BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #323429 przez mia1082
Sarenko dziekuje moj Adam odkupil ten ekspres od kolegi z pracy prawie nowy no ale pudelka i instrukcji nie ma. Dostal go jako nietrafiony prezent i opchnal go za 150 zl ale sie ciesze bo nowe za 499zl :lol: Kawka przyjdzie dopiero jutro wiec popatrze co i jak :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #323554 przez Dorciaition
Ale cisza tutaj. Pewnie usypiacie dzieciątka. Moje już śpi. A ja zamulam. Krzysiu jeszcze w pracy :/

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #323556 przez emkapl84
mia to super z tym ekspresem do kawy ci sie udało!!! kawki sa pyszne i pewnie uzaleznisz sie od nich tak jak i ja :laugh: :laugh: wlasnie M mi robi caramel macchiato :lol:
sarna dziekowac dziekowac :lol: :lol: te marchewkowe mysle, ze moga byc super bo pewnie smakuja podobnie do zwyklego ciasta marchewkowego, ktore uwielbiam..
malina i jak wygrałas???
NATALCIA DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE BUZIAKI I ZYCZENIA :kiss:
za dwa dni nalot przyjaciół M.... wish me luck girls!!!!!!
generalnie to jestem jakas osłabiona... od paru dni mam zawrotu głowy(nie nie jestem w ciazy :ohmy: :ohmy: :silly: )to pewnie przez te pobudki o 4 nad ranem...
ja juz pewnie niedługo bede w lozeczku wiec dorej nocki mamuski :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #323557 przez vestusia
witam z wieczora. pisze z tel wiec przepraszam za ewentualne bledy. Malina bardzo czujna jesli idzie o pisownie :) ja niestety w totka nie wygram,bo Piotrek sie uparl i gra na chybil-chybil.

Iva kurka to moze dlatego Nadia tak ostatnio plakala,bo ja bolal ten wezel?

Robicie mi smaka na te kawe. ja przed chwila napilam sie kawy Inki z mlekiem,prawie jak kakao :)

Iva czy ja dobrze zrozumialam,ze mala dostala uczulenia od mleka NAN? myslalam,ze Wy na piersi jestescie.

Dorcia zdrowka z tym uchem, znam ten bol-sama rodzilam :)

a z tymi niezapowiedzianymi wizytami rodziny to rece opadaja. moja babcia ma takie zagrania. kiedys mialam z nia kose przez dobrych kilka miesiecy. Wyobrazcie sobie,ze miala klucze do naszego mieszkania i przyszla ok godz 19 z fachowcem od montowania okien. otworzyla sobie sama drzwi a ja bylam w wielkim szoku i zagotowalo sie we mnie. Moglam no byc wtedy z facetem w wiadomej sytuacji. I babcia sie obrazila bo powiedzialam ze miala mnie uprzedzic,ona ze nie,to ja do niej ze nastepnym razem zostawie klucz w drzwiach i nie wejdzie. no i sie obrazila i ja tez :D

lece oglafac emke i przepis na zycie. Buziaki
12 lata 9 miesiąc temu #323570 przez anakol
Iva, moja Natalka też miała węzeł powiększony i się wchłonął, ponoć często maluchy tak mają. Nic się z tym nie robi, samo mija i mieści się w normie.

Kurcze, co tu takie pustki??? To już na fejsbukowym forum więcej ruchu ;)
12 lata 9 miesiąc temu #323572 przez Dorciaition
Malina pewnie wygrała i juz się do nas nie odezwie ;)

Emka dasz radę ze znajomymi. Na pewno nie będzie tak źle. :)
Faktycznie możesz być przemęczona. Próbuj drzemać w dzień jak Natalka śpi, chociaż chwilkę, bo się wykończysz.

O jaa Vestusia, no babcia przegięła. Mogłas być w sytuacji wiadomej, np żelowej :laugh: albo na golasa biegać po domu. To by było.

Na zdrówko :silly: Wiem, wredna jestem

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323575 przez Dorciaition
A tutaj w trakcie posiłków :) Uwielbiam jak zajada. Przy jabłuszku dziś aż tak się wstrząsała, ale smakowało jej :)

No nic, chyba znowu będę pisać sama ze sobą.
Mama mi dziś kupiła tą kieckę. www.ebay.co.uk/itm/New-Baby-Girls-Pink-d...=6808678841302900471 Idziemy w czerwcu na wesele, wiec bedzie w sam raz :)
tzn nie dla mnie, dla Leni ;)

Idę się położyć i czekać na małża.

Dobranoc!

Emka oby Natalka spała do 7! :kiss:

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #323662 przez Malina86
Czesc Laseczki!

Nie wygralam, ale nic sie nie martwie, bo widocznie Bozia stwierdzila, ze co to dla mnie 21 mln- wydam zaraz i szykuje kolejna kumulacje co by mi nie zbraklo :silly:

Dorcia Lenia dobre minki strzela no i sukienunia sliczna! Rozbawilo mnie, ze sie polozysz i bedziesz czekac na malza :) Hahaha, Krzysiu sie ucieszy, ze jestes juz gotowa :)

emka no to zycze powodzenia- tylu chlopa pod jednym dachem! A Twoj M ma urlop na ich przyjazd? Na ile przylatuja? Ale bedziesz miala teraz ciekawie :)

Iva no ja sie spotkalam juz pare razy z przypadkiem, ze NAN uczula. Nawet pediatra mi mowila moja, widocznie Nadulce nie sluzy.

Malz z pracy zadowolony poki co :) Oby mu sie szybko nie znudzila.

Róża, a jak Twoj mezus w nowej pracy?

Moja Misia juz tak pieknie zajada, ze szok. Buzie otwiera jak jade z lyzka- normalnie jestem pod wrazeniem.

Mnie jak zwykle glod wieczorny dopadl i saltake grecka zrobilam i objadlam sie oczywiscie po uszy, mama winko z winogron dala- no prawie Grecja, zaraz zorbe jeszcze odtancze i ide spac :)
12 lata 9 miesiąc temu #323682 przez katka
Witajcie kochaniutkie
no widze ze natalka pospała bo jestem przed Emka
A przepraszam dziewczynki spużnione :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla wczorajszych miesięczniaczek.
Z tym węzłem chłonnym to nie ma sie co martwić mojej Oli juz zniknął. Mi doktorka powiedziała że te za uszami zgarniają wszystko i wystarczy np podrażnione oczko zeby sie powiększył
Dorcia ale sie uśmialaqm z Lenki no cudnie zajada
Malinka super że małżowi sie praca podoba
dobra uciekam sie szykować bo my dziś pierwsza rehabilitacja trzymajcie kciuki zeby sie Olince spodobało
12 lata 9 miesiąc temu #323684 przez emkapl84
no pospała pospała..pierwsza pobudk o 4 i spała do 6.30!!!!!! ja wczoraj tak wczesnie poszłam spać, ze wypoczeta jestem na maksa!!!!
Malina przylatuja na 5 dni...M bierze sobie chyba tylko kilka godzin wolnego bo w pon zaczyna nocki wiec caly dzien bedzie mogł byc znimi a na nocke juz do pracy pojdzie...wiec zostawia mnie sama z nimi na noc :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: jutro zrobie jablecznika no i m zazyczyl sobie piersi z kurczaka w panierce z pistacji :lol: :lol: no to zrobie...dobra zona jestem to zrobie :lol: :lol: :lol:
u mnie dzis deszczowo :( a wczoraj wystawiłam stolik i krzesla na ogrod i myslalam ze rano sobie kawke wypije w ogrodzie a tu lipa :(
no niz zmykam sie troche moim malenstwem zajac buziaczki:******
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323687 przez vestusia
Dżem dobry Mamuśki :)

Przede wszystkim sto latek dla Olinki :* Buziaczki od cioci Vestusi i Zuzolki :*

Dorcia ale mi smaka tą kawką zrobiłaś. Masakra ale bym się takiej napiła :D

Lenia cudnie wygląda jak je, no a sukienka boska. Sama bym taką chciała. My na wesele idziemy we wrześniu, ale bez Zuzi. Kumpela mi już mówi, żebym szukała niani. W sumie to chyba nawet dobrze, bo z Zuzią to pewnie byśmy się nie pobawili.

No i też mnie rozbawiło, że się położysz i poczekasz na Krzysia :D Zwarta i gotowa ha, ha, ha :D

Zuzia pije mleczko Nan i nic jej na szczęście nie jest.

Malina - dobre to, co napisałaś o wygranej w totka. Ha, ha, ha :D A 34mln to było za mało? :P

Emcia widzisz - Natalka pięknie spała, jedna pobudka :) No i będzie się działo, jak będziesz z nimi sama przez jedną noc ha, ha, ha :D

Nasza nocka średnia. Zuzia najpierw obudziła się o 22. Pomyślałam, że zwariowała i poszłam dać jej smoczka. Zasnęła.
Pobudka o 24, jak co dzień, więc ja po butlę, a ona wypiła może z 30ml i zasnęła. Nosz kurka. Potem o 2 coś stękała, to wzięłam jednak kołdrę i poszłam spać do niej do norki. O 4 się obudziła, dostała butlę i zasnęła. Ale spała do 7. Ona normalnie nie wiem jak to robi, że wyczuwa, że już jest 7 :P Jakby nie mogła pospać dłużej :)

Ja piję kawkę i zajadam śniadanko. Muszę się przyszykować, bo dziś z Anetą idziemy na spacer do niej na działkę :)

Miłego Dnia Kobietki :)
12 lata 9 miesiąc temu #323692 przez katka
No wyszykowałam sie i mam chwilke na kawe.
Dziękujemy za życzonka
Emka no to super ze Natalcia ładnie spała. A z tymi chłopami to nie szalej za bardzo :silly:

Kurka właśnie odebrałam telefon nasza pani rehabilitantka sie rozchorowała i nie ma zajęć :(
12 lata 9 miesiąc temu #323694 przez vestusia
O kurka Katka, tak to niestety bywa. Ja miałam to samo ze szczepieniem. W dniu szczepienia rano dzwoni do mnie doktorka (?) i mówi, że jest chora. Byłam okropnie zła i przepisałam Zuzię do innej przychodni.

Zuzia zjadła, ja dopiłam kawę więc lecę się szykować. Mam chwilę spokoju zanim Zuzia będzie miała swoją drzemkę :)
12 lata 9 miesiąc temu #323701 przez emkapl84
BUZIACZKI DLA OLINKI :kiss: :kiss: :kiss:
za pomniałam wczoraj napisac, ze jak ogladałam zdjecia Lenki to sikałam ze smiechu!!!!!normalnie tysiac minek na sekunde ja musze poczekac do weekendu i daje malaej kaszke a za tydzien jabluszko i zobacze co ja uczuliło ostatnio
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323741 przez Malina86
Witam z rana :)

Olinko buziaczki na Twoje 4 miesiace! :kiss: :kiss: :kiss:

No pora sie ogarnac chyba.
Na sniadanie tosty z Nutella :)
Pogoda piekna!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama