastry lub zastrzyki.

Pogram jeszcze w "kurczaki" na telefonie i ide spac :)

Dobranoc!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324796 przez kima
hej Laseczki, widzę, że dzisiaj to chyba ja zamknę dzień.

DZISIAJ DZIEŃ KOBIET WIĘC CYCKI W GÓRĘ I ODRZUĆ Z TWARZY GRADOWĄ CHMURĘ!
NIECH ŻYJE CELLULIT I KURZE ŁAPKI, BO I Z TYM JESTEŚMY FAJNE BABKI!

:kiss: dla nas wszystkich kobietki!

U nas wieczory znowu fatalne, Kubuś popłakuje i słychać straszne rewolucje w brzuszku. Przed chwilką zasnął (mam nadzieję!) bo 4 razy już go odkładamy, zaśnie na rękach i się budzi. Myślałam, że może się nie najadł z cycuszka, zrobiłam bebilon, ale nie chciał wcale, wykrzywiał się i krztusił. Podejrzewam, że to wciąż ta cholerna kolka nie daje nam spokoju ;)

My dzisiaj na spacerku byliśmy prawie 2 godziny i kupiłam czerwoną wstążeczkę, przywiąże kokardkę na wózeczku, żeby uroków nie było. To przez Was czarownice wole być przezorna :P

Malina dzięki za rady w sprawie tych krwinek, jutro podejdę do apteki i popytam czy można stosować jak się jest na cycuszku, bo większość maści jednak teraz odpada ;)

Sarenka mnie też zdziwiło, że ta lekarka każe Wam już odtykać kanalik. U nas masaż pomógł, ale w końcu to ona kończyła medycyne, więc nie wiem.

Jestem w miarę na bieżąco, ale tylko podczytuję.

Nie pamiętam co już miałam pisać.

Aha miałam się Was pytać, jakich używacie butelek na mleko? Doradźcie jeśli macie jakieś sprawdzone :blink:

Miłych nocek i przespanych Kobietki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka